Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli się pojawię, to pod wiatr jadę z przodu ale z wiatrem lecę w ogonku;] także ew Koleżanko będziemy się zmieniać na tyłach a podjazdy jak to podjazdy - każdy wciągnie własnym tempem:) ew tempem Chaozza co oznacza 200% przeciętniaka jak ja ;) ale zawsze miło później wiedzieć iż dało się z siebie wsio i więcej a do kolegi Chaozza ciągle brakuje :whistling: - choć On ciągle twierdzi że nie ma formy

Bo nie ma... Jak kiedyś starałem się jakoś przygotować do maratonów to była wtedy forma!!!! :) niestety wypadek pokrzyżował moje plany... :(

Nienawidzę podjazdów :P

A zjazd po kamieniach, korzeniach i schodach z kamieni oraz głębokim błocie - poezja - ale ze śmiercią w oczach zjeżdżałam :)

No nie... Podjazdy i zjazdy są solą kolarstwa górskiego, to one stanowią o pięknie tego sportu! Pokonany długi stromy podjazd na granicy możliwości a póżniej extremalnie trudny zjazd to jest prawdziwy powód do dumy!!! Po równym to babcie po bułki jeżdżą z koszykiem na kierownicy do sklepu :D

Twój rower aż prosi się o traktowanie go zgodnie z jego przeznaczeniem czytaj: katowanie w górach!!!

Minimalną dawkę takich dróg będziesz miała okazję zaznać w weekend jeśli się odważysz! :027:

chaozz - jak wjechałam n ta przeklętą górę to poczułam się wspaniale i byłam z siebie dumna, że jednak dalam rade i zaliczyłam to ustrojstwo :) na góze była godzinka odpoczynku i leżenia na trawce, a potem jeszcze wprowadzenie roweru na sam szczyt i masakryczny zjazd w dól - hamulce piszczały tak, że w uszach dzwoniło, a amor pracował pełną parą. Zaś ja miałam obolałe nogi i ręce od kontrolowania roweru, żeby nie upaść ;) Super sprawa, uwielbiam to! :) To jest lepsze niż BJJ ;)

inhibitor - mówisz o CZarcim Dołku w Ustroniu? Super tam jedzenie jest, polecam wszystkim :)

Aha - nie za bardzo przepadam za jazdą po asfalcie ;)

Na reakcji już się 9 osób zadeklarowało.... nie wiem ile ludzi z forum klikneło, ale chyba trochę ludzi będzie :voodoo:

Czyżby miał paść rekord w liczności grupy?:thumbsup: Ja byłem jak było łącznie 10 osób. NIe wiem czy był większy trip :> Ktoś pamieŧa?B)

Ja tam sobie pod tą Milenijkę jakiś śpiwór przytargam, bo to tak wcześnie i jeszcze będę spała :) albo na postoju się zdrzemnę :P

Fajnie by było zrobić so0bie ognisko :)

Dzisiaj nadal będę namawiała koleżankę do wzięcia udziału w tripie :)

No to jest nas już dwóch :)

Dlatego jutro jadę "na zajechanie się" :icon_mrgreen:

na zajechanie się to mi potrzeba ciut więcej niż 70-80km tak ze 120 terenowej ew 270km+szosą lub same podjazdy to pewnie ze 20km styknie:) :)

Ja ostatnio rzadko jeżdze gdzieś dalej niż 60 km i to nie głównie w terenie wieć mi może wystarczyć :D

Liczę, że chaozz dostarczy dużo atrakcji :)

Zresztą jeździmy od 7.00. Potem można jeszcze pokręcić trochę jak komuś braknie :P

Może jakiś rekordzik padnie bo umnie cienko.... 110 km obecny :icon_mrgreen:

Stan na reakcji:13 osób :)

7.00 :icon_lol:

Do 7.15 to moze zaczekamy na spóźnialskich ale ciiiii bo ktoś pomyśli, że sie może spóźnić i się spóźni więcej niż te 15 minut :D Punktualnie 7.00 :icon_question:

A telefony dobra myśl.

Może niech kto chce podeśle mi na PW a ja wrzucę do jednego postu hm?

O 7 to powinniśmy ruszyć. Nie wiem co to za zwyczaj aby czekać 15 min, góra 5 min i koniec.

Wiesz, że możesz sie spóźnić - przyjedź wcześniej.

Co do telefonów to nigdy na forum nie podawaliśmy i sądzę, że w dalszym ciągu nie ma takiej potrzeby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...