Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Mi wczoraj stuknelo 120km :) Trasa niebiesko-czerwona i jak mi ktos powie ze wczoraj w drodze powrotnej na maxa nie wial wiatr to bede musial go wysmiac :) (chyba ze jechal poza wro) Ewentualnie zapraszam na czerowny w podobne warunki atm.

Chaozz i evo mogliby byc zadowoleni z mojej wersjo dojazdowej do sobotki :) Duzo terenu :) Bardzo duzo :)

Na razie probuje rozchodzic podwojny skurcz ktory mnie dzis zlapal ;) i walcze kompem ktory odmawia posluszenstwa.

Mala prywata:

Chociaz nie wiem czy uda mi sie to przeczytac ale jakby ktos mial do odstapienia z grosze jakas plyte glowna pod socket A i ewentualnie zasilacz to pisac na gg. Kondensatory na plycie poszly, a na zasilacz to jeszcze nie patrzylem. :icon_wink:

PS:

Grupa byla narwana bo nawet 15min nie czekali tylko ruszyli od razu. Moze to kobitki sprawili, bo nikt nie mogl sie doczekac zeby popatrzec :)

A ja dziś zaatakowałem Wielką Sowę... Oczywiście z powodzeniem... Później pokręciłem sie po okolicy przez 6 godzin... Po drodze zjadłem przepysznego pstrąga w Jugowie... A teraz leżę i kwiczę ze zmęczenia... Mimo to banan na twarzy...

powiem tylko tyle: bardzo Ci zazdroszczę....

Trip na Sleze udany :D Ladna gorka, tylko te kamyczki denerwujace, lepiej mi sie jechalo z boku laskiem.

Pare niepowodzen zaliczylem, ale refleksja zostala (na niektorych rzeczach nie mozna oszczedzac :), prawie sobie zasnalem w drodze powrotnej :).

Na wtorek w okolicach 19 ktos reflektuje ? Byle spokojnie bo jeszzce troche czasu by dojsc do siebie potrzebuje.

może się skuszę ;) wersja spokojna bardzo mi odpowiada choć znając siebie nawet na 2:3 będę pod 30 jechał ale pisz gdzie, z chęcią się stawię bo muszę kilometraż nadrobić bo ten m-c cieniutki bardzo nawet 1kkm nie mam <_< tak że 40-60km mile widziane :)

W dziesiejszym wyjaździe na ślężę (wjątkowo nie lubię tego pagórka) brało udział 8! osób - Panowie raczej nie pobijemy tej liczby na FR.org... Dodatkowo przez chwilę toważyszyły nam 2 osoby, czyli razem 10.

Z FR.org oprócz mnie byli Pirx i Melias oraz przez chwilę kolega Mixin', a więc byliśmy w większości. Dodatkowo były 2 panny, w tym jedna na (semi)slickach tak na oko 1,4. Tempo było przyzwoite, średnia do z wro do sobótki wyniosła 26,4.

Mimo pewnych głosów, aby z tąpadła żółtym atakować szyt (najgorsza z możliwych opcji), wybraliśmy choć niejednogłośnie dojazd traktem bolka do polany z dębęm, a następnie na szczyt. Ja osobiście byłem za trochę ambitniejszą trasą przez wieżycę i dalej drogą piotra włosta, ale wybrano łatwiejszy wariant. Na szczycie jak zwykle dużo ludzi, choć na zjeździe w miarę luźno. Powrót do wro identyczną trasą jak przyjazd, tzn przez pustków żurawski, ręków i nasławice.

Jak zaczną się wakacje Panowie musimy zaatakować Radunię przez wzgórza Oleszańskie.

a kiedy teraz planujecie następny wyjazd i gdzie??

Chętnie się przyłącze...

Hej latamy coś jutro?:)

głupie pytanie :icon_lol: jasne że śmigamy, mnie tam długo nie trza przekonywać :) może być od razu po robocie a może być i później wedle uznania z chęcią dorzucę km do przebiegu - prapodobnie z MIX'em znów na 19 się spiknę ale do tego czasu możemy coś zapodać udom ciekawego a może Koleżanka Saovine się dołączy??

Chaozz ciulu rusz ta dupę :devil: nudno bez rzeźnika forumowego :woot:

Fajna była ta trasa do Sobótki...

Ale ktora trasa :icon_lol:

Zapraszamy pro kolezanke do wspolnych wyjazdow, nie tylko w weekendy.

Tych przestrachanych tez.

Co do dzisiaj, poczatek byl tragiczny, potem nie wiem jak ale nastapilo przebudzenie, i koncowka znowu fatalna.

Ale i tak Evo przejechal tyle co chcial, przetarlismy dziewicze szlaki, itd. Bylo mega.

BIG :woot:

EDYTA:

Chetnie bym posmigal o tej 16.30 ale czy to nie przesada w tej temp ? W sumie moge sprobowac, 3L picia i zobaczymy na co mnie stac. Najwyzej padne i mnie gdzies w rowie zostawicie :)

A najlepiej to bez koszulki, zeby opalic cos wiecej niz kawalek rak :devil:

Najwyzej padne i mnie gdzies w rowie zostawicie :)

ekipy się nie porzuca startujemy razem, wracam razem!!!nie patrzaj na inszych ja nie porzucę :icon_lol: ale też bez przesadyzmu, kolega i tak się wyrobił jak majty w kroQ za co wlk rispekt :devil:

ps jak się wyrobię z powrotem z nowej soli to będę o 16:30 tam gdzie zwykle o tej porze. pozdrower

głupie pytanie :whistling: jasne że śmigamy, mnie tam długo nie trza przekonywać :) może być od razu po robocie a może być i później wedle uznania z chęcią dorzucę km do przebiegu - prapodobnie z MIX'em znów na 19 się spiknę ale do tego czasu możemy coś zapodać udom ciekawego a może Koleżanka Saovine się dołączy??

Chaozz ciulu rusz ta dupę :no: nudno bez rzeźnika forumowego <_<

:) wiesz że mam przejściowe problemy mieszkaniowo-osobiste :) ale już wychodzę na prostą także możecie się mnie spodziewać w najbliższym czasie, muszę dzisiaj sprawdzić grafik w robocie i wtedy już będzie wszystko jasne!

Pozdrawiam!!

No trzeba przyznać, że dzisiaj tzn. wczoraj z Kubą się nakręciłem i to zdrowo :) Tempo przyzwoite i trochę kloców wpadło. Już dawno nie śmigałem z taką prędkością po lasach :)Nie to co z marudą Evo ;P który wykręcił się zakupami :)

Dzięki i do następnego :)

Jestem genialny :icon_wink:

Zdejmując dzisiaj przed jazdą torebkę podsiodełkową z zapasowymi dętkami zapewniłem sobie 4,5 km marszu z rowerem do domu. :icon_wink:

Już miałem wracać do domu - ostatni zjazd z górki skarbowców..... i jak to z ostatnimi zjazdami bywa, coś się musi nie udać.... w kilka sekund totalny flak z tyłu.

Od dzisiaj nie wyjeżdzam z domu bez dętek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...