chaozz Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja pracuję czasem na drugą zmianę (zwykle 14-22, ale nie codziennie). Jak będzie ustawka rano to bardzo chętnie. Wczoraj przed odpowiedzią (prawie 3h) zdążyłem niestety usnąć czekając. Liczyłem, że jak odpowiedziałem w kilkanaście minut to zapraszający chaozz będzie jeszcze na forum. Nie wiem którą zmianę będę miał jutro. Dziś wrócę nie wcześniej niż o 21 to się może jakoś wieczorem umówimy. Sorki przyjacielu ale wczoraj z braku zajęcia zająłem się smarowaniem linek... Rano to zabardzo mi nie odpowiada, niestety ja pracuje na pierwszą zmiane ale jak będziesz miał wolne popołudnie to śmiało możemy się ustawić!! Ale najlepsze jest to że jeszcze 2 tygodnie i urlop. Najpierw maraton w Przesiece a później tydzień w Bieszczadach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Rano to zabardzo mi nie odpowiada, niestety ja pracuje na pierwszą zmiane ale jak będziesz miał wolne popołudnie to śmiało możemy się ustawić!! Ja dziś miałem drugą zmianę, a jutro mam pierwszą. Pobudka przed 5, więc zaraz odpadam. Jutro po 16 już mógłbym gdzieś jechać. Jak podasz konkretną propozycję w postaci miejsce i czas to się przyłączę. Może gdzieś za lotnisko pojedziemy, kilkanaście kilometrów od miasta są jakieś lasy, a ewentualnie szosy też rzadko uczęszczane. Modliszka zdaje się startuje z okolic Muchoboru, to może też się przyłączy. Proponuję np mini rondo na Stanisławowskiej/Mińskiej o 16:30. Ja jestem z Gaju, ale dojazd na drugi koniec Wrocławia to nie problem, a ewentualne dodatkowe minuty jazdy. Mam nadzieję, że jutro między 15, a 16 kiedy trzeba się będzie powoli zbierać będzie już ustalona ekipa oraz miejsce. Mam ogólną propozycję odnośnie tego wątku. Ustalmy godziny w których się umawiamy na forum. Np między 21, a 23 padają propozycje na następny dzień, a do 24 decydujemy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszy Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Pomysł bardzo miły, warto tu troche pozmiatać. Proponuje troche to jednak uogólnić bo ciężko będzie się czasami wstrzelić w te godziny. Niech propozycje padają przez cały dzień a decyzje zapadają do 24.00 i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Modliszka zdaje się startuje z okolic Muchoboru, to może też się przyłączy. Proponuję np mini rondo na Stanisławowskiej/Mińskiej o 16:30. chłopaki to rondo 600 metrów od mojej chaty , konkretnie na stanislawowskiej mieszkam :D hmmm tez bym sie chetnie wybral jakby jutro bylo ladnie i moze jakbym mogl bo przyjezdza rodzina ktorej raczej nie lubie wiec moze dostalbym przyzwolenie zeby sobie wybyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 panowie i panie nie ma sprawy ale dopiero jutro najszybciej, niestety moj Duke jest chory i prawdopodobnie dzisiaj idzie do doktora do harfy...na razie nie wiem kiedy bede miał fure sprawną ale jak tylko, to dam znać, jak się uda to zabiore swoją panią na wycieczke bo ona też jeździ, tylko troche rzadziej...te godziny mogą być jak mnie nie bedzie to nic ja sobie rano sprawdze miejsce i czas i dam znać jak będą ustawki to ja jade i ona prawdopodobnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja moge dzis zaczekac na mostku "bystrzyckim"za karczmą Rzym ok.17 bo mam troche spraw i nie bede jechac z chaty. Jak nikt sie nie pojawi to sama posmigam - a co;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja moge dzis zaczekac na mostku "bystrzyckim"za karczmą Rzym ok.17 bo mam troche spraw i nie bede jechac z chaty. Jak nikt sie nie pojawi to sama posmigam - a co;) powiedz jak tam dojechac z milenijnego to razem posmigamy! juz mam fyre sprawna pan w harfie wszystko mi naprawil!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 O powiedz powiedz to się dowiem chociaż gdzie jest ta osławiona karczma "Rzym" bo cos wszyscy tam ciagna, pewnie jest gdzie pojezdzic A tak sie jakos sklada ze nawet wiem gdzie jest milenijka xD PS: Ja nie wiem, wszyscy ciagna do harfy a ja tam tylko latki i detke kupilem chociaz mieszkam 300m od niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 PS: Ja nie wiem, wszyscy ciagna do harfy a ja tam tylko latki i detke kupilem chociaz mieszkam 300m od niej biggrin.gif przyjacielu tam wlaśnie jest autoryzowny serwis Rock shoxa i tam miły pan wyleczył mi dziś mojego Duka To co jedziemy gdzieś dzisiaj czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ja oczywiscie jade . Właśnie wróciłam z małego spacerku i w 'mordewind" mnie wykończył !!! Osławiona karczma Rzym jest na jarnołtowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ja oczywiscie jade . Właśnie wróciłam z małego spacerku i w 'mordewind" mnie wykończył !!! Osławiona karczma Rzym jest na jarnołtowie. Skoro start ma być z Rzymu o 17 to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ja oczywiscie jade . Właśnie wróciłam z małego spacerku i w 'mordewind" mnie wykończył !!! Osławiona karczma Rzym jest na jarnołtowie. to strasznie daleko z tego co widze na mapie...musze sie przez całe miasto przebić...to zaraz będe musiał wyruszyć...mam nadzieje Modliszko że masz tam jakąściekawą traske bo mam szmat drogi do ciebie z karlowic. Postaram się być kolo tej karczmy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nie wiem czy ciekawa bedzie dla ciebie mnie tam sie podoba - twój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A ja o 17 będę siedział na fotelu dentystycznym i debatował z miłą panią, kiedy mają mi założyć rducianą szczękę. Żyć nie umierać^^ Jarnołtów, Jarnołtów... hm? Jezu i ja mieszkam w tym mieście i nie wiem gdzie co się znajduje, n/c PS: A jak już tam w końcu (jutro?) trafię to w którą stronę się kierować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 to strasznie daleko z tego co widze na mapie... Ode mnie z Gaju wychodzi 17km. Uwzględniając postoje na skrzyżowaniach wyjazd o 16 będzie dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ode mnie wychodzi 13km, o ile chodzi o tą Jarnołtowską co trzeba dopiero z Leśnicy skręcić. To już chyba bliżej do Psar mam i stamtąd w stronę Trzebnicy po górkach i polach Trasę Wisznia-Trzebnica (a właściwie kilka tras) znam na picuś-glancuś, można się też przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ode mnie z Gaju wychodzi 17km. Uwzględniając postoje na skrzyżowaniach wyjazd o 16 będzie dobrym pomysłem. Cholera, nie zdaze juz... Tez z Gaju jestem i nawet nie wiem gdzie tan Jarnoltow i karczma Rzym... A jeszcze trzeba zrobic szturm na lodowke i cos zjesc... Coz, moze nastepnym razem sie zabiore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 odrazu przepraszam Modliszke i Majstermoda... nie zdążyłem... Jak mówiłem wcześniej od niedawna mieszkam we Wrocławiu i nie znam jeszcze dobrze miasta... Goniłem jak oszalały ale dwa razy pogubiłem drogę, jak już wkońcu dojechałem do Żernik to już było 20 po ale jeszcze wierzyłem. Patrze tablica Karczma Rzym myśle to już blisko ale po przejechaniu kolejnych 2 km dopiero Jerzmanowo...Straciłem nadzieje i zawróciłem...ale wcześniej mijał mnie jakiś rowerzysta jeszcze jak jechałem do Jarnołtowa. Szybko zniknął mi z oczu chyba skręcił na tę brukową poprzeczną. To było jeszcze na Żernikach, a nie jestem pewny ale chyba śmigał na Fuji... Chcę od razu zarezerwować jakiś wyjazd na piątek teraz już nie pobłądze... dodaje swój nr gg w celu dokładniejszego dogadania w przyszłości 6165388 pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszy Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hmmm. A mieszka ktoś z Was na południu Wrocka lub choćby na Krzykach?? Ja zasiedlam Wojszyce i jest gdzie posmigać choć mysle raczej o asfaltach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 odrazu przepraszam Modliszke i Majstermoda... nie zdążyłem... Jak mówiłem wcześniej od niedawna mieszkam we Wrocławiu i nie znam jeszcze dobrze miasta... Goniłem jak oszalały ale dwa razy pogubiłem drogę, jak już wkońcu dojechałem do Żernik to już było 20 po ale jeszcze wierzyłem. Patrze tablica Karczma Rzym myśle to już blisko ale po przejechaniu kolejnych 2 km dopiero Jerzmanowo...Straciłem nadzieje i zawróciłem...ale wcześniej mijał mnie jakiś rowerzysta jeszcze jak jechałem do Jarnołtowa. Szybko zniknął mi z oczu chyba skręcił na tę brukową poprzeczną. To było jeszcze na Żernikach, a nie jestem pewny ale chyba śmigał na Fuji... Chcę od razu zarezerwować jakiś wyjazd na piątek teraz już nie pobłądze... dodaje swój nr gg w celu dokładniejszego dogadania w przyszłości 6165388 pozdro!!! spokoza - a co do jazdy pieknie było, pieknie:))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Straciłem nadzieje i zawróciłem...ale wcześniej mijał mnie jakiś rowerzysta jeszcze jak jechałem do Jarnołtowa. Szybko zniknął mi z oczu chyba skręcił na tę brukową poprzeczną. To było jeszcze na Żernikach, a nie jestem pewny ale chyba śmigał na Fuji... Jeśli na Fuji i w dodatku w czerwonym stroju Accenta to byłem ja. Tylko ja nie jechałem przez Żerniki, a przez Muchobór Wielki i Strachowice. Też mnie czas gonił, bo straciłem 10min na Ostrowskiego czekająć, aż pociąg naprawczy usunie się z drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasello Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a moze planuje ktos cos jutro lub ewentualnie w piatek? pzdr. asasello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ja jutro śmigam sobie na biskupin... pierwszy raz w stronę centrum sie na lawince wybiorę^^, mam nadzieje ze szczescliwie tam dotrwam ps. nie wiem jak wam ale mi sie dzisiaj tragicznie jezdzilo przez w mordewind i jeszcez mam nieaerodynamiczna fryzure to jeszcez bardziej mnie denerwowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 to jak jedziemy gdzieś? najlepiej po południu w piątek. Czekam na zaproszenie. zabiore jeszcze swoją panią na wycieczke żeby było rażniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 natchniona przez Was zaliczyłam dziś trasę: poświętne-osobowice-kozanów-maślice-pracze odrzańskie-leśnica-(w drugą stronę to samo ) pierwsza moja wycieczka od nie pamiętam kiedy, chciałam znaleźć to miejsce koło mostku o którym pisaliście(i Jarnołtowską) no ale może następnym razem się uda:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.