Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra to 17.00 ?? Tylko gdzie ?? Pod Fredrą to za daleko. Lepiej już pod mostem milenijnym :) I uderzamy las osobowicki.

jak za daleko?? po 200km za daleko??;) paweł napisz mi esa czy fredro czy milenijny:thumbsup: bo ja wychodzę a pod milenijkę to ma Bart całkiem blisko tylko nie wiem co z jego kołem

Dobra to pod milenijnym o 17.00 :) Podczas czekania na ewentualnych spóźnialskich, będzie cień i chłód oraz szybciej dostaniemy się do chłodnego lasu.

EDIT:

Dziś na wycieczce było aż 7 osób :thumbsup: W lesie był nieubłagany chłód oraz niesamowity smród :whistling: Dzięki za jazdę panowie. Do następnego.

SzaU Pau :icon_mrgreen: 7 osób!!!!niesamowite.Bart znów pozycja na sraczkę;] btw thx za jazdę i ap jutrzejszego święta rowerowców from wroclove to 10min przed 11 pod fredrą:)a startującym życzę powodzenia, odnalezienia wszystkich pkt kontrolnych i do zobaczyska:)

A gdzie są Twoje zdjęcia Robert. Tak się poświęcałeś, aby je zrobić i się nie pochwalisz ??

Jak by co mój mail pawel-kuzniar@wppl (pomiędzy wp a pl ma być kropka). Za wszystkie fotki będę wdzięczny.

no było tak szybko że AF nie załapał, i co to za poświęcenie polecieć chwilowo 42km/h :thumbsup: nie będzie ode mnie bo są do dupy :icon_mrgreen:

No to ładnie się pokręciliśmy po tym lesie ;)

Dzięki Bartek za zdjęcia.

Edit:

Mnie dzisiaj nie będzie na święcie rowerzysty. Sory Panowie, ale dowiedziałem się, że są wolne miejsca na truskawkach i lecę zarobić trochę kasy. Korba czekać nie będzie.

Miłej zabawy.

No to ładnie się pokręciliśmy po tym lesie :)

Dzięki Bartek za zdjęcia.

Edit:

Mnie dzisiaj nie będzie na święcie rowerzysty. Sory Panowie, ale dowiedziałem się, że są wolne miejsca na truskawkach i lecę zarobić trochę kasy. Korba czekać nie będzie.

Miłej zabawy.

owocnej sprzedaży;)

Melduje się z domu po Bike Pikniku... Było nas czterech, z czego organizator przybył jako ostatni... Miejsce spotkania było niefortunnie dobrane, gdyż służyło również innym portalom, m.in. samotni.pl , sponton.pl , spotykacze.pl ... Moja twarz o dziwo chyba budziła społeczne zaufanie, gdyż to do mnie podchodzili/podjeżdżali wszyscy z pytaniem "Czy ty jesteś z ............?"...

Później był przejazd przez miasto... Koszmarnie męczący... Niecałe 14km w dwie godziny... Wśród trąbek, piszczałek, dzwonków...

Na mecie dołączyła do nas "orientująca się" ekipa, a chwilę potem rozjechaliśmy się każdy w swoją stronę...

Dzięki za przybycie tym, którzy byli... Fotki jutro w Wyborczej...

Moja twarz o dziwo chyba budziła społeczne zaufanie, gdyż to do mnie podchodzili/podjeżdżali wszyscy z pytaniem "Czy ty jesteś z ............?"...

Pech, że nie widziałem Ciebie/Was bo też byłem :)

Melduje się wogóle po dłuższej nieobecności na forum :teehee:

Rumak wrócił z serwisu, pogoda jest, a wiec przy pierwszym pasującym terminie się zapewne pojawie na wspólnym śmiganiu :)

Pozdrower :)

btw.

Kto widział Jokera na rowerze?;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...