MixingHead Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Moze byc. Podajcie miejsce startu. Do 22 mozna spokojnie jezdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 może las osobowicki?? Jak najbardziej, wczoraj byłem zaskoczony przyjemnym chłodem w nim panującym i bogactwem ścieżek oraz błota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dobra to 17.00 ?? Tylko gdzie ?? Pod Fredrą to za daleko. Lepiej już pod mostem milenijnym I uderzamy las osobowicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dobra to 17.00 ?? Tylko gdzie ?? Pod Fredrą to za daleko. Lepiej już pod mostem milenijnym I uderzamy las osobowicki. jak za daleko?? po 200km za daleko?? paweł napisz mi esa czy fredro czy milenijny:thumbsup: bo ja wychodzę a pod milenijkę to ma Bart całkiem blisko tylko nie wiem co z jego kołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melias Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Proponuje pod milenijnym sie spotkac. Jbc to bede czekac przy schodach pod mostem na trasie grobli. Czarna rama centuriona i czerwona koszulka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dobra to pod milenijnym o 17.00 Podczas czekania na ewentualnych spóźnialskich, będzie cień i chłód oraz szybciej dostaniemy się do chłodnego lasu. EDIT: Dziś na wycieczce było aż 7 osób W lesie był nieubłagany chłód oraz niesamowity smród Dzięki za jazdę panowie. Do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Rok, czy dwa lata temu nie pomyślałbym, że może pojawić się aż 7 osób. Grono powiększa się, oby tak dalej. Jak tylko wszedłem do domu, zaczęło mocno padać. Mam nadzieję, że zdążyliście dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Od lewej: pawel1315, evo07, Melias, ja, Szparek82, argusiol, MixingHead. Foto bylejakie bo trza było spitalać przed burzą, a nie pozować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dzięki Panowie za tripa Co tu dużo pisać... było za######iście kto nie był niech żałuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 SzaU Pau 7 osób!!!!niesamowite.Bart znów pozycja na sraczkę;] btw thx za jazdę i ap jutrzejszego święta rowerowców from wroclove to 10min przed 11 pod fredrą:)a startującym życzę powodzenia, odnalezienia wszystkich pkt kontrolnych i do zobaczyska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A gdzie są Twoje zdjęcia Robert. Tak się poświęcałeś, aby je zrobić i się nie pochwalisz ?? Jak by co mój mail pawel-kuzniar@wppl (pomiędzy wp a pl ma być kropka). Za wszystkie fotki będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A gdzie są Twoje zdjęcia Robert. Tak się poświęcałeś, aby je zrobić i się nie pochwalisz ?? Jak by co mój mail pawel-kuzniar@wppl (pomiędzy wp a pl ma być kropka). Za wszystkie fotki będę wdzięczny. no było tak szybko że AF nie załapał, i co to za poświęcenie polecieć chwilowo 42km/h nie będzie ode mnie bo są do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melias Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dzieki wielkie za tripa Naprawde bylo super Do zobaczenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja dopiero wrocilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja dopiero wrocilem to co między kroplami jechałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Bardzo sie staralem, nawet sie udawalo, przez pierwsze 5 sekund Troche treningu i bede w tym mistrzem. Dobry czlowiek niech wrzuci slad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Bardzo sie staralem, nawet sie udawalo, przez pierwsze 5 sekund Troche treningu i bede w tym mistrzem. Dobry czlowiek niech wrzuci slad. to chyba Argusiol;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Proszę bardzo zapisz jako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 No to ładnie się pokręciliśmy po tym lesie Dzięki Bartek za zdjęcia. Edit: Mnie dzisiaj nie będzie na święcie rowerzysty. Sory Panowie, ale dowiedziałem się, że są wolne miejsca na truskawkach i lecę zarobić trochę kasy. Korba czekać nie będzie. Miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 No to ładnie się pokręciliśmy po tym lesie Dzięki Bartek za zdjęcia. Edit: Mnie dzisiaj nie będzie na święcie rowerzysty. Sory Panowie, ale dowiedziałem się, że są wolne miejsca na truskawkach i lecę zarobić trochę kasy. Korba czekać nie będzie. Miłej zabawy. owocnej sprzedaży;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Melduje się z domu po Bike Pikniku... Było nas czterech, z czego organizator przybył jako ostatni... Miejsce spotkania było niefortunnie dobrane, gdyż służyło również innym portalom, m.in. samotni.pl , sponton.pl , spotykacze.pl ... Moja twarz o dziwo chyba budziła społeczne zaufanie, gdyż to do mnie podchodzili/podjeżdżali wszyscy z pytaniem "Czy ty jesteś z ............?"... Później był przejazd przez miasto... Koszmarnie męczący... Niecałe 14km w dwie godziny... Wśród trąbek, piszczałek, dzwonków... Na mecie dołączyła do nas "orientująca się" ekipa, a chwilę potem rozjechaliśmy się każdy w swoją stronę... Dzięki za przybycie tym, którzy byli... Fotki jutro w Wyborczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Byłem też,nawet moje prawie siedmioletnie dziecko stwierdzło:nigdy wiecej w peletonie!!!!.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melias Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Tempo autentycznie mordercze. W pozniejszym etapie zaczelo mnie brac na marudzenie. Lekka frustracja, ale charakter cwiczyc trzeba Dzieki za towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Moja twarz o dziwo chyba budziła społeczne zaufanie, gdyż to do mnie podchodzili/podjeżdżali wszyscy z pytaniem "Czy ty jesteś z ............?"... Pech, że nie widziałem Ciebie/Was bo też byłem Melduje się wogóle po dłuższej nieobecności na forum Rumak wrócił z serwisu, pogoda jest, a wiec przy pierwszym pasującym terminie się zapewne pojawie na wspólnym śmiganiu Pozdrower btw. Kto widział Jokera na rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Kto widział Jokera na rowerze? Fajnie, że wróciłeś... Chodzi o Jokera, który za kompana miał dzielnego amerykańskiego Marines? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.