evo07 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 A wycieczka w sobotę ?? Planowany dystans >200km i głównie szosa ?? Ma ktoś może klucz do suportu Hollowtech II/GXP oraz porządne imbusy 8 i 10 ?? Coś mi trzeszczy w lewym ramieniu korby i chcę wszystko wyczyścić, lecz nie mam potrzebnych mi narzędzi... no mam klucze powiedz kiedy i gdzie to zabiorę:)wpadnij może pod wieże to ci użyczę kluczy tylko nie wiem jak z 10mm dwa pozostałe mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 z kolegą Argusiolem polecieliśmy na las mokrzański później przez Brzezinę powrót do wro od strony kozanowa i wałem do mostów warszawskich gdzie się rozjechaliśmy każdy w swoją stronę thx za tripa nie ma to jak wmordewind tempo bardzo luxusowe, nie wiem ile nam wspólnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Fakt tempo było lux, jak kolega Evo pod wiatr cisnął 30, albo więcej. Mi licznik pokazał 63,5 i od tego odjąć 5,5 dojazdu. Ślad: .gpx Co do soboty opcje sią dwie: 1. Trasa tylko szosą do zamku moszna - 103 km w jedną 2. Podpiąć się pod wyjazd wrocławskiego bikestatsa do bierutowa (przez borową i kijowice), całość ok 105 km, część terenem, większość szosą, tempo "lajtowe", bo będzie jedna pani - ogólnie rekreacja, co chwilę zdjęcia, piknik itd.. czekam na odpowiedzi, co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ponoć będzie 'laska' więc jestem za opcją nr 2:) po za tym na mniej hc wypad może się więcej osób od 'nas' pojawi;] głos za opcją 2!!! pokażmy że nie pisanie statsów o czymś świadczy:) po za tym możliwość poznania nowych bajkerów też na plus a jutro ktoś coś, gdzieś??jak coś czekam do 16:35 pod wieżą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja jestem za opcją nr 1. Pierwsza stówa już za mną. Chciałbym machnąć 200 km. w najbliższym czasie. Potem można jeździć stówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Fakt tempo było lux, jak kolega Evo pod wiatr cisnął 30, albo więcej. Mi licznik pokazał 63,5 i od tego odjąć 5,5 dojazdu. Ślad: .gpx Co do soboty opcje sią dwie: 1. Trasa tylko szosą do zamku moszna - 103 km w jedną 2. Podpiąć się pod wyjazd wrocławskiego bikestatsa do bierutowa (przez borową i kijowice), całość ok 105 km, część terenem, większość szosą, tempo "lajtowe", bo będzie jedna pani - ogólnie rekreacja, co chwilę zdjęcia, piknik itd.. czekam na odpowiedzi, co robimy? I. To dobrze ze zrezygnowalem, wiatru mam dosc na dlugi czas Przynajmniej sie nie musieliscie ogladac na innych. Duzo blota bylo ? II. Mozna jakiegos linka do tego przejazdu z opcji nr2 ? Dosc pobieznie szukalem i nie znalazlem. Mialem isc na photoday'a, ale coz (skoro szosa to tez pewnie wiatr :/) I jaka jest mniej wiecej grupa przewidywana ? EDYTA: Wyscig :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 jutro odpadam a dziś to tylko dam klucze Pawłowi i spadam, podjechałbym na ten wyścig ale... Jarosław! thx za odprowadzenie pod mosty warszawskie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Proszę bardzo! ;] Na czym w końcu stanęło odnośnie jutrzejszego wypadu? Pisać, pisać... BTW. Ma ktoś może śrubę do bloku na zbyciu? Dzisiaj urwałem jedną :/ Nie wiecie ewentualnie gdzie dostane samą śrubę? Tylko nie piszcie o nowych blokach, bo te mają zaledwie 1,5k km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Stanelo na bierutowie - niestety wiekszosc to asfalt, chyba ze da sie ponegocjowac z ekipa. Stad chyba tylko argusiol sie zdeklarowal, ja sie zastanawiam czy mnie nie zdmuchnie (ale ekipa wyglada na taka ktora sie dostosuje do najslabszego), i evo spasowal (pewnie jedzie te swoje +200km ). http://forum.bikestats.pl/discussion/465/4/weekendowy-wyjazd-wroclawskiego-bs/ Pogoda zapowiada sie zachecajaco. BTW: Co zrobiles z kobieta ktora jechala z nami 2 tyg temu ? Ani sie nie zalila ani nie chwalila tripa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To co z jutrzejszym wyjazdem ?? Pisać. Gdzie i o której ?? Na którą opcję się piszecie ?? Ja wolałbym 200, Szparek chyba też. Evo prawdopodobnie odpada. MixingHead jest za 100 a co z resztą ?? Jeżeli byłyby 3-4 osoby na 200 to można jechać. Jak nie no to zostaje turystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To co z jutrzejszym wyjazdem ?? Pisać. Gdzie i o której ?? Ja wolałbym 200, Szparek chyba też. Evo prawdopodobnie odpada. MixingHead jest za 100 a co z resztą ?? Jeżeli byłyby 3-4 osoby na 200 to można jechać. panowie na 99% będę na 200km proponuję może pod pręgierzem o 9? póki co zostawiam 1%niepewności nic wracam do roboty co by jutro być na 100% jakby co będę pisał... ps proponuję tempo 25-27 wg mojego licznika będzie to 23-25km/h myślę że będzie optymalnie nie wiem na ile będę miał sił ew liderować pod wiater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dobra to dwóch już nas jest. Co z resztą ?? Pisać Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Evo to jednak sobota Ci pasuje. W takim wypadku sprawa się komplikuje, przygotowałem się psychicznie na trip z bikestatsa. Trzy osoby, to trochę mało, Jarek jedziesz? Jakby były 4 osoby to można śmiało jechać. Może spotkamy się pod Fredrą zobaczymy w jakiej sile konkurencja się stawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dobra to dwóch już nas jest. Co z resztą ?? Pisać Panowie. Evo to jednak sobota Ci pasuje. W takim wypadku sprawa się komplikuje, przygotowałem się psychicznie na trip z bikestatsa. Trzy osoby, to trochę mało, Jarek jedziesz? Jakby były 4 osoby to można śmiało jechać. Może spotkamy się pod Fredrą zobaczymy w jakiej sile konkurencja się stawi nie do końca mi pasuje ale nie odpuszczę - zarżnę się a będę;] mocy nie ma ap trasy to może lekka modyfikacja skoro mówiłeś Argusiol że coś tam coś tam, to może polecimy przez sołtysowice?? trochę się ominie ruchliwą drogę na oławę ja jestem w ogóle nie przygotowany psychicznie a pod względem żywieniowym tym bardziej jedziemy jutro 200+ Paweł zgarniaj andrew'a co będzie siedział na dupie i posty pisał Jarek nie wiem czy będzie trza go wnerwić to się zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja będę Myślałem, że nici będą z wypadu (jeszcze nie wiadomo), bo blok ma mega luzy bez tej śruby. Evo właśnie pisał, że ma na zbyciu Tylko nie gwarantuje czy będą trzymać. Więc wszystko się jutro okaże na rynku. Jak nie podpasują lub nie będą trzymać, to atakuje jakieś rowerowe sklepy i polecicie beze mnie. Oczywiście otrzymacie moje błogosławieństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja będę Myślałem, że nici będą z wypadu (jeszcze nie wiadomo), bo blok ma mega luzy bez tej śruby. Evo właśnie pisał, że ma na zbyciu Tylko nie gwarantuje czy będą trzymać. Więc wszystko się jutro okaże na rynku. Jak nie podpasują lub nie będą trzymać, to atakuje jakieś rowerowe sklepy i polecicie beze mnie. Oczywiście otrzymacie moje błogosławieństwo ponieważ twój fotopstryk ciut waży to może ja wezmę swojego panasonixa:icon_lol: to co na 9 pod pręgierzem?????? Argusiol jak będziesz kozakował na tych szosowych oponach to cię dogonię i do rowu wepchnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ale macie chłopaki pomysly na spędzanie wolnej soboty. Ja bym wolał sie wyspac wkońcu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ap trasy to może lekka modyfikacja skoro mówiłeś Argusiol że coś tam coś tam, to może polecimy przez sołtysowice?? trochę się ominie ruchliwą drogę na oławę W sobotę rano ruch nie powinien być zbyt duży, poza tym asfalt elegancki. A na jelcz same dziury przez wojnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dobra to jutro o 9 pod pręgierzem. Co do Andrewa to on nie ma roweru we Wrocku tylko w swoich stronach. On tu tylko studiuje i nie może przywieźć roweru do mieszkania, które wynajmuje... Thrawn w niedzielę się wyśpimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melchior Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jestem tu nowy ale i tak wybiore sie na 150+ km jazde. Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jestem tu nowy ale i tak wybiore sie na 150+ km jazde. Do jutra. Tak trzymac... Z chlopakami nudzil sie nie bedziesz... Gwarantuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melchior Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jednak 4 godziny snu to za malo. Nie udalo sie wstac na 9. No i 200 km na kacu to przesada hehe. Ale powaznie, chectnie sie z wami wybiore na rowerowe wycieczki. Do zobaczenia nastepnym razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 z ekipą 210km a ja samotnie dokręciłem do 269km:D linki z gps'a cześć 1 i część 2 nie będę pisał że jedna z osób jadąca na kendach 1,25 nie chciała za bardzo robić zmian ,miałem nadzieję (złudną) ze z taki minimalnymi oporami toczenia ta osoba poleci przodem robiąc tunel ale lipton (jak ta miejscowość ), ja jakoś na swoich klockach mogłem ciągnąć ekipę tak samo Paweł ale cóż, z niektórymi nie da się współpracować, pominę też jeszcze jeden ew dwa faty bo mnie o to proszono po za tym wypad uważam za jak najbardziej udany jak coś następnym razem wypali to ja od razu mówię że bez współpracy na takim dystansie to ja chromolę wolę lecieć sam pozdro ps Jarek fajnie że moje zużyte śruby na coś się nadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Wiekie dzięki Panowie za jazdę. nie będę pisał że jedna z osób nie chciała za bardzo robić zmian, miałem nadzieję ze ta osoba poleci przodem robiąc tunel Jeśli mówisz o drodze powrotnej, to przepraszam bardzo, ale mając >110 km w nogach i wiatr w twarz, prędkość 27-30 była ponad moje siły. Przeceniasz mnie Waćpanie . Gdybym mógł, wyszedłbym na zmiane. Tyle w temacie. Umiesz liczyć ? To licz tylko na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Zacna ekipa widzę... Po co te waśnie i spory? Aż tak źle było... A na zdjęciach widzę banany na twarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.