Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

być może jutro jeśli się z robotą wyrobię:) jak nie to nie ja tradycyjnie proponuję spinknąc się pod wieżą na wiśniowej ok 16:30 kto da rady lux kto nie ( w tym być może ja) trudno. Jarek jak coś kontakt masz;] pozdro ps w planie mam obadać wały, generalnie się poszwendać ot tak po prostu bez celu :icon_lol:

ps2 o 15:30 sprawdzę ew czy ktoś chętny przez kom

Dzięki Panowie za udany wyjazd. Zrobiliśmy mały przegląd stanu wód Odry i Oławki. We wrocławiu nie wygląda to gorzej, niż w kwietniu 2006 podczas wysokiego stanu wód po roztopach:

3dc5f63365c071c6m.jpg

16b8f63ad9db0296m.jpg

Natomiast Trestno i Blizanowice są zupełnie odcięte od świata, przyrost wody w zalewanych polderach jest szybki.

Chaozz mnie tak nie wymeczyl jak wy :)

Dzieki za jazde, i sorki ze was zwalnialem, ale gnanie 40 po hallera i potem kilka podjazdow, nastepnie ciezka jazda po wale i wiatr od siechnic to ponad moje sily.

Jutro slad i kilka foteczek.

nie zwalniałeś tak bardzo ja 2 lata temu wolniej śmigałem i w ogóle podziwiam za wytrwałość i samozaparcie:] a pod wiart mnie osobiscie od zimy śmiga się zayebiście;] tak ap czy ktoś chętny na jutro?? może kolega Under26?? Jeszcze nie mieliśmy przyjemności polatać

Jak się wydostanę jutro z Opola to proponuję znowu 16:30 na wiśniowej pod wieżą ew ten trzebnicki skoro kolega under ma tam bliżej ale to w tedy na ok 17;)

nie zwalniałeś tak bardzo ja 2 lata temu wolniej śmigałem i w ogóle podziwiam za wytrwałość i samozaparcie:] a pod wiart mnie osobiscie od zimy śmiga się zayebiście;] tak ap czy ktoś chętny na jutro?? może kolega Under26?? Jeszcze nie mieliśmy przyjemności polatać

Jak się wydostanę jutro z Opola to proponuję znowu 16:30 na wiśniowej pod wieżą ew ten trzebnicki skoro kolega under ma tam bliżej ale to w tedy na ok 17;)

Jestem za. Proponuje kładkę koło zoo.Będzie 'w miarę' w połowie drogi. 17.00?

Siemka!

Cały czas czytam tu opisy waszych wyjazdów i zazdroszczę...

Nie ma mnie we WRO cały tydzień i weekend też odpada niestety...

Może uda mi się w przyszłym tygodniu coś z wami pokręcić ale na razie muszę odpocząć od roweru z powodów osobistych...

Pozdrawiam i trzymajcie tak dalej!!!!

Widzę wszyscy jeżdżą, ale na ustawkę to jakoś nie po drodze :D

Ludzi na wałach mnóstwo. Dziś już nie przejechaliśmy pod mostem warszawskim, bo zalane. Szczerze mówiąc to zaczyna wyglądać to nie ciekawie. Ale Wrocławia nie zaleje, kolega mówił, że wojsko na strachocinie/wojnowie mówi o wysadzaniu wałów (niekoniecznie tam). Czekam kiedy zaleje polder Kozanów, wszak do tego jest przeznaczony :P

Dzięki za jadę, tempo było dziś miejscami bardzo fajne. Gleb nie było, za to snejk kolegi under26.

Park wschodni juz nieprzejezdny. Mi sie udalo jako jednemu z ostatnich jezeli nie ostatniemu.

Ale i tak sie zmoczylem.

a czemu się z nami nie Zabrałeś?? nieładnie tak samemu na chartkorze po zalanym lesie śmigać :icon_lol:

ap jutrzejszego tripu, odpadł argusiol i nie wiem co z Jarkiem, skoro nie będzie porządnego gps'a to podejrzewam że całego śladu nie uda mi się wrzucić ale jak to powiedział jeden z kolegów:'i tak nikt tam nie patrzy' więc ew zapodam foty bajka pod tablicami miejscowości no chyba że na stacjach będą gniazdka zasilające to będę fona ładował :) tak czy siak zamierzam pobić swoje 150km z tego roku:) trasę chyba zmodyfikuję i mniej więcej będzie to: wro-trzebnica-prusice-żmigród-milicz-twardogóra-... w zależności od mocy będą modyfikacje ;) może Syców a może back przez Oleśnicę i na nd:)

No to powodzenia jutro. Widze ze spieprzasz od wody, tylko ten milicz mi nie pasuje :P

Dzis pojechalem sam bo chcialem troche pofocic, a po wczorajszym to sie do niczego wiecej nie nadaje.

Z dzisiejszego sladu wynika ze tempo mieliscie troche wolniejsze niz wczoraj (15 wobec 18 wczorajszych). Zgadza sie ? Chociaz trasa krotsza wiec moze byc ciezko to ustalic.

Jak nie pieprzna Siechnice to jutro jade na spokojnie pofocic z mostow. Sprobuje powtorzyc zdjecia sprzed 13lat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...