MixingHead Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dzis to juz raczej nikt sie nie zglosi (a moze ?). Piszcie kto jutro o ktorej ma czas. Wieczorem lub wczesnym ranem najpozniej dogadamy szczegoly. GG mam w profilu, mozna pisac, jestem zabunkrowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadesik Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 No to chyba nici z naszej jazdy dziś... Szkoda, do następnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ja mam czas Czekam na gg jak pisalem wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Start ok 12.00. Miejsce startu do ustalenia. Chetni pisac na gg. Tempo dla kazdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Siema! Jacyś chętni na weekend??? Mam awarię w obu bikach ale myślę że chociaż jeden uda mi się naprawić do soboty! To jak, ktokolwiek? Planuję albo parę moich pętelek po Wilczynie albo Las Bukowy w Trzebnicy!!! Jak zwykle zapraszam a w ofercie mała namiastka kolarstwa górskiego Jeszcze się odezwę z dokładniejszymi informacjami dla ewentualnych chętnych (nie wiem co z tymi awariami ) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Siema! Jacyś chętni na weekend??? Mam awarię w obu bikach ale myślę że chociaż jeden uda mi się naprawić do soboty! To jak, ktokolwiek? Planuję albo parę moich pętelek po Wilczynie albo Las Bukowy w Trzebnicy!!! Jak zwykle zapraszam a w ofercie mała namiastka kolarstwa górskiego Jeszcze się odezwę z dokładniejszymi informacjami dla ewentualnych chętnych (nie wiem co z tymi awariami ) Pozdro! Chaozz mnie się pytać nie musisz:D jasne że jadę mam nadzieję że naprawisz bębenek a ja może stestuję nowe kółeczka jak się uda tak btw do trzebnicy to może byśmy uderzyli tak jak w lutym:)już sama taka pętla wyjdzie 90km+ ktoś jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wstępnie i ja się pisze Chaozz Las Bukowy brzmi pięknie Może zmęczymy czerwony szlak? (ok 171 km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Elo panowie. A to bardziej sobota czy bardziej niedziela? Czy zaleznie od pogody? Bo ja w piatek do chaty wracam późno w nocy (raczej w sobotę) i na 10 to ja nie wstanę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam mi sobota pasuje, niedziela niestety nie. Tylko tadycyjnie nie skoro świt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam mi sobota pasuje, niedziela niestety nie. Tylko tadycyjnie nie skoro świt pewnikiem 10-11, bo kto wcześnie wstaje ten więcej śmiga ;) i niekoniecznie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Patrzac na kliki to bede musial podziekowac. Ale na normalne trasy to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Spokojnie, spokojnie! Po kolei, możemy jechać w oba dni weekendu, może być Las Bukowy bo jeszcze w tym roku tam nie byłem na te 171 km to jeszcze za wcześnie przynajmniej u mnie :)a co do godziny wyjazdu można później żeby wszystkim pasowało, maksymalnie 13, do 20 można być w trasie a jakby wieczór nas zastał to na lampkach się przecież znacie jak mało kto ! A tak naprawdę to jeszcze nie wiem czy w ogóle pojadę jak wcześniej pisałem jeszcze dam znać co z moim kołem myślę że już jutro będzie sprawa wyjaśniona, najwyżej pojedziecie beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 W sobotę raczej na pewno będę pracował do 14:00... Ale niedziela, jeśli warunki sprzyjać będą jest jak najbardziej do wykorzystania... Piszę się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja chetniej w niedziele a jesli pogoda bedzie dobra w sobote to moze tez sie bede pisal.. bo w sumie niedziela to 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ty00 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wiem że robię off top-a ale tutaj dużo aktywnych ludzi na forum piszę może mi ktoś powie gdzie we Wrocławiu można kupić ISOSTAR taki w proszku do którego jeszcze najlepiej bidon dadzą. Jak wiesz napisz mi PW żeby zamieszania zbytnio nie robić w tym temacie i dzięki za pomoc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A może jest ktoś chętny na jazdę z lampką za jakieś 30-40 minut najlepiej po wałach koło Odry albo gdziekolwiek tylko nie po mieście gdzie cały czas jakieś czerwone światła się pojawiają. Zamierzam jeździć jakieś 1,5h z umiarkowaną prędkością . na odpowiedzi czekam do 21 potem ruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jezeli jutro jest aktualne to mam oferte dla niezdecydowanych Mozna by wyjechac troche wczesniej lub nawet szynobusem (tylko wyjazd wtedy jest w okolicach 9.00-9.30 - ok. 6PLN + 1PLN rower), a grupa poscigowa nas znajdzie. Jakby ktos byl chetny na spokojne tempo niech pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 lub nawet szynobusem To akurat mi się w głowie nawet nie mieści [przynajmniej jeśli chodzi o kierunek na Trzebnicę]. Dzisiaj lekko się zmasakrowałem tempem na szosie, ale na jutro się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 no to gdzie się ustawiamy i o której??milenijka 10:30? ps może w końcu się jakaś lux ekipa stworzy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 no to gdzie się ustawiamy i o której??milenijka 10:30? ps może w końcu się jakaś lux ekipa stworzy;] Ja niestety odpadam ze względów zdrowotnych. Jutro zobaczę czy jestem w stanie jezdźić Do zobaczyska, mam nadzieję, że wkrótce. Przyjemnego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Siema! Do wszystkich zainteresowanych dnia jutrzejszego zaplanowany jest wyjazd rowerowy! Start na stacji paliwowej na placu kromera! Planowany wyjazd 11 (do ewentualnych negocjacji) Celem wycieczki będzie kupa radochy z pokonywania o własnych siłach trudów terenowych na pojeździe zwanym rowerem (Las Bukowy w Trzebnicy) Planowany dystans 50km z dużym plusem Preferowana nawierzchnia dróg: trudna (szutry, koleiny, kamienie, kocie łby i jak najmniej asfaltów) Preferowany typ roweru: Sprawny Preferowany typ bikera: Nie marudny Traska będzie prowadziła w większości trasą ostatniego błotnistego maratonu, rozszerzona oczywiście o Las bukowy i kilka innych ciekawych według mnie miejsc. Satysfakcja gwarantowana!!! Może to nie wyjazd choćby na Ślężę ale pot się na pewno pojawi więc proponuję się zaopatrzyć w prowiant i napoje. Tępo jak zwykle 25-30km\h tak że nawet najsłabsi wydolą (około 20) To na tyle, zapraszam wszystkich chętnych! Ps. Przykro mi Jarku że dorobiłeś się kontuzji, szybkiego powrotu di pełnej dyspozycji i do zobaczenia na kolejnej ustawce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Fajna wycieczka sie szykuje, a ja niestety jutro w pracy siedze od 14 do 22... Bawcie sie dobrze... I wrzuccie po powrocie jakas fotorelacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Fajna wycieczka sie szykuje, a ja niestety jutro w pracy siedze od 14 do 22... Bawcie sie dobrze... I wrzuccie po powrocie jakas fotorelacje... jak nie będzie za szybko to będą foty razem ze śladem gps'a ale jak będzie za szybko to i tak może będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jutro sie strzelam w asg, ale w niedziele smigam z Wami wiec w trakcie jutrzejszej jazdy obmyslcie plan na niedziele i tak najlepiej od ok 10.30-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Poza rowerem co należało by zabrać ze sobą(41 lat nie wiem czy dam radę?)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.