Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

mnie z racji braku czasu nie będzie dziś o 16:30 za to wieczorkiem jadę się powałęsać tylko lampkę przednią muszę znaleźć i możliwe że coś po wałach polatam;)wyruszam ok 19 z psiaka pewnikiem na grunwald a później wałem na osobowice oddać klucz koledze Thrawn'owi bo sobie chłopak kasetę urwi :)

ja tylko chwilowo z kolegami:)i co szparek dam rady z baltu czy nie bardzo??;) a jak nowi koledzy??daliście im pożyć??czy już nie zawitają na ustawkę?

Evo z blatu cieniutko Ci idzie, musisz trenować i jeszcze raz trenować ;P Zobaczysz... pod moim czujnym okiem będą z Ciebie ludzie ;):confused:

Nowi koledzy dali jak najbardziej rade :) Mam nadzieje, że dojechali do domu ;) A czy zawitają na ustawkę?... Nie wiem, trzeba się ich spytać :)

Dzisiejsza ustawka wypadła pozytywnie, tylko koledzy coś cisi byli ;P może następnym razem będzie więcej czasu na gadki ;) Tempo było średniawe ( Argusiol może to potwierdzić ) Nie wiem ile km nam wyszło, Jak Panowie wiecie to piszcie. Mi z całego dnia pękło 72.

Ja się pisze. Chyba o 11, bo do 11 to trzeba by wstać skoro świt, czyli koło 8 :whistling: Lepiej koło 12.

Trasa widzę szosowa, a ja właśnie założyłem komplet kół terenowy i nie chce mi się zmieniać na slicki. Ale skoro tempo ludzkie, to ok.

edit:

Niedoczekałem się odpowiedzi, więc nici ze wspólnej jazdy. Może kiedy indziej. Przynajmniej się wyśpię :)

Witam. Pierwszy mój post więc zaczne tak:

Adrian, wiek 25lat, nie z wrocka,rower trekingowy...

Polatałbym z kimś w tempie początkującego na trasach 30-50km może z czasem więcej, trasy asfaltowo-leśne... Mieszkam w okolicach FAT-u i dopiero zaczynam kręcić kółkami. Tzn. codziennie coś tam raczkuje na takich dystansach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...