evo07 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 To kto jutro będzie pod wieżą? ja jestem po dziś zajechany muszę odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Proponuje ruszyć na Smoczy Las, następnie można uderzyć na Bajkał i powrót na wielką wyspę. Ewentualnie poszlajać się po Lesie Osobowickim i Rędzińskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Jakbyscie godzine przesuneli to by byla wieksza szansa na moj udzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 mnie z racji braku czasu nie będzie dziś o 16:30 za to wieczorkiem jadę się powałęsać tylko lampkę przednią muszę znaleźć i możliwe że coś po wałach polatam;)wyruszam ok 19 z psiaka pewnikiem na grunwald a później wałem na osobowice oddać klucz koledze Thrawn'owi bo sobie chłopak kasetę urwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Brak czasu powiadasz. Ja kończę dziś zajęcia o 20.25 Ponawiam pytanie, kto chętny na czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Brak czasu powiadasz. Ja kończę dziś zajęcia o 20.25 Ponawiam pytanie, kto chętny na czwartek? elo to wpadnij na nocny test pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Brak czasu powiadasz. Ja kończę dziś zajęcia o 20.25 Ponawiam pytanie, kto chętny na czwartek? Ja się pisze:). Do 16 jestem w pracy. Pasuje Ci 16.30 wieża ciśnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Tak, będę. Zapraszamy innych chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlas Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Na 99% będę Może ktoś poda nr komy gdyby ktoś się miał spóźnić 5 min Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Szparek(Jarek) na spóźnialskich nie czeka:] lepiej bądź 1min przed niż 1min after:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jutro mnie nie bedzie we Wrocławiu... Ale chętny na piątek... Ewentualnie kombinujemy cos w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Panowie dzięki za jazdę. Wrzucam obiecany ślad .gpx klik. Jutro ruszam szosowo na wzgórza trzebnickie, jakby ktoś miał ochotę to czekam na info, to podam szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ja tylko chwilowo z kolegami:)i co szparek dam rady z baltu czy nie bardzo?? a jak nowi koledzy??daliście im pożyć??czy już nie zawitają na ustawkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 witam po krótkiej przerwie:) są chętni na rowerową majóweczkę w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ja tylko chwilowo z kolegami:)i co szparek dam rady z baltu czy nie bardzo?? a jak nowi koledzy??daliście im pożyć??czy już nie zawitają na ustawkę? Evo z blatu cieniutko Ci idzie, musisz trenować i jeszcze raz trenować ;P Zobaczysz... pod moim czujnym okiem będą z Ciebie ludzie Nowi koledzy dali jak najbardziej rade Mam nadzieje, że dojechali do domu A czy zawitają na ustawkę?... Nie wiem, trzeba się ich spytać Dzisiejsza ustawka wypadła pozytywnie, tylko koledzy coś cisi byli ;P może następnym razem będzie więcej czasu na gadki Tempo było średniawe ( Argusiol może to potwierdzić ) Nie wiem ile km nam wyszło, Jak Panowie wiecie to piszcie. Mi z całego dnia pękło 72. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Domaszczyn, szczodre, łozina, skarszyn, siedlec, krzyzanowice. Ktos sie pisze na jutro ? Powiedzmy do 11. Tempo bardzo ludzkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Ja się pisze. Chyba o 11, bo do 11 to trzeba by wstać skoro świt, czyli koło 8 Lepiej koło 12. Trasa widzę szosowa, a ja właśnie założyłem komplet kół terenowy i nie chce mi się zmieniać na slicki. Ale skoro tempo ludzkie, to ok. edit: Niedoczekałem się odpowiedzi, więc nici ze wspólnej jazdy. Może kiedy indziej. Przynajmniej się wyśpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Niedoczekałem się odpowiedzi, więc nici ze wspólnej jazdy. I tak leje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Deszcz Moze sie jeszcze wypogodzi do 11-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jakies propozycje na jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadesik Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam. Pierwszy mój post więc zaczne tak: Adrian, wiek 25lat, nie z wrocka,rower trekingowy... Polatałbym z kimś w tempie początkującego na trasach 30-50km może z czasem więcej, trasy asfaltowo-leśne... Mieszkam w okolicach FAT-u i dopiero zaczynam kręcić kółkami. Tzn. codziennie coś tam raczkuje na takich dystansach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wygogluj sobie czy trasa jaka ostatnio proponowalem ci pasuje Jestem tez otwarty na propozycje. Moze jakies kolko w okolicach lesnicy/lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadesik Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jestem chętny jeśli tylko nie będzie padać aby przejechać się wokoło lotniska gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Zjem cos, przeszukam mapy i sie odezwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Pogoda się poprawia, więc jak jest taka możliwość to jadę z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.