inhibitor Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 o widzę że Inhibitor też żyje:) Zyje, zyje... Aczkolwiek sezon rowerowy zaczalem dopiero w ubiegla sobote i kondycji makabrycznie brak... Do tego mam nowe okulary bezbarwne i amortyzator z tylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 kondycji makabrycznie brak... Widzę, że nie tylko ja na to cierpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Chaozz, a ty dalej mieszkasz na "moim" osiedlu? No mieszkam... Ale do pełni szczęścia to mi tutaj wiele brakuje, z tego co przeczytałem na klatce, Tobie też tu szczęście nie sprzyja... Ale na pocieszenie zawsze możesz ze mną na ustawki startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jaki to rodzaj braku kondycji ? Taki prawdziwy czy tylko marne 20km/h przez 3h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jaki to rodzaj braku kondycji ? Taki prawdziwy czy tylko marne 20km/h przez 3h ? W sobote rozpoczalem sezon... Zrobilem petle dookola Wroclawia i niemalze orgazmu ze szczescia dostalem... A pozniej byla niedziela... Tylek bolal od siedzenia, nogi pedalowac nie chcialy, glowa opadala i nie wiem, czy z 20km zrobilem ze srednia predkoscia przekraczajaca 10km/h... Wyprzedzaly mnie babcie jadace z kwiatami na cmentarz osobowicki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlas Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Też nie dysponuje mega kondycją, ale jak czytam te posty na forum to chętnie bym się z wami gdzieś zabrał. Może coś w sobotę zmotacie?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Też nie dysponuje mega kondycją, ale jak czytam te posty na forum to chętnie bym się z wami gdzieś zabrał. Może coś w sobotę zmotacie?? Pozdrawiam a może jutro coś zmotamy?? a już we wro i po 4h w aucie boli mnie nic nie wyszło ale na jutro jestem ready;)panowie czy jutro komuś na al wiśniowej pasuje o 16:30??;] pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Któregoś pięknego dnia się skuszę i pewnie z Wami gdzieś pojadę. Oczywiście niezbyt daleko i nie za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 a może jutro coś zmotamy?? a już we wro i po 4h w aucie boli mnie nic nie wyszło ale na jutro jestem ready;)panowie czy jutro komuś na al wiśniowej pasuje o 16:30??;] pozdrower Jesli ze wszystkim wyrobie po pracy i nie bedzie mokro to bede... Pod Wieza Cisnien? Któregoś pięknego dnia się skuszę i pewnie z Wami gdzieś pojadę. Oczywiście niezbyt daleko i nie za szybko Moze jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czyli standardowo - wieża ciśnień, Al. Wiśniowa, godz. 16.30. Kto ma ochotę niech wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Mam jutro zajęcia od rana do wieczora. Generalnie od poniedziałku do piątku raczej odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Kto ma ochotę niech wpada Ochotę mam i to dużą, ale niestety zajęcia kończę o 18 Piszę się natomiast na czwartek i piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ochotę mam i to dużą, ale niestety zajęcia kończę o 18 Piszę się natomiast na czwartek i piątek. yeba... zajęcia:D trza mam przewodnika po lesie tam gdzie zawsze błoto jest:D wpadaj nie pitol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Jako, ze póki co nie pada stawię się cały odrapany pod wieżą ciśnień. Póki co lecę do rowerowego na zakupy. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlas Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja niestety dzisiaj nie mogę Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Niestety dopiero dotarlem do domu... W pol godziny nie zdaze przebic sie przez cale miasto... Next time... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Szkoda, że nie dotarliście. Może jutro uda się zmontować większą ekipę. Thx dla tych co byli za hmmm turystykę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ty00 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Pocisnę ze swoją kondycją to i świeżak może się zjawi na razie po 35 wyzionąłem ducha i tylna część mojego ciała czuła ewidentny dyskomfort:) wiec jak widzę ślady po 70 km to mnie dreszcze przechodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Zapraszamy . My dziś razem zrobiliśmy coś ze 20km tylko więc chyba niewiele. A te trasy po 70km to raczej weekendy, w tygodniu w zwykłe dni nie ma na tyle czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 W przyblizeniu jaka trase zrobiliscie i jaka mniej wiecej predkosc ? Pisac nie odstraszac ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Start spod wieży ciśnień jak zwykle, potem Krakowska, koło zoo, przy Hali Ludowej, Park Szczytnicki, na Kilimandżaro i potem to już każdy w swoją stronę bo głodni byliśmy. Jak widać nic wielkiego. A zajęło nam to dziś turystycznie chyba z 1,5h. Ale trochę się wlekliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 mnie dziś średnia tego zabójczego tripu wyszła 12km/h;d wieć jak to rzekł jeden z kolegów:'w końcu mogę coś powiedzieć a nie oddech łapać' mnie jutro nie ma wpadnę tylko klicz podrzucić Thrawn;ikowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 średnia tego tripu wyszła 12km/h nie ma co, nie oszczędzaliście się Krótka piłka, kto chętny na czwartek? Miejsce startu obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Czwartek to jeszcze daleeeeka przyszłość. Póki co jest środa jeszcze. Ja jak zdąże ściągnąć do Wrocka z Katowic do 16 to będę (no chyba że będzie lało). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 To kto jutro będzie pod wieżą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.