Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Chaozz, a ty dalej mieszkasz na "moim" osiedlu?

No mieszkam... Ale do pełni szczęścia to mi tutaj wiele brakuje, z tego co przeczytałem na klatce, Tobie też tu szczęście nie sprzyja... Ale na pocieszenie zawsze możesz ze mną na ustawki startować :icon_wink:

Jaki to rodzaj braku kondycji ?

Taki prawdziwy czy tylko marne 20km/h przez 3h ?

W sobote rozpoczalem sezon... Zrobilem petle dookola Wroclawia i niemalze orgazmu ze szczescia dostalem... A pozniej byla niedziela... Tylek bolal od siedzenia, nogi pedalowac nie chcialy, glowa opadala i nie wiem, czy z 20km zrobilem ze srednia predkoscia przekraczajaca 10km/h... Wyprzedzaly mnie babcie jadace z kwiatami na cmentarz osobowicki...

Witam wszystkich

Też nie dysponuje mega kondycją, ale jak czytam te posty na forum to chętnie bym się z wami gdzieś zabrał. Może coś w sobotę zmotacie??

Pozdrawiam

a może jutro coś zmotamy?? :) a już we wro i po 4h w aucie boli mnie nic nie wyszło ale na jutro jestem ready;)panowie czy jutro komuś na al wiśniowej pasuje o 16:30??;] pozdrower

a może jutro coś zmotamy?? :devil: a już we wro i po 4h w aucie boli mnie nic nie wyszło ale na jutro jestem ready;)panowie czy jutro komuś na al wiśniowej pasuje o 16:30??;] pozdrower

Jesli ze wszystkim wyrobie po pracy i nie bedzie mokro to bede... Pod Wieza Cisnien?

Któregoś pięknego dnia się skuszę i pewnie z Wami gdzieś pojadę. Oczywiście niezbyt daleko i nie za szybko ;)

Moze jutro?

Start spod wieży ciśnień jak zwykle, potem Krakowska, koło zoo, przy Hali Ludowej, Park Szczytnicki, na Kilimandżaro i potem to już każdy w swoją stronę bo głodni byliśmy. Jak widać nic wielkiego. A zajęło nam to dziś turystycznie chyba z 1,5h. Ale trochę się wlekliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...