Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

panowie!!!nasze mega hiper kółko po moczarach http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2371504 a tego kto tą siatkę w środku lasu dał to nie wiem;/ udo napier...i chyba kolano oberwało;) ale czym była by jazda bez porządnej gleby ( sumie to 3ch)trasa na wypasie kilka fotek jest w linku ze śladu gps:)

jak coś do jutra na al wiśniowej :)pozdrower i thx za jazdę było ostro;]

Siema! Są jakieś plany wyjazdu na dziś? U mnie się trochę pozmieniało, miałem wyjechać ale zostaję. Mogę pojeździć dzisiaj (niestety rowerem swojej dziewczyny bo mój ma awarie...) To jak będą chętni dawać znać tak do południa, potem jadę sam.

Witam, jesli interesuje cie tempo wybitnie spacerowe to wybieram sie na dwa widoczne tu mosty:

http://maps.google.pl/maps?source=s_q&hl=pl&geocode=&q=czernica,&sll=50.305532,19.2757&sspn=0.023463,0.077162&ie=UTF8&hq=czernica,&hnear=Wroc%C5%82aw&split=1&ll=51.03848,17.212572&spn=0.023099,0.077162&t=h&z=14 (link niestety trzeba wkleic)

M.in. celem pofocenia ;)

Moze kogos jeszcze na razie nie interesuje grupa poscigowa, to zapraszam.

Tak do 12.00 poczekam.

Witam, jesli interesuje cie tempo wybitnie spacerowe to wybieram sie na dwa widoczne tu mosty:

http://maps.google.p...ode=&q=czernica,&sll=50.305532,19.2757&sspn=0.023463,0.077162&ie=UTF8&hq=czernica,&hnear=Wroc%C5%82aw&split=1&ll=51.03848,17.212572&spn=0.023099,0.077162&t=h&z=14 (link niestety trzeba wkleic)

M.in. celem pofocenia ;)

Moze kogos jeszcze na razie nie interesuje grupa poscigowa, to zapraszam.

Tak do 12.00 poczekam.

Hej a gdzie startujesz? Rozumiem że chcesz jechać do Czernicy koło Siechnic?? Tam na most kolejowy?? Mogę się przyłączyć podaj jakieś miejsce startu i godzinę :)

Alez mnie przeczolgal po lasach.

Jak sie jutro rusze to bedzie cud.

Wycieczka prawdopodobnie skonczy sie wymiana wszystkiego co mozliwe w rowerze. Cos zaczelo skrzypiec i stukac przy pedalowaniu w drodze powrotnej.

Eeeetam zaraz przeczołgał... przecież aż tak wolno nie jechaliśmy :P Dawno nie jechałem tamtymi drogami (laski koło Siechnicy, most kolejowy, Czernica, Bajkał i inne lasy po drodze) a że pogoda ładna to i warto było sobie pojeździć ;) Mam nadzieje że szybko się uporam z awarią i wsiądę na swój właściwy rower, nie żeby ten był zły ale do ideału wiele mu jeszcze brakuje (zajmę się tym w wolnym czasie!) Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłości na trasie!

ślad http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2364960 btw moje ciężkie chwile to atakowanie piaszczysto-korzennych podjazdów na 34-28;) nie każdy ma do dyspozycji kasetę 32t ew 34t i przerzutkę z przodu ale bez bólu nie ma zabawy:) Chaozz nie zawiódł i jak obiecał piękna traskę pokazał thx:) Po wczorajszym a w sumie to po całym tygodniu nogi lekko momentami odmawiały posłuszeństwa ale darło się pod górę a nie tak jak niektórzy...:) panowie raz jeszcze piękne krejzolskie elo thx:) do jutra

ps w koncu się zajechałem;d na tą wypowiedź chyba czekałeś Jarek co?? ;>

Chciałam dziś przejechać chociasz część tej Waszej tarsy. Średnio mi się udało :) ale i tak było fajnie. Proszę wrzucać wiecej śladów, bo się przydają.

Hejka, tak byłem. Trochę mieliśmy z kolegą Szparek82 problemów na trasie, zerwany łańcuch i moja przebita dętka, ale dotarliśmy na metę. Punkt 5-36 był masakryczny do znalezienia, w jakieś maliny wjechałem.

Za to zabawa na pewno dużo lepsza niż na maratonie :) .

Trochę mieliśmy z kolegą Szparek82 problemów na trasie, zerwany łańcuch i moja przebita dętkale dotarliśmy na metę.

To dlatego nie widziałem Was na mecie. Startowałem 4 minuty po Was, na trasie trochę się ociągałem i myślałem, że już skończyliście i pojechaliście.

Za to zabawa na pewno dużo lepsza niż na maratonie.

Atmosfera również :P

Chciałam dziś przejechać chociasz część tej Waszej tarsy. Średnio mi się udało :P ale i tak było fajnie. Proszę wrzucać wiecej śladów, bo się przydają.

Siema! Witam koleżankę! Cieszę się że ktoś ze "starej ekipy" jeszcze się odezwał!!! Może się przyłączysz kiedyś do naszych wyjazdów?? Jeśli jeździsz chociaż w połowie tyle co kiedyś to nie powinnaś mieć problemów! A jeśli byś się zdeklarowała to może bym i swoją panią namówił na wyjazd! A co do tego grilla i gitary, to czemu nie! Można by jakieś integracyjne ognisko zmontować :P Polecam miejsce postojowo-odpoczynkowe na wilczyńskiej trasie :P Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...