evo07 Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 panowie!!!nasze mega hiper kółko po moczarach http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2371504 a tego kto tą siatkę w środku lasu dał to nie wiem;/ udo napier...i chyba kolano oberwało;) ale czym była by jazda bez porządnej gleby ( sumie to 3ch)trasa na wypasie kilka fotek jest w linku ze śladu gps:) jak coś do jutra na al wiśniowej :)pozdrower i thx za jazdę było ostro;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 elo! ktoś chętny na jutro??:)tempo wolne bo mam max'a w nogach:D był ciężki łikend;)wstawać nie spać zwiedzać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 elo! ktoś chętny na jutro??:)tempo wolne bo mam max'a w nogach:D był ciężki łikend;)wstawać nie spać zwiedzać!! ja mogę dzisiaj pojeździć... jeśli tempo wolne oczywiście to 16.30 pod wierzą ciśnień??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 no qrde w końcu ktoś kto żyje:)tak delikatnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja dopiero wrócił to na dziś bym sie nie wyrobił. Jest jutro jakis meeting? Jeszcze nie wiem czy mnie wysyłają jutro gdzieś z roboty, więc byłbym pewnie niezapowiedziany jak w niedzielę pod Milenijką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 elo elo 5 2 0 jutro trip w stronę lasq jak to było z Argusiolem planowane 40km+ kto chętny wpadać na al wiśniową (wieża ciśnień)jutro 16:30 ja mam zgon więc zapraszamy;] lideruje Chaozz;]pozdro i mam nadzieję do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Chłopaki ja dziś znowu do klienta lecę więc nie posmigam z wami niestety. Evo07 ten klucz do kasety to może jutro sie uda spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Do wszystkich zainteresowanych: Dzisiejszy wyjazd odwołany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Panowie ja wracam z D-cy w pon więc we wtorek (27.04) można się coś poruszać:)jak coś wstępnie al wiśniowa 16:30 pozdrower do zobaczyska zainteresowanych, szkoda że wypad w środę nie doszedł do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Siema! Są jakieś plany wyjazdu na dziś? U mnie się trochę pozmieniało, miałem wyjechać ale zostaję. Mogę pojeździć dzisiaj (niestety rowerem swojej dziewczyny bo mój ma awarie...) To jak będą chętni dawać znać tak do południa, potem jadę sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam, jesli interesuje cie tempo wybitnie spacerowe to wybieram sie na dwa widoczne tu mosty: http://maps.google.pl/maps?source=s_q&hl=pl&geocode=&q=czernica,&sll=50.305532,19.2757&sspn=0.023463,0.077162&ie=UTF8&hq=czernica,&hnear=Wroc%C5%82aw&split=1&ll=51.03848,17.212572&spn=0.023099,0.077162&t=h&z=14 (link niestety trzeba wkleic) M.in. celem pofocenia Moze kogos jeszcze na razie nie interesuje grupa poscigowa, to zapraszam. Tak do 12.00 poczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam, jesli interesuje cie tempo wybitnie spacerowe to wybieram sie na dwa widoczne tu mosty: http://maps.google.p...ode=&q=czernica,&sll=50.305532,19.2757&sspn=0.023463,0.077162&ie=UTF8&hq=czernica,&hnear=Wroc%C5%82aw&split=1&ll=51.03848,17.212572&spn=0.023099,0.077162&t=h&z=14 (link niestety trzeba wkleic) M.in. celem pofocenia Moze kogos jeszcze na razie nie interesuje grupa poscigowa, to zapraszam. Tak do 12.00 poczekam. Hej a gdzie startujesz? Rozumiem że chcesz jechać do Czernicy koło Siechnic?? Tam na most kolejowy?? Mogę się przyłączyć podaj jakieś miejsce startu i godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 13.00 na wyspie opatowickiej jakby ktos chcial dolaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Hejka. Ja za jakieś 10 minut jadę na testy po lesie osobowickim i okolicach. Trochę się tam pokręcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Alez mnie przeczolgal po lasach. Jak sie jutro rusze to bedzie cud. Wycieczka prawdopodobnie skonczy sie wymiana wszystkiego co mozliwe w rowerze. Cos zaczelo skrzypiec i stukac przy pedalowaniu w drodze powrotnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Alez mnie przeczolgal po lasach. Jak sie jutro rusze to bedzie cud. Wycieczka prawdopodobnie skonczy sie wymiana wszystkiego co mozliwe w rowerze. Cos zaczelo skrzypiec i stukac przy pedalowaniu w drodze powrotnej. Eeeetam zaraz przeczołgał... przecież aż tak wolno nie jechaliśmy Dawno nie jechałem tamtymi drogami (laski koło Siechnicy, most kolejowy, Czernica, Bajkał i inne lasy po drodze) a że pogoda ładna to i warto było sobie pojeździć Mam nadzieje że szybko się uporam z awarią i wsiądę na swój właściwy rower, nie żeby ten był zły ale do ideału wiele mu jeszcze brakuje (zajmę się tym w wolnym czasie!) Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłości na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ślad http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2364960 btw moje ciężkie chwile to atakowanie piaszczysto-korzennych podjazdów na 34-28;) nie każdy ma do dyspozycji kasetę 32t ew 34t i przerzutkę z przodu ale bez bólu nie ma zabawy:) Chaozz nie zawiódł i jak obiecał piękna traskę pokazał thx:) Po wczorajszym a w sumie to po całym tygodniu nogi lekko momentami odmawiały posłuszeństwa ale darło się pod górę a nie tak jak niektórzy... panowie raz jeszcze piękne krejzolskie elo thx:) do jutra ps w koncu się zajechałem;d na tą wypowiedź chyba czekałeś Jarek co?? ;> Chciałam dziś przejechać chociasz część tej Waszej tarsy. Średnio mi się udało ale i tak było fajnie. Proszę wrzucać wiecej śladów, bo się przydają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Koleżanko to następnym razem zapraszamy na współną jazdę. Sam bym nigdy takiej trasy nie zrobił jak z ekipą robilismy, a w grupie jest wzajemna pomoc i motywacja. Oraz niezapomniane przystanki po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 thrawn, dotarłeś na omw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hejka, tak byłem. Trochę mieliśmy z kolegą Szparek82 problemów na trasie, zerwany łańcuch i moja przebita dętka, ale dotarliśmy na metę. Punkt 5-36 był masakryczny do znalezienia, w jakieś maliny wjechałem. Za to zabawa na pewno dużo lepsza niż na maratonie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 W tyle osob to chyba juz trzeba brac grill i moze gitare To moja propozycja trasy. Nie wiem dlaczego tak pociachalo mapke. Ale siechnice i sw. katarzyne mozna chyba odczytac. Bardziej na zachod mozna pociagnac trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Trochę mieliśmy z kolegą Szparek82 problemów na trasie, zerwany łańcuch i moja przebita dętkale dotarliśmy na metę. To dlatego nie widziałem Was na mecie. Startowałem 4 minuty po Was, na trasie trochę się ociągałem i myślałem, że już skończyliście i pojechaliście. Za to zabawa na pewno dużo lepsza niż na maratonie. Atmosfera również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Chciałam dziś przejechać chociasz część tej Waszej tarsy. Średnio mi się udało ale i tak było fajnie. Proszę wrzucać wiecej śladów, bo się przydają. Siema! Witam koleżankę! Cieszę się że ktoś ze "starej ekipy" jeszcze się odezwał!!! Może się przyłączysz kiedyś do naszych wyjazdów?? Jeśli jeździsz chociaż w połowie tyle co kiedyś to nie powinnaś mieć problemów! A jeśli byś się zdeklarowała to może bym i swoją panią namówił na wyjazd! A co do tego grilla i gitary, to czemu nie! Można by jakieś integracyjne ognisko zmontować Polecam miejsce postojowo-odpoczynkowe na wilczyńskiej trasie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Chaozz, a ty dalej mieszkasz na "moim" osiedlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 o widzę że Inhibitor też żyje:) w końcu coś się dzieje we wrocławskim temacie;] Koleżanko Kejt ślady wrzucam z prawie każdej ustawki forumowej:) ja dziś jeszcze w krakowie ale od jutra wro:)pozro i do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.