evo07 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 panowie Thrawn i Szparek piękne thx za tripa;)dobre bagoni nie jest złe, trza było leciec za mną a nie srać pozdro i do juterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Przegoniliście mnie koledzy po tym lasku konkretnie. Bez tego popasu po drodze to bym do domu nie dojechał. Jak mi do jutra kolana nie umrą to znowu się zamelduję, nie mozna tylko siedzieć na d... i śrubek malować. Wyszło mi dziś piękne 66km. Tak btw to który z nas się tej krejzolce pod tostorią podobał, wiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Również wielkie dzięki za przejażdżkę Było konkretnie. Zaliczyliśmy mokradła-bagna i sporą połać lasu No i oczywiście moje piękne otb w lesie , którego walory estetyczne i wyczucie techniki docenił kolega thrawn ;] thrawn myślę, że to Ty wpadłeś dziewuchom w oko. No chyba, że evo07 urzekł je błociskiem na łydkach Wiec do zobaczenia jutro. Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć do nas - ZAPRASZAMY - wieża ciśnień, Aleja Wiśniowa. Godzina 16.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 skoro ja niby wam daje po udach to poczekajcie na Chaozz'a;]mam nadzieję że się ozwie przed sobotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dziękuję, poczułem się dowartościowany, że jeszcze jakieś krejzolki na mnie lecą . Ludki się chyba boją z nami jeździć, a niesłusznie. Kolega Szparek82 zna takie trasy, że wytrząsanie zimowego sadełka gwarantowane. Dobre na testy amorków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 jestem jestem, jako że w niedziele pogoda nie dała mi wyruszyć w trasę planuję w weekend jeszcze raz Wilczyn! Jeszcze się odezwę podam dokładne dane wypadziku i informuję że nikogo nie wyganiam i chętnie jeżdżę w grupie! A że zwykle sam śmigam?? Myję się i sprawdziłem zapach wody po goleniu, to nie jest chyba przyczyną braku ludzi na moich wyjazdach! Fajnie panie Robercie by było żebym mógł Ci zaprezentować tamte tereny zobaczysz będziesz zadowolony!! A i profil z trasy gpsa i jakieś fotki mogą zachęcić innych bikerów. Także do zobaczenia a może nawet uda mi się w tygodniu na tyle szybko wyrobić żeby z wami pojeździć!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 jestem jestem, jako że w niedziele pogoda nie dała mi wyruszyć w trasę planuję w weekend jeszcze raz Wilczyn! Jeszcze się odezwę podam dokładne dane wypadziku i informuję że nikogo nie wyganiam i chętnie jeżdżę w grupie! A że zwykle sam śmigam?? Myję się i sprawdziłem zapach wody po goleniu, to nie jest chyba przyczyną braku ludzi na moich wyjazdach! :D Fajnie panie Robercie by było żebym mógł Ci zaprezentować tamte tereny zobaczysz będziesz zadowolony!! A i profil z trasy gpsa i jakieś fotki mogą zachęcić innych bikerów. Także do zobaczenia a może nawet uda mi się w tygodniu na tyle szybko wyrobić żeby z wami pojeździć!! Pozdro Ty już mi tak nie pan'uj;] jak cobie powinienem na pan mówić w sob ew i niedziele jestem chętny chyba że znów pogoda jak dziś da po dupie;/ Panowie Thrawn i Szparek thx 4 ride tu http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2351861 wyciąg z gps'a:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzięki chłopaki i tylko tyle napisze - brak mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ty już mi tak nie pan'uj;] jak cobie powinienem na pan mówić w sob ew i niedziele jestem chętny chyba że znów pogoda jak dziś da po dupie;/ Ok! To pisze już dziś: Czas: Sobota, godzina 11 Miejsce: Most Milenijny od strony Osobowic (a dokładniej pod nim) Cel: Lasy Wilczyna przez Laski Osobowicki i Rędziński i kto wie gdzie jeszcze Planowany dystans: od 50 km do ile wyjdzie Wymagania: Chęci, wolny czas, Rower, napoje, jedzenie (pogoda ma być podobno może nie za ciepło ale bez opadów) Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 panowie jak coś dziś, to ja mam niewiele czasu bo jakoś 1,5h ale zawsze w okolice rędzina można by uderzyć bo wczoraj pogoda odmówiła nam współpracy:D błota pewnie będzie ciut a może ze dwa ciuty:) jak coś to pod fat'em 16:30? Ok! To pisze już dziś: Czas: Sobota, godzina 11 Miejsce: Most Milenijny od strony Osobowic (a dokładniej pod nim) Cel: Lasy Wilczyna przez Laski Osobowicki i Rędziński i kto wie gdzie jeszcze Planowany dystans: od 50 km do ile wyjdzie Wymagania: Chęci, wolny czas, Rower, napoje, jedzenie (pogoda ma być podobno może nie za ciepło ale bez opadów) Zapraszam! będę :)my we dwójkę możemy się ustawić tam pod twoimi blokami tylko o której wyruszasz od siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Panowie ja dziś odpadam zupełnie ze śmigania. W robocie do 18 siedzę i na dodatek nie w FATcie . Więc miłego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 al wiśniowa godz 16:15-16:30 target...taki żeby się nie zajechać na sobotę pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Stawie się Dodam odnośnie miejsca spotkania, że chodzi o wieże ciśnień na Alei Wiśniowej. Odnośnie soboty, to bardzo chętnie się z Wami wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Będę w pt pod wieżą ciśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 piękne thx panowie za jazdę:)Argusiol trasa lux btw, nie ma to jak dobra gleba w błoto:D a i dobry kapeć nie jest zły:] ślad z gps dla zainteresowanych http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2361399 pozdrower i do jutra;) błoto błoto wszędzie błoto;D a miało być lajtowo przed jutrem:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Również dzięki, liczę, że będzie okazja zrewanżować się za poratowanie mnie łatką i pompką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 THX panowie. Traska super no i wasze gleby Dzisiaj miałem szczęście w przeciwieństwie do kolegów ( chłopaki zaliczyli po glebie i kapciu ) Evo miało być lajtowo, a wyszło jak zawsze Oby MOC nas jutro nie opuściła Do zobaczenia już jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ok! To pisze już dziś: Czas: Sobota, godzina 11 Miejsce: Most Milenijny od strony Osobowic (a dokładniej pod nim) Cel: Lasy Wilczyna przez Laski Osobowicki i Rędziński i kto wie gdzie jeszcze Planowany dystans: od 50 km do ile wyjdzie Wymagania: Chęci, wolny czas, Rower, napoje, jedzenie (pogoda ma być podobno może nie za ciepło ale bez opadów) Zapraszam! zapraszamy z tego co wiem będzie ciekawie:D błotooooooo dużo błota im więcej tym lepiej:)przyjeżdżajcie ludziska:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Czytam i czytam i mnie krew zalewa jeszcze tydzien-dwa potrzebuje zeby po chirurgicznych przejsciach sie wsio zalatalo i smigam z Wami ile sil w spdach nie zajezdzijcie sie na amen do tego czasu tak 3mac chlopaki! nareszcie powazna inicjatywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Hej! Jest pomysł na wypadzik rowerowy jutro! więc tak: Cel: Lasy w pobliżu Obornik Śląskich Dystans: Tradycyjnie 50km + Trasa w większości szutrowa leśnymi drogami, czasem mogą pojawić się wszelkiego rodzaju niespodzianki Zapraszamy wszystkich chętnych i gotowych na odrobinę wysiłku! Start: Most Milenijny godzina 11 Dzisiaj piękna pogoda i budząca się po zimie pogoda dodawały skrzydeł w ciężkich chwilach (Evo i Szparek wiedzą o co chodzi ), i wyszło mi 80 km czekam na ślad gpsa i jakieś foty trzech muszkieterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Hej! Jest pomysł na wypadzik rowerowy jutro! więc tak: Cel: Lasy w pobliżu Obornik Śląskich Dystans: Tradycyjnie 50km + Trasa w większości szutrowa leśnymi drogami, czasem mogą pojawić się wszelkiego rodzaju niespodzianki Zapraszamy wszystkich chętnych i gotowych na odrobinę wysiłku! Start: Most Milenijny godzina 11 Dzisiaj piękna pogoda i budząca się po zimie pogoda dodawały skrzydeł w ciężkich chwilach (Evo i Szparek wiedzą o co chodzi ), i wyszło mi 80 km czekam na ślad gpsa i jakieś foty trzech muszkieterów ślad http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2364960 btw moje ciężkie chwile to atakowanie piaszczysto-korzennych podjazdów na 34-28;) nie każdy ma do dyspozycji kasetę 32t ew 34t i przerzutkę z przodu ale bez bólu nie ma zabawy:) Chaozz nie zawiódł i jak obiecał piękna traskę pokazał thx:) Po wczorajszym a w sumie to po całym tygodniu nogi lekko momentami odmawiały posłuszeństwa ale darło się pod górę a nie tak jak niektórzy... panowie raz jeszcze piękne krejzolskie elo thx:) do jutra ps w koncu się zajechałem;d na tą wypowiedź chyba czekałeś Jarek co?? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Jeszcze nie zdążyłem podziękować za dzisiejsza trasę, a tu już następna... fiu fiu Odnośnie dzisiejszej wycieczki - było MEGA za######iście Trasa bardzo zróżnicowana, były fajne podjazdy i jeszcze lepsze zjazdy No i te widoki! Po prostu piękne! Nie miałem głowy żeby focić i aparat przeleżał praktycznie cała trasę w plecaku Normalnie raj dla miłośników przyrody, ech te lasy, sosenki, sarenki, ptaszki i reszta tego leśnego kurestwa ;] Licznik wykazał piękne 88 klocków i nie było jakoś strasznie przy mojej nikłej kondycji :] Jeśli chodzi o foty, to wyśle na maila. Jest ich zaledwie kilka, bo jak pisałem wyżej nie było możliwości zrobić więcej ;] Czekam na ślad gps'a kolegi Evo Jeszcze raz wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Dzięki chłopaki za jazdę. Idę umrzeć na łóżko . Było super, mam dość i jestem megagłodny. Zapach tego grila po drodze prawie mnie wykończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 No tak wczorajsze 80 i dzisiejsza setka dała mi się ostro we znaki Fajnie dzisiaj się jeździło o ile można tak powiedzieć że wymienię tylko błądzenie po jakiś moczarach i pułapki w postaci jakiś siatek na drodze! No i jeszcze powstała bardzo spontanicznie nowa pętla tylko będzie ją ciężko powtórzyć zresztą nie wiem czy chcę Dzięki chłopakom za towarzystwo i dzielne znoszenie trudów terenowych A i 2 spotkania na trasie niespodziewane i to prawie w tym samym miejscu (górka osobowicka) pierwsze kolega Białek (o ile dobrze pamiętam) miał okazje odrobinkę się w naszym skromnym towarzystwie przejechać (Pozdrawiam i trenuj trenuj już za tydzień pewnie znowu jedziemy!!) a potem wczorajszy solenizant Szparek się nam nawinął pod koła usprawiedliwiony z dzisiejszej absencji z wiadomych przyczyn Pozdrawiam i liczę na kolejne wyjazdy bo pogoda sprzyja a tereny okolic wrocka kryją jeszcze wiele niespodzianek ps. Robert podeślij mi fotki z dzisiaj ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Górka Osobowicka to bikerskie miejsce, coś jak kilimandżaro tylko lepiej. Przyciąga forumowiczów. Jutro ma być 20 stopni we Wrocku, to pewnie znowu lux ustawka będzie. Ja dopiero we wtorek wieczorem będę we wro, a pogoda sie ma zepsuć . No ale chociaż dziś sobie konkretnie pojeździłem. Odezwę się na forum jak wrócę, albo poprostu przyjadę jak będą kolejne śmigania. Pozdro Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.