Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Uderzam w ten weekend (sobota-niedziela a najlepiej oba dni) w teren i planuje zacząć od Wilczyna!

!5 km szosą a potem całkiem przyjemne tereny leśne sporo pagórków i lekko piaszczyste tereny co niweluje zbędne ilości błota (oczywiście nie wszystko ;) )

Wszyscy chętni mile widziani!

Pozdro!!

Hej!

Uderzam w ten weekend (sobota-niedziela a najlepiej oba dni) w teren i planuje zacząć od Wilczyna!

!5 km szosą a potem całkiem przyjemne tereny leśne sporo pagórków i lekko piaszczyste tereny co niweluje zbędne ilości błota (oczywiście nie wszystko :icon_mrgreen: )

Wszyscy chętni mile widziani!

Pozdro!!

z chęcią bym się podłączył ale niestety moja kobieta póki co podróżuje tempem rekreacyjnym więc nam tempa nie dotrzyma:) ale mam obiecane że będzie trenować po krakowskim lasku wolskim;]next weekend jestem:)

Również dziękuję. Było bardzo przyjemnie. Bardzo fajna trasa, dobre tempo i w porządku towarzysze. Co prawda złapałem dwa kapcie na raz, ale powietrze schodziło powoli, więc co chwila podpompowanie i dalej do przodu :icon_wink: Kupię nowe dętki to może podczas następnej jazdy obejdzie się bez takich przygód.

Do następnego razu. Mam nadzieję, że w tedy przyjedzie więcej forumowiczów.

Witam!

Mam plan wyjechać dzisiaj troszkę w teren do lasu obok Wilczyna, chcę przejechać tak około 50-60 km, troszkę szosą ale głównie teren w tym parę pagórków...

Pogoda nie sprzyja jak na razie ale postanowiłem troszkę poczekać, jeśli się coś poprawi, przestanie padać to wyruszam spod Milenijnego od strony Osobowic o 13!

Jeśli będą chętni- Zapraszam!

Witam!

Mam plan wyjechać dzisiaj troszkę w teren do lasu obok Wilczyna, chcę przejechać tak około 50-60 km, troszkę szosą ale głównie teren w tym parę pagórków...

to wyruszam spod Milenijnego od strony Osobowic o 13!

Z chęcią bym się wybrał, zwłaszcza że mieszkam na kozanowie (parę metrów od milenijnego), ale wczorajszą jazdę (60 km) porządnie odczuwam w nogach. Do tego 2 przebite dętki. No i pogoda niezbyt fajna.

Paweł a jak powrót do domu smigałeś rowerem czy pchałeś się do busa?

Do busa/tramwaju się nie pchałem. Początkowo miał po mnie przyjechać tato, jednak okazało się, że nie może. Wracałem więc na rowerze. 4 razy uzupełniałem powietrze w kołach i jakoś dojechałem.

Witam!

Pogoda nie sprzyja jak na razie ale postanowiłem troszkę poczekać, jeśli się coś poprawi, przestanie padać to wyruszam spod Milenijnego od strony Osobowic o 13!

Jeśli będą chętni- Zapraszam!

Cholercia :/ za późno wstałem. Dopiero teraz przeczytałem tego posta. No cóż... do następnego, przyjemnej pogody i wiatru w plecy :)

:icon_confused: trochę zmokłem ale dopiero wracając...

Wyszło mi 71 km bo zaliczyłem jeszcze lasek Osobowicki i Rędziński i dopiero do Wilczyna!!

Tam surowy teren (drogi leśne mało rozjeżdżone, pokryte liśćmi, poprzerastane korzeniami trochę piasku i kilka zwalonych drzew :thumbsup: no i przeplatające się krótkie podjazdy i zjazdy)wycisnął ze mnie ostatnie siły.

Mam tam taką pętle którą sobie przejeżdżam za każdym razem jak tam jestem a dzisiaj nawet dwa razy :)

Luz jutro też chyba tam jadę jak pogoda dopisze...

Witam wszystkich po raz pierwszy,

Jestem z Wrocka i lubię sobie popedałować, do tej pory jeździłem samotnie ale trochę mi się znudziło i chętnie pokręcę w grupie. Mam trekinga którym w tamtym roku machnąłem do Sobótki i z powrotem oraz fulla którego dopiero uczę się okiełzywać ;)

Jestem na bikestats, również jako konlin.

Gdyby ktoś szukał towarzystwa to niech pisze: konlin@post.pl, gg: 1713732.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...