argusiol Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Na piątek się piszę. W sobotę o 11 jest oficjalny objazd trasy maratonu jakby ktoś nie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 forum żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 To ja się piszę na piątek (w okolicach godz. 16). A w sobotę też będę. Tylko czy na objazd trasy trzeba mieć kask ?? Mój niestety nie doszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Hej! Uderzam w ten weekend (sobota-niedziela a najlepiej oba dni) w teren i planuje zacząć od Wilczyna! !5 km szosą a potem całkiem przyjemne tereny leśne sporo pagórków i lekko piaszczyste tereny co niweluje zbędne ilości błota (oczywiście nie wszystko ) Wszyscy chętni mile widziani! Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Hej! Uderzam w ten weekend (sobota-niedziela a najlepiej oba dni) w teren i planuje zacząć od Wilczyna! !5 km szosą a potem całkiem przyjemne tereny leśne sporo pagórków i lekko piaszczyste tereny co niweluje zbędne ilości błota (oczywiście nie wszystko ) Wszyscy chętni mile widziani! Pozdro!! z chęcią bym się podłączył ale niestety moja kobieta póki co podróżuje tempem rekreacyjnym więc nam tempa nie dotrzyma:) ale mam obiecane że będzie trenować po krakowskim lasku wolskim;]next weekend jestem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 to może piątek 16:15 zbiórka pod pasażem grunwaldzkim i jedziemy w stronę oławy wzdłuż odry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Godzina może być, ale spotkajmy się może na rynku pod pręgierzem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Miejsce spotkania powinno zależeć od tego, gdzie będziemy jechać. Mi pasuje pod pasażem. Można ruszyć do lasów starorzecza Odry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To ustalamy miejsce spotkania pod pasażem na 16:15. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No dobra niech będzie. Może niech parę osób poda numery telefonów. Tak w razie czego jak ktoś miałby się spóźnić 5-10 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dziękuję panowie za jazdę. Było elegancko, co prawda mało nie utonąłem , ale co tam. W lecie na pewno tamtędy się przejedzie. Do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Również dziękuję. Było bardzo przyjemnie. Bardzo fajna trasa, dobre tempo i w porządku towarzysze. Co prawda złapałem dwa kapcie na raz, ale powietrze schodziło powoli, więc co chwila podpompowanie i dalej do przodu Kupię nowe dętki to może podczas następnej jazdy obejdzie się bez takich przygód. Do następnego razu. Mam nadzieję, że w tedy przyjedzie więcej forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 co tu dużo pisać dzieki Panowie. Do następnego. Paweł a jak powrót do domu smigałeś rowerem czy pchałeś się do busa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam! Mam plan wyjechać dzisiaj troszkę w teren do lasu obok Wilczyna, chcę przejechać tak około 50-60 km, troszkę szosą ale głównie teren w tym parę pagórków... Pogoda nie sprzyja jak na razie ale postanowiłem troszkę poczekać, jeśli się coś poprawi, przestanie padać to wyruszam spod Milenijnego od strony Osobowic o 13! Jeśli będą chętni- Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam! Mam plan wyjechać dzisiaj troszkę w teren do lasu obok Wilczyna, chcę przejechać tak około 50-60 km, troszkę szosą ale głównie teren w tym parę pagórków... to wyruszam spod Milenijnego od strony Osobowic o 13! Z chęcią bym się wybrał, zwłaszcza że mieszkam na kozanowie (parę metrów od milenijnego), ale wczorajszą jazdę (60 km) porządnie odczuwam w nogach. Do tego 2 przebite dętki. No i pogoda niezbyt fajna. Paweł a jak powrót do domu smigałeś rowerem czy pchałeś się do busa? Do busa/tramwaju się nie pchałem. Początkowo miał po mnie przyjechać tato, jednak okazało się, że nie może. Wracałem więc na rowerze. 4 razy uzupełniałem powietrze w kołach i jakoś dojechałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam! Mam plan wyjechać dzisiaj troszkę w teren do lasu obok Wilczyna, chcę przejechać tak około 50-60 km, troszkę szosą ale głównie teren w tym parę pagórków... Pogoda nie sprzyja jak na razie ale postanowiłem troszkę poczekać, jeśli się coś poprawi, przestanie padać to wyruszam spod Milenijnego od strony Osobowic o 13! Jeśli będą chętni- Zapraszam! Cholercia :/ za późno wstałem. Dopiero teraz przeczytałem tego posta. No cóż... do następnego, przyjemnej pogody i wiatru w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 chaozz jak tam pogoda dopisała ?? Mam dla Ciebie bardzo dobrą prognozę pogody http://new.meteo.pl/ Może nie co do godziny, ale zawsze się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (Prawie) zawsze się sprawdza. Korzystam z prognoz na icm od paru lat i tylko raz mnie zawiodła. Wg mnie jest najlepszą z dostępnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 trochę zmokłem ale dopiero wracając... Wyszło mi 71 km bo zaliczyłem jeszcze lasek Osobowicki i Rędziński i dopiero do Wilczyna!! Tam surowy teren (drogi leśne mało rozjeżdżone, pokryte liśćmi, poprzerastane korzeniami trochę piasku i kilka zwalonych drzew no i przeplatające się krótkie podjazdy i zjazdy)wycisnął ze mnie ostatnie siły. Mam tam taką pętle którą sobie przejeżdżam za każdym razem jak tam jestem a dzisiaj nawet dwa razy Luz jutro też chyba tam jadę jak pogoda dopisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Wszyscy już wstali? Jacyś chętni na dzisiaj?? Jeśli tak to przy sprzyjającej pogodzie (bez opadów) Milenijny, godzina 13! Ewentualnie później jeśli ktoś by chciał... Cel: Lasy blisko Wilczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konlin Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam wszystkich po raz pierwszy, Jestem z Wrocka i lubię sobie popedałować, do tej pory jeździłem samotnie ale trochę mi się znudziło i chętnie pokręcę w grupie. Mam trekinga którym w tamtym roku machnąłem do Sobótki i z powrotem oraz fulla którego dopiero uczę się okiełzywać Jestem na bikestats, również jako konlin. Gdyby ktoś szukał towarzystwa to niech pisze: konlin@post.pl, gg: 1713732. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 witam po małej absencji:) czy ktoś chętny na jutro po pracy??16:10 gdzieś na trasie hallera - osobowice - rędzin ew gdzieś byle gdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja chętny Ale na 16.10 to się nie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja chętny Ale na 16.10 to się nie wyrobie w profilu masz moje gg ozwij się to się dogadamy najwyżej podlecę po kolegę tak żeby się zmęczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No i dogadałem się z kolegą evo07 jak ktoś ma ochotę dołączyć do nas, to jesteśmy pod wieżą ciśnień ok 16.30 na ulicy Aleja Wiśniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.