modliszka Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Mozna napotkac również samotnych rowerzystów w kąpieli a dwa lata temu na wysepce pasły sie konie...-piekny widok ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasello Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 moze sie w tamte okolice przejade jutro z rana, gdy jeszcze nie bedzie upalnie te konie byly ze stadnini ktora sie tam kiedys znajdowala? pzdr. asasello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 moze sie w tamte okolice przejade jutro z rana, gdy jeszcze nie bedzie upalnie te konie byly ze stadnini ktora sie tam kiedys znajdowala? pzdr. asasello Tak była tam stajnia jakaś ale chyba prywatne konie bo nijak nie mogłam sie tam dostac aby sobie posmigac tym razem na 4 kopytkach a co do twoich planów na jutro - polecam i wez gatki do pływania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Hej! ja dzisiaj przejechalem trasę od mostu Milenijnego wzdłuż Odry, (zaliczając oczywiście górkę w lesie na osobowicach) do lasów rędzińskich dalej do połączenia Odry z Widawą. potem wzdluż Widawy do mostu kolejowego potem drogowego tuż za miastem. przejechałemna drugą strone rzeki i z powrotem wzdluż Widawy tylko drugim brzegiem aż do jakiejś wioski tam zawróciłem i z powrotem tą samą trasą do milenijnego.40km cały czas po lesie szutrowymi drogami. polecam traske! może kogoś tam spotkam kiedyś na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A ja wybrałam sie do Oławy - tam okolice do jazdy super ale niestety burza przerwała mi zabawe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Artur Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam A może by tak jutro razem gdzieś wyskoczyć? Jutro z rana uderzam od strony Kamieńca Wrocławskiego w miasto. Gdzie dokładnie jeszcze nie wiem. Kto chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Mistrz Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam witam o stan waszysch rowerków pytam wiecie może gdzie we wrocku jest jaksi sklep z fajnymi ciuszkami rowerowymi bo musze sobie kupic jakas koszulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszy Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam serdecznie! Właśnie się zarejestrowałem na forum, już chciałem zakładać topic o Wrocławiu a tu masz - od marca taki istnieje Śmigam w XC i lekkim enduro, chętnie poznam ludzi do wspólnego połykania kilometrów. Pozdrawiam, Maszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jakieś ustawki? Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasello Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 przejechalem dzis rekreacyjna traske do : karczmy rzym [dzis bylo tam troche osob ] pozniej wrocilem przez jarnoltow, lesnice, brzezine do wroclawia. dystans : 56 km. chetnie sie zabiore na wszlekie wyjazdy. niestety z powodu kontuzji musze na siebie jeszcze uwazac zobaczymy jak po dzisiejszej wycieczce bedzie sie sprawowalo kolano. pzdr. asasello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam wszystkich bikerów z Wrocławia Ja sam jestem z Legnicy, ale wczoraj byłem we Wrocku na rowerze. Wracałem akurat do domu i we wsi Mokronos Dolny przebiła mi się przednia dętka !!! Co za pech. Jechałem cały czas na flaku, a pod koniec wyprawy w Taczalinie złapała mnie ulewa :/ Najfajniejsze było to że przejeżdżający kierowcy nie zwracali na mnie uwagi i dodatkowo oblewali wodą z kałuż :/ fajnie Dystans: 83 km (troszke pobłądziłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 przejechalem dzis rekreacyjna traske do : karczmy rzym [dzis bylo tam troche osob ] pozniej wrocilem przez jarnoltow, lesnice, brzezine do wroclawia. dystans : 56 km. chetnie sie zabiore na wszlekie wyjazdy. niestety z powodu kontuzji musze na siebie jeszcze uwazac zobaczymy jak po dzisiejszej wycieczce bedzie sie sprawowalo kolano. pzdr. asasello [/quote Ja własciwie za chwilkę tam wyrusze, bo mi narobiłeś smaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Hm w stronę Leśnicy nie jechałem a skoro wszyscy mówią że dalej tak fajnie to już wiem, gdzie znajdę się jutro Dorzućcie jeszcze trochę fajnych trasek bo ja młody i niedoświadczony A od siebie mogę polecić trasę z Wrocka do Trzebnicy przez pola i laski po pagórkach, a konkretniej to odcinek pomiędzy Wisznią i Trzebnicą który znam na pamięć. Całą trasę poznam dopiero jak wróci ktoś z wakacji bo mi się nie chce samemu daleko oddalać Ale tamta część jest fajna, małe podjazdy i zjazdy prze cały czas, no i jest kilka wariantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A ja dzis objechalem Masyw Snieznika... Trasa - do Miedzygorza autem, pozniej rowerem Miedygorze - Hala Snieznicka - Snieznik - Hala Snieznicka - Przelecz Zmijowiec - Czarna Gora (jezdzacy na nartach znaja) - wodospad Wilczki - Miedzygorze... Te ciekawe tereny leza dosc blisko Wroclawia wiec polecam wszystkim, ktorzy lubia rower i gory na weekendowe wypady... Tras rowerowych jest tam mnostwo i sa niezle oznakowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 No właśnie ile jest właściwie z centrum wrocka do Sobótki? Pojechałbym sobie, na Ślężę to mogę nawet podprowadzić trochę jakbym nie podołał ale ile do samej Sobótki? Dojazdy po szosie to nuuuuda i mordęga :/ EDIT: Jezu ale moron ze mnie, na mapie se sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermisiek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam wszystkich Ja także wesoło pomykam po ulicach, dzielnicach i okolicach wro Polecam wyjazd w stronę żernik a potem do jarnołtowa, za karczmą "Rzym" zjazd przez most nad rzeka bystrzycą i droga przez łąke przez las można trzymac sie rzeczki i dojechać w swietne miejsce w którym mozna sie wykapac - zero ludzi ))) potem mozna zapedałowac do parku żernickiego i a dalej jak kto woli jechac do ul.lotniczej lub kierowac sie do drogi z lotniska. Pzdr cieplutko siemka widzę że często w te strony uderzasz więc może dasz znać następnym razem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 siemka widzę że często w te strony uderzasz więc może dasz znać następnym razem?? Ok - a bywam tam faktycznie często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermisiek Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ok - a bywam tam faktycznie często to extra czekam więc na sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 to extra czekam więc na sygnał O 12 zaczynam na ul.granicznej/mińska obok stacji Shell-pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermisiek Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 O 12 zaczynam na ul.granicznej/mińska obok stacji Shell-pzdr no to widze że mieszkamy niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszy Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kurcze, na dniach kończę składać rower i pisze sie na wszystkie wyprawy:) JUż mi sie podoba. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Panie. Trzymajcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 O 12 zaczynam na ul.granicznej/mińska obok stacji Shell-pzdr Za wczesnie... Wtedy zarabiam pieniadze na kolejne czesci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Cześć! ponawiam swoj apel o podanie ciekawej trasy po poludniowej stronie wrocławia (mieszkam na karłowicach) taką na popołudnie ale nie nabijanie kilosów asfaltem tylko miła wycieczka szutrami, lasami do 50 km bo wiele czasu po pracy nie mam... chętnie się z kimś ustawie na rajd, tępo do 25km\h. Szutrami i polnymi drogami to prędkość super nie gonitwa ale i nie ślimaczenie się. Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Tu http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=9201&st=40 napisano U mnie w mieście ostatnimi czasy spotykają w weekend bikerzy na rynku o określonej porze i śmigają wszyscy razem w jakieś traski. Można poznać fajne osoby i jest bardzo miło nie ma tam przypadkowych osób ale naprawdę sami cyklomaniacy-a wiadomo, z takimi jeździ się z przyjemnością Czy ktos moze rozwinac ten temat i podac jakies blizsze szczegoly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszy Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 To znaczy o co Ci dokladnie chodzi?? Czy we Wrocku też jest coś takiego czy o co chodziło autorowi tego posta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.