Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Szparek piękne dzięki za dotrzymanie towarzystwa na trasie do Wojnowic a miała być Trzebnica:)Nie wiem jak Ty ale ja nie żałuję pozdrower i do zobaczyska może jutro pod Fat'em

Chaozz pamiętam jak deklarowałeś że co nieco ze szlaków pokażesz:)ja na święta też spiepsham ale po myślę że w sob bym się spx stawił

Hej Evo :D Zmasakrowałem się dzisiaj po wypadzie z Tobą :) Warto było! Miałem mieć dzisiaj dzień odpoczynku a tu takie buty wyszły :P Oczywiście jestem mega zadowolony :D trasa bardzo przyjemna i nawet pogoda dopisała ( na pewno lepsza niż wczoraj :voodoo: ) Jutro sobie odpuszczam, ale we wtorek można śmignąć po robocie, z tym, że tak bardziej rekreacyjnie ;]

Hehehe gdzie tam :) Ja jutro odpadam, robię przegląd. Piasty już zasmarowane bo lipnie było, dętka połatana, bo jednak kolec siedział po ostatniej jeździe i czeka mnie centrowanie :/ Mam bicia góra/dół :) nie wspomnę o luzach na szprychach, czyli dociągniecie przód i tył. Umyłem mojego Szerszenia ;] i coś słychać chlupanie w amortyzatorze :/

Jak do jutra nie przestanie, to czeka mnie serwis amorka, a strasznie mi to nie halo. Mam nadzieję, że od środy pośmigamy bo teraz, to powoli mnie krew zalewa.

I po cholerę mi się zachciało mycia i przeglądu? :)

Witam :)

Poszukiwane towarzystwo do: treningów, przejażdżek i wypadów rowerowych we Wrocławiu. Oczywiście, jeśli chodzi o jazdę, to również z chęcią poza miastem. Mam auto 2x bagażniki rowerowe, więc wypady za miasto też mile widziane są Sobótka, Karpacz itp... wiele możliwości. Mam 28 lat, nazywam się Sebastian, jestem fotografem, więc czasem jeżdżę tez plenerowo, ale to nie jest norma . Bardzo kreci mnie jazda wieczorami po mieście, można wtedy poszaleć, a jak juz nie szaleje śmigam po walach. Mieszkam blisko Traugutta, więc blisko ale inny rejon Wrocka też mile widziany, w końcu mam rower i dojadę. Jak masz ochotę poznać sympatyka 2-óch kółek i czasem pośmiagać pisz zolo2@interia.pl Pozdrawiam

Ja sie szykuje na jutro, ale w godzinach popoludniowych, bo do 14 jestem w pracy.

napisz gdzie z tym że ja niestety do 16 w robocie a lecę od ul krzyckiej przez hallera, nie wiem jak kolega Thrawn jutro...ale trasę do domu można wielce modyfikować;]

Szparek to ładnie żeś maszynę wczoraj zakatował:)a nie było aż tak strasznie w terenie :]mam nadzieję że się szybko uporasz ze sprzętem ap to ja znów tylko z jednym hamplem będę więc prędkości być może spadną

Ja bym z checia posmigal w nocy po walach, wiec reflektuje na nocna jazde:)

Nocny rower jest super (ale w lecie). Wiem co mówię, świat wygląda inaczej, wyostrzają się zmysły. Jednym słowem poezja. Mam nadzieję, że jak zrobi się trochę cieplej, również znajdą się chętni na nocą jazdę.

Pieknie sie widze porobilo :D

Witam zabiela17 na Wroclawskim forum :D

off topicowo pochwale sie ze zlozylem moje niemalze_wymarzone_koleczka.. jeszcze tylko kapcie UST i bedzie gitara :icon_wink:

a tymczasem powiedzcie czy w swiateczny weekend jakis plan wypadowy? co do mnie nie wiem jeszcze dokladnie ktoore dni bede we Wro, ale miedzy sob-pon ktorys sie znajdzie :)

wiec zapodajcie jakas wishliste dni swiatecznych do pojedzenia..

ps. moze dziabnelibysmy traske Bikemaratonu? ;)

Panowie Zolo2 i M45 śliczne thx za jazdę;) Zolo2 rispekt za jazdę z sakwami ja się tam wlec dalej mogłem bo ostatnie 4ry dni ostro przepracowane na rowerze, co do tempa to M45 dość ostre narzucił na wałach okolice 35-37 ciężko się goni kogoś kto ma sliki i dwa sprawne hamulce lawirując między innymi uczestnikami pieszo-rowerowymi ale tempo lux za thx:] do zobaczyska next time:)pozdrower

ps fajnie jest usłyszeć od kogoś młodszego o 8lat: 'to nie te lata' cokolwiek to znaczy:D

>>Panowie Zolo2 i M45 śliczne thx za jazdę:thumbsup:

Blad, ja nie mam ksywy Zolo2:)

>>Zolo2 rispekt za jazdę z sakwami

Powoli dochodze do siebie:), a ze jeszcze nie wrocilem do miejsca docelowego, to przede mna nocna jazda do domu... jakies 4,5 km.

Nie wiem o co chodzi z tekstem "nie te lata", ale jesli chodzi o mnie, to niestety daliscie mi w kosc:)

Pozdrawiam:)

>>Panowie Zolo2 i M45 śliczne thx za jazdę:thumbsup:

Blad, ja nie mam ksywy Zolo2:)

>>Zolo2 rispekt za jazdę z sakwami

Powoli dochodze do siebie:), a ze jeszcze nie wrocilem do miejsca docelowego, to przede mna nocna jazda do domu... jakies 4,5 km.

Nie wiem o co chodzi z tekstem "nie te lata", ale jesli chodzi o mnie, to niestety daliscie mi w kosc:)

Pozdrawiam:)

sorry za pomyłkę i nie nie chodziło o Ciebie:]

Jutro rower? Kto chętny? ;]

Hej evo07 :) u mnie ciąg dalszy pierdzielenia się z rowerem :P

W amortyzatorze nie przestało chlupać i chyba szlag trafił moją sigme. Podmieniłem jej baterie z kompa i nadal martwa :/ Udało mi się trochę zniwelować bicia w kołach - to te lepsze info ;)

A odnośnie jutra to można śmignąć :) Wiem, że Robert jest chętny. Kto jeszcze?

Ja jutro ruszam szosowo na Wzgórza Trzebnickie koło 14, ktoś reflektuje?

qrde szkoda że nie o 16 bo bym się z chęcią podłączył do Ciebie ale wiem że póki co wieczorem chyba nie latasz więc szerokości:) dla pozostałych co pracują ew mają czas po 16 to ja jestem jak poprzednio o 16:15 pod Fat'em na Grabiszyńskiej. pozdro

a tymczasem powiedzcie czy w swiateczny weekend jakis plan wypadowy? co do mnie nie wiem jeszcze dokladnie ktoore dni bede we Wro, ale miedzy sob-pon ktorys sie znajdzie ;)

ps. moze dziabnelibysmy traske Bikemaratonu? :)

mnie pasuje sobota im wcześniej tym lepiej:)zn optymalnie 9rano pozdro

mnie pasuje sobota im wcześniej tym lepiej:)zn optymalnie 9rano pozdro

sh*t! tak to jest jak jest sie offline :icon_mrgreen:

Ale i tak dzisiaj musialem sie wyspac :whistling: pojawila sie akurat u mnie zmiana planoow i jestem poza Wro dzis i jutro.. w poniedzialek na swiatecznym kacu mysle ze cos moznaby pokrecic... zgadamy sie jeszcze :P

a propos BM - zmienili w tym roku trase...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...