thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Po lesie Osobowickim jeździ się bardzo przyjemnie, byłem 2 dni temu. Błota bardzo mało, raczej sucho. W Rędzińskim pewnie podobnie. I znowu miałbym wspaniale blisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no ok, o 10 w sobotę na rynku. jak coś, to jestem na niebiesko srebrnym "authorze solutionie" a nie lepiej, jakbym sobie na Was poczekał na milenijnym, czy będziecie to jakoś omijać? (z góry mówię, że nie znam jeszcze Wrocka za bardzo-droga na uniwersytet i do kilku większych sklepów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 OK. Więc ustalone skoro nikt inny nie zabiera głosu SOBOTA 27 MARCA Godzina - 10 Miejsce - rynek (pod pręgierzem) Cel - przed siebie i z dala od miasta;] thrawn jak nie dasz rady to trudno. Może uda się wybrać w niedziele;] Odnośnie lasu rędzińskiego to byłem tam dzisiaj i jest sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zrobię co sie da, żeby się stawić. Załatwcie jakiegoś szamana od pogody żeby nie lało. Może jeszcze ktoś się skusi, do weekendu mnóstwo godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 znajdziemy się bez najmniejszego problemu:)ja będę na nie świętym, kolega Thrawn na Fuj'u a Szparek na specu - dwie ostatnie ramy są bardzo charakterystyczne:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no to uderzamy tam, ale muszę jechać do rynku? czy mogę gdzieś koło milenijnego stanąć? albo na? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 OK. Więc ustalone skoro nikt inny nie zabiera głosu SOBOTA 27 MARCA Godzina - 10 Miejsce - rynek (pod pręgierzem) Cel - przed siebie i z dala od miasta;] thrawn jak nie dasz rady to trudno. Może uda się wybrać w niedziele;] Odnośnie lasu rędzińskiego to byłem tam dzisiaj i jest sucho to my widzimy się w rynku i polecimy pod milenijkę od str osobowic(nie wiem ile czasu Tobie zajmuje przejazd z rynq na osobowice??30min styka??) - Zabiel od strony osobowic pod mostem:D Thrawn wie gdzie bo prawie tam mieszka:D reszta ew 10:30pod milenijką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 kurde, a która to strona? muszę go przejechać od strony legnickiej? może zrobię tak, że będę tam stał na skrzyżowaniu zaraz za mostem:d nie no, zartuje. jakoś się znajdziemy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 kurde, a która to strona? muszę go przejechać od strony legnickiej? może zrobię tak, że będę tam stał na skrzyżowaniu zaraz za mostem:d to czekaj pod BP na milenijnej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wiesz co? tak będzie najlepiej moja niedołężność w znaniu miasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A moze ma ktos wolne jutrzejsze popołudnie (godzina 15) krótka wycieczka? bo w moim przypadku łikend odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A moze ma ktos wolne jutrzejsze popołudnie (godzina 15) krótka wycieczka? bo w moim przypadku łikend odpada... tylko po 16:)wcześniej praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja też do 16 w pracy. Po pracy może bym się skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To zróbcie chłopaki jakiegos spota pod FATem na Grabiszyńskiej o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 okej mi 16 również pasuje tylko nie mogę znaleźć przedniej lampki więc w ciemnościach nie pośmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Po 16 będę leciał AK - Wisniowa i tutaj mogę lecieć na FAT lub skręcić i walić powstańców na chatę. Z tego co się orientuje to też bliskie after work'owe okolice forumowicza evo07 To może jakaś ustawka na jutro? Hehehe... czyżby Wrocław się przebudził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Po 16 będę leciał AK - Wisniowa i tutaj mogę lecieć na FAT lub skręcić i walić powstańców na chatę. Z tego co się orientuje to też bliskie after work'owe okolice forumowicza evo07 To może jakaś ustawka na jutro? Hehehe... czyżby Wrocław się przebudził? ja jak lecę po Thrawn'a to cisnę tyłem zn skarbowców, później hallera;) i nie o 16 thrawn'ik tylko 15po;D nie zawsze z krzyckiej na osobowice dojade w 25min;)chyba że... to do jutra tak czy owak:)WROCŁAW nie spał tylko niektórzy się boją że średnie przejazdów są rzędu 30km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Prima. Jak mnie nie wyślą do kopalni jutro to o 16 koncze to pokręce sie po parkingu. A niektórzy nie tyle spali co nie mogli oddychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 to gdzie się jutro spotykamy, bo ja nic nie rozumiem z tych waszych wypowiedzi.. ;d a niektórzy spali i to bardzo długo... (ja od wrzesnia 2009 do marca 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam po zimowej przerwie. Nie wierzę własnym oczom! Takiego ruchu na forum wrocławskim nie było od ładnych paru lat. Oczywiście stawię się w sobotę na rynku, piątek też mi odpowiada (od 15). Jeśli ustawicie się na piątek to super, podajcie tylko konkretne info gdzie i kiedy. Vive le Wroc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 to gdzie się jutro spotykamy, bo ja nic nie rozumiem z tych waszych wypowiedzi.. ;d a niektórzy spali i to bardzo długo... (ja od wrzesnia 2009 do marca 2010) jeśli Ci pasi to pod Fat'em na Grabiszyńskiej, ew ja startuje z krzyckiej miejsce docelowe FAT:) Witam po zimowej przerwie. Nie wierzę własnym oczom! Takiego ruchu na forum wrocławskim nie było od ładnych paru lat. Oczywiście stawię się w sobotę na rynku, piątek też mi odpowiada (od 15). Jeśli ustawicie się na piątek to super, podajcie tylko konkretne info gdzie i kiedy. Vive le Wroc! a czy Kolega może dziś przypadkiem nie leciał w stronę lasu osobowickiego tak ok 17?? Bo być może mijaliśmy się dokładnie pod milenijką:)dwóch takich szmaciarzy jechało z których jeden kiwną łbem - to byłem ja:D a jutro pod FAT'eM jeśli Ci to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 a czy Kolega może dziś przypadkiem nie leciał w stronę lasu osobowickiego tak ok 17?? Nie, to nie byłem ja. Jutro może być pod FAT'em, ale o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 o 16 będzie tam krązył Thrawn na Fuj'u a ja ew ze Szparkiem bylibyśmy ok 16:15 16:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Okej to ja będę, mam nadzieję, że odnajdę was pod FAT'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Pewnie będę się kręcił po parkingu oraz scieżce koło przystanku. Tam nie ma aż tylu bikerów żebysmy sięnie znaleźli panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.