Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

no ok, o 10 w sobotę na rynku. jak coś, to jestem na niebiesko srebrnym "authorze solutionie"

a nie lepiej, jakbym sobie na Was poczekał na milenijnym, czy będziecie to jakoś omijać? (z góry mówię, że nie znam jeszcze Wrocka za bardzo-droga na uniwersytet i do kilku większych sklepów)

OK. Więc ustalone skoro nikt inny nie zabiera głosu :thumbsup:

SOBOTA 27 MARCA

Godzina - 10

Miejsce - rynek (pod pręgierzem)

Cel - przed siebie i z dala od miasta;]

thrawn jak nie dasz rady to trudno. Może uda się wybrać w niedziele;]

Odnośnie lasu rędzińskiego to byłem tam dzisiaj i jest sucho ;)

OK. Więc ustalone skoro nikt inny nie zabiera głosu :thumbsup:

SOBOTA 27 MARCA

Godzina - 10

Miejsce - rynek (pod pręgierzem)

Cel - przed siebie i z dala od miasta;]

thrawn jak nie dasz rady to trudno. Może uda się wybrać w niedziele;]

Odnośnie lasu rędzińskiego to byłem tam dzisiaj i jest sucho ;)

to my widzimy się w rynku i polecimy pod milenijkę od str osobowic(nie wiem ile czasu Tobie zajmuje przejazd z rynq na osobowice??30min styka??) - Zabiel od strony osobowic pod mostem:D Thrawn wie gdzie bo prawie tam mieszka:D reszta ew 10:30pod milenijką

Po 16 będę leciał AK - Wisniowa i tutaj mogę lecieć na FAT lub skręcić i walić powstańców na chatę. Z tego co się orientuje to też bliskie after work'owe okolice forumowicza evo07 :whistling:

To może jakaś ustawka na jutro? Hehehe... czyżby Wrocław się przebudził? :icon_mrgreen:

Po 16 będę leciał AK - Wisniowa i tutaj mogę lecieć na FAT lub skręcić i walić powstańców na chatę. Z tego co się orientuje to też bliskie after work'owe okolice forumowicza evo07 :whistling:

To może jakaś ustawka na jutro? Hehehe... czyżby Wrocław się przebudził? :icon_mrgreen:

ja jak lecę po Thrawn'a to cisnę tyłem zn skarbowców, później hallera;) i nie o 16 thrawn'ik tylko 15po;D nie zawsze z krzyckiej na osobowice dojade w 25min;)chyba że... to do jutra tak czy owak:)WROCŁAW nie spał tylko niektórzy się boją że średnie przejazdów są rzędu 30km/h

Witam po zimowej przerwie. Nie wierzę własnym oczom! Takiego ruchu na forum wrocławskim nie było od ładnych paru lat.

Oczywiście stawię się w sobotę na rynku, piątek też mi odpowiada (od 15). Jeśli ustawicie się na piątek to super, podajcie tylko konkretne info gdzie i kiedy.

Vive le Wroc!

to gdzie się jutro spotykamy, bo ja nic nie rozumiem z tych waszych wypowiedzi.. ;d

a niektórzy spali i to bardzo długo... (ja od wrzesnia 2009 do marca 2010)

jeśli Ci pasi to pod Fat'em na Grabiszyńskiej, ew ja startuje z krzyckiej miejsce docelowe FAT:)

Witam po zimowej przerwie. Nie wierzę własnym oczom! Takiego ruchu na forum wrocławskim nie było od ładnych paru lat.

Oczywiście stawię się w sobotę na rynku, piątek też mi odpowiada (od 15). Jeśli ustawicie się na piątek to super, podajcie tylko konkretne info gdzie i kiedy.

Vive le Wroc!

a czy Kolega może dziś przypadkiem nie leciał w stronę lasu osobowickiego tak ok 17?? Bo być może mijaliśmy się dokładnie pod milenijką:)dwóch takich szmaciarzy jechało z których jeden kiwną łbem - to byłem ja:D

a jutro pod FAT'eM jeśli Ci to pasuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...