chaozz Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzisiejsza szosa Oto wynik moich dzisiejszych zmagań rowerowych Troszkę wiało i jednak następnym razem muszę więcej trenować przed taką trasą bo straszne kryzysy mnie dopadały po drodze i do tego gumę złapałem co nie zdarzyło się już od dawna ale to akurat mnie aż tak nie dziwi bo stan moich opon pozostawia wiele do życzenia A jak chłopaki na Fraszce było? Wygraliście?? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A jak chłopaki na Fraszce było? Wygraliście?? Pozdro! tak wygraliśmy dojazd do mety bez problemów sprzętowych i mnóstwo zabawy na błotnych zjazdach:] do zobaczenia mam nadzieję za tydzień btw piękna traska:) teraz czas żeby mnie zajechać co nie będzie akurat takie trudne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 siema:) czy ktoś jutro coś gdzieś?Chaozz? Lecisz gdzieś jutro??pozdrower:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 siema:) czy ktoś jutro coś gdzieś?Chaozz? Lecisz gdzieś jutro??pozdrower:) Hej! Niestety wyjeżdżam do rodziców i wracam wieczorem w niedziele... Ten weekend jeździcie beze mnie. Szkoda bo miałem w planie rower jak zawsze ale są sprawy ważne i ważniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 25 kwietnia (25.04.2010) w Lesie Ratyńskim odbędzie się na 1-y etap Otwartych Mistrzostw Wrocławia w MTBO. Przykładowa mapa z 2009 roku : Strona zawodów : http://omw.artemis.wroclaw.pl/ Jeśli zebrała by się grupka chętnych to mogę w innym terenie i terminie przeprowadzić szkolenie z czytania mapy i generalnie MTBO jako takiego, dla tych którzy by chcieli poprawić swoje szanse przed kwietniowym startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Klaniam, mam takie pytanie bo jadę do wrocławia z warszawy na 3 dni służbowo, z rowerem. Co polecicie mi zwiedzić przez ten czas, jakieś traski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jedź wzdłuż Odry za każdym razem innym brzegiem wyjeżdżając z miasta - znajdziesz fajne lasy i fajne ścieżki Mapka - Wrocławskie Laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 elo elo ziomy z wro:)pomimo że nie mam w pełni funkcjonalnego roweru proponuję się ustawić na jakiś wypadzik:)Jeśli przeczyta to Chaozz to jego proponuję na przewodnika bo zna ciekawe traski:)pozdro i czekam na odzew braciu rowerowa:]ps jest ciepło, dużo ludzi pisało iż nie śmigają w zimie, więc może czas rozpocząć 'sezon'??pozdrower - słabiak no.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Bardzo chętnie Wpisujcie się panowie. Pobudka WRO Tylko u nas taka stagnacja, wszyscy już śmigają;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Bardzo chętnie Wpisujcie się panowie. Pobudka WRO Tylko u nas taka stagnacja, wszyscy już śmigają;] nie! u nas we wro liczy się lans!!kto ma jaki osprzęt i pisanie o tym;/ o tym że stoi sobie na półce ew zamknięty jak w muzeum;/ja tym że lubię jeździć zabiłem przez zimę pół roweru i co??czy biadole??nie każdy ma możliwość posiadania 2rowerów(miejsca na nie) ale cóż jak jest pasja - inni mogą nazwać to debilizmem - sram na to - ważne że miałem możliwość, chęci i mimo strat nadal będę śmigał w zimie:) a że jest dla niektórcyh początek sezonu to ok rozumiem:) dlatego proponuję się zorganizować!!! Inna sprawa że niektórzy trenują i nie mają zamiaru marnować czasu na jakieś ustawki;/ bo oni ten czas sobie lepiej zorganizują i to też rozumiem...W zimie widziałem sporo ludzi co jeżdżą a nie każdy zna forum... więc obecnych zaczynajmy sezon!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gdybym nie miał zakwasów w sobotę to mógłbym z Wami gdzieś ruszyć w trasę, ale dopiero zaczynam sezon, więc nie wiem jak to ze mną będzie-mogę wysiąść po kilkunastu km. Mam nadzieję,że byście to zrozumieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gdybym nie miał zakwasów w sobotę to mógłbym z Wami gdzieś ruszyć w trasę, ale dopiero zaczynam sezon, więc nie wiem jak to ze mną będzie-mogę wysiąść po kilkunastu km. Mam nadzieję,że byście to zrozumieli. spx ja wysiadam po 20;) z resztą pytaj Chaozza trza się zgrać nie każdy spędził zimę w siodle, trasa nie musi być jakaś super mega-hiper-długa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Oj tam wielce. Ja jeżdżę od całych dwóch dni po pół roku przerwy i jakoś wlokę tyłek. Zdycham na podjazdach, zdycham na prostej, wloke sie na zjazdach ale jezdze. A w grupie zawsze raźniej. Przecież kozaki mogą się wyszaleć przed/po ustawce i przejechać normalnym tempem te 30km w miłej atmosferze i wszyscy będą zadowoleni. Evo07 mi jakos nie zrzędzi ze mnie kobity wyprzedzają. I tak jak napisał kolega Szparek82 - trzeba obudzić Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no to 20 ja też mogę zrobić i zakończyć swoją wycieczkę a jakie to jest normalne tempo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no to 20 ja też mogę zrobić i zakończyć swoją wycieczkę a jakie to jest normalne tempo? tempo normalne uzależnione od naslabszego, oczywiście nikt się nie przyzna że jest słabiak;]ja mogę pierwsze 20km pociągnąć ekipę, później mam agonie a po kolejnych 20 mogę znów ew liderować oczywiście mogę być słabiakiem i gówno mnie to obchodzi:) jak dasz rady jechać te 20km/h to lux:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jak będzie z górki to nawet 22 dam radę a tak na serio, to nie wiem:D ostatnio nie mam licznika i nie wiem ile jeżdżę nie chciałbym żebyście się w trakcie wycieczki denerwowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja nie uważam się za jakiegoś profi, jeżdżę bo lubię nie będzie nerw pytanie skąd i gdzie mógłbys podjechać na spota??? Jak napisał Thrawn'ik można się zmęczyć przed i po ustawce;]na początek żeby coś było nawet te 20km:)ja osobiście nie trenuję na zawody więc tempo mnie dynda:D Mnie pasuje wszędzie podjechać i sob czy niedziela po kościele wsio mi jedno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No to Panowie oczekujemy na jakieś konkrety Sobota czy niedziela? Może i jedno i drugie? ;] Ja się pisze na ten weekend, jak reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja muszę przez weekend trochę poczytać na zajęcia w tyg więc jeśli już, to mógłbym wybrać się z Wami( o ile nogi pozwolą i katar trochę przejdzie)w sobotę ale z rana- koło 9 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No to Panowie oczekujemy na jakieś konkrety Sobota czy niedziela? Może i jedno i drugie? ;] Ja się pisze na ten weekend, jak reszta? godzina może być 10??pytanie gdzie?? bo mi wsio jedno i tak lecę z psiaka:)proponuję uderzyć w osobowicki ew rędzin na początek jak za daleko to piszta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja się wpitolilem w zakupy na sobote, ale jak coś ustalicie to spróbuje tak ustalić, żeby się stawić na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja powiem tak: nie kojarzę ani jednego z tych dwóch miejsc- nie byłem, nie widziałem etc. Więc mi to obojętne, byle było przyjemnie i nie masakrycznie długo, żebym miał potem siłę wrócić do mieszkania. Z nowego dworu będzie daleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Popieram evo07 jeżeli chodzi o godzinę. Byle przed południem - więcej czasu na jazdę będzie ;] Odnośnie miejsca spotkania to może rynek? Chyba każdy mniej więcej by miał podobny dystans? Ja jestem z południa z Zieleniaka. Odnośnie gdzie będziemy śmigać to ustalimy na miejscu. Jakieś inne propozycje? A... i konkretnie - sobota czy niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jeżeli miałbym jechać to tylko w sobotę z tego co widzę, to Rędzin i osobowice kolo mostu milenijnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 może być pod pręgierzem o 10:) Zabiel dasz rade podjechać?? chodzi mi o sob póki co!ja jeśli Thrawn będzie to uderzę po niego pod milenijkę i podjedziemy we dwóch na ryneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.