Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejsza szosa

Oto wynik moich dzisiejszych zmagań rowerowych ;)

Troszkę wiało i jednak następnym razem muszę więcej trenować przed taką trasą bo straszne kryzysy mnie dopadały po drodze :) i do tego gumę złapałem co nie zdarzyło się już od dawna ale to akurat mnie aż tak nie dziwi bo stan moich opon pozostawia wiele do życzenia :)

A jak chłopaki na Fraszce było? Wygraliście?? :)

Pozdro!

A jak chłopaki na Fraszce było? Wygraliście?? :)

Pozdro!

tak wygraliśmy dojazd do mety bez problemów sprzętowych i mnóstwo zabawy na błotnych zjazdach:] do zobaczenia mam nadzieję za tydzień:)

btw piękna traska:) teraz czas żeby mnie zajechać co nie będzie akurat takie trudne;)

siema:) czy ktoś jutro coś gdzieś?Chaozz? Lecisz gdzieś jutro??pozdrower:)

Hej! Niestety wyjeżdżam do rodziców i wracam wieczorem w niedziele...

Ten weekend jeździcie beze mnie. Szkoda bo miałem w planie rower jak zawsze ale są sprawy ważne i ważniejsze... :(

• 2 tygodnie później...

25 kwietnia (25.04.2010) w Lesie Ratyńskim odbędzie się na 1-y etap Otwartych Mistrzostw Wrocławia w MTBO.

Przykładowa mapa z 2009 roku :

1etapK12.jpg

Strona zawodów :

http://omw.artemis.wroclaw.pl/

Jeśli zebrała by się grupka chętnych to mogę w innym terenie i terminie przeprowadzić szkolenie z czytania mapy i generalnie MTBO jako takiego, dla tych którzy by chcieli poprawić swoje szanse przed kwietniowym startem :)

elo elo ziomy z wro:)pomimo że nie mam w pełni funkcjonalnego roweru proponuję się ustawić na jakiś wypadzik:)Jeśli przeczyta to Chaozz to jego proponuję na przewodnika bo zna ciekawe traski:)pozdro i czekam na odzew braciu rowerowa:]ps jest ciepło, dużo ludzi pisało iż nie śmigają w zimie, więc może czas rozpocząć 'sezon'??pozdrower - słabiak no.1

Bardzo chętnie :icon_mrgreen: Wpisujcie się panowie.

Pobudka WRO :D Tylko u nas taka stagnacja, wszyscy już śmigają;]

nie! u nas we wro liczy się lans!!kto ma jaki osprzęt i pisanie o tym;/ o tym że stoi sobie na półce ew zamknięty jak w muzeum;/ja tym że lubię jeździć zabiłem przez zimę pół roweru i co??czy biadole??nie każdy ma możliwość posiadania 2rowerów(miejsca na nie) ale cóż jak jest pasja - inni mogą nazwać to debilizmem - sram na to - ważne że miałem możliwość, chęci i mimo strat nadal będę śmigał w zimie:) a że jest dla niektórcyh początek sezonu to ok rozumiem:) dlatego proponuję się zorganizować!!! Inna sprawa że niektórzy trenują i nie mają zamiaru marnować czasu na jakieś ustawki;/ bo oni ten czas sobie lepiej zorganizują i to też rozumiem...W zimie widziałem sporo ludzi co jeżdżą a nie każdy zna forum... więc obecnych zaczynajmy sezon!!!;)

Gdybym nie miał zakwasów w sobotę to mógłbym z Wami gdzieś ruszyć w trasę, ale dopiero zaczynam sezon, więc nie wiem jak to ze mną będzie-mogę wysiąść po kilkunastu km. Mam nadzieję,że byście to zrozumieli.

Gdybym nie miał zakwasów w sobotę to mógłbym z Wami gdzieś ruszyć w trasę, ale dopiero zaczynam sezon, więc nie wiem jak to ze mną będzie-mogę wysiąść po kilkunastu km. Mam nadzieję,że byście to zrozumieli.

spx ja wysiadam po 20;) z resztą pytaj Chaozza trza się zgrać nie każdy spędził zimę w siodle, trasa nie musi być jakaś super mega-hiper-długa

Oj tam wielce. Ja jeżdżę od całych dwóch dni po pół roku przerwy i jakoś wlokę tyłek. Zdycham na podjazdach, zdycham na prostej, wloke sie na zjazdach ale jezdze. A w grupie zawsze raźniej. Przecież kozaki mogą się wyszaleć przed/po ustawce i przejechać normalnym tempem te 30km w miłej atmosferze i wszyscy będą zadowoleni. Evo07 mi jakos nie zrzędzi ze mnie kobity wyprzedzają. I tak jak napisał kolega Szparek82 - trzeba obudzić Wrocław.

no to 20 ja też mogę zrobić i zakończyć swoją wycieczkę :icon_wink: a jakie to jest normalne tempo?

tempo normalne uzależnione od naslabszego, oczywiście nikt się nie przyzna że jest słabiak;]ja mogę pierwsze 20km pociągnąć ekipę, później mam agonie a po kolejnych 20 mogę znów ew liderować oczywiście mogę być słabiakiem i gówno mnie to obchodzi:) jak dasz rady jechać te 20km/h to lux:)pozdro

ja nie uważam się za jakiegoś profi, jeżdżę bo lubię:icon_wink: nie będzie nerw pytanie skąd i gdzie mógłbys podjechać na spota??? Jak napisał Thrawn'ik można się zmęczyć przed i po ustawce;]na początek żeby coś było nawet te 20km:)ja osobiście nie trenuję na zawody więc tempo mnie dynda:D

Mnie pasuje wszędzie podjechać i sob czy niedziela po kościele wsio mi jedno:)

No to Panowie oczekujemy na jakieś konkrety :icon_wink: Sobota czy niedziela? Może i jedno i drugie? ;]

Ja się pisze na ten weekend, jak reszta?

godzina może być 10??pytanie gdzie?? bo mi wsio jedno i tak lecę z psiaka:)proponuję uderzyć w osobowicki ew rędzin na początek jak za daleko to piszta:)

ja powiem tak: nie kojarzę ani jednego z tych dwóch miejsc- nie byłem, nie widziałem etc. :thumbsup: Więc mi to obojętne, byle było przyjemnie i nie masakrycznie długo, żebym miał potem siłę wrócić do mieszkania. Z nowego dworu będzie daleko?

Popieram evo07 jeżeli chodzi o godzinę. Byle przed południem - więcej czasu na jazdę będzie ;]

Odnośnie miejsca spotkania to może rynek? Chyba każdy mniej więcej by miał podobny dystans? Ja jestem z południa z Zieleniaka. Odnośnie gdzie będziemy śmigać to ustalimy na miejscu.

Jakieś inne propozycje?

A... i konkretnie - sobota czy niedziela?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...