argusiol Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam, tak: start o 12 - wcześniej nie wstanę, nie ma szans, miejsce: pod milenijnym, od strony orbity. Jutro ma być cieplej niż dzisiaj, niby 21. Chętni wpisywać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Siema. Temat widzę umarł już dawno temu ale ja nie w tej sprawie... Wie ktoś może jakie warunki panują na drogach szutrowych w okolicach wrocka (głównie północna strona)?? Chciałem dzisiaj wyskoczyć na rowerek ale nie wiem czy lepiej nie zrobić jakiegoś asfaltu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 cze błoto i kałuże, tak przynajmniej było wczoraj we wschodnich okolicach wrocławia. Dwa tygodnie ulew zrobiły swoje. Wróciłem cały zabłocony, szkoda zachodu. Za 2-3 dni wszystko wyschnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Chłopaki jak ktoś nie wybiera się na maraton to ja proponuję w najbliższy week Błędne Skały lub Stawy Milickie. Są jacyś chętni? Może wreszcie uda się gdzieś razem wyskoczyć?;> Ja w ten week an bank gdzieś ruszam- gdzie to kwestia dogadania się. Może być z noclegiem żeby spokojnie przy pifku można było posiedzieć Żeby sprawa była jasna i żeby nikt nie oskarżył mnie o dyskryminację...dziewczyny też mile widziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja jestem zawsze do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Oki:) Więc jest już Nas dwóch:) Coś się zmontuje:) Może połączymy siły ze Świdnicą Swoją drogą...jestem w szoku że Wrocław tak mało aktywny....Aż tacy indywidualiści??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Cześć! Przyjechałem z mazur z rowerem, szukam kogoś na wspólne zwiedzanie wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć! Przyjechałem z mazur z rowerem, szukam kogoś na wspólne zwiedzanie wrocławia. Daj znać na priv. Można pojeździć. Posdrav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witajcie od tego roku akademickiego będę mieszkał na Gaju (wcześniej Plac Grunwaldzki) dlatego też niestety jestem zmuszony zmienić rejon w który będę trenował Możecie polecić w którym kierunku i którędy najlepiej pojechać, aby móc wykonać każdy trening w tej części Wrocławia i poza nią, nie wbijając się w sam Wrocław? Myślałem, żeby jeździć za autostradę przez Wojkowice, potem do Sobótki i gdzieś tam wyznaczyć sobie jakieś pętle, gdzie niekoniecznie będzie trzeba się obawiać o swoje życie Generalnie jestem przyzwyczajony do poruszania się po ruchliwych traktach (Wrocław, Korona, Długołęka, Oleśnica), ale takie drogi wolałbym wykorzystywać jedynie jako "dojazd" do mniej ruchliwych obszarów (coś w rodzaju Długołęka - Trzebnica) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
votecannon Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witajcie od tego roku akademickiego będę mieszkał na Gaju (wcześniej Plac Grunwaldzki) dlatego też niestety jestem zmuszony zmienić rejon w który będę trenował Możecie polecić w którym kierunku i którędy najlepiej pojechać, aby móc wykonać każdy trening w tej części Wrocławia i poza nią, nie wbijając się w sam Wrocław? Myślałem, żeby jeździć za autostradę przez Wojkowice, potem do Sobótki i gdzieś tam wyznaczyć sobie jakieś pętle, gdzie niekoniecznie będzie trzeba się obawiać o swoje życie Generalnie jestem przyzwyczajony do poruszania się po ruchliwych traktach (Wrocław, Korona, Długołęka, Oleśnica), ale takie drogi wolałbym wykorzystywać jedynie jako "dojazd" do mniej ruchliwych obszarów (coś w rodzaju Długołęka - Trzebnica) Pozdrawiam polecam rejon Zorawiny.maly ruch i niezla nawierzchnia. to na szosie oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 cześć obecnie pomieszkuję we wrocku, a to ze względu na studia. mieszkam na Bystrzyckiej, wrocław znam słabo, ktoś może powiedzieć gdzie mogę pojeździć- rower górski, ale asfaltem czy ścieżkami rowerowymi z braku laku też mogę się poruszać. proszę o odp a zapomniałem mogę któregoś weekendu wyskoczyć z kimś na przejażdżkę, jeśli ktoś chciałby mi pokazać trochę wrocławia- ten tydzień odpada, chętnych zapraszam na priv (aha, nie zawsze jestem na weekend we wrocku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dla tych co jeszcze nie wiedza i jeszcze sie nie zapisali http://mini.artemis.wroclaw.pl/wiadomosci.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Szoppers, od kilku dni jest ogłoszenie w imprezach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Siemka wrocławianie. Jestem z legnicy i mam pełno ciuchów na rower do sprzedania, 2 rowery i inne rzeczy. Może ktoś czegoś by potrzebował. Dla zainteresowanych moje aukcje. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5097111 Jak u was ma się sprawa ze Ślężą, da się jeszcze wjechać na szczyt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ze Ślężą nie jest za ciekawie, ale wjechać się da. Jedynym problemem są kamienie wielkości pięści wysypane na szlaku z przełęczy Tąpadła na sam szczyt. Albo przednie koło się uślizguje, albo tył boksuje. Gorzej ze zjazdem, mimo 120 mm z przodu, tylko ogień w rękach temat Ślęży: http://www.forumrowerowe.org/topic/60271-swidnica-sleza-20-km/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na zjeździe musi być ogień, inaczej nie ma zabawy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wrocław się kłania! na wiosnę, możemy razem pośmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wrocław się kłania! na wiosnę, możemy razem pośmigać witam, a czemu nie teraz w zimie;] pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 evo07 jakby pogoda dopisała to mogę się wybrać z Tobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejos Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 evo07 jakby pogoda dopisała to mogę się wybrać z Tobą... Dzisiaj pogoda dopisala:) Szkoda, ze nie wiedzialem, ze sa chetni na zimowa jazde, to bym po drodze zgarnal:) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 To następym razem daj znać(tylko odpowiednio wcześniej), jeżeli byś się wybierał gdzieś na weekend, bo ja nie zawsze jestem we Wro, albo nie zawsze mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Siema! Są jakieś zimowe wypady? Jakieś w miarę lajtowe bo się troszkę rowerowo zaniedbałem Byłem dzisiaj na przejażdżce i dotarłem do górki osobowickiej. Był ktoś dalej? Da się dojechać do ujścia Widawy do Odry? Śladów żadnych nie widziałem... ale w drodze powrotnej mijałem się z jakimś starszym panem. Dość ciężko się jeździ po śniegu no i spora minusowa temperatura, bez maski ani rusz a w masce strasznie okulary parują Zmarzłem troszkę ale ciepła herbata z termosu pomogła. ale spoko się w sumie jechało. Fajnie się z górki zjeżdżało he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Siema! Są jakieś zimowe wypady? Jakieś w miarę lajtowe bo się troszkę rowerowo zaniedbałem Byłem dzisiaj na przejażdżce i dotarłem do górki osobowickiej. Był ktoś dalej? Da się dojechać do ujścia Widawy do Odry? Śladów żadnych nie widziałem... ale w drodze powrotnej mijałem się z jakimś starszym panem. Dość ciężko się jeździ po śniegu no i spora minusowa temperatura, bez maski ani rusz a w masce strasznie okulary parują Zmarzłem troszkę ale ciepła herbata z termosu pomogła. ale spoko się w sumie jechało. Fajnie się z górki zjeżdżało he he witam, można by było w sobotę to sprawdzić;]ja bym leciał z psiaka i tak jadę na ND to mogę ciut nadłożyć;)kwestia tylko ustalenia godziny-jak dla mnie może być nawet 10.Gdyby ew zasypało leśne trakty można na co innego uderzyć asfaltem czy coś;]pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 witam, można by było w sobotę to sprawdzić;]ja bym leciał z psiaka i tak jadę na ND to mogę ciut nadłożyć;)kwestia tylko ustalenia godziny-jak dla mnie może być nawet 10.Gdyby ew zasypało leśne trakty można na co innego uderzyć asfaltem czy coś;]pozdrower Dajcie znac chlopy jakos jutro jaki szatan plan sie szykuje - moglibysmy uderzyc albo rzeczywiscie w strone redzina i dalej (raczej o typie petli) albo np. do czernicy nad bajkal i tam sobie zrobic cross do cypelka nad jeziorkiem i troche pozjezdzac w okolicznym wawozie (~50km z dwoma atrakcjami z okolicy korony) bo jesli chodzi o sobote "za widnego" to ja chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 cze, jakby co to ja jutro proponuję ok 11:30 pod milenijką chyba że są inne propozycje;)target uzgodni się na miejscu, byle nie za długo uzgadniać bo mrozić ma bardziej niż dziś:]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.