Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat tam to przez całą zimę można śmigać podobnie jak po wałach, wiem bo w największy śnieg własnie tam się pakowałem :icon_mrgreen:

Ja tam terenu póki co nie polecam, wiem jak to wyglądało rok temu (średnio - troche błota ale przejezdnie), a rok temu o tej porze było (na co mam dowody w postaci dziennika :D) sucho i cieplej. W kazdym razie jeżdżąc po Wzgórzach Trzebnickich ale po szosie stwierdzam, że w poprzedni weekend nadal w niektórych miejscach zwyczajnie spływało sobie błoto :)

heavy_puchatek: eee tam nie było tak źle :P w niedziele wyjechaliśmy na małe kolo po terenie i było OK :D mały drifting po błocie w okolicach Radłowa z górki podnosi adrenalinę :P

ale jak dzisiaj zobaczyłem śnieg za oknem to się załamałem :icon_mrgreen: z terenu jutro nici :)

• 3 tygodnie później...

Witam wszystkich po zimowej przerwie.

Na forum wrocławskim panuje marazm, w odróżnieniu od sytuacji rowerowej na wrocławskich ulicach/ścieżkach. Może pora to zmienić.

Kejt co do Wojnowic nigdy tam nie byłem, jakoś nie po drodze te zachodnie rubieże wrocławia. Ale zawsze można to zmienić. Krótko mówiąc: kiedy i czy są inni chętni?

Kejt może być w święta może być wtorek, który mam wolny, w środę niestety zajęcia od 7 do 7...wieczór

Gal moją opinie znasz. Mówisz i się ustawiamy. Może ktoś jeszcze się dołączy? Teren obojętny - byle ciemniej.

Jedyny problem w tym, że nie licząc świąt mogę tylko w weekendy.

Oooo

Jak można coś dodać do tematu to ja bym się chętnie do zameczku na wodzie też przejechał, ale podobnie jak kolega evo07 jutro (szczęśliwi ci, którzy na wtorek mają urlop :thumbsup: ). Miałem tam dziś moją krakowską PasQde zabrać ale 7 stopni nas skutecznie zniechęciło :/ Jak roumiem kolega evo07 chętny byłby na jutro? Może jeszcze ktoś się dołaczy i o ile PasQdzie się nie odwidzi, a jak wiadomo niektóre kobiety zmieniają zdanie 100 razy na minutę, to jedziemy jutro do Wojnowic (zabije mnie jak to przeczyta :) ).

Pozrower wszystkim śmigającym

Hejka!

Ja też chętnie wybrał bym się na małe kręcenie ale mam dość ograniczony czas i wolał bym wyjechać w okolicach 10, żeby max na 14 być z powrotem. No i jeśli ktoś ma zamiar pociskać, to ja odpadam. Mam problemy z kolanem i nie mogę szaleć, bo mi już zupełnie siądzie. Jeśli chodzi o mnie to startuje na Nowym Dworze, ew. mogę dojechać gdzieś do centrum jeśli tam będzie ustawka.

witam ponownie, mi pasuje pomiędzy 11 a 11:30 jutro! start spod BP/milenijna/ostatni grosz; wcześniej nie ma sensu bo będą debile z wiadrami latać i zamiast na maraton to będzie grzanie dupy w wyrze;/. Ja osobiście będę leciał z leśnicy więc sobie małą pętelkę zrobie. Gal jak coś możesz się zmyć wcześniej, pozdrower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...