chaozz Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 to spox! Jeśli dzisiejszy śnieg w końcu przestanie padać (tej zimy już chyba go wystarczy?? ) to Wilczyn jako pierwszy! Zatem zaplanowane. maciejtca dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 spoko ja w sobote pojade sobie wlasnie do lasku i potem chyba na Bagno, o ile nie bedzie padac :| chaozz: jedynie co to musisz uwazac na Plaskim Szczycie, na koncu zjazdu sa spore koleiny bo ktos sobie jezdzil terenowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flapjack83 Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wrocław się zgłasza, ale z taką pogodą to na razie kiepsko żeby pojeździć coś offroad jeśli się trzyma rower w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcincin Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Przedwczoraj jeździłem w Lesie Lesickim za Rędzinem i wałami wzdłuż Widawy od jej ujścia do Odry do Szymanowa. Tragedii nie ma - całkiem przyjemnie się jeździ. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Akurat tam to przez całą zimę można śmigać podobnie jak po wałach, wiem bo w największy śnieg własnie tam się pakowałem Ja tam terenu póki co nie polecam, wiem jak to wyglądało rok temu (średnio - troche błota ale przejezdnie), a rok temu o tej porze było (na co mam dowody w postaci dziennika ) sucho i cieplej. W kazdym razie jeżdżąc po Wzgórzach Trzebnickich ale po szosie stwierdzam, że w poprzedni weekend nadal w niektórych miejscach zwyczajnie spływało sobie błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 heavy_puchatek: eee tam nie było tak źle w niedziele wyjechaliśmy na małe kolo po terenie i było OK mały drifting po błocie w okolicach Radłowa z górki podnosi adrenalinę ale jak dzisiaj zobaczyłem śnieg za oknem to się załamałem z terenu jutro nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcincin Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wałami od Rędzina do Mostu Osobowickiego jeżdżę w dni robocze cały rok - chyba, że ubity śnieg zaczyna topnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpralat Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 wybiera ktoś się z Wrocka na wiosennego Harpagana (17-19 kwietnia)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 chciałby ktoś zabrać mnie na wycieczkę do tego zamku na wodzie (w Wojnowicach chyba)? nie znam trasy, zresztą sama nie chcę jechać gwarantuję miłe towarzystwo i ślimacze tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkich po zimowej przerwie. Na forum wrocławskim panuje marazm, w odróżnieniu od sytuacji rowerowej na wrocławskich ulicach/ścieżkach. Może pora to zmienić. Kejt co do Wojnowic nigdy tam nie byłem, jakoś nie po drodze te zachodnie rubieże wrocławia. Ale zawsze można to zmienić. Krótko mówiąc: kiedy i czy są inni chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 może wtorek lub środa zaraz po świętach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 argusiol a może by tak któregoś wieczoru zarzucić na rower jakieś lampy i śmignąć na nocną przejażdżkę po lesie/parku/wałach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Kejt może być w święta może być wtorek, który mam wolny, w środę niestety zajęcia od 7 do 7...wieczór Gal moją opinie znasz. Mówisz i się ustawiamy. Może ktoś jeszcze się dołączy? Teren obojętny - byle ciemniej. Jedyny problem w tym, że nie licząc świąt mogę tylko w weekendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 argusiol ja też mogę tylko w weekendy. W święta nie dam rady wygospodarować czasu ale po możemy się zgadać i ustalić jakiś termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 to we wtorek ja w nocy nie jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ja teeż we wtorek sobie mogę pojeździć a w nocy się faajnie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 witam, a dlaczego nie poniedziałek, boicie się zostać oblani - we wtorek niektórzy pracują:/ pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Oooo Jak można coś dodać do tematu to ja bym się chętnie do zameczku na wodzie też przejechał, ale podobnie jak kolega evo07 jutro (szczęśliwi ci, którzy na wtorek mają urlop ). Miałem tam dziś moją krakowską PasQde zabrać ale 7 stopni nas skutecznie zniechęciło :/ Jak roumiem kolega evo07 chętny byłby na jutro? Może jeszcze ktoś się dołaczy i o ile PasQdzie się nie odwidzi, a jak wiadomo niektóre kobiety zmieniają zdanie 100 razy na minutę, to jedziemy jutro do Wojnowic (zabije mnie jak to przeczyta ). Pozrower wszystkim śmigającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Hejka! Ja też chętnie wybrał bym się na małe kręcenie ale mam dość ograniczony czas i wolał bym wyjechać w okolicach 10, żeby max na 14 być z powrotem. No i jeśli ktoś ma zamiar pociskać, to ja odpadam. Mam problemy z kolanem i nie mogę szaleć, bo mi już zupełnie siądzie. Jeśli chodzi o mnie to startuje na Nowym Dworze, ew. mogę dojechać gdzieś do centrum jeśli tam będzie ustawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ekipa wtorkowa: to kiedy i gdzie się ustawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ekipa wtorkowa: myślę, że o 11 lub 12 nie będzie zbyt późno - wcześniej nie wstanę, Co do miejsca to milenijny, a raczej pod nim od strony orbity. Chyba, że ktoś proponuje inaczej. Jak poniedziałek wypali to też się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 witam ponownie, mi pasuje pomiędzy 11 a 11:30 jutro! start spod BP/milenijna/ostatni grosz; wcześniej nie ma sensu bo będą debile z wiadrami latać i zamiast na maraton to będzie grzanie dupy w wyrze;/. Ja osobiście będę leciał z leśnicy więc sobie małą pętelkę zrobie. Gal jak coś możesz się zmyć wcześniej, pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 No to evo07 sytuacja wygląda tak. Jutro o 9:00 rano napiszę na forum, czy podłączam się pod Ciebie, czy odpuszczam. Wszystko zależy od tego, o której Panna wraca z Kudowy. 3m się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Niestety muszę zrezygnować dziś z kręcenia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 to jutro o 12 pod milenijnym od strony orbity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.