argusiol Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A więc, jadę w niedziele 14.09 pociągiem o 9.25. Planowana trasa ok 40-45 km, przewyższenie 1200-1400 m. Może się ktoś skusi. Jakby się ktoś zdecydował, to spotkamy się na dworcu we wrocławiu lub Bardzie o 11.20. Może być nieco chłodnawo, ale do końca września chyba nie ma już co liczyć na słoneczne 30 stopni , jednym słowem jesień. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonka Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ktoś się wybiera na imprezę zorganizowaną z okazji europejskiego dnia bez samochodu? Chodzi mi o tę sobotnią rekreacyjną trasę po twierdzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja będę z ekipą bikestats na 100% Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja pewno pojawię się na paradzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogers Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Również zamierzam się tam zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigeye Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam serdecznie wszystkich bikerów z Wrocławia. Wyjazd w górki Kotliny Kłodzkiej - niedziela 21.09 około godz. 7.00 (chyba, że na dworze będzie "gradobicie" ), powrót popołudniową porą... trasa do ustalenia na miejscu, nie lubię wytyczonych szlaków... wolę mapę. Mam wolne 4 albo 5 (w zależności czy pojedzie ze mną żona, czy nie) miejsc w moim rowerowym busiku. Z okazji dnia bez samochodu przejazd w niedzielę jest zupełnie darmowy... Dane kontaktowe na bikebus.pl Zapraszam... Grzegorz Bigaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Jak wypadła ta cała parada rowerowa ? Przeleciałem przez rynek lecąc na trening i widziałem właśnie masę osób na rowerach w rynku chwilę po 12:00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Było zimno i wolno ale super klimat i ludzie. Opłacało się trochę pomarznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ..bylo calkiem wporzo..gdyby nie ta pogoda.. ..a co robicie rowerowego w weekend??trzeba sie chyba gdzies wybrac bo nie wiedomo czy snieg wkrotce nie spadnie.. ..jestem otwarty na propzycje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogers Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Też w sumie mógłbym się wybrać na jakieś pedałowanie - sobota zapowiada się bardzo ciekawie (przynajmniej w prognozach). Więc jeśli zbierze się jakaś ekipa, to ja w to wchodzę Może tak koło 11 zbiórka gdzieś w centrum? Jakieś propozycje trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ..chyba bigeye cos proponowal na gg (chyba ze to ktos inny)..ma busa 6 osobowego..jedzie w okolice czarnej gory..jeslibym jechal to i tak swoim smochodem bo mam akurat gratis a u niego 55pln..ale nie wiem czy sa chetni..okolice wrocka jakos malo mnie kreca bo zanim sie z tego miasta wyjedzie to robi sie nudno..jesli nie bedzie czegos innego to rzeczywiscie gdzies w centrum..dobrzeby bylo jakby 6-10 osobsie zjawilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Bartmanin dobrze mi się zdaje, że to ty byłeś posiadaczem tego ślicznego cannondale`a na paradzie? Jeśli tak to na żywo wygląda lepiej niż na fotkach Pozdrower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dobrzeby bylo jakby 6-10 osobsie zjawilo... he he już od dawna nie było tyle ludzi na forumowych ustawkach a nawet od dawna już nie było forumowych ustawek nawet... Ja mieszkam na szczęście blisko granic miasta i nie nudzi mi się droga za obręb miejski dlatego pewne zaatakuje okolice Trzebnicy albo Wilczyna a może obie miejscówki?? Jeśli komuś się też nie znudzi droga to niech da znać. Mogę jechać około południa dopiero (12.30-13.00) więc na nic więcej nie mogę sobie pozwolić a chętnie bym pojechał sobie po górach pojeździć, chociaż Ślęże zaliczyć... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ..ok to kto sie zglasza na wypad..ja mam czas od rana do 17..to tak na razie zglosili sie: bartmanin rogers chaozz (od 12:30) dawac kto jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogers Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Troszku bieda... To jak się umawiamy? 12:30 Rynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja do miasta nie jade, około 13 startuje na Trzebnice do lasu bukowego prawdopodobnie trasą tegorocznego maratonu a co dalej to się zobaczy na miejscu ale mam zamysł na Wilczyn i może gdzieś dalej tylko nie wiem jak u mnie z kondychą bo troszkę się zaniedbałem rowerowo. Chce ktoś jechać ze mną bo nie wiem czy brać mp3??? Jak coś to pisać na forum, do 12.30 mogę zerknąć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ..no nic ja wczoraj troche poimprezowalem i chyba tylko zrobie rundke po walach na szosowych oponach..jak ktos zobaczy czerwono-czarnego cannona to moze sie dolaczyc... ..ok juz po wszystkim..niecale 40km ze srednia 22km/h..troche sie zmeczylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja też już w domku Tradycyjnie już sam na szlaku... Ciężko jest się nam zebrać na wspólną wycieczkę... Wszyscy w góry śmigają?? Też bym chciał tylko czasu nie ma na takie wypady... 61 km ze średnią 19.6, (forma słabiutka ) Głównie trasą maratonu troszkę zmodyfikowaną i rozszerzoną o Las Bukowy i kilka innych ciekawych miejsc w tamtej okolicy! W niektórych miejscach droga maratonu jest bardzo trudna do przejechania, strasznie zarosły drogi jakimiś chwastami. Pogoda piękna, żałowałem po drodze żę się tak grubo ubrałem... Ale fajnie było, mimo wszystko... Na potwierdzenie moich słów parę fotek z dzisiejszej trasy, może zachęcą kogoś w przyszłości na wspólne rowerowanie??? taki fajny wąwóz którym się miło zjeżdżało!!! (Vmax 48,5!) Las Bukowy Trzebnica Też Las Bukowy to już lasek blisko Wysokiego Kościoła A tu moja towarzyszka wyprawy Lady in Red - Scalicja To tyle jutro też jest dzień i ma być ładna pogoda!!! To do zobaczenia może jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 chaozz w którym miejscu pozarastało? W poniedziałek chciałem się przejechać trasą bikemaraton'u ale jak mocno pozarastało, to chyba zdecyduję się na coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 28 Września 2008 Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Najgorszy jest odcinek między wioskami Godzieszowa a Głuchów Górny. Na maratonie był tam pierwszy gliniasto-błotnisty podjazd dalej jest już ok. A czy na dzień dzisiejszy są jacyś chętni na rowerowanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 28 Września 2008 Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Thx za info. Ja dziś się ruszam na rower ale w rodzinnym gronie z Teściową itp. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Temat śpi od praktycznie od 2 miesięcy, a jednak Wrocek roweruje ostro. Czy to może jacyś koledzy z forum śmigają tak ostro po lesie osobowickim i starym torze saneczkowym? Z kolegą evo07 od paru dni regularnie spotykamy tam paru bikerów, jednak śmigają za szybko żeby zapytać, a i warunki do postoju niekorzystne, bo chłodno. Pozdrower wszystkim śmigającym ( i tym, którzy nie śmigają też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 smigaja no moze nie wroclaw ale trzebnica Dzisiaj pojechalismy sobie na maly rekonesans po przerwie... fajnie bylo trasa: trzebnica-wegrzynow-wilczyn-kryniczno-ligota-wisznia-malin-trzebnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Brawo dla kolegów, potwierdzamy hasło, że sezon nie kończy się nigdy. Pozdro dla Trzebnicy, dawno tam już nie byłem, ale chyba bym zamarzł na asfalcie po drodze. Jak uda mi sie pozbierać gnaty po dzisiejszej glebie to można mnie jutro spotkać w Lesie Osobowickim po 12stej. I uwaga na zasieki, ja się dziś zaplątałem tam w niezłą kępe drutu leżącą na leśnej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 dzieki za pozdrowienia !! W sumie nie było tak zimno, najgorsze było to że musieliśmy przejechać jakiś kilometr naszą wspaniała 5-tką... ZAWAŁ !! w sumie rowerzysta na drodze to jak taki większy kamień... Zastanawiałem się czy się nie wybrać jutro do Wrocka do rodzinki ale stwierdziłem że poświęcę część dnia na umycie sprzętu już mu się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.