bartmanin Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ..cos ten weekend kiepski pod wzgledem rowerowania..przynajmniej u mnie..bylem dzisiaj na kilimandzaro o 12:30..w niedziele mialem jechac w gory ale nie wiem jak z pogoda..poza tym cos mi halasuje w okolicy suportu..wkurza mnie to..zrobilem dzisiaj rundke po serwisach i jedyny porzadny to centrum rowerowe na robotniczej..metoda prob i bledow doszedlem do tego ze to punkt obrotu wahacza wydaje te niepozadane dzwieki..trzeba bedzie rozebrac i przesmarowac..znow kasa poleci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 My wczoraj z Michałem byliśmy na Trzebnicy i Wilczynie. Wyjechaliśmy z Kilimandżaro 20 po 12 Było całkiem fajnie do 17 w trasie w większości polnymi lub leśnymi drogami. Może następnym razem uda się liczniejszą ekipą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Chaozz... A czy ty przypadkiem nie bywasz rowerem w takich nowych blokach przy Krzywoustego (jak sie Placu Kromera do Korony jedzie to po prawej stronie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Chaozz... A czy ty przypadkiem nie bywasz rowerem w takich nowych blokach przy Krzywoustego (jak sie Placu Kromera do Korony jedzie to po prawej stronie)? No mieszkam tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No mieszkam tam Witaj sasiedzie... Wychodzi na to, ze mieszkamy raptem 2 klatki obok siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam, Czy jest ktoś chętny na wspólne rowerowanie jutro lub w niedziele (najlepiej rano koło 9-10 godziny). Można jechać na Ślężę lub do Trzebnicy lub gdzie indziej (jak są jakieś propozycje) Chętni niech piszą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jutro rano wybieram się z Wrocławia w Izery. Może ktoś chciałby się przyłączyć? Mam na samochodzie miejsce na jeszcze dwa rowery. Kontakt najlepiej gg: 4320393 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ej co w temacie tak cicho ? wrocław nie jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xhakeem34x Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Wrocław wita Wrocław ! Ktoś chętny na podróż... http://www.rowerem-na-wschod.blogspot.com http://www.forumrowerowe.org/Wyprawa-Grani...nia-t40282.html Piszczcie śmiało gg 4428122 x tomek x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majdan Napisano 13 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Może nie Wrocław ale my z Wołowa chętnie się podłączymy do jakiegos wypadu kontakt na @ majdan145@gmail.com Jest nas 4 sprzęcik dosć konkretny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Czy ktoś byłby chętny jutro na wycieczkę w Rudawy Janowickie? Odjazd pociągu o 6:37 z Dworca Głównego... Wiem, że termin bardzo bliski, ale może jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 to może sobota? bo było zarąbiście, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Widzę , ze się rozkręciło ) dobrze dobrze wsadzajcie foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagno Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam wszystkich, Kręcę się wieczorami po pracy. Mieszkam koło dw. Świebodzkiego. W sobotę planuję jakiś większy objazd zależnie od pogody. Dopiero zaczynam więc tak lajtowo. Może Wojnowice i Zamek na wodzie.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam! Szykuje się mały wypad w okolice Wałbrzycha w sobotę 2sierpnia. Jedziemy PKP z kierunku Poznania. Na chwile obecną na pewno dwie osoby ja z Rawicza i Dejot Poznań. Wyjazd z Wrocławia pociągiem o 6:37. Godzina powrotu do uzgodnienia. Wszyscy chętni mile widziani. W razie pytań zapraszam na GG3682135. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 @Bergen.. hmmm qrcze w ta sobote mi nie pasuje ale ogoolnie miejsce chyba fajne na wypad moze za tydzien w sobote? i generalnie chcesz jechac na sobote czy przenocowac gdzies do niedzieli? generalnie oferta Marcina w rejony Walbrzycha tez ciekawa.. i termin dogodny.. @Marcin - rozwin moze projekt wycieczki dzieki czemu wiecej osob sie skusi jak pozna szczegoly od razu moze da sie zbratac te dwie imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Dawno nie zaglądałem... Myślałem, że inicjatywa umarła, a tu widzę dobrze się dzieje. Wiem, że mój post trochę tak po czasie ale może planuje ktoś jakiś wypadzik dziś w sobotę? Mam ochotę na jakieś 70km ale lajtowym tempem, bo jestem zwarzywiały :] Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Panowie i Panie opcji jest kilka. Pierwsza to jedziemy o 8:57 pociagiem z głównego i o 11 lądujemy w wałbrzychu, druga to wyjazd nieco wcześniej bo o 6:37 i o 8:26 lądujemy w Wałbrzychu. Jeśli chodzi o trase zdajemy się na miejscowego asa z niebieskim ptakiem znaczy sie Tobo. Prawdopodobnie Tobo nie będzie mógł poświęcić całej soboty więc zaprezntuje nam jakiś ciekawy szlak i reszte kierujemy się na mape tudzież na język. Jeśli chodzi o długość trasy zobaczymy jaka grupa się zbierze. Ja osobiście miałem przerwe w kręceniu więc też jakoś super nie poszaleje ale myślę, że będzie ciekawie. Powrót hmmm zobaczymy ile bedziemy śmigać, pociągów jest całkiem sporo więc z powrotem na wrocław nie ma problemu. W razie pytań lub ustalenia szczegółów zapraszam na GG3682135. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagno Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Gal -> szkoda że dopiero w sobotę rano napisałeś..Wczoraj z bratem zrobiliśmy właśnie lajtowo 85km po dolinie Odry. http://www.mtbgallery.personal.pl/trasy/dolodry/dolodry.htm Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonka Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Jakby się ktoś w sobotę na lajtową jazdę wybierał to proszę dać znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja pomykam na rowerze prawie codziennie wiec czemu nie? Moze jakas większa ustaaawka? Inni chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edivaren Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zalezy jaka trasa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Moze jakas większa ustaaawka? Inni chętni? Inni chetni się znajdą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Po dzisiejszych deszczach mam nadzieje, że jutro ładna pogoda nastanie w sam raz na wypad. To gdzie się forumowa brać chce zebrać? Ja proponuje raczej godziny popołudniowe bo sam wtedy mogę 15 i później. I gdzie Ktoś ma jakieś ciekawe propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witam Forum wrocławskie od dłuższego czasu śpi… Każdy zapewne jeździ, ale nikomu się nie chce niczego zorganizować. W takim razie reaktywacje rozpocznę ja: planuję wyjazd sobota lub niedziela do Barda Śląskiego. W planie trasa Bike maratonu z 2006/8 roku z modyfikacjami. Pociąg z Wrocławia jest o 6.35 lub o 9.25. Pierwszy nieco wcześnie, ale drugi trochę za późno, bo na miejscu jest o 11.20. Myślę, że będę jechał pierwszym, choć nie wiem czy wstanę Proszę chętnych o wpisywanie się lub info na gg/pw. Dzień wyjazdu, pociąg jest do ustalenia, specjalnie podaję możliwości, może komuś będzie pasowało. Jeśli nie będzie żadnych chętnych, to i tak jadę sam. Jakby jednak ktoś się zdecydował w ostatniej chwili, zamieszcze dokładne info na forum. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.