Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

..cos ten weekend kiepski pod wzgledem rowerowania..przynajmniej u mnie..bylem dzisiaj na kilimandzaro o 12:30..w niedziele mialem jechac w gory ale nie wiem jak z pogoda..poza tym cos mi halasuje w okolicy suportu..wkurza mnie to..zrobilem dzisiaj rundke po serwisach i jedyny porzadny to centrum rowerowe na robotniczej..metoda prob i bledow doszedlem do tego ze to punkt obrotu wahacza wydaje te niepozadane dzwieki..trzeba bedzie rozebrac i przesmarowac..znow kasa poleci...

Witam,

Czy jest ktoś chętny na wspólne rowerowanie jutro lub w niedziele (najlepiej rano koło 9-10 godziny). Można jechać na Ślężę lub do Trzebnicy lub gdzie indziej (jak są jakieś propozycje) Chętni niech piszą.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam wszystkich,

Kręcę się wieczorami po pracy. Mieszkam koło dw. Świebodzkiego. W sobotę planuję jakiś większy objazd zależnie od pogody. Dopiero zaczynam więc tak lajtowo. Może Wojnowice i Zamek na wodzie..

Pozdrawiam.

Witam!

Szykuje się mały wypad w okolice Wałbrzycha w sobotę 2sierpnia. Jedziemy PKP z kierunku Poznania. Na chwile obecną na pewno dwie osoby :angry2: ja z Rawicza i Dejot Poznań.

Wyjazd z Wrocławia pociągiem o 6:37. Godzina powrotu do uzgodnienia. Wszyscy chętni mile widziani.

W razie pytań zapraszam na GG3682135.

Pozdrawiam!

Marcin

@Bergen.. hmmm qrcze w ta sobote mi nie pasuje ale ogoolnie miejsce chyba fajne na wypad :)

moze za tydzien w sobote? i generalnie chcesz jechac na sobote czy przenocowac gdzies do niedzieli?

generalnie oferta Marcina w rejony Walbrzycha tez ciekawa.. i termin dogodny..

@Marcin - rozwin moze projekt wycieczki dzieki czemu wiecej osob sie skusi jak pozna szczegoly od razu :P

moze da sie zbratac te dwie imprezy :)

Dawno nie zaglądałem... Myślałem, że inicjatywa umarła, a tu widzę dobrze się dzieje. Wiem, że mój post trochę tak po czasie ale może planuje ktoś jakiś wypadzik dziś w sobotę? Mam ochotę na jakieś 70km ale lajtowym tempem, bo jestem zwarzywiały :]

Pozdrawiam!

Panowie i Panie opcji jest kilka. Pierwsza to jedziemy o 8:57 pociagiem z głównego i o 11 lądujemy w wałbrzychu, druga to wyjazd nieco wcześniej bo o 6:37 i o 8:26 lądujemy w Wałbrzychu.

Jeśli chodzi o trase zdajemy się na miejscowego asa z niebieskim ptakiem :unsure: znaczy sie Tobo. Prawdopodobnie Tobo nie będzie mógł poświęcić całej soboty więc zaprezntuje nam jakiś ciekawy szlak i reszte kierujemy się na mape tudzież na język.

Jeśli chodzi o długość trasy zobaczymy jaka grupa się zbierze. Ja osobiście miałem przerwe w kręceniu więc też jakoś super nie poszaleje ale myślę, że będzie ciekawie.

Powrót hmmm zobaczymy ile bedziemy śmigać, pociągów jest całkiem sporo więc z powrotem na wrocław nie ma problemu.

W razie pytań lub ustalenia szczegółów zapraszam na GG3682135.

Pozdrawiam!

Marcin

• 2 tygodnie później...

Po dzisiejszych deszczach mam nadzieje, że jutro ładna pogoda nastanie w sam raz na wypad.

To gdzie się forumowa brać chce zebrać?:(

Ja proponuje raczej godziny popołudniowe bo sam wtedy mogę :D 15 i później.

I gdzie :wub: Ktoś ma jakieś ciekawe propozycje?

• 1 miesiąc temu...

Witam

Forum wrocławskie od dłuższego czasu śpi…

Każdy zapewne jeździ, ale nikomu się nie chce niczego zorganizować.

W takim razie reaktywacje rozpocznę ja:

planuję wyjazd sobota lub niedziela do Barda Śląskiego. W planie trasa Bike maratonu z 2006/8 roku z modyfikacjami.

Pociąg z Wrocławia jest o 6.35 lub o 9.25. Pierwszy nieco wcześnie, ale drugi trochę za późno, bo na miejscu jest o 11.20. Myślę, że będę jechał pierwszym, choć nie wiem czy wstanę ;)

Proszę chętnych o wpisywanie się lub info na gg/pw.

Dzień wyjazdu, pociąg jest do ustalenia, specjalnie podaję możliwości, może komuś będzie pasowało.

Jeśli nie będzie żadnych chętnych, to i tak jadę sam. Jakby jednak ktoś się zdecydował w ostatniej chwili, zamieszcze dokładne info na forum.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...