bergen Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Trasa nie jest długa, bo około 6 godzin piechotą, 4 rowerem, ale bardzo malownicza... Nie zawsze da się jechać, szczególnie podjazdy z plecakami (większymi) odpadają... Są warianty postojowe i tras pobocznych, które czynią z trasy całodzienną włóczęgę... Dodam, że dużo w górach w tym sezonie nie jeździłem (ledwie dwa razy), więc chętnie bym potraktował przynajmniej ten pierwszy dzień rozgrzewkowo i bez pośpiechu. Jeśli będzie pogoda, to jest co oglądać i nawet gdzie się w słońcu na trawie zdrzemnąć Dla niezmotoryzowanych - wyjazd o 6:35 z Głównego, 10:40 jesteśmy w Kudowie (lub jeśli wariant dalszej jazdy, to gdzieś wcześniej o wcześniejszej godzinie... Lewin, Kulin, Duszniki, Polanica?) Pociąg powrotny z Dusznik o 15:15... Oba kursują codziennie... Z dnia na dzień będę dodawał szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No to się kolegom i koleżankom piękna wycieczka zapowiada. Oby pogoda dopisała. Szkoda, że praktycznie nie mam wolnych weekendów bo pisałabym się na takie coś bardzo chętnie. Zawsze chciałem pojechać w Góry Stołowe rowerem. Po powrocie liczę na jakiś opis wycieczki na forum, przyda się jak będzie jakieś wolne w lipcu:) Póki co wykorzystuję ostatni wolny weekend i z kolegą evo07 uderzamy do Krakowa. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No ja tez liczę na jakiś opis no i foty krajobrazów....POzdrawiam Skręcająca rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A jak długo zamierzasz skręcać ten rower? Bo może zdążysz na opcję weekend 14-15 czerwca? Byłoby miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zamierzam skończyć dziś... Co do takich wycieczek to niestety, ale mój raven jest na to za stary..... Przymierzam się do kupna fulla, ale na razie jestem trochę związana...i takie wycieczki odpadają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zamierzam skończyć dziś... Co do takich wycieczek to niestety, ale mój raven jest na to za stary..... Przymierzam się do kupna fulla, ale na razie jestem trochę związana...i takie wycieczki odpadają.... Mogę pożyczyć Gianta Terrago 2, model 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ..lubie stolowe..szczegolnie dobrze wspominam karlow..pisze sie na 99%..no chyba ze pogoda calkowicie nawali ale wtedy pewnie zmienimy termin..pociag jest mila odmiana bo mam dosc jezdzenia samochodem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 mi się wyjaśni termin myślę do maks wtorku, ale raczej to będzie 14,15 czerwca... potwierdzam, trasa jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Dzięki za propozyję... Ty pożyczasz swoje rowery? ? ? A co do daty to niestety szykują mi się koncerty:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dzięki za propozyję... Ty pożyczasz swoje rowery? ? ? A co do daty to niestety szykują mi się koncerty:/ Nie widzę problemu... Jeśli tym bym jakoś pomógł to bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 DZIĘKI jak coś to się zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam, byłby ktoś chętny na jakieś ustawki, na nocne śmiganie, po powrocie z Krakowa stwierdzam, iż to bardzo zayeb...sprawa, po godz.22 zero robactwa:);fakt, że tam mają od cholery niezłych ścieżek po których można o godzinie 1 w nocy np po Bulwarze Czerwieńskim popitalać 50km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Hejka Wiem, że to słaba noc póki co, ale jakby kolega miał ochotę to będe około 21:50 na skrzyżowaniu Na Ostatnim Groszu i Legnickiej. Na jakąś godzinkę mogę sie wyrwać z chaty. Jak coś to do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość STRIRLOK Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam! Mam zapytanie do rowerzystów z wrocka. Mianowicie chce w najbliższych dniach zrobić trase w miare zaawansowaną (jeśli można tak powiedzieć o okolicach Wro) a nie chce mi się jechać samemu. Planuje około 100km. Rozpocząć możemy np. pod Kilimandżaro i z tamtąd na miejsce startu tegorocznego maratonu i początkowo jego trasą, wszystkie te wioski aż do Trzebnicy tam zjechać oczywiście do Lasu Bukowego gdzie małą pętle obowiązkowo trzeba zrobić, później do Wysokiego Kościoła i w stone Obornik do lasu koło Wilczyna, też troszke się tam pokręcić, dalej tuż za Obornikami też są fajne górki i las po którym można ciekawie pojeździć. Z Obornik też przez las do Urazu i okolicami Odry do Wrocka, jeszcze tylko most na Widawie i laski Rędziński i Osobowicki i koniec trasy: Milenijny! Myśle że była by to ciekawa trasa, troszke górek, większość szutrami. to jak znajdą się jacyś chętni na wyjazd?? Nie będą to może góry ale i tak może być ciekawie!!! Pozdrawiam rowerowców z Wrocławia i czekam na propozycje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość STRIRLOK Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam!Mam zapytanie do rowerzystów z wrocka. Mianowicie chce w najbliższych dniach zrobić trase w miare zaawansowaną (jeśli można tak powiedzieć o okolicach Wro) a nie chce mi się jechać samemu. Planuje około 100km. Rozpocząć możemy np. pod Kilimandżaro i z tamtąd na miejsce startu tegorocznego maratonu i początkowo jego trasą, wszystkie te wioski aż do Trzebnicy tam zjechać oczywiście do Lasu Bukowego gdzie małą pętle obowiązkowo trzeba zrobić, później do Wysokiego Kościoła i w stone Obornik do lasu koło Wilczyna, też troszke się tam pokręcić, dalej tuż za Obornikami też są fajne górki i las po którym można ciekawie pojeździć. Z Obornik też przez las do Urazu i okolicami Odry do Wrocka, jeszcze tylko most na Widawie i laski Rędziński i Osobowicki i koniec trasy: Milenijny! Myśle że była by to ciekawa trasa, troszke górek, większość szutrami. to jak znajdą się jacyś chętni na wyjazd?? Nie będą to może góry ale i tak może być ciekawie!!! Pozdrawiam rowerowców z Wrocławia i czekam na propozycje!! Zrobiłem coś na postać mapy tylko niewiele widać. Daje to jednak ogólny zarys trasy o jaką mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam!Mam zapytanie do rowerzystów z wrocka. Mianowicie chce w najbliższych dniach zrobić trase w miare zaawansowaną (jeśli można tak powiedzieć o okolicach Wro) a nie chce mi się jechać samemu. Planuje około 100km. Rozpocząć możemy np. pod Kilimandżaro i z tamtąd na miejsce startu tegorocznego maratonu i początkowo jego trasą, wszystkie te wioski aż do Trzebnicy tam zjechać oczywiście do Lasu Bukowego gdzie małą pętle obowiązkowo trzeba zrobić, później do Wysokiego Kościoła i w stone Obornik do lasu koło Wilczyna, też troszke się tam pokręcić, dalej tuż za Obornikami też są fajne górki i las po którym można ciekawie pojeździć. Z Obornik też przez las do Urazu i okolicami Odry do Wrocka, jeszcze tylko most na Widawie i laski Rędziński i Osobowicki i koniec trasy: Milenijny! Myśle że była by to ciekawa trasa, troszke górek, większość szutrami. to jak znajdą się jacyś chętni na wyjazd?? Nie będą to może góry ale i tak może być ciekawie!!! Pozdrawiam rowerowców z Wrocławia i czekam na propozycje!! Witam, Ja jestem chętny na taki wyjazd ale tylko w sobotę albo niedziele najlepiej jakoś rano. Napisz kiedy się wybierasz na tą przejażdżkę najlepiej na gg: 10153629. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A w jakim czasie planujesz przejechać tą trase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 mi się wyjaśni termin myślę do maks wtorku, ale raczej to będzie 14,15 czerwca... potwierdzam, trasa jest super Hej, już wszystko wiem i niestety jest mała obsuwa u mnie.... To będzie 21,22 czerwca, ale już teraz na bank, bo mam dni urlopowe w pracy odebrane, więc nie ma odwrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Zrobiłem coś na postać mapy tylko niewiele widać. Daje to jednak ogólny zarys trasy o jaką mi chodzi No proszę trasa raczej na cały dzionek Myśle że chyba troszkę więcej niż 100km do tego parę góreczek będzie po drodze. Mam nadzieje kolega STRIRLOK dobrze zna te tereny za Obornikami Śląskimi, reszta jest mi w miarę znana bo jeśli nie to wymagany jest Majstermod ze swoim GPS Jak coś to ja mogę w sobotę albo niedziele po 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ..sobota by pasowala..nie za wczesnie..trzeba odespac tydzien..no i przy tym dystansie przydalby sie obiadek po drodze..jest jakis w planach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam, to jutro pod kili o 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Witam, to jutro pod kili o 12? Mi pasuje dziś o 12, będę na szczycie kili na rowerku marki BMC. Jak cos to pisz na gg: 10153629 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ..mam mala awarie w bikeu..jade do serwisu..chyba nie zdaze na 12... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ..mam mala awarie w bikeu..jade do serwisu..chyba nie zdaze na 12... to chyba mamy podobny problem :/ qtwa szkoda mi tej ustawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 to może jutro? tzn już dzisiaj, mam na myśli niedzielę 08 czerwca... może sie jakoś ustawimy koło południa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.