Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Trasa nie jest długa, bo około 6 godzin piechotą, 4 rowerem, ale bardzo malownicza... Nie zawsze da się jechać, szczególnie podjazdy z plecakami (większymi) odpadają... Są warianty postojowe i tras pobocznych, które czynią z trasy całodzienną włóczęgę... Dodam, że dużo w górach w tym sezonie nie jeździłem (ledwie dwa razy), więc chętnie bym potraktował przynajmniej ten pierwszy dzień rozgrzewkowo i bez pośpiechu. Jeśli będzie pogoda, to jest co oglądać i nawet gdzie się w słońcu na trawie zdrzemnąć :(

Dla niezmotoryzowanych - wyjazd o 6:35 z Głównego, 10:40 jesteśmy w Kudowie (lub jeśli wariant dalszej jazdy, to gdzieś wcześniej o wcześniejszej godzinie... Lewin, Kulin, Duszniki, Polanica?)

Pociąg powrotny z Dusznik o 15:15... Oba kursują codziennie... Z dnia na dzień będę dodawał szczegóły :D

No to się kolegom i koleżankom piękna wycieczka zapowiada. Oby pogoda dopisała. Szkoda, że praktycznie nie mam wolnych weekendów bo pisałabym się na takie coś bardzo chętnie. Zawsze chciałem pojechać w Góry Stołowe rowerem.

Po powrocie liczę na jakiś opis wycieczki na forum, przyda się jak będzie jakieś wolne w lipcu:)

Póki co wykorzystuję ostatni wolny weekend i z kolegą evo07 uderzamy do Krakowa.

Pozdrower

Zamierzam skończyć dziś...:D Co do takich wycieczek to niestety, ale mój raven jest na to za stary..... :D Przymierzam się do kupna fulla, ale na razie jestem trochę związana...i takie wycieczki odpadają....

Mogę pożyczyć Gianta Terrago 2, model 2008 :(

Witam, byłby ktoś chętny na jakieś ustawki, na nocne śmiganie, po powrocie z Krakowa stwierdzam, iż to bardzo zayeb...sprawa, po godz.22 zero robactwa:);fakt, że tam mają od cholery niezłych ścieżek po których można o godzinie 1 w nocy np po Bulwarze Czerwieńskim popitalać 50km/h

Gość STRIRLOK

Witam!

Mam zapytanie do rowerzystów z wrocka. Mianowicie chce w najbliższych dniach zrobić trase w miare zaawansowaną (jeśli można tak powiedzieć o okolicach Wro) a nie chce mi się jechać samemu.

Planuje około 100km. Rozpocząć możemy np. pod Kilimandżaro i z tamtąd na miejsce startu tegorocznego maratonu i początkowo jego trasą, wszystkie te wioski aż do Trzebnicy tam zjechać oczywiście do Lasu Bukowego gdzie małą pętle obowiązkowo trzeba zrobić, później do Wysokiego Kościoła i w stone Obornik do lasu koło Wilczyna, też troszke się tam pokręcić, dalej tuż za Obornikami też są fajne górki i las po którym można ciekawie pojeździć. Z Obornik też przez las do Urazu i okolicami Odry do Wrocka, jeszcze tylko most na Widawie i laski Rędziński i Osobowicki i koniec trasy: Milenijny! Myśle że była by to ciekawa trasa, troszke górek, większość szutrami. ;) to jak znajdą się jacyś chętni na wyjazd?? Nie będą to może góry ale i tak może być ciekawie!!!

Pozdrawiam rowerowców z Wrocławia i czekam na propozycje!!

Gość STRIRLOK
Witam!

Mam zapytanie do rowerzystów z wrocka. Mianowicie chce w najbliższych dniach zrobić trase w miare zaawansowaną (jeśli można tak powiedzieć o okolicach Wro) a nie chce mi się jechać samemu.

Planuje około 100km. Rozpocząć możemy np. pod Kilimandżaro i z tamtąd na miejsce startu tegorocznego maratonu i początkowo jego trasą, wszystkie te wioski aż do Trzebnicy tam zjechać oczywiście do Lasu Bukowego gdzie małą pętle obowiązkowo trzeba zrobić, później do Wysokiego Kościoła i w stone Obornik do lasu koło Wilczyna, też troszke się tam pokręcić, dalej tuż za Obornikami też są fajne górki i las po którym można ciekawie pojeździć. Z Obornik też przez las do Urazu i okolicami Odry do Wrocka, jeszcze tylko most na Widawie i laski Rędziński i Osobowicki i koniec trasy: Milenijny! Myśle że była by to ciekawa trasa, troszke górek, większość szutrami. <_< to jak znajdą się jacyś chętni na wyjazd?? Nie będą to może góry ale i tak może być ciekawie!!!

Zrobiłem coś na postać mapy tylko niewiele widać. Daje to jednak ogólny zarys trasy o jaką mi chodzi :D

fbd0b1b45986d8fdm.jpg

Witam!

Planuje około 100km. Rozpocząć możemy np. pod Kilimandżaro i z tamtąd na miejsce startu tegorocznego maratonu i początkowo jego trasą, wszystkie te wioski aż do Trzebnicy tam zjechać oczywiście do Lasu Bukowego gdzie małą pętle obowiązkowo trzeba zrobić, później do Wysokiego Kościoła i w stone Obornik do lasu koło Wilczyna, też troszke się tam pokręcić, dalej tuż za Obornikami też są fajne górki i las po którym można ciekawie pojeździć. Z Obornik też przez las do Urazu i okolicami Odry do Wrocka, jeszcze tylko most na Widawie i laski Rędziński i Osobowicki i koniec trasy: Milenijny! Myśle że była by to ciekawa trasa, troszke górek, większość szutrami. :) to jak znajdą się jacyś chętni na wyjazd?? Nie będą to może góry ale i tak może być ciekawie!!!

Witam,

Ja jestem chętny na taki wyjazd ale tylko w sobotę albo niedziele najlepiej jakoś rano. Napisz kiedy się wybierasz na tą przejażdżkę najlepiej na gg: 10153629.

Pozdrawiam

mi się wyjaśni termin myślę do maks wtorku, ale raczej to będzie 14,15 czerwca... :D

potwierdzam, trasa jest super :P

Hej,

już wszystko wiem i niestety jest mała obsuwa u mnie.... To będzie 21,22 czerwca, ale już teraz na bank, bo mam dni urlopowe w pracy odebrane, więc nie ma odwrotu :D

Zrobiłem coś na postać mapy tylko niewiele widać. Daje to jednak ogólny zarys trasy o jaką mi chodzi :P

fbd0b1b45986d8fdm.jpg

No proszę trasa raczej na cały dzionek :D Myśle że chyba troszkę więcej niż 100km do tego parę góreczek będzie po drodze. Mam nadzieje kolega STRIRLOK dobrze zna te tereny za Obornikami Śląskimi, reszta jest mi w miarę znana bo jeśli nie to wymagany jest Majstermod ze swoim GPS :P

Jak coś to ja mogę w sobotę albo niedziele po 12.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...