mdudzisz Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ja mogę jutro się przejechać tylko napisz gdzie i jak jeździsz (czy rekreacyjne czy coś więcej)? Jak coś to jakoś rano lepiej tak koło 9 albo 10. Pozdrawiam i czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Hmm raczej rekreacyjnie. Będzie ze mną zapewne kolega, który zbytnio kondycji nie ma na dłuższą jazdę. Gdzie pojechać to jeszcze nie mam pojęcia xD A ustawić się można pod mostem milenijnym... 15.30 na przykład Pozdrawiam Edit: Jestem zmuszony przez moje probloemy z uzębieniem podarować sobie dzisiaj wszelkie wycieczki :/ Wiec jak coś to uprzedzam wczesniej ze się zjawić nie bede mogł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Sleza zaliczona... Ludzi pelno, ale bylem rano i zdazylem sie wyszalec zanim zjawily sie tlumy... Mimo cieplego dnia szlaki sa mocno rozmiekczone i bagniste, gdyz z gory ciagle splywa woda... Na dodatek prowadzona jest wycinka drzew i czesc szlakow rozjezdzona jest przez ciagniki... Ale jak komus nie przeszkadza bloto na zebach to jest OK... Jutro moze Gory Sowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 inhibitor jeśli masz czas i ochotę to można gdzieś śmignąć w sob/niedz inni tysh mile widziani, im więcej tym raźniej, Łódź, Świdnica, W-wa jakoś zawsze się ustawią a wrocek co?? pozdrower i być może do zobaczenia i gdzie to do ustalenia nr GG w profilu jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 7 Maja 2008 Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Bartmanin widziałem Cię dzisiaj na wałach o 18, no chyba że jest więcej czerwonych Canonów we Wrocku. Nie zagadałem bo jechałem w przeciwną stronę z dużą prędkością A na weekend można by coś zaplanować, jestem otwarty na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 7 Maja 2008 Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ..trzeba bylo dogonic i zagadac..nudzilo mi sie nieco..ale rundke zrobilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 inhibitor jeśli masz czas i ochotę to można gdzieś śmignąć w sob/niedz inni tysh mile widziani, im więcej tym raźniej, Jestem otwarty na propzycje, aczkolwiek ten weekend mam zajety... Zreszta ostatnio krucho u mnie z czasem... Ale jak cos sie zorganizuje to postaram sie tak pozmieniac plany zyciowe aby czas wtedy miec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 To jak panowie ew panie, robimy coś na weekend? Jak nic nie wyjdzie z ustawki to ja lecę do wojnowic a później w tamtejsze lasy, taka traska to ok 60-80km w zależności od tego ile lasu się objedzie, kiedyś nawet 100km mi wyszło jak ktoś coś wymyśli to lux jak nie trudno, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_kamileq_* Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 To jak panowie ew panie, robimy coś na weekend? Jak nic nie wyjdzie z ustawki to ja lecę do wojnowic a później w tamtejsze lasy, taka traska to ok 60-80km w zależności od tego ile lasu się objedzie, kiedyś nawet 100km mi wyszło jak ktoś coś wymyśli to lux jak nie trudno, pozdro Ja jestem chętny jako coś;-) Godzina dowolna, im wcześniej tym lepiej, miejsce startu dowolne, im bliżej centrum tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ja lecę z ND tak myślę ok 10 jak coś możemy się ustawić na BP na skrzyżowaniu Legnickiej i Milenijnej chyba że czekasz na inne propozycje ale widzę, że niby wszyscy chcą a zero chętnych, nic trudno pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość m_dudzisz Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja jestem chętny do jazdy jutro obojętnie ile i gdzie. Dziś też mogę pojeździć ale po 14.00 jak ktoś jest chętny niech da znać najlepiej przed 14.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 To może np. jutro zbiórka o 10:00 pod A1 i gdzieś się pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 ..jak nie pojade z chlopakami w gory..to jutro faktycznie moze byc o 10 na polibudzie a1.. ..ale pewnie pojade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No to ja się dołączam do grona bikerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Hejka Jeśli ktoś lubi się porządnie ubłocić to polecam Ślężę. Dziś z evo07 i jeszcze jednym kolegą, który dopiero zaczyna śmigać, wybraliśmy się w te rejony. Warunki podobne do opisywanych przez Inhibitora 3 tygodnie temu, a może i lepsze. Na drogach płyną strumyczki wody, wszedzie pełno błota, ślisko i pełno kamyków. Tak więc zabawa przednia, zwłaszcza na zjeździe. Po drodze z góry na dół zwieźliśmy na sobie chyba po 2 kg błota. Piękna sprawa. Nie polecam wybierać się w takie warunki na łysych larsenach, nie wiem jak Puchatek może śmigać na larsenowych slickach Poniżej pare fotek z wyprawy, niestety tylko telefony mieliśmy: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0ca50b8df0.html - podjazd, najlepsze dopiero przed nami http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...da769de65f.html - kolega na górze, zmęczony, ale zadowolony http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...5d37603e8a.html - ja i evo07, posiłek regeneracyjny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...333e96e42f.html - a to już efekt po zjeździe Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 To co małe tygryski lubią najbardziej; błoto, podjazdy, zjazdy, las i BŁOTO:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 I pewnie ludzi bylo niewiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 To prawda, tłumów nie było. Był za to jakiś młody samobójec, może z 10 lat miał, który widząc że jadę z góry, wybiegł mi na droge i autentycznie chciał, żebym go przejechał. Nawet nawoływania mamusi nie pomogły. Jakbym miał dalej Vki w rowerze to bym go pewne rozjechał. A tak to całkiem luźno na szlakach, ale żeby pojezdzić naprawde bez stresu to trzeba tam być chyba w poniedziałek o 6 rano ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam wszystkich w moim pierwszym poście i jednocześnie zapraszam chętnych: GÓRY STOŁOWE LUB MASYW ŚNIEŻNIKA w jedno z powyższych dwóch miejsc, czyli w Stołowe z noclegiem u podnóża Szczelińca lub w Bialskie po Masywie Śnieżnika z noclegiem w schronisku pod Śnieżnikiem wybieram się w sobotę i niedzielę 7,8 czerwca lub w piątek, sobotę i niedzielę 13,14,15 czerwca... W ciągu około 10ciu dni ustaliłby się termin jeden bądź drugi i miejsce wypadu (w zależności od wolnego bądź nie piątku, 13.VI. Czy są chętni? Wypad z Wrocławia lub ewentualnie zbiórki w Kudowie Zdroju czy Międzylesiu... Dodam, że okolice znam świetnie i mogę służyć za przewodnika Trasy znam doskonale, zapewniam przewodnictwo na szlaku i w miejscu odpoczynku W obu wypadkach w planach grill lub ognisko, no i browarki Pozdrawiam, Bergen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 MUSZĘ SKRĘCIĆ SWÓJ ROWER>>>>oby mi się udało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 witam, brzmi interesująco zwłaszcza GÓRY STOŁOWE mi się bardzo podoba, Śnieżnik jush zdobyty:) aczkolwiek objechać cały masyw...tysh można, jakie szacunkowe koszty noclegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Koszty w granicach 30 zł... Warunki raczej "spartańskie", bo schroniskowe lub ewentualnie coś około 10 zł drożej, ale to bym musiał jeszcze pozałatwiać Ja bym się skłaniał ku Stołowym, a to dzięki klimatowi schroniska w Pasterce i obsłudze tam No i widokowi z krzesełek w ogródku na Szczeliniec Ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam wszystkich w moim pierwszym poście i jednocześnie zapraszam chętnych: GÓRY STOŁOWE LUB MASYW ŚNIEŻNIKA w jedno z powyższych dwóch miejsc, czyli w Stołowe z noclegiem u podnóża Szczelińca lub w Bialskie po Masywie Śnieżnika z noclegiem w schronisku pod Śnieżnikiem wybieram się w sobotę i niedzielę 7,8 czerwca lub w piątek, sobotę i niedzielę 13,14,15 czerwca... W ciągu około 10ciu dni ustaliłby się termin jeden bądź drugi i miejsce wypadu (w zależności od wolnego bądź nie piątku, 13.VI. Czy są chętni? Wypad z Wrocławia lub ewentualnie zbiórki w Kudowie Zdroju czy Międzylesiu... Dodam, że okolice znam świetnie i mogę służyć za przewodnika Trasy znam doskonale, zapewniam przewodnictwo na szlaku i w miejscu odpoczynku W obu wypadkach w planach grill lub ognisko, no i browarki Pozdrawiam, Bergen ..wstepnie sie pisze..a jak z dojazdem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergen Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 W obu przypadkach PKP rano, około 6:30 Ps. W przypadku Stołowych w przybliżeniu trasa o której myślałem: na czerwono z Kudowy do Pasterki, na niebiesko dnia drugiego powrót z Pasterki do Dusznik http://img218.imageshack.us/img218/2087/wycgg1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 W obu przypadkach PKP rano, około 6:30 Ps. W przypadku Stołowych w przybliżeniu trasa o której myślałem: na czerwono z Kudowy do Pasterki, na niebiesko dnia drugiego powrót z Pasterki do Dusznik http://img218.imageshack.us/img218/2087/wycgg1.jpg bardzo zacnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.