mdudzisz Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No ja bym się pojawił pod tym mostem ale troche późno się o tym dowiedziałem (7.33 dziżś). Jak coś to jutro moge jechać, ale sprawdzam forum do 24. Dziś byłem na rowerku z kolegą i wyjechaliśmy przed 7.00 dlatego nie miałem szans przeczytania tej wiadomości o wyjeździe. Mój tel. 601274962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No ja bym się pojawił pod tym mostem ale troche późno się o tym dowiedziałem (7.33 dziżś). Jak coś to jutro moge jechać, ale sprawdzam forum do 24. Dziś byłem na rowerku z kolegą i wyjechaliśmy przed 7.00 dlatego nie miałem szans przeczytania tej wiadomości o wyjeździe. Mój tel. 601274962 Szkoda... Zrobiliśmy sobie z Puchatkiem pare km w błotnisto-leśnym terenie. Lasy Osobowicko-Rędzińskie na początek potem troszke ulicą na Wilczyn gdzie troszke piachu było a z tamtąd już tradycyjnie na Trzebnickie Wzgórza tylko tym razem troche innymi traktami niż zwykle (jakimś torowiskiem nawet sobie jechaliśmy), na koniec przeprawa przez lasek Maliński (błoto straszne) i do domu. Szkoda że taki słaby odzew na forum jest ale to już raczej reguła, może to się w przyszłości zmieni mimo że pogoda nie jest najlepsza. Ale radocha z jazdy zawsze wyśmienita. Pozdrawiam i do zobaczenia na rowerach w przyszłości (mam nadzieje)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Dzis oficjalnie koncze sezon... Rower zakonserwowany trafi dzis do piwnicy i bedzie tam czekal na wiosenne slonko... Do zobaczenia w marcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 4 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 3m sie! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 W piatek 28.12.2007 odbedzie sie Masa Krytyczna. Zbiorka o godz. 18:00 na placu Bema (kolo miejskiego wuceta ) Zapraszam wszystkich bikerow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolo2 Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam Tu Seba z wrocka szukam chetnych z ktorymi mozna posmigac po miescie oraz okolicach. Ja czesto smigam okolice niskie laki zalew i trasa nad odra oraz olawka:) ale tez wypady poza wroclaw. Jesli jest ktos chetny lub jakas ekipa z ktora mozna posmigac czasem zapraszam na gg 5144406 oraz e-mail sebastian.duda@blustock.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 3 Marca 2008 Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zima minela, narty zakonserwowane na przyszly sezon wiec czas przywiezc rower co uczynie juz w ten weekend... Wracam z uspienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Hej, Wybiera się może ktoś 13.04.08 na wyścig XC / mini maraton do Bolesławca? www.cyklosport.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mam pytanko: czy na XC można startowac nie mając licencji? (badania będą) czy zostaje mi ten minimaraton? (rozumiem ze tam zadnych badań nie trzeba?). Śmignąłbym sobie bo dojazd PKP dogodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Na stronie nic nie wspominają nt. licencji, więc raczej nie będzie potrzebna..., raczej http://www.cyklosport.info/index.php?optio...=view&id=55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ustawiacie się jeszcze na jakieś wspólne wypadziki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jak są jakieś ustawki to ja się piszę, a jak nie ma to można coś zorganizować bo nudno się samemu jeździ zwłaszcza na dłuższe trasy. Chociaż ostatnio spotkałem miłego bikera na Kilimandżaro i zrobiliśmy sobie fajna wycieczkę na Kotowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam To ja jestem tym miłym bikerem, którego spotkałeś na Kilimandżaro hehehe. Jak masz ochotę to można jeszcze gdzieś razem pojeździć np. fajna trasa jest nad jezioro Bajkał czy jakoś tak (wczoraj spotkałem kolesia który nią pędził a ja za nim). Jak coś to pisz ja mam dużo wolnego więc u mnie z czasem nie ma problemu i się mogę dostosować) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adher_wroc Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 prosze mnie zabrac na wycieczki we wroclawiu - dopiero sie tu wprowadzilem i nie znam zadnych tras! moge jezdzic w tygodniu do 17, mieszkam na poludniu. ja 35 lat, mtb, dosc szybka jazda na pograniczu treningu. tel 608 48 00 23 - prosze o sms, moge tez gadu-gadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Robimy cos w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Robimy cos w weekend? ..nie wiem czy w ten najblizszy cos wyjdzie z rowerowania..w kazdym badz razie jutro po 18 mozemy posmigac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja w ten weekend jadę do domu, ale w następny jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Bartmanin gdzie jutro śmigasz? Może bym się przyłączył ale to zależy gdzie i jak jeździsz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ..zazwyczaj robie rundke z gaju przez kladke na biskupin i dalej walami..most milenijny..hallera..i do domu.. ..jestem otwarty na propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Moja propozycja to spotkać się na szczycie Kilimandżaro o 18.00 dziś i zdecydować gdzie jedziemy (np. do Kotowic albo nad Bajkał – trasy w łatwym i płaskim terenie część wałami). Napisz czy Ci to odpowiada. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ..umowilem sie juz z kumplem na polibudzie przed budynkiem a1..wybrzeze..18-18:15..jak chcesz to przyjedz..mam czas na jazde do 20..wiec dalsze wypady nie wchodza w gre..tym bardziej ze nie mam oswietlenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ok bede o 18 przed a1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ja bym sie pisał na ewentualny następny weekend bo teraz Czechy czekają ew 4maj jak coś. inhibitor zabieramy heavy_puchatek'a i majstermod'a i możemy znowu gdzieś polatać jak w tamtym roq jeśli mnie nie kojarzysz to powiem, że byłem jedynym palącym na wyprawie do Trzebnicy a ze mną był koleś też z form Thrawn na meridzie, co Miałeś problem z zatokami, pozdower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 jjeśli mnie nie kojarzysz to powiem, że byłem jedynym palącym na wyprawie do Trzebnicy a ze mną był koleś też z form Thrawn na meridzie, co Miałeś problem z zatokami, pozdower Kojarze... A problem juz dawno rozwiazany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ktoś jest chętny na śmignanie jutro ? Mi pasuje cały dzień, ale jakoś lubię jeździć w okolicach 15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.