Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

No ja bym się pojawił pod tym mostem ale troche późno się o tym dowiedziałem (7.33 dziżś). Jak coś to jutro moge jechać, ale sprawdzam forum do 24.

Dziś byłem na rowerku z kolegą i wyjechaliśmy przed 7.00 dlatego nie miałem szans przeczytania tej wiadomości o wyjeździe.

Mój tel. 601274962

No ja bym się pojawił pod tym mostem ale troche późno się o tym dowiedziałem (7.33 dziżś). Jak coś to jutro moge jechać, ale sprawdzam forum do 24.

Dziś byłem na rowerku z kolegą i wyjechaliśmy przed 7.00 dlatego nie miałem szans przeczytania tej wiadomości o wyjeździe.

Mój tel. 601274962

Szkoda... Zrobiliśmy sobie z Puchatkiem pare km w błotnisto-leśnym terenie. Lasy Osobowicko-Rędzińskie na początek potem troszke ulicą na Wilczyn gdzie troszke piachu było a z tamtąd już tradycyjnie na Trzebnickie Wzgórza tylko tym razem troche innymi traktami niż zwykle (jakimś torowiskiem nawet sobie jechaliśmy), na koniec przeprawa przez lasek Maliński (błoto straszne) i do domu. :) Szkoda że taki słaby odzew na forum jest ale to już raczej reguła, może to się w przyszłości zmieni mimo że pogoda nie jest najlepsza. Ale radocha z jazdy zawsze wyśmienita.

Pozdrawiam i do zobaczenia na rowerach w przyszłości (mam nadzieje)!! :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Witam

Tu Seba z wrocka szukam chetnych z ktorymi mozna posmigac po miescie oraz okolicach. Ja czesto smigam okolice niskie laki zalew i trasa nad odra oraz olawka:) ale tez wypady poza wroclaw. Jesli jest ktos chetny lub jakas ekipa z ktora mozna posmigac czasem zapraszam na gg 5144406 oraz e-mail sebastian.duda@blustock.pl

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Jak są jakieś ustawki to ja się piszę, a jak nie ma to można coś zorganizować bo nudno się samemu jeździ zwłaszcza na dłuższe trasy. Chociaż ostatnio spotkałem miłego bikera na Kilimandżaro i zrobiliśmy sobie fajna wycieczkę na Kotowice.

Witam

To ja jestem tym miłym bikerem, którego spotkałeś na Kilimandżaro hehehe. Jak masz ochotę to można jeszcze gdzieś razem pojeździć np. fajna trasa jest nad jezioro Bajkał czy jakoś tak (wczoraj spotkałem kolesia który nią pędził a ja za nim). Jak coś to pisz ja mam dużo wolnego więc u mnie z czasem nie ma problemu i się mogę dostosować)

Pozdrawiam

Gość adher_wroc

prosze mnie zabrac na wycieczki we wroclawiu - dopiero sie tu wprowadzilem i nie znam zadnych tras! moge jezdzic w tygodniu do 17, mieszkam na poludniu.

ja 35 lat, mtb, dosc szybka jazda na pograniczu treningu. tel 608 48 00 23 - prosze o sms, moge tez gadu-gadu.

• 2 tygodnie później...

ja bym sie pisał na ewentualny następny weekend bo teraz Czechy czekają:D ew 4maj jak coś. inhibitor zabieramy heavy_puchatek'a i majstermod'a i możemy znowu gdzieś polatać jak w tamtym roq jeśli mnie nie kojarzysz to powiem, że byłem jedynym palącym na wyprawie do Trzebnicy a ze mną był koleś też z form Thrawn na meridzie, co Miałeś problem z zatokami, pozdower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...