Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

No ja też jestem raczej „nowy”, byłem tylko na jednej wyprawie. Jestem chętny zawsze jak mam czas, dlatego w ten weekend można się mnie spodziewać, napiszcie gdzie i o której dokładnie będziecie startować.

Informacja dla dariusza: ja jeżdżę prawie codziennie wiec jak masz ochotę to można razem pośmigać (od 25km do 50km dystans).

Ja tam w weekenda pewnie sie na w-f'ik wybiore ale np. jutro kobieta idzie poszalec z kolezankami i mam wolny wieczor :D

Bede probowal uskutecznic jakies nocne rowerowanie (ale odpadaja miejsca nieoswietlone, bo nie mam nic pozadnego do oswiatlania drogi).

Jesli ktos chetny, to wstepnie ustalam godzine na 20:00, a miejsce na Most Milenijny. Zapraszam!

Hej! a co z weekendowym śmiganiem?? mnie jazda po mieście nie interesuje nawet nocą. Od kilku lat dojeżdżam rowerem do pracy przez miasto, rano jest ciemno i nie widze aż takich wielkich atrakcji w tym...

Nie ma to jak polne leśne trakty pokryte teraz liścmi, i te jesienne widoiki! :)

Przypominam się: sobota po 12 moge jechać!!! Obojętnie gdzie byle jak najkrócej asfaltem!! Pozdro!

Ja sie juz pogubilem kto i kiedy moze, a kto nie...

Moze umowimy sie na jutro na godzine np. 12-14 pod Milenijka? Fajnie byloby jakby chetni napisali propozycje trasy - wybierze sie ta najbardziej optymalna...

Moja propozycja - tradycyjnie do Czernicy walami nad Odra, pozniej przejazd/przejscie mostem kolejowym na drugi brzeg, nastepnie lasami do Tresna, krotki odcinek asfaltu z zerowym ruchem kolowym do radwanic i powrot walami pod Milenijke...

Z uwagi na aurę wolałbym na szoskę wyskoczyć prawdę powiedziawszy, wyszłoby tak z 70km, spokojnie, jak na październik przystało :) Ale jak wolicie w teren to spoko, przejadę się z wami :D (no chyba że się rozpada).

Chociaż w sumie tam gdzie mamy jechać to błota nie ma a na szoskę i tak jutro się umówiłem :)

Witam, czy w ten weekend jest może jakiś wyjazd – jestem chętny, ale nie znam żadnych szlaków rowerowych w okolicy Wrocławia. Znaczy szlakiem jakimś jechałem ale jakoś nie pamiętam gdzie to było bo wszystko wyglądało tak samo - jak zaorane pole :D .

Z wielką przyjemnością bym pojechał! Tylko że w tym momencie nie jestem w 100% pewny czy będe miał wolny czas...:)

Jeśli znajdą się chętni na jutro, ewentualnie niedziele, coś ustalą (miejsce spotkania, trasa, godzina startu) a ja wygospodaruje czas to będe!! :) Jeśli do wyznaczonej godziny startu mnie jednak nie będzie to nie czekajcie... Ruszajcie bo dzień coraz krótszy, szkoda czasu na stanie!!! :D

Pozdrawiam rowerowców z Wrocławia!!!

Ja mogę jechać na Ślęże (dojazd rowerem), albo zdobyć szczyt jakiejś innej górki (pewnie pociągiem trzeba dojechać).

Czy jest ktoś chętny prócz Chaozza (nie wiem jak to się odmienia :D ), który i tak nie jest zdecydowany na 100% (jak tu się umówić). Ja mogę jechąć we dwóch ale układ że ja czekam a ktoś się zjawi albo nie mnie nie bawi. :)

Jak nikt się nie znajdzie na wyjazd w góry to mam nadzieje że będą chętni na okolice Wrocławia.

Tyle czasu żeby w góry jechać to ja nie mam... Ale na rowerek dzisiaj pójde!!

Jak chcesz to będe prawdopodobnie o 12 może troszke póżniej pod milenijką i planuje na Oborniki-Wilczyn zaatakować. Podaje nr telefonu dla ewentualnych chętnych bo póżniej nie będe miał dostępu do neta!

664931161 To do zobaczenia!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...