Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem nowy na forum (zielony ;) ). Chętnie jutro bym z wami się wybrał tylko jak byście mogli napisać jak wy jeździcie (chodzi o prędkość) np. średnia prędkość po asfalcie na dystansie około 50km albo średnia po drodze szutrowej ubitej (wiatr boczny a nie w plecy). A i najważniejsze czy mogę z wami jechać?

Pozdrawiam.

P.S. mój numer gg 10153629 i tak będę koło 23 i sprawdzę forum.

Demonizujecie, przesadzacie (25 w terenie? No chyba bym umarł), kondycja to dopiero będzie w sezonach kolejnych :) Tak czy owak to ustawka a nie wyścig więc szaleństw nie będzie, tym bardziej że to koniec sezonu i już nie ma się co zarzynać :)

Na przykład na ostatniej ustawce średnia 18 jakoś była B) Przyjeżdżać kto może, nie marudzić :)

argusiol ja jestem z Uni, ale w zeszlym roku chodzilem na doczepke na zajecia do dziewczyny na PWR. Jesli prowadzi je mgr Osobka, to polecam :D

Tym razem robie dodatkowy kurs w-fu na Uniwerku. Zajecia prowadzi 78letni dziadek (mgr Wladyka). Zna kazdy zakamarek okolic Wroclawia i nie tylko. Zjezdzil wiele krajow, wiec licze na ciekwe traski. Nie wiem jak z tempem, bo trzeba bedzie sie dostosowac do wsyzstkich, a dzis na spotkaniu pojawilo sie kilka dziewczyneczek w bialych kozaczkach i to troche podlamalo. :) Zobaczymy co to wszystko warte :)

Jasne, że można. O ile nie zniechęci nas pogoda, bo ponoć od czwartku ma być już kiepsko. Aha od razu mówię, że jak będziemy ustalać trase to nic specjalnie ambitnego, bo po tygodniu w robocie padnę na pysk :)

Do piątku pewnie się ktoś jeszcze zgłosi na wycieczkę, to ustalimy gdzie i o której.

Korzystając jutro z prawdopodobnie ostatniego ciepłego dnia, zamierzam przejechać Góry Sowie z Barda Śląskiego do Świebodzic. Najpierw niebieskim szlakiem do Srebrnej Góry, potem czerwonym aż na Wielką Sowę, z Sowy niebieskim do Zagórza i dalej zielonym do Świebodzic. Taki jest plan :). Start z dworca głównego we Wrocku o 6.48. Trochę już późno żeby znaleźć kogoś do towarzystwa i to w środku tygodnia, ale może ktoś ma uwagi , co do trasy. Wyjdzie pewnie około 80-90km.

Witamy koleżankę :)

Mam ambitne plany posmigać gdzieś w tym tygodniu. Jestem wstępnie ustawiony z kolegą evo07 na sobotę i/lub niedzielę rano. Czas na jazdę do około 13-14max bo potem szkoła (i na wyboty trzeba się będzie przejść).

Jesli mozna sie przylaczyc i cos zaproponowac, to ja jestem chetny na sobote...

A w niedziele na 90% na Snieznik!!! Mama jest w sanatarium w Dlugopolu wiec przy okazji odwiedzin, o ile zalamania pogody nie bedzie pierwszy raz w tym roku wjade na szczyt...

Siema! Ja zgłaszam swoją aktywność w weekend. Najbardiej odpowiada mi sobota tak po 12 do zmierzchu, trasa może być mało ambitna bo u mnie formy nie ma ale też z chęcią odwiedził bym Trzebnice albo wzgórza w lasach Wilczyńskich a najlepiej jedno i drugie B). Dawno też w okolicach Obornik po lasach nie śmigałem ale jestem otwarty na każdą propozycje. Tempo dowolne najlepiej 20-22 w terenie :thanks:

pogoda mi nie straszna chyba żeby mocno padało...

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...