evo07 Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja się chyba wybiorę jeżeli nic nie wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Niestety, jutro mam zakladowy mecz pilki noznej o 12 na boisku hotelu GEM... Musze tam byc, wiec wycieczka rowerowa odpada... Jakby cos sie dzialo w niedziele to ja chetny jestem... Wiec jesli wrocicie cali i komus sie bedzie chcialo jeszcze cos na niedziele rzezbic to ja sie chetnie podlacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam, Jestem nowy na forum (zielony ). Chętnie jutro bym z wami się wybrał tylko jak byście mogli napisać jak wy jeździcie (chodzi o prędkość) np. średnia prędkość po asfalcie na dystansie około 50km albo średnia po drodze szutrowej ubitej (wiatr boczny a nie w plecy). A i najważniejsze czy mogę z wami jechać? Pozdrawiam. P.S. mój numer gg 10153629 i tak będę koło 23 i sprawdzę forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Przyjedź, przekonasz się Tempo się zawsze dostosowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zapowiada sie kolejna fajna wycieczka, a ja jutro od rana do pewnie 12stej muszę siedzieć na PWr . W razie czego piszę się na niedzielę. Udanego wyjazdu panowie (bo pańz tego co widzę nie będzie, a szkoda:) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Z ta predkoscia to jest roznie, gdyz Majster i Puchatek napieraja ostro do przodu... Ale jak jedzie sie w grupie to rzadza inne prawa i predkosci dostosowuje sie do najslabszego... A na oko w terenie srednia jest 20-25km/h... Moge sie mylic, gdyz licznika nie uzywam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 w terenie to myślę ze Majster z Puchatkiem to i więcej niż 25km/h cisna ale jak są słabsi od nich (jak ja)to czekają, choć kondycji można im pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Demonizujecie, przesadzacie (25 w terenie? No chyba bym umarł), kondycja to dopiero będzie w sezonach kolejnych Tak czy owak to ustawka a nie wyścig więc szaleństw nie będzie, tym bardziej że to koniec sezonu i już nie ma się co zarzynać Na przykład na ostatniej ustawce średnia 18 jakoś była Przyjeżdżać kto może, nie marudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Na przykład na ostatniej ustawce średnia 18 jakoś była Przyjeżdżać kto może, nie marudzić Jak odliczysz polgodzinna przerwe pod sklepem (na czekolade i zielono-swinski "Zbyszko 3 cytryny") to bedzie ponad 20km/h... Zreszta niewazne - nie odstraszajmy ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ja tym razem tez odpadam. O 10 mam w-f (turystyke rowerowa). Milego wypadu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jak odliczysz polgodzinna przerwe pod sklepem (na czekolade i zielono-swinski "Zbyszko 3 cytryny") to bedzie ponad 20km/h...Zreszta niewazne - nie odstraszajmy ludzi... i przerwa na fajkę dla 'zawodowca' kto może niech przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 O 10 mam w-f (turystyke rowerowa). Ja również mam turystyke rowerową jutro na 10. Gdyby nie to może bym się pojawił. Gal chodzisz może na pwr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 argusiol ja jestem z Uni, ale w zeszlym roku chodzilem na doczepke na zajecia do dziewczyny na PWR. Jesli prowadzi je mgr Osobka, to polecam Tym razem robie dodatkowy kurs w-fu na Uniwerku. Zajecia prowadzi 78letni dziadek (mgr Wladyka). Zna kazdy zakamarek okolic Wroclawia i nie tylko. Zjezdzil wiele krajow, wiec licze na ciekwe traski. Nie wiem jak z tempem, bo trzeba bedzie sie dostosowac do wsyzstkich, a dzis na spotkaniu pojawilo sie kilka dziewczyneczek w bialych kozaczkach i to troche podlamalo. Zobaczymy co to wszystko warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 6 Października 2007 Udostępnij Napisano 6 Października 2007 No widze ze sie fajnie zapowiada wiec postaram sie wpasc jak wstane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 6 Października 2007 Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Fotki z dzisiaj, jak ostatnio, wyślę na zamówienie. Wystarczy podać maila. Nic nie umieszczam tutaj, bo przez sprinty nie było okazji do zrobienia czegoś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdudzisz Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja bym prosił o fotki na adres m_dudzisz@o2.pl. Jak będzie jakiś wypad na rowerki to ja jestem chętny, nawet po zaoranej ziemi mogę jechać (szlakiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Montujemy cos na niedziele? Sa chetni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Koniecznie jak cos ustalicie, to napiszcie na forum. Ja jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darla Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 witam jestem równiez zaintersowana rowerowymi wypadami w jesieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witamy koleżankę Mam ambitne plany posmigać gdzieś w tym tygodniu. Jestem wstępnie ustawiony z kolegą evo07 na sobotę i/lub niedzielę rano. Czas na jazdę do około 13-14max bo potem szkoła (i na wyboty trzeba się będzie przejść). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jesli mozna sie przylaczyc i cos zaproponowac, to ja jestem chetny na sobote... A w niedziele na 90% na Snieznik!!! Mama jest w sanatarium w Dlugopolu wiec przy okazji odwiedzin, o ile zalamania pogody nie bedzie pierwszy raz w tym roku wjade na szczyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jasne, że można. O ile nie zniechęci nas pogoda, bo ponoć od czwartku ma być już kiepsko. Aha od razu mówię, że jak będziemy ustalać trase to nic specjalnie ambitnego, bo po tygodniu w robocie padnę na pysk Do piątku pewnie się ktoś jeszcze zgłosi na wycieczkę, to ustalimy gdzie i o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Korzystając jutro z prawdopodobnie ostatniego ciepłego dnia, zamierzam przejechać Góry Sowie z Barda Śląskiego do Świebodzic. Najpierw niebieskim szlakiem do Srebrnej Góry, potem czerwonym aż na Wielką Sowę, z Sowy niebieskim do Zagórza i dalej zielonym do Świebodzic. Taki jest plan . Start z dworca głównego we Wrocku o 6.48. Trochę już późno żeby znaleźć kogoś do towarzystwa i to w środku tygodnia, ale może ktoś ma uwagi , co do trasy. Wyjdzie pewnie około 80-90km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 witam, jeżeli się pogoda nie połamie to też się przyłącze na eskapadę ale mało bardzo mało ambitną i najlepiej do 14-15 powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witamy koleżankę Mam ambitne plany posmigać gdzieś w tym tygodniu. Jestem wstępnie ustawiony z kolegą evo07 na sobotę i/lub niedzielę rano. Czas na jazdę do około 13-14max bo potem szkoła (i na wyboty trzeba się będzie przejść). Jesli mozna sie przylaczyc i cos zaproponowac, to ja jestem chetny na sobote...A w niedziele na 90% na Snieznik!!! Mama jest w sanatarium w Dlugopolu wiec przy okazji odwiedzin, o ile zalamania pogody nie bedzie pierwszy raz w tym roku wjade na szczyt... Siema! Ja zgłaszam swoją aktywność w weekend. Najbardiej odpowiada mi sobota tak po 12 do zmierzchu, trasa może być mało ambitna bo u mnie formy nie ma ale też z chęcią odwiedził bym Trzebnice albo wzgórza w lasach Wilczyńskich a najlepiej jedno i drugie . Dawno też w okolicach Obornik po lasach nie śmigałem ale jestem otwarty na każdą propozycje. Tempo dowolne najlepiej 20-22 w terenie pogoda mi nie straszna chyba żeby mocno padało... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.