Gal Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Niech ktos wezmie aprat jesli ma taka mozliwosc. Bedzie pamiatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Właśnie zbieram się do wyjścia. Będę miał aparat. Znajde Was w parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ot i pojeździli Miło było poznać kolegów z forum, pośmigać w czołówce peletonu, zjeść ciacho. Jakby ktoś miał jakieś zdjęcia z imprezy to ja poproszę. Pogoda super, aż chce się śmigać. Oby taka była jak najdłużej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ja nie wytrzymałem po tym wszystkim i pojechałem na trening na szosę. A po drodze niespodzianka - Spotkałem Halls Team Sorry, ale myślałem że ta cała parada to tak <20Km/h nie zejdziemy a średnia wyszła 8,2Km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 tempo bylo nudne jak flaki z olejem, szybciej jeździłem na romecie, mogliby puścić tak ze 20-25km/h ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Tempo rzeczywiscie koszmarne ale ogolnie impreza bardzo mi sie podobala. Fajny klimat, wielu ciekawych ludzi, super pogoda, darmowe red bull'e itp. Jesli bedzie ktos mial jakies fotki, to prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xhakeem34x Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Czekamy na fotki! Kilkanaście obiektywów udało mi się spotkać - nie wierzę, że nie macie dobrych obrazów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Jakby ktoś chciał się przyłączyć to jadę jutro standardową traską na Trzebnicę (przez lasek rędziński, szewce, ozorowice, mienice, węgrzynów, trzebnica, brochocin, pierwoszów, malin, cienin, wrocław) i zamierzam być tak o 13:00 pod milenijką (się ma te 4 lekcje w poniedziałek). Wyjdzie jakieś 60km, jak nie będę jechał sam to można wydłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 majstermod trzaskał foty ale z tego co widziałem to sprzed imprezy, a później odjechał w stronę długiej bo się nudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansik Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Udało mi się parę fotek trzasnąć ale zamieszczę dopiero jutro linki do nich bo wcześniej nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja mam kilka fotek od majstermod'a. Jesli sie nie obrazi, to chetnie udostepnie Wysylacje swoje maile na GyGy albo PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A ja wam powiem co dzisiaj niefajnego widziałem Traska teren Brochocin - Pierwoszów, zielony szlak ROWEROWY, jakiś rolnik jeździ pługiem po drodze Zatrzymałem go i wdałem się w dłuższą dyskusję o tym co myślę o zaoraniu drogi, niestety koleś każdy argument kwitował jakimś żałosnym w stylu "z rowerami to na drogi", "ta o tam oooo o tam oo tam ooo jest oo tam ooo szlak i on jest oznakowany i co ty mi tu opowiadasz" albo "ktoś przejedzie ciągnikiem parę razy i się rozjeździ" lub koronnym "tu nie ma drogi". Uznałem że nie będę z idiotą dłużej gadać i pojechałem dalej. Można mu coś zrobić? Niedługo wszystkie drogi będą ślepe :/ Mam nadzieję żę mu tam nic nie wyrośnie a że to moja ulubiona traska to i tak się rozchodzi, pole raptem z 50 metrów heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 heavy_puchatek trzeba bylo go pompka przez leb. Moze by zrozumial A tak na serio, to raczej smutne, niz wesole. A wlasnie... Tak mi sie przypomnialo. Szukajac dzis jakichs fotek z ostatniej parady rowerowej znalazlem newsa o reaktywacji masy krytycznej we Wrocku!! Oto fragmet: (...) Pierwszy krok – czy raczej pierwszy obrót koła – w kierunku reaktywacji wrocławskiej masy krytycznej został dokonany. 31 sierpnia przy placu Bema spotkało się dwudziestu zwolenników przemierzania miasta na dwóch kółkach. (...) Z Pl. Bema masa pojechała w kierunku Pl. Dominikańskiego i dalej: Eureka - ul. Piłsudskiego – pl. Jana Pawła II – św. Mikołaja – meta w Rynku. (...) Mam nadzieję, że przy następnych spotkaniach będzie nas więcej, że będą i starsi, i młodsi (tym razem chyba wszyscy uczestnicy mieli po 20-30 lat), że masa krytyczna będzie bardziej widoczna, bo o to przecież chodzi. Przypominam. Zbiórka na placu Bema w piątek, 28 września, o 18. Pewnie będzie już ciemno, więc weźmy światełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 heavy_puchatek Pewnie będzie już ciemno, więc weźmy światełka. I w ten sposob uziemili wielu rowerzystow, w tym i mnie... Nie kazdy ma swiatelko i nie kazdy jest na tyle nierozwazny aby bez niego jezdzic po zmroku... Wobec tego nie zjawie sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 inhibilator nie masz 10zl na zwykle migajace swiatelka? P.S. Hansik co z tymi fotkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 MK o 18 trochę lipka jak dla mnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Kiepska data i pora, o 20stej ,, Gwiazdy tańczą na lodzie" więc pewnie większość bikerów pewnie zostanie w domu żeby zasiąść przed telewizorami . A tak serio to kupilem światelka nawet za 15 zł i rozpadły się dosłownie po 200 metrach jazdy po idealnie płaskich wrocławskich ulicach. Zostalem bez światełek i unikam jak mogę jazdy wieczorem więc też mnie nie będzie. A szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 inhibilator nie masz 10zl na zwykle migajace swiatelka? Swiatelka (oryginalne) leza na polce wiec zakup jest zbyteczny... Poprostu cala dlugosc sztycy podsiodlowej zajmuje mi torebka i swiatelko juz sie tam nie miesci... A przednie podczas jazdy w terenie przeszkadza przechylajac sie do przodu wiec rowniez jest zdjete... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 inhibitor przeciez nie bedziesz we Wrocku jezdzil po jakims hard core'owym terenie. Tylna lampke mozesz przypiac do plecaka/torebki/kasku, czy czegokolwiek... Widze, ze zero woli w narodzie. I to wsrod ludzi, ktorych pasja sa rowery! To w takim razie jak nie my, to kto ma pojawiac sie na masie? Babcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja tam zobaczę, jak nie będzie pogody to może się przywlokę, jak będzie ładnie to pewnie wybiorę się na trening zamiast lansować po mieście Inhibitor to co ty w zimie robisz jak jest ciągle ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 inhibitor przeciez nie bedziesz we Wrocku jezdzil po jakims hard core'owym terenie.Tylna lampke mozesz przypiac do plecaka/torebki/kasku, czy czegokolwiek... Nie moge przypiac gdyz wyklucza to konstrukcja mojej lampki... Zreszta jestem kierowca i potrafie spojrzec na zle oswietlonych rowerzystow z drugiej strony - lampka na plecaku/kasku/nogawce to znaczne pogorszenie wlasnej widocznosci, a dla mnie bezpieczenstwo jest priorytetem... Inhibitor to co ty w zimie robisz jak jest ciągle ciemno? Moja pasja jest narciarstwo... Rower to tylko do podbudowania formy przed zima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Jedziemy gdzies dzis? Ani za zimno, ani za cieplo... A okolo 1,5 godziny bede na walach nad Odra - kierunek z Placu Kromera na Biskupin, a pozniej jeszcze dalej... A moze jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Gdzie byś się jutro chciał wybrać? Dzisiaj jechałem w dość mało błotnym terenie ale na przykład Trzebnica raczej odpada, więc prawdopodobnie wybiorę się jutro na traskę po szosie. Coś z grubsza takiego: Wrocław > Krzyżanowice > Cienin > Pasikurowice > Siedlec > Godzieszowa > Skarszyn > Boleścin > Krakowiany > Węgrów > Miłonowice > Cielętniki > Tarnowiec > Skotniki > Piersno > Boleścin i dalej przez Pasikurowice z powrotem tak jak było, lub z Tarnowca do Zawoni, Trzebnicy i przez Głuchów do Skarszyna, dalej jak było do domu. Będzie jakieś 80-90km. Wyjazd tak koło południa, najwyżej 13 lub coś koło tego, po południu odpada bo ja tyle nie wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Hejka. Ja i Evo07 mielismy dziś lecieć do Trzebnicy ale pogoda byla niepewna i posmigalismy po Wrocku. Jutro ma być ładniej więc się wybieramy raczej na 100%. Lecimy przez Pasikurowice. Jakbyście Puchatek tez lecieli to można by sie jakoś ustawić jak masz ochote. Tylko myślałem żeby wyjechać jakoś około 11 już. Ale to godzinę i miejsce dograć można jutro przed wyjazdem, może jeszcze jacyś chętni będą. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 11 mi pasuje. Traskę macie jakąś swoją czy obierzemy mój wariant? Chyba najciekawszy jaki można tam zorganizować Jak chcecie dotrzeć bezpośrednio do Trzebnicy to ten drugi, z Tarnowca przez Zawonię. Prosta trasa Skarszyn - Trzebnica jest nudna no i znam ją na pamięć W moim wariancie nadrabiamy koło 20km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.