Gal Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 evo07 ja tam nie widze problemu. Szczegolnie, ze sam moge uchodzic za "swiezaka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A ja nie wiem czy na to się wybierać. Znając siebie pójdę spać późno w piątek i w sobotę ciężko będzie mi się zerwać rano. I muszę w końcu zebrać się i umyć rower bo cały jest zabłocony od tygodnia po zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansik Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Impreza jak impreza - na wiele to nie liczę ale zawsze będzie możliwość poznania bywalców tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Gal widzę że 'kolega' też z ND, mnie poznacie po mało profesjonalnym stroju - żaden - i niezbyt czystym sprzęcie bo z braku czasu w piątek będzie ciut zasfiony ale może rafki przetrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Wiecie... Ja się pojawię. Ale jak będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowiec Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja też sie dopisuje do listy obecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A ja jednak postanowiłem się doleczyć do końca i jadę do babci żeby mnie nie kusiło, eh to będzie ponad tydzień bez roweru, dobrze że to nie środek sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 To może by się tak ustawić gdzieś przed tym wszystkim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 To może by się tak ustawić gdzieś przed tym wszystkim ? to gdzie się ustawiamy?? ja pewnie i tak gdzieś się będę kręcił w pobliżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Tak żebym miał do was jak najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kilka postow wczesniej proponowalem spotkac sie jakies 15min. przed rozpoczeciem np. pod pomnikiem Fredry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 biorąc pod uwagę że to sobota, dzień wolny, może być tłoczno, po za tym sama impreza przyciągnie troszkę ludzi (oby) więc będzie ciasnawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam wszystkich. Melduje się kolejny świeżak Jako, że sobota ma być słoneczna (oby) będę leciał prawdopodobnie około 12 spod Hali Ludowej. Może się ktoś przyłączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam wszystkich. Melduje się kolejny świeżak Jako, że sobota ma być słoneczna (oby) będę leciał prawdopodobnie około 12 spod Hali Ludowej. Może się ktoś przyłączy? to poleci nas dwóch chyba ze ktoś dołączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Pod Halę Ludową mam 5 minut drogi jadąc bardzo turystycznie Więc można się pod halą ludową spotkać a jeszcze lepiej pod Iglicą. Skoro się to wszystko zaczyna o 12:30 to tak 12:15 na spokojnie można się zgadać bo do rynku przelecieć to max. 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansik Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 To gdzie i o której się ostatecznie umawiamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 to gdzie się w końcu ustawiamy? Ja proponuje żeby na samym rynku to pod Pręgierzem się spotkać, ja o 12.30 już tam będę jakoś się chyba rozpoznamy ;D ja nalepki xc-zone juz mam ;D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 ja z thrawnikiem i ew Orzech'em89 przylecimy spod pergoli mnie poznacie po gównianym stroju i unibike'u a jako skrzydłowego będę miał qmpla (thrawn) w czerwieni na meridce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Evo07: To o której pod Iglicą się widzimy ? Jestem zmuszony jechać szoówką bo dzisiaj łożyska mi poszły w MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Evo07: To o której pod Iglicą się widzimy ?Jestem zmuszony jechać szoówką bo dzisiaj łożyska mi poszły w MTB my z thrawnikiem będziemy w okolicy pergoli bliżej ogrodu japońskiego i będziemy dętki łatać a na miasto wyruszamy o 10 spokojne ok 12:00 możesz nas tam szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A możecie i ramy spawać Napisz tylko gdzie i na którą mam podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Hejka wszystkim. Jak kolega będzie na szosówce to go nie dogonimy w trasie na rynek Do zobaczenia pod pręgierzem i na paradzie. Mam nadzieję, że jakieś ładne panie też będą. A ram spawać raczej nie będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Można zawsze wolniej jechać, żaden problem. Nie muszę lecieć na maksymalnym tętnie Dobra, to ja z Prix'em widzę się 12:30 pod pręgierzem. Będę na czerwono cały i biały kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Orzech89 bądź o 12 na pergoli od strony ogródka japońskiego jakoś Cię wyczaimy albo prędzej Ty nas-dwóch leserów, spawać nie będziemy bo uprawnień nie posiadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ok, to gdzieś się będę czaił tam przy wejściu do ogródka na pergoli. Jak byśmy się do 12:05 nie znaleźli to zobaczymy się na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.