Gal Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja taz nie mam oswiatlenia (tzn. mam tylko migajace diodowe), wiec trasa raczej bedzie prowadzila oswietlonymi drogami rowerowymi. Zapraszam serdecznie. Argusiol mowil, ze sie zjawi wiec bedzie nas nim. 2 osoby. Do zobaczycha! Ide jeeesc... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galahad Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Oj wszystko na ostatnia chwilę . Dzisiaj i jutro wypadam z gry. W nocy to pięknie można sobie pośmigać Nauczeni doświadczeniami tej wycieczki zróbcie 2-gą edycję. Będę się pisał jako chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja taz nie mam oswiatlenia (tzn. mam tylko migajace diodowe), wiec trasa raczej bedzie prowadzila oswietlonymi drogami rowerowymi. Zapraszam serdecznie. Argusiol mowil, ze sie zjawi wiec bedzie nas nim. 2 osoby. Do zobaczycha! Ide jeeesc... :] Swietnie, tylko, ze przeczytalem to dopiero teraz... Juz was nie dogonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Szkoda, bo bylo naprawde fajnie. Thx dla tych co byli. Do nastepnego! P.S. A na przyszlosc mozna sie wymienic nr na kom. i w razie czego zgadac gdzies na trasie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigeye Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam serdecznie wszystkich, których los naznaczył miłością do dwóch kółek.... Cisza na forum ostatnio zapadła straszna... Czy ktoś wybiera się może na BIKEMARATON do Polanicy Zdroju w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Ja powinienem się pojawić, jeśli nie wyskoczy coś niespodziewanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jak będzie transport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 jest jakiś chętny/chętna na rowerowanie w niedzielne popołudnie? pogoda sprzyja.... nic tylko jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ktoś chętny zawsze się znajdzie, np ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 no to powiedzmy o 15.30... pod milenijką od strony osobowic.... ktoś jeszcze?^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A więc wyjazd się odbył, kto nie był niech żałuje. Uderzyliśmy do Lasu Wilczańskiego. Majstermod zadbał o przyzwoite tempo, więc się nie obijaliśmy. Łącznie wyszło coś koło 60 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ale jestescie... Przyzwyczajony, ze ustawki wroclawskie tradycyjnie sie nie odbywaja nie spojrzalem na Forum tylko poszedlem krecic na waly... Po powrocie przeczytalem i krew mnie zalala... Coz, za gapiostwo sie placi... P.S. Majstermod potrafi zadbac o przyzwoite tempo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 P.S. Majstermod potrafi zadbac o przyzwoite tempo... Zgadzam się ;D wczoraj tego doświadczyłem , ale przeżyłem ja na na razie chyba mam przerwę z 2 dni, bo dzisiaj z kolegą Myselfem konkretną glebę, żeśmy wspólnie zaliczyli ^^ i się goi noga i ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myself Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Tak, przerwa to zdecydowanie dobry pomysł, zwłaszcza że rozdrapałem dziś wczorajsze rany :/. Poza tym, po raz pierwszy w tym temacie, witam wszystkich bikerów z naszego pięknego miasta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Majster, jak bylo na Gromniku? Minalem cie tuz przy wyjezdzie ze Strzelina w strone Wroclawia o godzinie 13:09... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Wybacz, ale sama perspektywa ubijania ponad 30km asfaltu musiała mnie wkurzyć, bo nie widziałem Cię. Gromnik to mała górka, ale w otaczających go lasach jest bardzo dużo dróg i jest gdzie pojeździć. Zróżnicowana nawierzchnia i miejscami znaczne nachylenia dróg umilają jazdę, więc było ciekawie. Trochę tylko ciemno było, bo słońce się chowało, ale przynajmniej nie piłem jak smok. Było dużo błota, mokrych traw, połamanych gałęzi i śliskich liści, więc atrakcji nie brakowało. Radość nie mijała przez cały pobyt w lesie tym bardziej, że niedawno kupiłem hamulce tarczowe i zjazdy już mnie tak nie strasują i nie męczą. Potrzebowałem szybko wrócić, więc przejechałem ledwo 74km w 4h. Tylko ten powrót w paskudnym wietrze troche popsuł wrażenia z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Chcialem sie przywitac bo jeszcze lakko zagubiony tu jestem:) i pozatym nowy tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansik Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wybiera się ktoś 22 września na Plac Solny w ramach corocznego europejskiego dnia bez samochód ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Możesz coś więcej o tym napisać? Po coś to jest i coś się będzie dziać czy tylko tak o tłok robić? PS: A wybiera się ktoś 22.09 na xc na kili? Ja miałem w planie ale na razie musi mi gorączka przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansik Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wczoraj jak wracałem wieczorkiem z roweru trafiłem na plakat reklamujący imprezę. Więcej informacji znajduje sie na stronie : http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=501&w=68801039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_evo07_* Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 witam, mój pierwszy post tutaj! na imprezę 22 stawie się ja i mój kumpel wiec będzie o dwóch więcej, pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 heh widzę, że nie tylko ja zauważyłem wczoraj te banery ;D na 80% się zjawiam ;D trzeba się gdzieś wspólnie ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Planuje sie pojawic. Mysle ze mozna by zebrac ekipe z forum w jakims konkretnym miejscu np. 15min. przed oficjalnym rozpoczeciem imprezy i wkroczyc do akcji zwarta grupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a 'świeżaków' przyjmiecie do ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.