Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie witam wszystkoch bikerów!!

obserwując poczynania wszechobenych osób na tymże forum wydawało mi sie że rzeczywiście można tu pojeżdzić i nawet jest z kim... ale tak mi sie tylko wydawało prawda jest nieco inna większość potrafi tylko opowiadać jak fajnie było by pojeżdzić ale... własnie zawsze jest jakies ale....... czy to akurat popadało czy formy akurat nie ma czy cokolwiek innego... powiem Wam że jest to żałosne... forma sama nie przyjdzie zresztą ja nad swoją właśnie pracuje i niekoniecznie robiąc tour of Wał lub tez po parku południowym nie chce być nie miła ani jakoś szczególnie złośliwa chociaż w sumie jestem (prawda Riv??). wiem że można nie miec czasu (mówie o tym wolnym) ja naprzykład mam go bardzo mało ponieważ pracuje po 12 godzin dziennie, ale nie wyobrażam sobie w dzień wolny w taką pogode jak dziś siedzieć w domu!!! tym samym chciałam podziękować Michałowi za dzisiejszy wypad i za serwis opony całkiem zabawana sytuacja:) pozdrawiam SANDRA:)

Ja nie opowiadam jak to fajnie było by pojeździć, czy że nie mam formy ja jak mam czas to zawsze jeżdżę. Co do ustawek to mówiąc szczerze prawie nigdy nie planuję wcześniej trasy, a dopiero w dany dzień przed wyjazdem. Gdzie i ile jeżdżę można zobaczyć na stronie http://toomp.bikestats.pl/

Żeby nie narzekała pani Sandra, że nikt nie chcę, jeżdzić to w piątek, czyli 8.06.07r. wybieram się do Brzegu Dolnego przez Wojnowice, Brzezinkę, Lenartowicę. Powrót przez: Bagno, Oborniki Śl. Wilczyn, Mienice, Siedlec i Pasikurowice. Trasa powrotna nie jest sztywna można ją zmienić. Wszystko jest do uzgodnienia tylko nie chcę wracać tą samą trasą. Trasę do Wojnowic znam z Wojnowic do Brzegu Dolnego i później do Bagna jazda według mapy, jeszcze tą traską nie jechałem. Od Bagna do Wrocka już jechałem. Długość trasy około 120 km mówiąc szczerze dokładnie nie liczyłem.

Zapraszam wszystkich chętnych na wspólną wycieczkę, a szczególnie Sandrę, która rzuciła to wyzwanie.

Jutro wieczorem będę na GG gdzieś od 20.00 jeżeli ktoś będzie chętny to możemy się umówić.

Pozdrawiam Toomp :)

• 2 tygodnie później...

heh....

no nic.... i tak pojawie się tam po 15.30 i poczekam do 16....

wiem ze jest trochę osób, które się z reguły nie deklarują, że będą więc może ktoś się pojawi, a jeśli nie to pośmigam sobie sam....

a może coś w piątkowe popołudnie?:) wzgórza trzebnickie?^^

Nie wiem, bo nie wiem która była godzina jak wracałem do domu, a jechałem tam faktycznie gdzieś po 18 :D Cały na czarno, camelback na pleckach :D

A ja w sumie zwracam uwagę na wszystkich bikerów pomimo mojej wady wzroku i się przypatruję:)

I byłem sam xD

W sumie to do domu wracałem na około bo spotkałem na grabiszyńskiej ładną rowerzystkę i za nią jechałem aż na ND xD więc bardzo na około ^^ doszedłem do wniosku, że nie popełnię tego samego błędu i jak spotkam jeszcze raz taką to się bezczelnie wywalę licząc na udzielenie pierwszej pomocy :lol:

A co z piątkiem?;)

Ktoś chętny?

Gość Gość_Pirx_*

Jesli jutro dopisze pogoda... czyli będzie tak jak dzisiaj i nie będzie padać rano....

to o 16.30 pod stacją benzynowa(podobno BP:) ) na skrzyżowaniu Legnicka,Lotnicza, na ostatnim groszu..... inaczej mówiąc to stacja na drodze estakada nowodworska-most milenijny ^^

Pozdrawiam. Pirx.

Prix...

Jesli nie masz nic przeciw to zjawie sie w umowionym miejscu o umowionym czasie... Szary full, czerwono-czarna koszulka, bialo-szary kask...

Mam nadzieje, ze jeszcze ktos dojedzie gdyz pogoda dopisuje...

Planujesz jakas trase, czy liczymy na spontaniczne zachowanie?

Tzn w sumie to do mnie dex zagadał na gadu i się ustawiliśmy na dzisiaj :)

A napisałem info na forum z nadzieją że ktoś się jeszcze pojawi ^^

Planowany jest las mokrzański (jeśli się tak nazywa xD) i rejony zamku na wodzie etc.

Ja jestem na czarnym gt xD bardzo charakterystyczne 3 trojkaty xDciuchy tyż na czarno ^^

mam nadzieje że ktoś jeszcze się pojawi ^^

pozdrawiam i do zobaczenia ;)

• 2 tygodnie później...

Przy tych wiatrach i zmiennej aurze można sobie niezle poprzeklinać w trakcie kręcenie :) Polecam otwarte przestrzenie w czasie burzy - super przeżycie :) A tak powaznie moi drodzy jakaś kobieta na "milenijce" mijając mnie na biku rzuciła hasło: "buraki rowerzyści" ja jej nic nie zrobiłam, kto taki skrzywdził biedną nadpobudliwą emocjonalnie kobite ? Przyznawać sie zaraz :D

Wrocław nigdy nie umrze :) Można gdzieś się wybrać na Ślężę ale nie w taką pogodę. W taką pogodę to można co najwyżej gdzieś się w okolicach Wrocławia pokręcić. W przyszły weekend byłbym chętny pojechać. W niedziele dokładnie bo w sobotę jest UpHill w Karpaczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...