Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Wie ktoś może jak się aktualnie deszczową porą ma traska maratonu Wrocław? B) Pojechałbym teraz obczaić ale mam "niewielką kontuzję" :)

Kilka dni temu wszystko było zaschnięte na kamień.

Te kilka kropel nic nie zmieni, jeśli nie spadnie porządny deszcz.

• 2 tygodnie później...
a co tu taka cisza? nikt nie jeździ rowerem? ja od soboty ostro zaczynam... :twisted::>

Eeee... to wy nie jezdzicie jesienia/zima? ;) A faktycznie we wrocku rowerzystow zatrzesienie, niebawem beda korki wieksze niz na ulicach :)

Przymierzam sie na ponad 200km jutro, na poludnie w strone Klodzka (jak nie zachlam paly dzisiaj, w koncu to piatek :) ). Szkoda, ze tam trzeba jechac taka ruchliwa ulica ;) No ale nic, trzymac kciuki :)

Ja na razie formę buduję xD nie wiem dlaczego ale ostatnie 4 jazdy to ciągle w to samo miejsce :) do milenijki, na północ do widawy(?) i z powrotem :) to już jakieś moje zboczenie chyba :) chyba ulubiona trasa ;) od domu z powrotem jakieś 40 zawsze wychodzi ^^

ale rowerzystów faktycznie masakrycznie dużo ;) wczoraj na mojej trasie spotkałem z 3 chyba a w zeszłym roku na kilku jazdach ani jednego :D więc coś w tym jest.....

no i inne pozytywne zjawisko, jak gdzieś idę to często małe dzieci z kaskami na głowach spotykam ^^

"chroń, swą skroń ^^"

a co do niedzieli to może się skuszę.... zobaczymy tylko jaka będzie moja znajomość prezentacji na polski, jeśli dobra to czemu by nie mały trip?:D:D

będą inni chętni?:D

Co do ustawki w niedziele to musialbym znac dokladny czas i miejsce do dzis do godziny 14... Pozniej az do poniedzialku bede odciety od Netu...

Coz, jak nie bedzie chetnych to sam gdzies smigne... Moze na Sleze, choc tam mnostwo ludzi jutro bedzie...

no Modliszka widziałem cie dzisiaj ale jak zauważyłaś miałem małe problemy ze sprzętem i za póżno się zorientowałem jak koło mnie śmignęłaś :)

Cześć Bikermisiek, zapatrzyłam sie na babeczkę co koło Ciebie cirpliwie czekała...powinnam raczej na facetów patrzeć... :) ale ona miała taką minę :twisted: no i faktycznie niezbyt wolno jechałam- pozdrowionka!

Gość Gość_chaozz_*

Na wstępie witam wszystkoch bikerów!!

obserwując poczynania wszechobenych osób na tymże forum wydawało mi sie że rzeczywiście można tu pojeżdzić i nawet jest z kim... ale tak mi sie tylko wydawało prawda jest nieco inna większość potrafi tylko opowiadać jak fajnie było by pojeżdzić ale... własnie zawsze jest jakies ale....... czy to akurat popadało czy formy akurat nie ma czy cokolwiek innego... powiem Wam że jest to żałosne... forma sama nie przyjdzie zresztą ja nad swoją właśnie pracuje i niekoniecznie robiąc tour of Wał lub tez po parku południowym nie chce być nie miła ani jakoś szczególnie złośliwa chociaż w sumie jestem (prawda Riv??). wiem że można nie miec czasu (mówie o tym wolnym) ja naprzykład mam go bardzo mało ponieważ pracuje po 12 godzin dziennie, ale nie wyobrażam sobie w dzień wolny w taką pogode jak dziś siedzieć w domu!!! tym samym chciałam podziękować Michałowi za dzisiejszy wypad i za serwis opony całkiem zabawana sytuacja:) pozdrawiam SANDRA:)

Witaj Sandro

Kilka slow o ustawkach, ciekawi mnie jedno, skoro tak zalosne jest umawianie na forum czemu tego nie zmienisz? Tylko robisz uwagi?

Pozdrawiam i zachęcam, chetnie w końcu pokręce z babeczką, bo ilez mozna z facetami smigac :)

Gość Gość
Witaj Sandro

Kilka slow o ustawkach, ciekawi mnie jedno, skoro tak zalosne jest umawianie na forum czemu tego nie zmienisz? Tylko robisz uwagi?

Pozdrawiam i zachęcam, chetnie w końcu pokręce z babeczką, bo ilez mozna z facetami smigac :)

bardzo chętnie ja naprawde nie widze przeszkód..

jak coś to prosze pisać na moje gg nr.6165388 pozdrawiam:P

O prosze mi wybaczyć- ten post wyżej jest oczywiście mój:)

pozdrawiam i do zobaczenia na rowerze:) mówiąc szczerze spodziwewałam sie odpowiedzi od Modliszki tylko dlatego że jest kobieta tak jak ja i wie że nie wszystkie złośliwości nalezy brać dosłownie!! prawda

bo ilez mozna z facetami smigac :)

Tylko nie zmieniaj orientacji, bo skasuję Twój numer ;-)

Fakt słabo z ustawkami ostatio, ale mi np. nie chce się pisać.

Jak proponowałem trasy z mapkami to najpierw pojawiali się chętni na forum, a potem przynajmniej połowa się wycofywała.

Od jakiegoś czasu nie piszę i trenuję z kolegą, a ostatnio co weekend uczestniczę w imprezach z kalendarza DZK.

Wczoraj byłem na Mistrzostwach Legnicy i juniorzy mnie wyśmigali, ale nie byłem ostatni hehe.

Sandro, to że się tutaj nie pisze nie oznacza, że nikt nie jeździ.

Ludzie mają PW, GG, numery telefonów i inne formy kontaktu i po wcześniejszym zapoznaniu się przez forum umawiają się inaczej. Nie zawsze jest możliwość umowienia się z dużym wyprzedzeniem. Pracujesz, więc sama wiesz, że czasem coś może wypaść w ostatniej chwili.

Przy okazji pozdrów Andrzeja.

Żeby nie było nie na temat:

Piątek 1.06.2007 godz. 9:00 Skrzyzowanie Armii Krajowej i Borowskiej atak na Radunię i Śleżę jednocześnie.

Dojazd czerwonym szlakiem, powrót szosami z blisko zerowym ruchem.

Hehe majster, ja byłem wczoraj w Głogowie i zaliczyłem jakieś przedostatnie czy coś koło tego, cięęęężkie to :rolleyes:

Ja nie piszę o ustawkach bo i po co? Zazwyczaj jak się umawiam to z Orzechem/Rivem, czasem Sandrą drogą pozaforumową na raczej spontaniczne wyjazdy na już. A tutaj wszyscy się napalają a potem nikt nie przyjeżdża albo słychać głosy że "wyjazd do 40 km na początek" (35 zrobiłem z mamą jak 1 raz wsiadła na rower i to nawet bez postojów) :) Tydzień szkolny nie pozwala też na duże wyprzedzenie a weekend to zazwyczaj jakiś wyścig/maraton.

Żeby nie było nie na temat:

Piątek 1.06.2007 godz. 9:00 Skrzyzowanie Armii Krajowej i Borowskiej atak na Radunię i Śleżę jednocześnie.

Dojazd czerwonym szlakiem, powrót szosami z blisko zerowym ruchem.

Szkoda, ze piatek - ja mam wolna tylko niedziele...

Co do ustawek - z powodu przeprowadzki nie mam dostepu do Neta... Jedynie komputer w pracy mi pozostaje, a ze tu nie mam GG, wiec to Forum jest dla mnie jedyna forma kontaktu... Jak widac na moje wezwanie nikt nie odpowiedzial... Moze bylo zbyt malo konkretne... Forma, w jakiem robi to Majstermod jest najodpowiedniejsza - jest miejsce, czas i trasa... Jak komus termin nie pasuje (jak mi na przyklad) to sie nie deklaruje...

hmm czyli co teraz wyszłam na ta złą która nikogo nie rozumie i jest całkowitą ignorantką... oj ja niedobra pójde do piekła- ale tylko z rowerem:) :twisted:

ps. moja poprzednia wypowiedz był skierowana do grupy nie jeżdzącej więc nie rozumiem czemu odzywają sie osoby o których wiem że jeżdza..... moi państwo jeśli chodzi o ustawki to jak tylko bedziemy planować wyjazd zostanie zamieszczona informacja na Forum!

Może to teraz ja będę ten zły ale wydaje mi się że nie ma powodu żeby się tak "sadzić" na forum że nie ma chętnych do jazdy , bo "po bułki do sklepu" każdy może sobie sam wyskoczyć a na poważniejszą wycieczkę (w teren i to najlepiej górzysty) ciężko zebrać większą grupę i nie każdy też sobie poradzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...