Orzech89 Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No to słucham propozycji, udzielajcie się gdzie i kiedy chcecie jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No to słucham propozycji, udzielajcie się gdzie i kiedy chcecie jechać... ja w niedziele moze skocze na kilimandżaro... a mozę na ślęże... a moze przetocze sie po miescie... mam do oddania pare naklejek "XC ZONE user" jeszcze się nie zdecydowałem PS. jakoś udało mi się wyprostować blacik po ostatnim zjeżdzie ze ślęzy do sobótki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Twój szybki blacik, który miał ci pozwolić dokręcać na zjeździe? :twisted: Cóż, mnie nie było całą sobotę i całą niedzielę też mnie nie będzie, weekend jest za krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 5:27... Że też Tobie chciało się tak wcześnie z łóżka zwlec... Ja o tej godzinie dopiero na drugi bok się przewracałem. Godzina do wstawania dla mnie nie realna... Tak w ogóle to wyjazd był co najmniej fajny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 6:27, zmień sobie strefę czasową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Poważnie wstajesz o tej godzinie? 6:27 masakra.. można znać powód tak wczesnego kręcenia?? :034: PS Yupiter69 dzięki za naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 {...}PS Yupiter69 dzięki za naklejki proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Umówiłem się z Orzeszkiem i miałem być o 8:10 u niego a ja się powoooli zbieram. A potem pojechaliśmy do Oleśnicy na taki mały, kameralny wyścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ciekawe co Ty robisz mając na myśli zbieram się... Ja wstałem o 7:00 i na luzie, nie śpieszyłem się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam! Dziś z Puchatkiem zaliczyliśmy spontan w strone Czernicy. W środe pewnie szykuje się powtórka Przy okazji: Znajdą sie chętni na majówkowy wypad do Sobótki? Termin do ustalenia. Mogę sie dostosowac. Generalnie wyjazd całodniowy ze startem tak jak ostatnio (ok godz 9). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dzisiaj było przyjemnie, spokojnie, miejscami bardzo relaksacyjnie a miejscami całkiem mocno Ciekawe co Ty robisz mając na myśli zbieram się... Ja wstałem o 7:00 i na luzie, nie śpieszyłem się... 30min w wannie, 30 na kompie, trochę muzy MUSZĘ posłuchać po prostu. Codziennie jak mam do szkoły na 8 i wychodzę 7:20 wstaję o 6:00, włączam muzę, idę w wannę, powoli sobie spożywam, jak mam na 8:50 to wstaję o tej samej tylko lekcje robię jeszcze Aha i budzę się przed budzikiem Oto cała tajemnica Puchatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Jakie jest najlepsze połączenie kolejowe w okolice ślęży? Do Mietkowa? Oczywiście chce wziąć ze sobą rower. Jak to wygląda, kiedy pociąg nie jest dostosowany do przewożenia rowerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 W okolice Ślęży nie jechałem jeszcze pociągiem. Pomysł nie jest zły . Generalnie z tego co udało mi się sprawdzić najlepiej dojechać właśnie do Mietkowa. Czas podrózy ok 34 min a więc niewiele . Rowery stawiasz w przejsciach. Trzeba się tylko w okienku zapytać czy trzeba dokubić bilet na przewóz roweru :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A po samej Ślęży nie ma problemu jeździć? Nikt się nie czepia? Czy trzeba się zadowolić podnóżem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A po samej Ślęży nie ma problemu jeździć? Nikt się nie czepia? Czy trzeba się zadowolić podnóżem? śmiało można jeździć po całej Ślęży trzeba tylko uważać na chodzących po szlakach ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki. To już wiem dokąd zabiorę kumpla z wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Hej! Dorobiłem się w końcu nowego bika, więc się pochfale! Mam nadzieje że już niedługo wyruszę gdzieś razem z forumowiczami, tylko żebym znalazł na to czas... Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No to Bike już masz fajnego a to zobowiązuje do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Hej! Fajny ścigacz ci wyszedł na majówce wiesz gdzie mnie szukać powiedz tylko kiedy masz czas Btw... ile waży? :030: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Chaozz... Dzis smignales mi na swym nowym sprzecie w okolicach Mostow Warszawskich (Aleje Kromera) okolo godziny 15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Hej! To może ja zadam jeszcze raz pytanie... czy znajdzie się ktoś na majówkowe kręcenie czy raczej zajecia w podgrupach? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Chaozz...Dzis smignales mi na swym nowym sprzecie w okolicach Mostow Warszawskich (Aleje Kromera) okolo godziny 15... Bardzo możliwe Codziennie tamtędy jeżdże. Trasa Ul. Gajowa-Kamienna-Armi Krajowej-po zjeżdzie z wiaduktu w Krakowską przez park na Miedzyrzecką-przez Kładke na wał którym aż do mostu Trzebnickiego śmigam mijając przy okazji mosty Warszawskie gdzie mnie prawdopodobnie widziałeś-potem obornicką na Targpiast. Tak też wracam Na pytanie Riva: Jeśli tylko będe mógł i będzie jakaś akcja to jade!!! Odezwe się na gg jakby co! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Bardzo możliwe Codziennie tamtędy jeżdże. To niedlugo czesciej bedziemy sie mijac gdyz zmieniam miejsce zamieszkania na blizsze Aleji Kromera... W "dlugi weekend" mam przeprowadzke wiec nie wiem czy na wspomniana majowke znajde czas... Ale jesli tak, to chetnie sie gdzies wybiore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 O mnie to już żeś nie powiedział że też byłem z Tobą i Puchatkiem... Zapamiętam :angry: :030: Jak będzie jakiś jeszcze wypad to ja się piszę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 A więc żeby nie było że tak sami popylamy i się nie odzywamy dzisiaj spotykamy się o 15 na kładce zwierzynieckiej i jedziemy... no, nawet nie wiem dokładnie gdzie ale ma być lajtowe dość tempo i około 60km co się może zmienić PS: Do kogo to było Orzeszku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.