Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

No to słucham propozycji, udzielajcie się gdzie i kiedy chcecie jechać...

ja w niedziele moze skocze na kilimandżaro...

a mozę na ślęże...

a moze przetocze sie po miescie... mam do oddania pare naklejek "XC ZONE user"

jeszcze się nie zdecydowałem

PS. jakoś udało mi się wyprostować blacik po ostatnim zjeżdzie ze ślęzy do sobótki :):)

Witam!

Dziś z Puchatkiem zaliczyliśmy spontan w strone Czernicy. W środe pewnie szykuje się powtórka :(

Przy okazji: Znajdą sie chętni na majówkowy wypad do Sobótki? Termin do ustalenia. Mogę sie dostosowac. Generalnie wyjazd całodniowy ze startem tak jak ostatnio (ok godz 9).

Pozdrawiam

Dzisiaj było przyjemnie, spokojnie, miejscami bardzo relaksacyjnie a miejscami całkiem mocno :(

Ciekawe co Ty robisz mając na myśli zbieram się... Ja wstałem o 7:00 i na luzie, nie śpieszyłem się...

30min w wannie, 30 na kompie, trochę muzy MUSZĘ posłuchać po prostu. Codziennie jak mam do szkoły na 8 i wychodzę 7:20 wstaję o 6:00, włączam muzę, idę w wannę, powoli sobie spożywam, jak mam na 8:50 to wstaję o tej samej tylko lekcje robię jeszcze :) Aha i budzę się przed budzikiem :) Oto cała tajemnica Puchatka :)

W okolice Ślęży nie jechałem jeszcze pociągiem. Pomysł nie jest zły :). Generalnie z tego co udało mi się sprawdzić najlepiej dojechać właśnie do Mietkowa. Czas podrózy ok 34 min a więc niewiele :). Rowery stawiasz w przejsciach. Trzeba się tylko w okienku zapytać czy trzeba dokubić bilet na przewóz roweru :wink:

Pozdrawiam

Chaozz...

Dzis smignales mi na swym nowym sprzecie w okolicach Mostow Warszawskich (Aleje Kromera) okolo godziny 15...

Bardzo możliwe :P

Codziennie tamtędy jeżdże. Trasa Ul. Gajowa-Kamienna-Armi Krajowej-po zjeżdzie z wiaduktu w Krakowską przez park na Miedzyrzecką-przez Kładke na wał którym aż do mostu Trzebnickiego śmigam mijając przy okazji mosty Warszawskie gdzie mnie prawdopodobnie widziałeś-potem obornicką na Targpiast. Tak też wracam :D

Na pytanie Riva: Jeśli tylko będe mógł i będzie jakaś akcja to jade!!! Odezwe się na gg jakby co!

Pozdrawiam!

Bardzo możliwe ;)

Codziennie tamtędy jeżdże.

To niedlugo czesciej bedziemy sie mijac gdyz zmieniam miejsce zamieszkania na blizsze Aleji Kromera... W "dlugi weekend" mam przeprowadzke wiec nie wiem czy na wspomniana majowke znajde czas... Ale jesli tak, to chetnie sie gdzies wybiore...

A więc żeby nie było że tak sami popylamy i się nie odzywamy dzisiaj spotykamy się o 15 na kładce zwierzynieckiej i jedziemy... no, nawet nie wiem dokładnie gdzie ale ma być lajtowe dość tempo i około 60km co się może zmienić :unsure:

PS: Do kogo to było Orzeszku? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...