Orzech89 Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Aaaa... Chyba że rower do DH... To przepraszam, nie wiedziałem. Zatem przyznaję racje że to katorga nawet Ehh... Pojechał bym z wami chętnie jutro do tych Wojnowic... Pomyślcie o mnie około 15:15 i 3majcie kciuki bo będę pisał sprawdzian w tym czasie z geografii a jak będziecie startowali to będę pisał sprawdzian z Biologii więc też 3majcie kciuki W przyszły weekend na pewno coś się zorganizuje i się z wami wybiorę Może znowu Ślęża ? Wczoraj było extra Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Przewodnikiem będzie Mahu Spotkanie: Nowy Dwór, stacja paliw Shell (za Lidlem) przy ul, Gubińskiej o godz. 12:45. Do zobaczenia. Pozdrawiam jak zwykle cieplutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Podziękowania za mily wypad i towarzystwo Było extra! Lasy cudowne, podjazdy bombowe i pogoda cud miód.Trasa bardzo ciekawa. Noga mnie boli i piekną banie mam ale spoko-przeżyję :twisted: Co do nagiego rowerzysty leśnego (...hahahah...) oby sie facet nie przeziebił bo pogoda zdradliwa ps. Sama tam nigdy nie pojade...zawał murowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Wycieczka widzę przednia a coś się planuje na sobotę/niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ja tez dzielkuje za wypad. Bylo czadziorsko! Daaaawno tak dobrze nie pojezdzilem. Tereny fantastyczne, pogoda cudowna i te zjazdy... mrrrr... (i ta hopa, ktorej nie ominolem i zycie mi przed oczami przelecielo) Nudysta na rowerze w lesie rzeczywiscie troche dziwne zjawisko. Mial fuksa ze komarow jeszcze nie bylo Jeszcze raz wielkie dzieki! P.S. Co do soboty/niedzieli, to ja raczej odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biesior Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 A gdzie w końcu byliście ? napiszcie trochę BTW. Niech ktoś zamknie ten wątek na amen i zrobi nowy pt. "Wrocław Zgłoś Się 2007" bo czytanie 43 stron z zeszłego roku trochę zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No tak ale po co to czytać? Przecież aktualny wyjazd będzie zawsze na końcu. A tymbardziej po co zamykać i otwierać nowy? Jak już się znajdzie desperat, który chciałby czytać od początku to niech sobie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 W weekend moge pokręcić, jak najbardziej tylko pomysłu na trasę brak, moze ktoś ma jakiegoś plana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 W weekend moge pokręcić, jak najbardziej tylko pomysłu na trasę brak, moze ktoś ma jakiegoś plana? Coś z zeszłorocznych zasobów można sprawdzić, czy się nie zmieniło. 1. Jakiś czas nie byłem w Chrząstawie. (Wariant przez Trestno, Siechnice, Czernice) 2. Za miesiąc maraton, więc można też sprawdzić czy błoto wysycha na poligonie. (Tutaj za każdym razem gdzieś skręci się w lesie koło Wiszni Małej i jest inna trasa). 3. Las koło miękini można trochę poeksploatować, tylko to jest błądzenie dla cierpliwych i lubiących las. Kanały wodne utrudniają tam jazdę w wybranym kierunku i trzeba trochę kluczyć. 4. Bardzo ciekawy Las Wilczański jest blisko bo jakieś 10km od Osobowic. Zróżnicowane nawierzchnie i kilka górek. Zawsze chętnie tam wracam. To tak na szybko. Proponuję start ok. 9-10, a w zależności od wybranej trasy dobierze się miejsce startu. Dla wariantu 4 Lasy Wilczańskie: Start: pod Mostem Milenijnym od strony Osobowic Godzina: sobota 10:00 Trasa: Las Wilczański i jego eksploatacja, a potem przejazd w sronę Wiszni i powrót fragmentem trasy maratonu na Sołtysowice. Dystans: do 70km przy rozbudowanym wariancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Okej mi pasuje Godz. 10 pod "milenijką" Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Coś z zeszłorocznych zasobów można sprawdzić, czy się nie zmieniło.1. Jakiś czas nie byłem w Chrząstawie. (Wariant przez Trestno, Siechnice, Czernice) 2. Za miesiąc maraton, więc można też sprawdzić czy błoto wysycha na poligonie. (Tutaj za każdym razem gdzieś skręci się w lesie koło Wiszni Małej i jest inna trasa). 3. Las koło miękini można trochę poeksploatować, tylko to jest błądzenie dla cierpliwych i lubiących las. Kanały wodne utrudniają tam jazdę w wybranym kierunku i trzeba trochę kluczyć. 4. Bardzo ciekawy Las Wilczański jest blisko bo jakieś 10km od Osobowic. Zróżnicowane nawierzchnie i kilka górek. Zawsze chętnie tam wracam. To tak na szybko. Proponuję start ok. 9-10, a w zależności od wybranej trasy dobierze się miejsce startu. Dla wariantu 4 Lasy Wilczańskie: Start: pod Mostem Milenijnym od strony Osobowic Godzina: sobota 10:00 Trasa: Las Wilczański i jego eksploatacja, a potem przejazd w sronę Wiszni i powrót fragmentem trasy maratonu na Sołtysowice. Dystans: do 70km przy rozbudowanym wariancie Połczączyć trase maratonu z Lasami Wilczańskimi, to byłby dopiero ciekawy wariant! Niestety nie mam jeszcze roweru ale pojechałbym Sandry bryką tylko że w niedziele . Sobota odpada (pracuje). Jeśli są jakieś plany na niedziele to się udziele jeśli nie to sam pośmigam! Sobotnim rajderom życze wrażeń!!! Pozdrawiam CHAOZZ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja podobnie tzn w sobotę mam szkołę, odrabiamy poniedziałek 30kwietnia, za to w niedzielę mogę jechać wszędzie Chaozz jak coś to ja się piszę ale na jakiś wyjazd dłuższy niż 40km po południu Bo do popołudnia nie wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Niestety w niedziele jak się właśnie dowiedziałem nie będe mógł jechać. Wypadł mi nagły wyjazd. Wróce w niedziele wieczorem. Pisze żeby nikt się nie denerwował czekając na ewentualnej ustawce na mnie. Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermisiek Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 coś na rozruszanie jak nie będzie wam się chciało kręcić na rowerku http://www.tredz.co.uk/game/index.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja się piszę na coś w niedzielę. Co do godziny to pasuje mi wszystko, z tym że wolałbym wcześniej niż później, to znaczy około 1100 przykładowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Trasa bardzo ekscytujaca, urozmaicona. Zmienna nawierzchnia pod kołami, lasy, pola, łąki...cuuudeńko! Było naprawdę przednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A ja, żeby było miło na początek sezonu połamałem mojego ulubionego Gary Fishera Więc pewnie to teraz bedę tylko czytał o Waszych wycieczkach. Ehhh ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 muzycom zycze Ci abys odzyskal rower jak najszybciej... P.S. Jest ktos chetny na wypad w czwartek rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Proponuję jakiś wypad w niedziele. Ktoś chętny ? Trasa jest do obgadania. Może Ślęża ? Proponuję jakiś wypad w niedziele. Ktoś chętny ? Trasa jest do obgadania. Może Ślęża ? W czwartek rano nie mogę - mam szkołę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jak to się mówi Orzeszku, niedziela jest dobra Sobota jak coś dla mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jeśli zdołam naprawić rower po ostatnim dzwonie to czwartek mi pasuje. Pytanie tylko o której spotkanie i gdzie trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Czwartek odpada - praca... Niedziela wstepnie zaakceptowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 no cóż nie tylko rower do serwisu ale i ja do lekarza, mam pękniete żebro więc z jazdy nici... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja również piszę się na sobotę lub niedzielę. Z tym, że dopiero zaczynam sezon więc interesuje mnie trasa 30-40 (max) km i średnia prędkość ~25km/h Jak się rozbujam za kilka tygodni to bedzie lepiej :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Modliszka masakrycznie wspolczuje... Zdrowiej szybko i wracaj do nas! Pozdrawiam serdecznie! P.S. Ja w sobote odpadam, bo jade z dziewczyna oblookac jak wygladaja zajecia z wychowania fizycznego (turystyka rowerowa) na Politechnice Wroclawskiej. Tempo na pewno nie bedzie kilerskie, ale moze poznam jakas fajna traske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.