Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaa... Chyba że rower do DH... To przepraszam, nie wiedziałem. Zatem przyznaję racje że to katorga nawet :rolleyes: Ehh... Pojechał bym z wami chętnie jutro do tych Wojnowic... Pomyślcie o mnie około 15:15 i 3majcie kciuki bo będę pisał sprawdzian w tym czasie z geografii a jak będziecie startowali to będę pisał sprawdzian z Biologii więc też 3majcie kciuki :)

W przyszły weekend na pewno coś się zorganizuje i się z wami wybiorę :P Może znowu Ślęża ? Wczoraj było extra :)

Pozdrawiam.

Podziękowania za mily wypad i towarzystwo ;) Było extra! Lasy cudowne, podjazdy bombowe i pogoda cud miód.Trasa bardzo ciekawa.

Noga mnie boli i piekną banie mam ale spoko-przeżyję :twisted:

Co do nagiego rowerzysty leśnego (...hahahah...) oby sie facet nie przeziebił bo pogoda zdradliwa B)

ps. Sama tam nigdy nie pojade...zawał murowany...

Ja tez dzielkuje za wypad.

Bylo czadziorsko! Daaaawno tak dobrze nie pojezdzilem.

Tereny fantastyczne, pogoda cudowna i te zjazdy... mrrrr... (i ta hopa, ktorej nie ominolem i zycie mi przed oczami przelecielo)

Nudysta na rowerze w lesie rzeczywiscie troche dziwne zjawisko. Mial fuksa ze komarow jeszcze nie bylo :P

Jeszcze raz wielkie dzieki!

P.S. Co do soboty/niedzieli, to ja raczej odpadam.

W weekend moge pokręcić, jak najbardziej tylko pomysłu na trasę brak, moze ktoś ma jakiegoś plana? :)

Coś z zeszłorocznych zasobów można sprawdzić, czy się nie zmieniło.

1. Jakiś czas nie byłem w Chrząstawie. (Wariant przez Trestno, Siechnice, Czernice)

2. Za miesiąc maraton, więc można też sprawdzić czy błoto wysycha na poligonie. (Tutaj za każdym razem gdzieś skręci się w lesie koło Wiszni Małej i jest inna trasa).

3. Las koło miękini można trochę poeksploatować, tylko to jest błądzenie dla cierpliwych i lubiących las. Kanały wodne utrudniają tam jazdę w wybranym kierunku i trzeba trochę kluczyć.

4. Bardzo ciekawy Las Wilczański jest blisko bo jakieś 10km od Osobowic. Zróżnicowane nawierzchnie i kilka górek. Zawsze chętnie tam wracam.

To tak na szybko.

Proponuję start ok. 9-10, a w zależności od wybranej trasy dobierze się miejsce startu.

Dla wariantu 4 Lasy Wilczańskie:

Start: pod Mostem Milenijnym od strony Osobowic

Godzina: sobota 10:00

Trasa: Las Wilczański i jego eksploatacja, a potem przejazd w sronę Wiszni i powrót fragmentem trasy maratonu na Sołtysowice.

Dystans: do 70km przy rozbudowanym wariancie

Coś z zeszłorocznych zasobów można sprawdzić, czy się nie zmieniło.

1. Jakiś czas nie byłem w Chrząstawie. (Wariant przez Trestno, Siechnice, Czernice)

2. Za miesiąc maraton, więc można też sprawdzić czy błoto wysycha na poligonie. (Tutaj za każdym razem gdzieś skręci się w lesie koło Wiszni Małej i jest inna trasa).

3. Las koło miękini można trochę poeksploatować, tylko to jest błądzenie dla cierpliwych i lubiących las. Kanały wodne utrudniają tam jazdę w wybranym kierunku i trzeba trochę kluczyć.

4. Bardzo ciekawy Las Wilczański jest blisko bo jakieś 10km od Osobowic. Zróżnicowane nawierzchnie i kilka górek. Zawsze chętnie tam wracam.

To tak na szybko.

Proponuję start ok. 9-10, a w zależności od wybranej trasy dobierze się miejsce startu.

Dla wariantu 4 Lasy Wilczańskie:

Start: pod Mostem Milenijnym od strony Osobowic

Godzina: sobota 10:00

Trasa: Las Wilczański i jego eksploatacja, a potem przejazd w sronę Wiszni i powrót fragmentem trasy maratonu na Sołtysowice.

Dystans: do 70km przy rozbudowanym wariancie

Połczączyć trase maratonu z Lasami Wilczańskimi, to byłby dopiero ciekawy wariant!

Niestety nie mam jeszcze roweru ale pojechałbym Sandry bryką tylko że w niedziele :).

Sobota odpada (pracuje). Jeśli są jakieś plany na niedziele to się udziele jeśli nie to sam pośmigam!

Sobotnim rajderom życze wrażeń!!!

Pozdrawiam CHAOZZ!!!

Modliszka masakrycznie wspolczuje... :)

Zdrowiej szybko i wracaj do nas!

Pozdrawiam serdecznie!

P.S. Ja w sobote odpadam, bo jade z dziewczyna oblookac jak wygladaja zajecia z wychowania fizycznego (turystyka rowerowa) na Politechnice Wroclawskiej. Tempo na pewno nie bedzie kilerskie, ale moze poznam jakas fajna traske :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...