majstermod Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Startujemy dziś z Chaozzem do Lasów Wilczańskich (na zachód od Wiszni Małej). Zapraszamy. Start: 11.11.2006 godz. 11.00 Miejsce: pod Mostem Milenijnym od strony Osobowic Dystans: spontan, do lasu jest zaledwie 15km, wiec poszalejemy i pewnie uderzymy jeszcze w stronę Trzebnicy, lub Brzegu Dolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Miłej zabawy chłopaki... Ja nadal jestem "wyłączony"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Miłej zabawy chłopaki... Ja nadal jestem "wyłączony"... mam do ciebie prośbę jak tylko będziesz miał rower i chwile wolnego to potrzebuje wykonac naklejki na ramę rowerową z tego co pamiętam masz Meride czy mógłbym obfotografowac rower i pobrać wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 zaden problem Zresztą jestem Ci winien dętke chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxas Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Twierdza Wrocław Obecnie śmigam / turlam się na Boulderku (stary i wysłuzony), ale na wiosnę 2007 przymierzam się do Unibike'a Evolution 07 (o ile będzie) - wtedy bardzo chętnie pojeżdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Jutro wybiaram się na Ślężę - wyjazd autem, a pózniej małe szaleństwo po okolicy (Ślęża i Radunia) jezeli ktoś ma chęć to mam wolne miejce na bagażniku wyjazd w okolicy godziny 8-9 zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 w sobotę 25.11 zapraszam na śnieżnik-zapowiadaja ładną pogodę wyjazd o 7 rano mam jeszcze wolne miejsce w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A ja w sobote sie na narty wybieram... Obawiam sie, ze na Sniezniku tez mozesz snieg zastac... Kilka dni temu w tamtym rejonie bylo tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja w sobote sie na narty wybieram... Obawiam sie, ze na Sniezniku tez mozesz snieg zastac... Kilka dni temu w tamtym rejonie bylo tak: .... i o to chodzi, pierwszy mój wyjad rowerem na śnieg później będą wypady z samego rana na czarną górę .. mozna wjechać wyciagiem i zjachać nartostrada - ale tylko rano gdy nie ma narciarzy mam nadzieję przekręcić swojego maxa z czarnej góry 87,5 km/h (po trawie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 później będą wypady z samego rana na czarną górę .. mozna wjechać wyciagiem i zjachać nartostrada - ale tylko rano gdy nie ma narciarzy Nie da rady... Do 15 grudnia wyciag jest nieczynny... A pozniej jest tam snieg i pelno narciarzy... I nie ma szans wjechac wyciagiem bez nich... Wyciag startuje o 9:30 i odrazu jest mnostwo narciarzy na stoku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Nie da rady... Do 15 grudnia wyciag jest nieczynny... A pozniej jest tam snieg i pelno narciarzy... I nie ma szans wjechac wyciagiem bez nich... Wyciag startuje o 9:30 i odrazu jest mnostwo narciarzy na stoku... w tamtym roku dowiadywałem sie i istniała taka mozliwość - ale tylko z samego rana mozliwe że chodziło o 9:30 i gdy jest mało ludzi na stoku wypad na Śnieżnik się udał, tylko śniegu nie było,leżał tylko miejscami... śnieżnik - widik na Czarna Górę obadalismy fajny szlak z karkołomnym zjazdem szkla niebieski do Kletna, była zwózka drewna i szlak jest ostro poryty a przz to extremalnie trudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielu85 Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 też "jestem" z Wrocka, czekam na wszelkie info, do wiosny można jeszcze coś zdziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wiem że nie jestem jedynym roweromaniakiem który jeszcze jeżdzi, może coś razem pośmigamy jak latem??? Tylu było chętnych a teraz nikt się nie odzywa...tylko puste posty na forum nabijają... ja chętnie sie pisze na wyjazd np. na Ślężę, Wielka Sowę czy inną górę np. w okresie miedzyświatecznym jezeli jesteś zaintereowany, daj znać - uprzedzam tylko, że nie podjeżdzam, a wprowadzam rower lub wjeżdzam wyciągiem za to z góry w dół mocno cisnę w pedały uhuhhhuuuuu (jak to zwykł mówić tygrysek) termin i inne szczegóły do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 4 Marca 2007 Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 pomyslalem o slezy dokladnie w tym samym aspekcie chociaz.. jesli trzymac sie utwardzonych dróg to nie powinno być tak tragicznie. na razie czekam na ostatnie części. i zaczynam jeździć bo już mnie nosi %) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Hello Przerwę ciszę na Wrocławiu - Pozdrowionka cieplusie i słoneczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermisiek Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 chyba wszyscy zajęci jeżdzeniem że nikt tu nie zagląda a dziś wiało nieżle i trzeba było ostro pociskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Rzeczywiscie dzis byl niezly wiatr. Doswiadczylem go niestety tylko jako pieszy, bo ostatnie codzienne smiganie poznymi wieczorami doprowadzilo mnie do podziebienia. Wole wziac kilka pigulek i przeczekac jeden dzien, a na swieta znowu sobie posmigac. Pozdrawiam bikerow z Wrocka! P.S. Sezon juz rozpoczety na dobre. Mialem przedwczoraj inauguracyjna glebe. Jak zwykle jakis malo rozgarniety kierowca wymusil pierszenstwo po czym zwial zanim sie zebralem. Skonczylo sie na dosc niegroznej (dla mnie) glebie, przetartym siodelku, poobdzieranym rogu i lekko obtluczonym laptopie. sh*t happens. Przynajmniej ludzie na przystanku mieli widowisko... Mam nadzieje, ze to pierwsza i ostatnia gleba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam po dłuższej przerwie. Po awarii 18.02 miałem przerwę techniczną aż do końcówki marca. Od kilku dni przyzwyczajam się na powrót do siodełka. W międzyczasie oczywiście nie obijałem się i żeby nie było drastycznego spadku formy biegałem 2-3 razy w tygodniu po 12-15km. Rzeczywiście nieźle dziś wiało, ale po 18 już było super. Taka cisza, że 35-40km/h przez ponad godzinę nie było problemem. Na rozgrzewkę było tylko 60km, ale do maja stopniowo będzie trzeba się rozkręcić. Pogoda idealna do jeżdżenia, bo nie jest za ciepło. Nawet pić się nie chciało, a 2l wypiłem bo testowałem kupiony rano plecak z bukłakiem. Natomiast pisać się pewnie nikomu nie chce przez ciągłe problemy techniczne. Od dłuższego czasu są problemy z działaniem forum, a znikające posty jakoś nie zachęcają do pisania wszystkiego drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam Skoro mówicie, że sezon już rozpoczęty to ja mam w takim razie pytanie... Czy znajdą się chętni żeby we wtorek pojechać na Ślęże? Niestety wcześniej nie dam rady, ponieważ rodzina chce mnie widzieć przynajmniej raz w roku. wtorek 10.04 godzina: rano - do ustalenia ustawka: może być pętla tramwajowa na oporowie dystans: ok 130 km Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Na wtorek przewidywany jest deszcz i spore zachmurzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dziś mamy piątek do wtorku jeszcze dużo może się zmienić. Długoterminowe prognozy pogody mają w sobie coś z wróżenia z fusów. Zresztą zachmurzenie mi nie przeszkadza ważne zeby nie padało przez cała drogę Pytanie czy w ogóle sa osoby które mają wolny wtorek? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikermisiek Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 podejżewam że z tym może być gorzej bo to normalny dzień pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Bikermisiek trudno znależć termin który zadowoli wszystkich. Na uczelni mamy wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mi raczej pasuje o ile nie zasiedzę się u babci ale to raczej wątpliwe PS: Dobrze że dzisiaj nie pojechaliśmy, właśnie wróciłem z roweru, wieeeeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Virus333_* Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 tez wlasnie wrocilem - ladnie wieje prawdziwy tening gdy przy max nakladzie sily wyciagalem 20kmph za to drga powrotna byla juz o wiele przyjemniejsza wtorek? jezeli bedzie ladnie cieplo to moze szose wyciagne bo nie mam stroju do jazdy w chlodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.