LUKASC Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i to mi sie podoba. :-) W połowie maja będzie ta wycieczka. Szczeguły na mojej stronie http://www.lukasc.lanet.wroc.net/trasy.htm Jest możliwośc taniego noclegu. Jesli nie bedziemy nocować, to jak wyruszymy o 5 rano z Wrocka do Krotoszyna to mysle ze do 20:00 powinnismy byc z powrotem we Wrocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja będe w sobotę we Wrocławiu. Jak ktoś chce się wybrać na przejażdzkę to zapraszam. Najchętniej dowiedziałbym się skąd startuje niedzielny maraton, bo w nim jadę. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 1. znajomy z Krotoszyna oświadcza że własnie doszła nowa przerzutka i zaraz idzie ją założyć i wyregulować - pozniej tylko kupi nową dętkę i rower będzie znów śmigał aż miło:) 2. Co do taniego noclegu w Krotoszynie - muszę wiedziec ile osób jedzie i dokladna datę to mysle ze uda mi się cos zalatwic bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASC Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 o to fajnie :-) Coz, organizacja nie jest łatwa, jak na razie nie moge ustalic twardego terminu. Musze jeszcze troche poczekac :-) Mam nadzieje, ze do konca kwietnia termin wyjazdu bedzie mi znany. W kazdym razie dziekuje Biera za zaproszenie do Krotoszyna :-) Mysle ze 10 osob nie przekroczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasello Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja będe w sobotę we Wrocławiu. Jak ktoś chce się wybrać na przejażdzkę to zapraszam. Najchętniej dowiedziałbym się skąd startuje niedzielny maraton, bo w nim jadę. POZDRAWIAM w razie czego moglbym [chyba trafie ] doprowadzic Ciebie do tamtych okolic. Wiecej informacji bede mogl udzielic na gadu 2321878 pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 moznaby sie spotkac gdzies w niedziele(wtedy jest maraton). Osoby które nie biorą udziału tez mogą wpaść - chociaz się poznamy -my dolnoślązacy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASC Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Polecam rowery firmy Caiman i jego dystrybutora na Polske - firme Artex. Co jak co, ale po 7 dniach przyslali rowerek z powrotem i gratis wymienili mi zylke ktora sam postrzepilem i tarcze hamulcowa :-) Juz mam sprawny rowerek i nie obylo sie dzis bez testow :-) Skosili trawe pod walami na osobowicach :-) Nie ma gdzie usiasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regmen Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ja widze ty Lukasc do tego mostu milenijnego lepiej jak do dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASC Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 hehe, a gdziez indziej moglem pojechac na 3 wypad w sezonie jak nie przez moj ulubiony most:-) A na serio: poprostu mialem po drodze :-) 30 km zrobilem jezdzac po lesie osobowickim i "Wypróbowując" sprzet Musze powiedzieć, że rowerek do zjazdów z dużą prędkością (47 km/h) po nierównym terenie- kamienie, trawa spisuje sie znakomicie :-) Hmm, teraz musze sie przejechać w inna nieco stronę- lasy rędzińskie, bo tam nigdy nie byłem a ponoc fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 kto bedzie na maratonie we Wrockuorazy "przy" maratonie ?? moznaby jakiś punkt zborny opracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jak na razie to mi lekarz wystawił następującą diagnoze: ospa = kwarantanna Mam nadzieje, że to zły sen i jutro jak się obudzę, to wysypka zniknie, bo innych objawów nie posiadam. Na dzień dzisiejszy odpadam :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regmen Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 hehe, a gdziez indziej moglem pojechac na 3 wypad w sezonie jak nie przez moj ulubiony most:-) A na serio: poprostu mialem po drodze :-) 30 km zrobilem jezdzac po lesie osobowickim i "Wypróbowując" sprzet Musze powiedzieć, że rowerek do zjazdów z dużą prędkością (47 km/h) po nierównym terenie- kamienie, trawa spisuje sie znakomicie :-) Hmm, teraz musze sie przejechać w inna nieco stronę- lasy rędzińskie, bo tam nigdy nie byłem a ponoc fajnie Ja tez non stop jezdze teraz do tych lasow Rędzin, Lesica i okolice. Moze sie na trasie kiedys spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASC Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja na weekend majowy- w poniedzialek jade jak nic do Redzinskich lasow. Moze sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasello Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 hej! chcialem wystartowac, ale kolanko nie, wiec postaram sie chociaz fotki porobic :> zobacze jeszcze jak to wyjdzie. ustawie sie gdzies w polowie trasy tak, aby zlapac 2x wiecej rowerzystow . moze na rozjezdzie na duza petle ... pzdr.asasello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chavez Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 asasello i co z tymi fotkami z maratonu robileś ??? Jeśli tak to może wrzuć je gdzieś, może siebie znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasello Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 hej! ano robilem robilem ... link juz zamieszczalem na forum w dziale poswieconym maratonom, ale moge zrobic to jeszcze raz http://www.asasello.nd.e-wro.pl/mtb/foto/060430/ Z tymze zdjecia robilem do 14:05 na chyba 30 km od startu [okolice pola kukurydzianego oraz wzgorza przed 'chyba' Wysokim Kosciolem]. pzdr. asasello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacco_wr Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Czy ktoś z Was regularnie jeździ po Wzgórzach Trzebnickich (mniej więcej trasa maratonu)???. Jeżdzę tam regularnie 2 - 3 razy w tygodniu i rzadko kiedy spotykam tam rowerzystów. A w małej grupie mogłoby być raźniej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILK Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ja jestem z Wrocka.Jak coś na gg 3686736.Na niewidocznym przeważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nserdon Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ja prawie codziennie jestem w lesie Rędzińskim. Z racji tego, że mieszkam na Osobowicach, tam mam najbliżej do jakiegoś sensownego miejsca do szaleństw. Ze względu na to, że mam tam blisko (dziennie robie sobie jakieś 20 - 40 km), jeżdżę sobie w ubranku "cywilnym" - spodenki brązowe bądz niebieskie i jakaś jasna koszulka, rower czarno-srebrny. Może kiedyś ktoś z was mnie spotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja śmigam głównie w okolicach centrum Wrocka, czasem Milenijnym też. Srebrno-biało-czarny Gary Fisher, ja w niebiesko-czarnej koszulce. A może by tak powstawiać swoje fotki, żeby się rozpoznawać na ulicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dobry pomysl Poniewaz mieszkam w zachodniej czesci wroclawia to z reguly uciekam od strony miasta. Ewentualnie jade przez most milenijny i tam walami Smigam na czerwonej meridzie matts comp z z rebą. Niemal zawsze jestem w barwach czerwono-czarnych W razie czego można zagadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja mieszkam na południowym zachodzie także pewnie niedaleko od Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regmen Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 ostatnio z fokusem posmigalismy po lasach redzinskich. Kilka fotek (kiepska, telefoniczna jakosc): ponizej ja: a tu fokus: a tu droga przed nami, mozna powiedziec pionierska sciezka:D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Trasa miała długość ok.24km, spokojnym tempem śmigaliśmy sobie i ogólnie było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już niedługo będzie lepsza fotorelacja - ponowny przejazd trasy i opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.