Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

1. znajomy z Krotoszyna oświadcza że własnie doszła nowa przerzutka i zaraz idzie ją założyć i wyregulować - pozniej tylko kupi nową dętkę i rower będzie znów śmigał aż miło:)

2. Co do taniego noclegu w Krotoszynie - muszę wiedziec ile osób jedzie i dokladna datę to mysle ze uda mi się cos zalatwic bezproblemowo.

o to fajnie :-) Coz, organizacja nie jest łatwa, jak na razie nie moge ustalic twardego terminu. Musze jeszcze troche poczekac :-) Mam nadzieje, ze do konca kwietnia termin wyjazdu bedzie mi znany. W kazdym razie dziekuje Biera za zaproszenie do Krotoszyna :-) Mysle ze 10 osob nie przekroczymy.

Ja będe w sobotę we Wrocławiu. Jak ktoś chce się wybrać na przejażdzkę to zapraszam. Najchętniej dowiedziałbym się skąd startuje niedzielny maraton, bo w nim jadę.

POZDRAWIAM

w razie czego moglbym [chyba trafie ;) ] doprowadzic Ciebie do tamtych okolic.

Wiecej informacji bede mogl udzielic na gadu 2321878

pzdr.

Polecam rowery firmy Caiman i jego dystrybutora na Polske - firme Artex. Co jak co, ale po 7 dniach przyslali rowerek z powrotem i gratis wymienili mi zylke ktora sam postrzepilem i tarcze hamulcowa :-) Juz mam sprawny rowerek i nie obylo sie dzis bez testow :-) Skosili trawe pod walami na osobowicach ;) :-) Nie ma gdzie usiasc :D

hehe, a gdziez indziej moglem pojechac na 3 wypad w sezonie jak nie przez moj ulubiony most:-) A na serio: poprostu mialem po drodze :-) 30 km zrobilem jezdzac po lesie osobowickim i "Wypróbowując" sprzet :P Musze powiedzieć, że rowerek do zjazdów z dużą prędkością (47 km/h) po nierównym terenie- kamienie, trawa spisuje sie znakomicie :-) Hmm, teraz musze sie przejechać w inna nieco stronę- lasy rędzińskie, bo tam nigdy nie byłem a ponoc fajnie :P

hehe, a gdziez indziej moglem pojechac na 3 wypad w sezonie jak nie przez moj ulubiony most:-) A na serio: poprostu mialem po drodze :-) 30 km zrobilem jezdzac po lesie osobowickim i "Wypróbowując" sprzet :P Musze powiedzieć, że rowerek do zjazdów z dużą prędkością (47 km/h) po nierównym terenie- kamienie, trawa spisuje sie znakomicie :-) Hmm, teraz musze sie przejechać w inna nieco stronę- lasy rędzińskie, bo tam nigdy nie byłem a ponoc fajnie :D

Ja tez non stop jezdze teraz do tych lasow :D Rędzin, Lesica i okolice. Moze sie na trasie kiedys spotkamy :D

hej!

ano robilem robilem ...

link juz zamieszczalem na forum w dziale poswieconym maratonom, ale moge zrobic to jeszcze raz :)

http://www.asasello.nd.e-wro.pl/mtb/foto/060430/

Z tymze zdjecia robilem do 14:05 na chyba 30 km od startu [okolice pola kukurydzianego oraz wzgorza przed 'chyba' Wysokim Kosciolem].

pzdr. asasello

Czy ktoś z Was regularnie jeździ po Wzgórzach Trzebnickich (mniej więcej trasa maratonu)???. Jeżdzę tam regularnie 2 - 3 razy w tygodniu i rzadko kiedy spotykam tam rowerzystów. A w małej grupie mogłoby być raźniej

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Ja prawie codziennie jestem w lesie Rędzińskim. Z racji tego, że mieszkam na Osobowicach, tam mam najbliżej do jakiegoś sensownego miejsca do szaleństw. Ze względu na to, że mam tam blisko (dziennie robie sobie jakieś 20 - 40 km), jeżdżę sobie w ubranku "cywilnym" - spodenki brązowe bądz niebieskie i jakaś jasna koszulka, rower czarno-srebrny. Może kiedyś ktoś z was mnie spotka :blink:

Ja śmigam głównie w okolicach centrum Wrocka, czasem Milenijnym też.

Srebrno-biało-czarny Gary Fisher, ja w niebiesko-czarnej koszulce.

A może by tak powstawiać swoje fotki, żeby się rozpoznawać na ulicy?

Dobry pomysl :P

Poniewaz mieszkam w zachodniej czesci wroclawia to z reguly uciekam od strony miasta. Ewentualnie jade przez most milenijny i tam walami :P

Smigam na czerwonej meridzie matts comp z z rebą. Niemal zawsze jestem w barwach czerwono-czarnych :P

W razie czego można zagadać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...