heavy_puchatek Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 A więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Jest dzisiaj piękna pogoda, ja na pewno nie będe dzisiaj siedział w domu:) Jeśli nikt nie poda żadnej propozycji to jade chyba na Trzebnice... Jeszcze się do końca nie zdecydowałem, ale widząc ostatnio aktywność ludzi na forum to pojade swoją traską Jakby co to Puchatek o 13 pod milenijką. Innych chętnych też zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 To o 13 pod milenijką żeby był znany czas i miejsce to może ktoś przyjedzie, chyba że nagle pojawią się inne pomysły Bo ja to mogę już wyjechać Tyle osób było na niedzielę, wstawać z wyrek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Głupie logowanie ale co tam, trzeba dobić do 200 postów w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 No nie mogę, wyloguj puchatek -> gość :/ Do 3 razy sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 No ja już się zamontowałem we Wrocławiu. Dzis jeszcze tylko samochód z Lubina zabieram i od jutra już gotów jestem na wycieczki Jeśli chodzi o przyszły weakend, to jesli znajdzie się jakąś chętną osoba <1 miejsce w bagażniku> na MTB tour w Szklarskiej Porębie to jadę. Jesli nie znajdę to pisze się na wycieczkę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 No i w końcu wybraliśmy się we 2 z chaozzem. Najpierw laskami do trzebnicy (naokoło trochę , przez lasek do widawy, szewce, rogoż, malin i tam już prosto w miarę), potem przez niewielkie problemy techniczne chaozza w postaci pęknięcia opony i wyłażenia bąbla na wierzch, kończące się dwukrotnym łataniem dętki i użyciem mapy jako podkładki, wracaliśmy już aswaltem. Naokoło oczywiście Przez zawonię i inne zadupia. Ogólnie dostałem trochę w dupę ale... gdzie są ci wszyscy ludzie co mieli być w weekend? Ani sobota ani niedziela Wszyscy na maraton pojechali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 No dooobra... przyznaję sie... wybrałam dziś samotne kręcenie i po mocnym upodleniu w lesie, zaliczyłam pieniek lewym kolanem :034: , który sprytnie ukrył się w krzakach, przez które, dzielnie sie przedzierałam... uderzenie było z niezłym impetem, bo zeszłam z roweru i zwyczajnie sie poryczałam...baba normalnie..kara taka czy co...?! Teraz ze wstrętem wspominam powrót gdy ból kolana nie dawał pedałować a do domu kawał drogi...Jakbym była z wami to pewnie wszelkie urazy zniosłabym dzielniej... pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ok oponka już kupiona teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać. Jestem na 2-3 dni wyłączony z jazdy ale to chyba nic, bo przez dwa dni jedyną osobą która wyraziła chęć do wspólnej jazdy to Heavy Puchatek (którego pozdrawiam). Pozdrawiam też naszych Maratończyków (teraz żałuje że nie pojechałem...) Narka i mam nadzieje że nasi rowerowi forumowicze będą bardziej uskuteczniać swoje wcześniejsze zapowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 witam ja zaliczyłem Śnieżnik szkoda że nie było chętnych... w sobotę wybieram się na Śnieżkę wyjazd z samego rana o 7 zapraszam jak ktos ma inny pomysł na wyjazd poza wrocław jestem otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 może być i śnieżnikja się piszę - o której planujesz wyjazd czekam na odpowiedz ja się piszę na 100 % Spozniles sie - ktos byl szybszy... ja zaliczyłem Śnieżnik Znow sie minelismy... w sobotę wybieram się na Śnieżkę wyjazd z samego rana o 7 A ja na Czantorie... Sniezka z 2 tygodnie o ile bedzie pogoda... Moze cos razem wykombinujemy? Z tego co pamieta masz auto... Ja tez... Mozna wziasc po jednej osobie i juz jest 4-osobowa ekipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Spozniles sie - ktos byl szybszy... Znow sie minelismy... A ja na Czantorie... Sniezka z 2 tygodnie o ile bedzie pogoda... Moze cos razem wykombinujemy? Z tego co pamieta masz auto... Ja tez... Mozna wziasc po jednej osobie i juz jest 4-osobowa ekipa... spóźnić sie nie spóźniłem - wyjechałem o 7 rano swoim autem wystarzyło tylko dać znać gdzie się mamy spotkać i można było wyjechać wspólnie co do wolnego miejsca w aucie to nie zawsze mam wolny bagażnik bo jeżdzimy we dwoje co do miejsca wyjadu jestem elastyczny - miejsce mało wazne ale lubię spore góry tak aby było gdzie się rozpędzić pogoda bez znaczenia chociaż wolę jak nie pada, moze być duuuuużo błota :twisted: piszę się na wyjazdy sobotnie i niedzielne w tygodniu po 17 mogę potoczyć się po mieście - samemu trochę już nudno.... Podsumowując: w sobotę około 7 rano będę na stacji benzynowej Auchan na Bielanach więc tam mozemy się spotkać możliwe że będzie 1 wolne miejsce na bagażniku pozdrawiam i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 w sobotę około 7 rano będę na stacji benzynowej Auchan na Bielanach więc tam mozemy się spotkaćmożliwe że będzie 1 wolne miejsce na bagażniku pozdrawiam i zapraszam Zle mnie zrozumiales... Ja w ten weekend jade na Czantorie... Proponowalem ci wyjazd na Sniezke za 2 tygodnie... Skoro jedziesz w 2 osoby to nie ma sprawy... Ja mam jedno miejsce wolne wiec moge kogos wziasc... Jest ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Małostresowa, szybka(przynajmniej wg planu) popołudniowa wycieczka dla pracujących. Wtorek 19.09; godz 16.00 Miejsce spotkania: główne wejście do Galerii Dominikańskiej Dystans: 50km Nawierzchnia: więcej niż połowa asfaltem, reszta leśnymi i polnymi drogami Trasa: Start-Karłowice-Polanowice-Krzyżanowice-Psary-Malin-Ligota Piękna-Tokary-Budziwojowice-Szczodre-Długołęka-Wilczyce-Swojczyce-Niskie Łąki-dalej do domu, gdzie kogo wiatr pogna Ekipa: majstermod, woren + wszyscy chętni Zapraszamy. Opcja rozszerzona: Ewentualnie w razie super tempa możliwość rozszerzenia o Machnice, Raszów, Taczów. Opcja późniejszego przyłączenia się: ok 16.30 powinniśmy przejeżdżać przez most Trzebnicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbasek Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 taka prośba. od października zaczynam studia we wroclawiu. poszukuje jakiegoś życzliwego bikera/bikerki kogokolwiek miejscowego, który chętnie objedzie ze mną wroclaw, okolice etc.. rower i siebie myśle sprowadze okolo 30 września. Jeśli to ma znaczenie to mieszkam na ul. R.Traugutta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dla zainteresowanych mapka z naniesionym planem: Proszę sobie wydrukować, jeśli jest taka możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Małostresowa, szybka(przynajmniej wg planu) popołudniowa wycieczka dla pracujących. Wtorek 19.09; godz 16.00 Witam, Przepraszam za zamieszanie, ale ekipa się wykruszyła z powodów technicznych(nadmiar pracy). Trasa jest zaplanowana, zostaje jedynie ustalić nowy termin. Może pracujący na drugą zmianę wybiorą jakiś ranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galahad Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja bym sie z checia podlaczyl, tylko prosze majstermod o mozliwie szybsze powiadomienie o terminie wyjazdu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Cześć! Co tu taka cisza??? Nikt we Wrocku już nie chce jeździć w grupie?? Weekend się zbliża pogoda bardzo dobra a tu żadnych ustawek... Wymarli czy co??? Tylu latem było entuzjastów a teraz nikt, może coś na sobote się uda??? Kolega Majstermod podsunął mapke trasy, może to?? To jak, w sobotę szkoły nie ma nie wszyscy też pracują. Można by tak nawet koło południa... Mam nadzieje że się coś ruszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Niestety, nie bedzie mnie we Wroclawiu... Czantoria czeka... A z tydzien Sniezka lub Snieznik... W ostatecznosci Wielka Sowa... Jedno jest pewne - na tylko nie wysiedze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Niestety, nie bedzie mnie we Wroclawiu... Czantoria czeka... A z tydzien Sniezka lub Snieznik... W ostatecznosci Wielka Sowa... Jedno jest pewne - na tylko nie wysiedze... ja jutro jadę na Śnieżkę za tydzień chętnie do Ciebie dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Kolega Majstermod podsunął mapke trasy, może to?? Hej. Może być ta traska. Można też wybrać się na Radunię to byłoby już coś konkretniej. Zdecydujcie co wybieracie, a ja chętnie pojadę, bo mam wolną całą sobotę. Dziś znikam i będę przy kompie dopiero jutro wcześnie rano to odczytam ustawkę i się dołączę. W razie czego można uderzać na moją komórkę, którą podam chaozz'owi na privie. Nie miałem czasu na konkrety, bo pracuję ostatnio na drugą zmianę. Proponuję spotkać się jutro na pętli tramwajowej przy moście Trzebnickim o 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ..sobata po 12 lub niedziela z rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkanian Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 majstermod ja sie zgłaszam na Twoją wyprawe Z kozanowa mam blisko wiec myśle, że o 11 powininem być na miejscu. Jakby coś sie zmieniło to dam znać. Termin to: 23.09.2006, sobota, godzina 11:00 Miejsce: Pętla tramwajowa obok Mostu Trzebnickiego To tak jakby ktoś nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Cześć! Może zmienimy godzine wyjazdu tak żeby kolega bartmanin się załapał?? proponuje 12.30 nie ma zbyt wielu chętnych ostatnio a On napisał że po 12 dał by rade... Sorki że dopiero teraz to pisze ale wcześniej nie miałem dostępu do kompa no i nie urywam że taka godzina mi lepiej pasuje (z rana musze na godzinke do pracy śmignąć) piszcie ci i jak jeśli czas wyjazdu się nie zmieni to postaram się tam być o 11.00 mam blisko to powinienem spokojnie zdążyć. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.