bartmanin Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ..jesli chodzi o pobliska wycieczke chyba najlepiej jest sie spotkac w okreslonym miejscu i czasie na bike'ach i dogadac wszystko na miejscu..dokad i ktoredy jechac..pewnie wiekszosci odpowiada weekend..mozna tez wsiasc w pociag i pojechac w jakies wieksze gorki (okolice walbrzycha, kotlina kłodzka), z dala od samochodow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Hej! Jest jakaś mowa o Wzgórzach Trzebnickich, polecam wszystkim!!! Jak tam ostatnio bylismy było bardzo fajnie, kilka podjazdów trochę zjazdów i ciekawa terenowa wycieczka!!! Jeśli bedzie jakaś ustawka to sam chętnie pojade, najlepiej jutro albo w weekend. Bacznie obserwuje forum i czekam na odzew od maniaków z Wrocka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Nie mam planów jeszcze na weekend...ja zawsze jakoś tak z " bomby" jade ale spoko, jak cos się wyklaruje pewnie dołącze do miłej grupki wrocławskich bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Nie mam planów jeszcze na weekend...ja zawsze jakoś tak z " bomby" jade ale spoko, jak cos się wyklaruje pewnie dołącze do miłej grupki wrocławskich bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Propozycja: Środa 13.09; godz 13.45 Miejsce spotkania: Most Grunwaldzki od strony Urzędu Wojewódzkiego. Trasa: Śladem bikemaratonu wrocławskiego po wzgórzach Trzebnickich i przez Las Malin Start właściwy w teren: Sołtsowice. Dystans: 48km w terenie + dojazd przez miasto we własnym zakresie Nawierzchnia: bita ziemia, piach, możliwe że będzie błoto Ja jadę, chętnych forumowiczów zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam, to ja się piszę i jutro będę. Więc do zobaczenia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ooo chaozz to jest mysl :D trase dobrze znamy, wyjechac jakies 2-3 godziny wcesniej^^..... to mozemy tam poszalec na zjazdach podjazdach itd ja sie pisze <tylko mam nadzieje ze mi cos nie wypadnie^^ no i ze pogoda bedzie > ja sie na weekend pisze... ob w tygodniu to ofkoz szkola ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Eh ta głupia szkoła :/ Pojechałbym sobie jeszcze raz bo fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Głupia szkoła, głupie anonimowe posty bez logowania eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ok! To jutro obok Grunwaldu za 15 druga!!! Pirx i puchatek mam nadzieje że się wyrobicie. Pogoda i frekfencja dopisze, mam nadzieje! A w Trzebnicy można troszkę pojeżdzić poza trasą maratonu. Liczę że spotkam jakieś nowe twarze bo frajda będzie na pewno!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam! Chętnie bym się z wami wybrał ale nie bardzo mam jak nad czym strasznie ubolewam. Niedawno wróciłem z treningu na szosie i mam założone w tym momencie slicki... (opony do xc zostawiłem u kumpla od którego pożyczyłem gumy na asfalt). Jeżeli ktoś jest zainteresowany jakimś szybkim szosowym wypadem w tym tygodniu to jestem chętny . W niedziele (17.09.06) wybieram się wraz ze znajomym do Sklarskiej aby objechać trasę zbliżającego się maratonu z serii MTB Tour (23.09.06) link: http://www.mtb-tour.pl/index.php?page=szklarska Jedżiemy autem... niestety bez bagażnika rowerowego a co za tym idzie nie mamy juz miejsc Większej grupie zawsze raźniej więc może jak ktoś dysponuje transportem zechciałbym do nas dołaczyć? Wyjazd w niedziele z samego rana godzina do uzgodnienia. Wypad oczywiście całodniowy. Planujemy również zahaczyć Czechy żeby coś zjeść/kupić itp Tak czy owak życze wam udanej ustawki Mam nadzieje, że na następnej się pojawie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ja się nie wyrobię, 8 lekcji, od 8 do 15:30, potem tramwajkiem do domciu, kupa lekcji itd :P To jest dopiero hardkor, bez trzymanki Tak więc ja każda ustawka gdzie się da ino tylko w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpasti Napisano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2006 może piątek po południu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 hmm mi piatek pasuje bo w czasie weekendu to tylko niedziela..... w piatek akurat o 13 koncze ^^ czyli gdzies tak 14.20 bylbym w stanie moze z domu wyjechac .... a jutro 13.55 wiec nawet uzywajac MOCY nie dałbym rady na grunwald ^^, a zrywac sie glupio bo w koncu "juz za pare miesiecy maturaaaa... ".. chociaz w sumie dwie ostatnie lekcje to w-fy ale raczej sie nie da:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 majstermod..chętnie bym skoczył bo tam jeszcze nie bylem..ale pora nie ta ->praca..jak bym sie sprezyl to najwczesniej o 15 dalbym rade..i tez bym z Gaju jechal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja też się na coś pisze. W piątek kończe aż o 12:30 , tak więc na każdą godzine jaką uzgodnicie się wyrobie. Co do weekendu to u mnie z kolei tylko sobota. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowiec Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Też bym się chętnie wybrał na Wzgórza Trzebnickie i zrobił powtórkę z weekendu, ale mam lekcję do 15 :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Praca...do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a może by tak poczekać z wtjazdem tak do 15.30. Trasę powinniśmy zrobić do 19 przed zmrokiem a jest paru chętnych... tylko nie wiem czy nie jest dla nich już zapóźno... jeśli ktoś może to niech się zadeklaruje na późniejszą godzine bo jeśli nikt to startujemy tak jak wcześniej była mowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a może by tak poczekać z wtjazdem tak do 15.30. Trasę powinniśmy zrobić do 19 przed zmrokiem a jest paru chętnych... tylko nie wiem czy nie jest dla nich już zapóźno... jeśli ktoś może to niech się zadeklaruje na późniejszą godzine bo jeśli nikt to startujemy tak jak wcześniej była mowa! Ja mógłbym się dopasować, ale już kilka osób się zdecydowało na podaną godzinę. Wybrałem ją po wcześniejszych uzgodnieniach na Privie, więc to nie jest tylko mój kaprys. Ludzie rano poszli do pracy i mogą nie mieć możliwości odczytania zmian. Pozostaje więc przy 13:45. Tomek_79 jest w pracy i jemu też pasuje godzina. Zmian na przyszłość proponuję dokonywać w przeddzień, a nie na ostatnią chwilę. Poza tym 15:30 to trohę poźno, bo coraz szybciej robi się szaro. ...mam lekcję do 15... Praca...do 15 a może by tak poczekać z wtjazdem tak do 15.30... Do takich informacji poprosiłbym dopisywać o której możecie startować, czy możecie i chcecie jechać od razu po pracy, bądź ile zajmuje wam dojazd na start. Jak jest tylu chętnych to przecież coraz więcej osób ma swoje telefony i można się dopasować. W weekend przecież można jeszcze raz się spotkać i jechac zmodyfikowaną trasą, lub inną. Wokół Wrocławia wbrew pozorom jest dużo tras. Dla mnie odpada tylko sobota, bo jadę do Polanicy na maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ..no to sie nie zalapalem tym razem bo wlasnie wrocilem z pracy..moze w piatek lub niedziele..pozro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galahad Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No ja bym bardzo chetnie pojechal, ale w niedziele, no i nie o 7;00 rano ( bo w sob/niedz eNeMeF jest ;] ). Moze 9; 00 ? Zreszta niedziela to chyba najlepszy dzien, bo wtedy nie ma szkoly/pracy/studiow(kursy poprawkowe:]). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Szkoda... 13:45 w dzien powszedni mi nie pasuje - praca... W sobote rano jestem zajety... Ale tak kolo 14-15 moge sie gdzies wybrac... Niedziela cala wolna... Widze, ze wielu osobom niedziela pasuje wiec jesli Majstermod bedzie chcial nas poprowadzic po Wzgorzach Trzebnickich to powinna to byc dobra i zadawalajaca propozycja... Ja to widze tak: Czas: niedziela godzina 9 rano... Miejsce: spotkamy sie na placu pod Urzedem Wojewodzkim (to obok Mostu Grunwaldzkiego) - jest to w centrum miasta wiec w miare wszyscy beda mieli blisko... Dalej poprowadzi nas przewodnik... Majstermod, pasuje ci taki uklad? Komu jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galahad Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja sam wysunalem identyczna co do terminu propozycje ( niedziela ~ 9 : 00 ) wiec oczywiscie ja sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 To ja moze o sobote zagadna. Pisze sie ktos na Sleze? Wyjazd jakos z rana najlepiej kolo 9. Szczegoly i trasa do obgadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.