Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Wytargowalem od szefa 13. Czy reszcie by tez pasowalo? Jesli tak macie zawodnika wiecej.

tak jak wcześniej pisałem pasuje mi do 13 więc nadal mi pasuje i jestem jutro o 13 przy kładce.

Choć demokracja w Polsce panuje tylko teoretycznie to przez głosowanie większością głosów została wybrana godzina 13.

Zatem do zobaczenia o 13 przy kładce po stronie ZOO.

Przeprawa mostem kolejowym do Kotowic

ale mi galy wyszly, czytalem co mnie jutro czeka i nagle zdziwienie opoanowalo mnie, przez Katowice???? :) Ehhh co ta praca robi z czlowieka.

Do zobaczneia jutro. Mam nadzieje ze bedzie nas wiecej niz pewna trojka.

Witam,

Panowie co robimi bo pogoda do bani?? Ja nadal nie mam błotników kurczę więc się waham!!

Pozdro.

Jeszcze 4h do startu, a drogi już są suche.

Na trasie nie ma terenów, na których można ugrzęznąć.

Ja nie widzę przeszkód w tym, żeby jechać.

aaałaaa... dzisiaj pierwsza gleba ^^ chcialem sprawdzic ktora godzina w komorce i jak ja wyciagalem ze spodni to mi wypadla z reki.... odruch warunkowy... po garach..<oczywiscie jedna reka^^>.... nie musze mowic co bylo dalej.... efekt: ładna szrama na lewym goleniu.... 2 razy dłuzsza na prawej łydce ^^ nawet ładnie wygląda......

z racji przypływu gotowki.. pierwsze buciczki Spd sobie u arnika zamowilem... <jupi> ^^ nie moge sie doczekac kiedy przyjda ^^ pozdrower dla wszystkich zrowerowanych wrocławian ^^

Witam,

i chciałem podziękować za wczorajszą super wycieczkę ale za jeszcze lepszą ekipę, z którą jechałem - Panowie było extra, dzięki piękne, fotki poszły ale do jednego kolegi nie mam e-maila więc napisz to Ci je wyślę.

PozdRower :).

Obleciałem zielony szlak Długołęka-Kuźniczysko w całości ;) W sumie wyszło 101km.

Szlak to głównie drogi szutrowe, piaszczyste i kamieniste, od czasu do czasu kawałek szosą.

W całości jest dosyć dobrze oznaczony, ale mimo tego udało mi się parę razy pobłądzić.

W niektórych momentach po prostu opadały mi ręce :/ Np. gdy przez 1km trzeba było przejechać przez przeorane pole pełne błota i wysokich bruzd gleby, a następnie przez okrutnie zarośniętą drogę z błotem po kostki (przydała by się maczeta :) ).

Trasa:

Wrocław-Długołęka-Szczodre-ŁozinaBierzyce-Zaprężyn-Krakowiany-Miłonowice-Cielętniki-Zawonia-Pęciszów-Kuźniczysko

W druga stronę głównie szosą,by ominąć hardcorowe fragmenty:

Kuźniczysko-Pęciszów-Zawonia-Tarnowiec-Skotniki-Piersno-Boleścin-Starszyn-Łozina-Szczodre-Długołeka-Wrocław.

Ogólnie bardzo fajna traska - trochę podjazdów i zjazdów oraz superaśne lasy ;)

Za tydzień też jadę ;)

Pozdro

bananowiec

witam wszystkich forumowiczów

w sobotę zaliczyłem wejście na Śnieżnik i zjazd, najpierw zielonym, a następnie czerwonym szlakiem

Śnieżnik - mapka

wchodziłem 2 godziny zjazd trwal 12 minut... do Międzygórza (6,6km szaleństwa + 3,3km asfaltu i szutru)

RE-WE-LA-CJA !!

szlak szybki, kamienisty, śliski, wąski z licznymi "hopkami", ludzi niewiele jak na sobotę ...

wspaniałe wdoki przy podejściu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziś był zjazd ze Ślęży - niebieski szlak - zjazd zaczołem z wieży widokowej

następnie w lewo - ostro w dół po "stopniech"

trasy nie polecam, wolno, wąsko - poobijalem trochę rower o głazy

sporo podeść z rowerem na ramieniu, zgrzałem się tylko w kasku i zbroi

jezeli ma ktoś ochote to zapraszam do wspólnych wypadów w góry (tylko weekendy)

pozdrawiam

w sobotę zaliczyłem wejście na Śnieżnik i zjazd, najpierw zielonym, a następnie czerwonym szlakiem

Śnieżnik - mapka

wchodziłem 2 godziny zjazd trwal 12 minut... do Międzygórza (6,6km szaleństwa + 3,3km asfaltu i szutru)

RE-WE-LA-CJA !!

szlak szybki, kamienisty, śliski, wąski z licznymi "hopkami", ludzi niewiele jak na sobotę ...

wspaniałe wdoki przy podejściu.

Tosmy sie prawie mineli...

Jedna z mozliwosci objechania Snieznika opisalem juz gdzies na tym forum...

hmm a moze na najblizszy weekend gdziesbysmy sie wybrali, moze jakas wieksza ogolna ustawka np. jak za pierwszym razem... 10 osob? czas mamy na ustalenie...

mi dojda w tygodniu spdalki od arnika :033:, mam nadzieje ze sam bede mogl

ktos jest chetny? niestety nie moge zarzucic zadna fajna trasa bo ich jeszce nie znam za bardzo wiec licze na doswiadczenie i innych^^

pozdrower...

to szkoda ze się nie zgadaliśmy

smutno samemu się wchodzi...

moze nastęnym razem połączymy siły

pozdrawiam

Pisalem w tym watku, ze jade... Proponowalem nawet transport...

hmm a moze na najblizszy weekend gdziesbysmy sie wybrali, moze jakas wieksza ogolna ustawka np. jak za pierwszym razem... 10 osob? czas mamy na ustalenie...

Ja jestem za... Moze w koncu na Sleze? Modliszka pisala, ze byla, wiec trase zna...

Pisalem w tym watku, ze jade... Proponowalem nawet transport...

Ja jestem za... Moze w koncu na Sleze? Modliszka pisala, ze byla, wiec trase zna...

to moze w tą niedziele, wyjazd rano o 7?

może tym razem na śnieżkę?

a moze znasz jakies fajne strome, szybkie zjazdy?

od biedy mam 1 wolne miejsce na bagażniku, ale to tak na ścisk i rowery mogą się porysowac

czekam na propozycje ja na pewno w niedziele sie wybieram na rower

"Ja jestem za... Moze w koncu na Sleze? Modliszka pisala, ze byla, wiec trase zna..."- Ale wkręcasz Inhibitor :D

Ja ledwo zyje chłopak po tym dzisiejszy pedałowaniu ... ;/ Muszę zregenerować siły do kolejnego wjazdu... :)

Mozecie śmiało wybierać traske i zawijać ja nie jestem dobrym pilotem niestety.

Trasy do wyboru:

1) Wrocław - Smolec - Skałka - Stoszyce - Kąty Wrocławskie - Mietków - Tworzyjanów - Przeł. Tąpadła - Sulistrowiczki - Sobótka - Krzyżowice - Gniechowice - Wrocław (130 km)

2) Długość: 50 km

Typ: Szosowa, czasem szutrowa

Jest to trasa szlakiem doliny rzeki Ślęży.

Wrocław (ołtaszyn) - Wysoka - Karwiany - Szukalice - Galowice - Wilczków - Pełczyce - Kuklice - Szczepankowice - Budziszów - Tyniec nad Ślęzą - Pustków Wilczkowicki - Damianowice - Ręków - Nasławice - Sobótka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...