Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Widze że cały czas coś się dzieje :)

Już za tydzień bede we Wrocku to będe się udzielał; nie tylko piośmiennie a także rowerowo.

Pozdrawiam kolege Majstermoda którego spotkałem na trasie maratonu w Przesiece (mam nadzieje że szybko pozbyłeś się awari)

Trzymajcie się forumowicze i mam nadzieje że spotkamy się na wspólnej przejażdżce!!!

Cześć!

Widze że cały czas coś się dzieje :)

Już za tydzień bede we Wrocku to będe się udzielał; nie tylko piośmiennie a także rowerowo.

Pozdrawiam kolege Majstermoda którego spotkałem na trasie maratonu w Przesiece (mam nadzieje że szybko pozbyłeś się awari)

Trzymajcie się forumowicze i mam nadzieje że spotkamy się na wspólnej przejażdżce!!!

To ja!

Sory ale zapomniałem się zalogować!!!

No no widze, że się coś ruszyło teraz tylko trzeba się wybrać gdzieś razem, a co do piątku to mam nockę więc pasuje mi tylko byle nie za późno bo muszę wrócić do domku, a później rowerkiem :) do pracy. Ale nadal czekam na chętnych na jutrzejszy wypad. Proponuję 12 Plac Jana Pawła II pod fontanną. Trasa hmm gdzieś zobaczymy gdzie. Kto chce niech się zbiera :).

Pozdrower :).

hmmm, można piątek po południu co chłopaki (i może dziewczyny :blink: ) ?

Slusznie prawi :rolleyes: moze jakies niewiasty by sie znalazly?? Ja proponuje z kolei piatek o 16 +- jakos (do dogadania) miejsce jakos w centrum, kladka jak widzialem czy Plac JPII. Kto sie pisze???

Pozdrawiam.

Dzięki.

Awaria niestety była nieprzyjemna i zabrała mi 20minut. W tym czasie ok 50 osób mnie dogoniło.

Łańcuch zawinął się wokół osi suportu i nawet kluczami nie dało się go wyrwać, bo się zaklinował.

15 minut się szarpałem i dopiero po ataku kluczem tłuczonym kamieniem wyszedł.

Niestety kilka ogniw było mocno powyginanych.

Kolejne 5minut imbusami rozginałem ogniwa.

To było dokładnie w połowie trasy i do końca już powyginany łańcuch dokuczał skacząc sobie po zębatkach, ale dojechałem 81 w M2. Te 20 minut straty dzieliło mnie od 40 pozycji. Trasa była ciekawa.

Wracając do tematu widzę, ze to się chat towarzyski robi zamiast ustawek.

Przejdźmy do konkretów.

Piątek 8.09, godz. 11

Start: Kładka za ZOO

Trasa: Wałami do Swojczyc, Wilczyce - Kiełczów - Brzezina Łąka - Kątna - lasy koło Chrząstawy i poszukiwanie leśnego młyna - Chrząstawa Wielka - Chrząstawa Mała - Wojnowice - Czernica - Przeprawa mostem kolejowym do Kotowic - pogryzienie przez stado komarów na mokradłach - Siechnice - Trestno - Opatowice - można kogoś skąpać przy śluzie - powrót dokładnie w miejsce startu

Dystans: 71km

Nawierzchnia: bite drogi, asfalt mało uczęszczanymi drogami, drogi leśne, troche kostki brukowej, za obicie 4 liter nie odpowiadam

Ekipa: Ja w roli przewodnika oraz chętni subskrybenci tego tematu.

Proszę zgłosić chęć uczestnictwa do czwartku wieczorem.

Możliwe jest opóźnienie wyjazdu, jeśli będą conajmniej 2 osoby na 100% chętne, maruderom dziękuję z góry. Wyjazd może być w godzinach 10-14 Później na niektórych drogach wzmoży się ruch, a nie można go przeczekać bo wycieczka zajmie ok 4h i później już trochę szaro się robi.

W razie czgo moje GG jest w profilu.

no to git godzina 11 mi pasuje no i ewentualnie późniejsza. Jestem w piątek.

Pozdrawiam.

Świetnie.

widze ludzie, że doszkołyjuż nie chodzicie ;P,widzicie niektórzy mają jendakszkołe iproponuje może pięktek po południu może co?

A co to jedyna propozycja?

Każdy ma jakieś zajęcia: szkołę, pracę, rodzinę...

Praca może być, na pierwszą, drugą, trzecią zmianę, albo w zupełnie innym wymiarze.

To że jednemu zawodnikowi nie pasuje nie znaczy, że inni mają z tego powodu siedzieć w domu i czekać.

Nikt nie jest jasnowidzem i nie wie w jakiej szkole się uczysz i w jakich godzinach masz zajęcia.

Są szkoły dzienne, zaoczne, wieczorowe...

Zaplanuj trasę i podaj konkretne szczegóły to może ktoś sie do Ciebie przyłączy.

Najłatwiej iść na łatwiznę i jeszcze marudzić.

Forum jest mechanizmem bazującym na aktywności użytkowników, a nie na lenistwie.

Posty typu może piątek, a może sobota niczego nie wnoszą.

Robi sie wkurzające to, że żeby cokolwiek konkretnego znaleźć trzeba przeczytać najpierw kilka stron bzdetów. W ciągu ostatnich kilku dni postów przybywa w zatrważającym tempie, a ustawka konkretna była może jedna.

Ludzie przestańcie śmiecić, od pogaduszek jest PW, GG, telefon, czas w trasie i inne możliwości.

No piotrekpasti niektórzy już nie chodzą (czytaj ja) :D tylko mi nie pasuje niestety najpóźniej godzina 13. Ale jak coś to trudno najwyżej innym razem wyskoczę z Wami.

Pozdro.

Jak się zdecydowałeś raz to nie sugeruj się tym, że innym nie pasuje, bo w ten sposób wszyscy co chwile będą się wycofywać. Po prostu błędne koło się z tego zrobi, bo bałagan już dawno jest.

Ja wiem gdzie się kończy, powiedz gdzie się wjeżdża na ten szlak. Poza tym oznaczenia szybko się kończą

Nie mam pojęcia jak sie na niego wjeżdża.Licze na to,że sam znajdę oznaczony wjazd.

Kurcze chciałbym nim dojechać do Kuźniczyska z Długołęki, ale nie wiem czy to jest możliwe.

Czyli próbowałeś tamtędy jechać?

Tak, chyba wiem jak na niego wjechać, tzn po krótkim błądzeniu pewnie bym trafił. Aha, CHYBA był zielony, bo gdzieś tam jeszcze niebieski jest :) No i jest to wjazd gdzieś tam w środek, najpierw kawał asfaltem, to chyba ten, który odkryliśmy niechcący na jednej z ustawek. Jak coś znajdziesz ciekawego to pokaż traskę :P

Tak, chyba wiem jak na niego wjechać, tzn po krótkim błądzeniu pewnie bym trafił. Aha, CHYBA był zielony, bo gdzieś tam jeszcze niebieski jest :) No i jest to wjazd gdzieś tam w środek, najpierw kawał asfaltem, to chyba ten, który odkryliśmy niechcący na jednej z ustawek. Jak coś znajdziesz ciekawego to pokaż traskę :P

W sobotę zamierzam tam pojechać.Na pewno opiszę jak było i z chęcią kogoś zabiore i pokaże :P

A skoro mowa o szlakach,to polecam zielony przechodzący przez Leśnice i niebieski z Muchoboru Wielkiego aż do Sobótki :)

PozdRower

hej.

majstermod - gadalem z Toba na gg w sprawie pozniejszego wyjazdu bo nie wiedzialem jak z praca i mowiles ze najpozniej o 15 bysmy mogli jechac. Wytargowalem od szefa 13. Czy reszcie by tez pasowalo? Jesli tak macie zawodnika wiecej.

Witam, jeśli start jest spod kładki zwierzynieckiej, to ja również jade.

Myśle, że jeszcze ten ostatni wyjazd mój rower wytrzyma bez wymiany na maksa rozcentrowanej obręczy, najwyżej będe prowadził :)

Czekam na dokładne info na temat godziny wyjazdu.

Witam, jeśli start jest spod kładki zwierzynieckiej, to ja również jade.

Myśle, że jeszcze ten ostatni wyjazd mój rower wytrzyma bez wymiany na maksa rozcentrowanej obręczy, najwyżej będe prowadził :)

Czekam na dokładne info na temat godziny wyjazdu.

Sory, to ja byłem nie zalogowałem sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...