Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

ja również dziękuje i czekam na kolejny wypad :(

PS. Zaraz będziemy pisali w dwóch tematach o wycieczkach, a wówczas to już się w ogóle nie umówimy. Chyba trzeba by było przenieść ten temat do działu regionalnego, bo tam raczej bardziej pasuje...

Czy ci z 11:00 dojechali do Czernicy?

Bo ci z 14:30 dojechali... I chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy jechali... A w szczegolnosci:

Kejt - za to, ze po godzinie bladzenia po siechnickich lasach powiedziala: "Przeciez ja mam mape!"

Argusiol'owi - za to, ze rozgala sie dopiero na koniec wycieczki...

Do nastepnego...

P.S. Wiecej nas nie bylo - w 3 sztuki jechalismy...

Hej,

szkoda, że mnie z Wami nie było inhibitor bo mieszkam w Siechnicach i znam te lasy i trasę do Czernicy ale może następnym razem:).

Powielam temat z forum regionalnego w sprawie jutrzejszego wypadu gdzieś ok 14.00. Są chętni lub chętne to proszę się wpisać. Byłoby miło oby pogoda dopisała.

Pozdro.

Tomek... W Siechnicy tez bylismy... Najbardziej bladzilismy od mostu kolejowego w Czernicy do Siechnic wlasnie... A pozniej juz asfaltem do Tersna i Opatowic...

Chcielismy terenami wodonosnymi ale Kejt miala upadek i troche sobie dlonie pokiereszowala wiec wybralismy latwiejsza (asfaltowa) droge...

Kurczę to życzę Kejt szybkiej kuracji :) co do błądzenia to ogólnie jest super prosta droga lasem ale dla mnie prosta bo jeździłem nią setki razy kiedyś się razem wybierzemy to Wam pokażę jak można jechać. I tylko chciałem zwrócić uwagę na wymowę w końcu mojego miasta (od 9 lat prawa miejskie mamy:)) wymawia się Siechnice i w Siechnicach tylko bez urazy:). A co do terenów wodonośnych to nie wiem czy wiecie ale tam nie można jeździć, mnie już zawracali panowie w czarnych mundurkach:) a Wy musieliście jechać przez Blizanowice taką "dziurkę" bez asfaltu hehe ale za to od ok tygodnia jest nowy asfalt przez Trestno więc się na niego już załapaliście:).

Pozdrawiam i do wspólnego wypadu jak najszybciej, może już jutro:).

Powielam temat z forum regionalnego w sprawie jutrzejszego wypadu gdzieś ok 14.00. Są chętni lub chętne to proszę się wpisać. Byłoby miło oby pogoda dopisała.

Pozdro.

Gdzie, skad i kiedy??? Chetnie wyskocze, wlasnie wrocilem z przeleczy karkonoskiej :034:

To ustawiamy sie dzis na jakis wyjazd?

Moze powtorka wczorajszej trasy do Czernicy? Wczoraj zrobilismy ja w 2:35 wiec spokojnie dzis zdazymy...

Proponuje 17:30 przy kladce zwierzynieckiej... Jak nie bedzie chetnych to nie bede czekal...

Nie bylo nikogo o 17:30 wiec zrobilem "wilka wroclawska by inhibitor" i tez jestem zadowolony...

Witam,

za późno przeczytałem, że się wybierasz, żałuje ale ja na pewno w czwartek gdzieś się wybiorę bo teraz mam dwie II zmiany więc nigdzie nie pojeżdżę. Także inhibitor jak nie masz planów na czwartek to wstępnie możemy się umówić tylko wszystko zależy od pogody ale bądźmy dobrej myśli:).

Pozdrawiam.

Czesc.

Dzis znalazlem to forum i ten temat. Bez chwili wahania postanowilem zatem sie przylaczyc do waszej ekipy jesli mozna ;) Domyslnie przyjmuje odpowiedz TAK :P Ilez mozna jezdzic samemu. Jesli pogoda jest w miare znosna jestem gotow dolaczyc sie do kazdej wycieczki w dzien roboczy po godzinie 16:00 i wiekszosc weekendow. Jest mozan jakas lista majlowa w celu ulatwienia komunikacji? Sadzac po postach chyba sie jeszcze jej nie doczekalismy. Czekam zatem na odzew i jakies kontakty. Do zobaczenia. I hope. Pozdrawiam.

Witaj woren; chetnie popedalujemy wieksza ekipa. Najlepiej podaj nr GG lub tel.kom. - wtedy mozemy sie ustawiac przed samym wyjazdem. Sam mam czesto problem z okresleniem sie czy np. za 2 dni moge jechac czy nie.

Tak "na szybko" umawiamy sie wlasnie w ten sposob.

Moje GG: 1293167

Witam Wszystkich !!

Forum przeglądam od jakiegoś czasu, ale do tej pory służyło mi jako źrółdło informacji i pomocy, aż do teraz. Właśnie znalazłem ten temat i postanowiłem się zalogować. Fajnie że istnieje grupa ludzi która potrafi się zorganizować na wspólne przemierzanie okolic, mam nadzieję że i ja w nalbliższym czasie będę mógł podłączyć sie do waszych podróży.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...