Riv Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam! Niedawno wróciłem z bardzo sympatycznego wyjazdu. Chciałbym podziękować wszystkim na udane kręcenie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja równiez dziękuję za miły wypadzik Wpisałam sie juz w forach regionalnych. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ja również dziękuje i czekam na kolejny wypad PS. Zaraz będziemy pisali w dwóch tematach o wycieczkach, a wówczas to już się w ogóle nie umówimy. Chyba trzeba by było przenieść ten temat do działu regionalnego, bo tam raczej bardziej pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 rowniez dzieki wam chłopaki i dziewczyny za super wypad, jak zwykle git atmosfera i super ludzie ^^ oby take dalej.. no i super ze moje pesymistyczne przewidywania do deszczu sie nie spełniły ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Czy ci z 11:00 dojechali do Czernicy? Bo ci z 14:30 dojechali... I chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy jechali... A w szczegolnosci: Kejt - za to, ze po godzinie bladzenia po siechnickich lasach powiedziala: "Przeciez ja mam mape!" Argusiol'owi - za to, ze rozgala sie dopiero na koniec wycieczki... Do nastepnego... P.S. Wiecej nas nie bylo - w 3 sztuki jechalismy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Hej, szkoda, że mnie z Wami nie było inhibitor bo mieszkam w Siechnicach i znam te lasy i trasę do Czernicy ale może następnym razem:). Powielam temat z forum regionalnego w sprawie jutrzejszego wypadu gdzieś ok 14.00. Są chętni lub chętne to proszę się wpisać. Byłoby miło oby pogoda dopisała. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tomek... W Siechnicy tez bylismy... Najbardziej bladzilismy od mostu kolejowego w Czernicy do Siechnic wlasnie... A pozniej juz asfaltem do Tersna i Opatowic... Chcielismy terenami wodonosnymi ale Kejt miala upadek i troche sobie dlonie pokiereszowala wiec wybralismy latwiejsza (asfaltowa) droge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Czy ci z 11:00 dojechali do Czernicy? hmm w sumie grupa zdecydowała ze jedziemy trasa modliszki(z tego miejsca thx za super trase^^) do zamku na wodzie (wojnowice tak? juz nie pamietam jak to sie nazywało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Kurczę to życzę Kejt szybkiej kuracji co do błądzenia to ogólnie jest super prosta droga lasem ale dla mnie prosta bo jeździłem nią setki razy kiedyś się razem wybierzemy to Wam pokażę jak można jechać. I tylko chciałem zwrócić uwagę na wymowę w końcu mojego miasta (od 9 lat prawa miejskie mamy:)) wymawia się Siechnice i w Siechnicach tylko bez urazy:). A co do terenów wodonośnych to nie wiem czy wiecie ale tam nie można jeździć, mnie już zawracali panowie w czarnych mundurkach:) a Wy musieliście jechać przez Blizanowice taką "dziurkę" bez asfaltu hehe ale za to od ok tygodnia jest nowy asfalt przez Trestno więc się na niego już załapaliście:). Pozdrawiam i do wspólnego wypadu jak najszybciej, może już jutro:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ta mapa to była mapa wrocławia więc i tak na nic się nie przydała<prawie> nic mi się nie stało, tylko sobie rękę skaleczyłam, ale dzięki za zainteresowanie pozdrosss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wign Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Powielam temat z forum regionalnego w sprawie jutrzejszego wypadu gdzieś ok 14.00. Są chętni lub chętne to proszę się wpisać. Byłoby miło oby pogoda dopisała. Pozdro. Gdzie, skad i kiedy??? Chetnie wyskocze, wlasnie wrocilem z przeleczy karkonoskiej :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam, no niestety rano padało więc do pracy się wybrałem bez rowerku i dziś niestety jazda odpada (zanim wrócę do domu to już będzie późno). Jak tam było wign, pogoda dopisała? Mam nadzieję,że tak. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 To ustawiamy sie dzis na jakis wyjazd? Moze powtorka wczorajszej trasy do Czernicy? Wczoraj zrobilismy ja w 2:35 wiec spokojnie dzis zdazymy... Proponuje 17:30 przy kladce zwierzynieckiej... Jak nie bedzie chetnych to nie bede czekal... Nie bylo nikogo o 17:30 wiec zrobilem "wilka wroclawska by inhibitor" i tez jestem zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam, za późno przeczytałem, że się wybierasz, żałuje ale ja na pewno w czwartek gdzieś się wybiorę bo teraz mam dwie II zmiany więc nigdzie nie pojeżdżę. Także inhibitor jak nie masz planów na czwartek to wstępnie możemy się umówić tylko wszystko zależy od pogody ale bądźmy dobrej myśli:). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Jutro, w czwartek i piatek mam szkolenie do 16:30 ale jak znam takie imprezy to sie przeciagnie wiec wychodzi na to, ze 3 dni mam z glowy... Ale za to weekend wolny (o ile mnie malzowinka gdzies nie wyciagnie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No trudno bo ja w weekend odpadam gdyż to jedyny czas kiedy jestem z Żoncią więc najwyżej razem sobie gdzieś delikatnie śmigniemy:), ale będziemy w kontakcie więc jak coś się wyklaruje to pisz to się w końcu spotkamy . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woren Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Czesc. Dzis znalazlem to forum i ten temat. Bez chwili wahania postanowilem zatem sie przylaczyc do waszej ekipy jesli mozna Domyslnie przyjmuje odpowiedz TAK Ilez mozna jezdzic samemu. Jesli pogoda jest w miare znosna jestem gotow dolaczyc sie do kazdej wycieczki w dzien roboczy po godzinie 16:00 i wiekszosc weekendow. Jest mozan jakas lista majlowa w celu ulatwienia komunikacji? Sadzac po postach chyba sie jeszcze jej nie doczekalismy. Czekam zatem na odzew i jakies kontakty. Do zobaczenia. I hope. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wign Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witaj woren; chetnie popedalujemy wieksza ekipa. Najlepiej podaj nr GG lub tel.kom. - wtedy mozemy sie ustawiac przed samym wyjazdem. Sam mam czesto problem z okresleniem sie czy np. za 2 dni moge jechac czy nie. Tak "na szybko" umawiamy sie wlasnie w ten sposob. Moje GG: 1293167 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witaj woren to mój numer gg 7736744 (mam wspólne gg z Żoną) jak coś to pisz ale ogólnie tu się umawiamy na wyjazdy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woren Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hej. Dzieki za pierwsze przywitania. Moje gg jest w profilu a numerami telefonow mozemy sie powymieniac jak juz sobie poklikamy na gg. To ktos cos proponuje? Czy ja jako nowicjusz mam cos zarzucic? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam, czytałem, że jutro ma być fajna pogoda to montujemy coś na ok 12 godzinę (wcześniej muszę kompa kończyć składać)? woren, wign to jak, może jakieś Panie dołączą się?? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madridista Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Wszystkich !! Forum przeglądam od jakiegoś czasu, ale do tej pory służyło mi jako źrółdło informacji i pomocy, aż do teraz. Właśnie znalazłem ten temat i postanowiłem się zalogować. Fajnie że istnieje grupa ludzi która potrafi się zorganizować na wspólne przemierzanie okolic, mam nadzieję że i ja w nalbliższym czasie będę mógł podłączyć sie do waszych podróży. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Cześć Madridista fajnie, że się zalogowałeś witaj wśród swoich:), a co do wspólnych wypadów to już jutro jest możliwość wybrania się gdzieś tylko czekamy na chętnych. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woren Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 No ja bardzo chetnie ale nie 12 :/ cholerna praca... chyba ze 12 ale w nocy to inna sprawa Skocze po jakies lampki bo jak na razie od czasu do czasu Policja mi o nich przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpasti Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 hmmm, można piątek po południu co chłopaki (i może dziewczyny ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.