Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Widze że kilka nowych osób się pojawiło:) Mi było z Wami bardzo miło ale odchodze......do DH. W górki to już chyba bedę tylko samochodem dojeżdżał:P

Pozdrówki, Maszy

hej widzę bratnią duszę

mam czasami wolne miejsce na bagażniku :)

dziś byłem na Wielkiej Sowie, ciężkie podejście ale duża frajda ze zjazdu

jezeli byś miał chęć to daj znać to możemy skoczyć pozjeżdzać - samemu trochę niebezpiecznie, bo jak się cos stanie to nie ma kto pomóc pozbierać

jak jestes zainteresowany to daj znać

pozdrawiam

Piotrek

Wyjazd do Czernicy - info dla zainteresowanych:

Jutro (niedziela) pierwsze miejsce zbiorki o 14:30 obok wspomnianej wczesniej Komendy Wojewodzkiej Strazy Pozarnej... Bede czekal do 14:45...

Nastepne miejsce to kladka zwierzyniecka, a raczej jej koniec ten ze schodami od strony zoo... Bede tam okolo 15:15 do 15:30...

Deszcz wyklucza wycieczke...

Do zobaczenia...

Zaraz, zaraz...

Kilka postwo wczesnie pisalem, ze termin spotkania podam w sobote wieczorem... Poprostu mialem popsuty rower, a ze w sobote mialem urodziny wiec nie wiedzialem czy dam rade usunac usterke... Niestety nie dalem rady i usunalem ja dopiero przed chwila... Dlatego wieczorem napisalem, ze o 14:30...

Czy jest ktos nadal chetny?

Wiec ja odpowiem tak - ja jade wedlug ustalonego wczesniej harmonogramu... Czyli 14:30 - 14:45 bede pod Komenda Wojewodzka Strazy Pozarnej obok Armii Krajowej... A od 15:15 do 15:30 przy kladce zwierzynieckiej... Jak jest ktos chetny to moze w ciemno jechac w ktores z tych miejsc...

Do zobaczenia...

Acha - ja to czarno-szary full, czarne spodenki i czerwono-czarna koszulka... Kasku brak...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...