Pirx Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja tez sie chetnie jutro wybiore ^^ tez moge po 11..... poczekajcie na ewentualnych maruderow(czytaj ja^^) do 11.15 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszy Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Widze że kilka nowych osób się pojawiło:) Mi było z Wami bardzo miło ale odchodze......do DH. W górki to już chyba bedę tylko samochodem dojeżdżał Pozdrówki, Maszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dajcie znać to zabiorę się po drodze moze być np. z Armii Krajowej/Ślężna Jesli wyjazd dojdzie do skutku, to moge cie stamtad zabrac... To niedaleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam! Wyleczyłem rower i chętnie się z wami zabiorę Godzina 11 to chyba dobry pomysł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Reasumując: Godz.11 na Orlenie (jadac od wieży cisnień po lewej stronie) - pasuje ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Widze że kilka nowych osób się pojawiło:) Mi było z Wami bardzo miło ale odchodze......do DH. W górki to już chyba bedę tylko samochodem dojeżdżał Pozdrówki, Maszy hej widzę bratnią duszę mam czasami wolne miejsce na bagażniku dziś byłem na Wielkiej Sowie, ciężkie podejście ale duża frajda ze zjazdu jezeli byś miał chęć to daj znać to możemy skoczyć pozjeżdzać - samemu trochę niebezpiecznie, bo jak się cos stanie to nie ma kto pomóc pozbierać jak jestes zainteresowany to daj znać pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 to obok kładki o której trzeba być? i ile mogę się spóźnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Wyjazd do Czernicy - info dla zainteresowanych: Jutro (niedziela) pierwsze miejsce zbiorki o 14:30 obok wspomnianej wczesniej Komendy Wojewodzkiej Strazy Pozarnej... Bede czekal do 14:45... Nastepne miejsce to kladka zwierzyniecka, a raczej jej koniec ten ze schodami od strony zoo... Bede tam okolo 15:15 do 15:30... Deszcz wyklucza wycieczke... Do zobaczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja odpadam. Moge jechać rano. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Panowie 11 miała byc ^^, hmm teraz to juz nie wiadomo kto kiedy moze i kto bedzie.....imHo trzeba z wyprzedzeniem conajmniej 24 godzinnym ustalac dokładnie, to tak na przyszłość ^^ pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Osobiście wolałbym 11, to dobra pora. Po raz kolejny sprawy zostały załatwione na ostatnią chwilę... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Osobiście wolałbym 11, to dobra pora. Po raz kolejny sprawy zostały załatwione na ostatnią chwilę... Pozdrawiam mi też pasje z rana o 11 później odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hmmm patrzylem na prognoze na jutro na stronce http://meteo.icm.edu.pl/ hmm i patrzac na deszcz na mapkach szczegolowych o chyba ma troszku padac patrzac na intensywnosc kolorow nad wrocławiem ^^ z pesymistycznym pozdrowieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Reasumując: Godz.11 na Orlenie (jadac od wieży cisnień po lewej stronie) - pasuje ? pzdr. Jesli nadal są chętni - poczekam. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpasti Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 wiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jak pisałam ja bede na orlenie o 11 czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Będę o 11 na stacji Orlen przy skrzyżowaniu Ślężnej z Armii Krajowaj tak jak napisała Modliszka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 zostaje przy 11, będę w miejscu opisanym powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dobra ja tez bede ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 A ja nie wiem gdzie to jest, miało być 11 na kładce więc chyba znowu się sam pokręcę gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 to i jA będę na orlenie o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Zaraz, zaraz... Kilka postwo wczesnie pisalem, ze termin spotkania podam w sobote wieczorem... Poprostu mialem popsuty rower, a ze w sobote mialem urodziny wiec nie wiedzialem czy dam rade usunac usterke... Niestety nie dalem rady i usunalem ja dopiero przed chwila... Dlatego wieczorem napisalem, ze o 14:30... Czy jest ktos nadal chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ja jestem. szybka decyzja czy jedziemy, bo jak tak to ja juz muszę z domu wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Czy jest ktos nadal chetny? TAk, ja Nie chce mi sie już jeździć tymi samymi trasami, więc bym się gdzieś wybrał, godzina obojętna. Rano nie mogłem, bo spałem Będe na kładce zwierzynieckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wiec ja odpowiem tak - ja jade wedlug ustalonego wczesniej harmonogramu... Czyli 14:30 - 14:45 bede pod Komenda Wojewodzka Strazy Pozarnej obok Armii Krajowej... A od 15:15 do 15:30 przy kladce zwierzynieckiej... Jak jest ktos chetny to moze w ciemno jechac w ktores z tych miejsc... Do zobaczenia... Acha - ja to czarno-szary full, czarne spodenki i czerwono-czarna koszulka... Kasku brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.