Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mi niestety weekend nie pasuje tylko ewentualnie jutro. W sobotę i niedzielę pracuje dlatego nici z jazdy ale jak ktoś się na jutro pisze to możemy się spotkać jak zwykle na Jana Pawła II pod fontanną ok 10 może 11 to do ustalenia oby tylko pogoda była.

Pozdrawiam.

Wiec niedziele, jesli pojedziemy do Czernicy bedzie wygladac tak:

Zbiorka o godzinie X obok Kladki Zwierzynieckiej za Zoo... Bede jechal z Gaja wiec moge kogos sholowac w to miejsce (przy okazji pozna najszybszy dojazd w tamto miejsce wykluczajacy poruszanie sie ulicami)...

Pozniej jazda walami wzdluz Odry jej prawym brzegiem do Czernicy... Po drodze mozna zboczyc na jezioro Bajkal...

W Czernicy przeprawa mostem kolejowym na lewy brzeg Odry... Powrot terenami wodonosnymi do miejsca startu....

Dystans to okolo 30km... Trasa latwa... Podloze: szuter, "kocie lby", betonowe plyty, moze troche asfaltu... Z zalozenia omijamy drogi publiczne... Czas przejazdu: 3-5 godzin... Wszystko zalezy od tempa obecnych - to ma byc rekreacja, a nie wyscig... Trasa moze ulegac modyfikacjom w zaleznosci od warunkow pogodowych, humorow obecnych i wielu innych czynnikow...

Godzine X podam jutro wieczorem... Jednak mozliwe sa sugestie - wolicie rano, czy popoludniu?

Wiec niedziele, jesli pojedziemy do Czernicy bedzie wygladac tak:

Zbiorka o godzinie X obok Kladki Zwierzynieckiej za Zoo... Bede jechal z Gaja wiec moge kogos sholowac w to miejsce (przy okazji pozna najszybszy dojazd w tamto miejsce wykluczajacy poruszanie sie ulicami)...

Pozniej jazda walami wzdluz Odry jej prawym brzegiem do Czernicy... Po drodze mozna zboczyc na jezioro Bajkal...

W Czernicy przeprawa mostem kolejowym na lewy brzeg Odry... Powrot terenami wodonosnymi do miejsca startu....

Dystans to okolo 30km... Trasa latwa... Podloze: szuter, "kocie lby", betonowe plyty, moze troche asfaltu... Z zalozenia omijamy drogi publiczne... Czas przejazdu: 3-5 godzin... Wszystko zalezy od tempa obecnych - to ma byc rekreacja, a nie wyscig... Trasa moze ulegac modyfikacjom w zaleznosci od warunkow pogodowych, humorow obecnych i wielu innych czynnikow...

Godzine X podam jutro wieczorem... Jednak mozliwe sa sugestie - wolicie rano, czy popoludniu?

ja moge dojechać do ciebie i poczekac np. koło straży pozarnej

Witam, czytam ten temat i widze, że się wypad do czernicy szykuje. Ja mieszkam w okolicach kładki zwierzynieckiej - jeśli plac grunwaldzki można nazwać okolicą:blink: I z chęcią bym się gdzieś za miasto przejechał.

Mam pytanie czy mógłbym razem z wami pojechać?

Ja mam 18 lat.

Witam, czytam ten temat i widze, że się wypad do czernicy szykuje. Ja mieszkam w okolicach kładki zwierzynieckiej - jeśli plac grunwaldzki można nazwać okolicą:blink: I z chęcią bym się gdzieś za miasto przejechał.

Ja mam 18 lat.

No ba! dla mnie spoko ;)

Jesli jestes wysportowana blondynka o wzroscie powyzej 175 cm, 90/60/90 o atrakcyjnym wygladzie i milej aparycji w wieku 20-25 lat to owszem mozesz ale tylko po uprzednim wyslaniu CV z zalaczonym zdjeciem na adres rekrutacja@ustawka.wroclaw.pl...

A tak na powaznie to mozesz... Do spelnienia sa tylko 3 warunki:

1. Musisz miec rower...

2. Musisz na nim umiec jezdzic...

3. Nie mozesz zbytnio marudzic po drodze...

Do zobaczenia...

można z Wami?

spełniam te 3 warunki :confused:

Tak was czytam i nabieram ochoty na dołączenie do waszej grupy...

Jeżeli tempo będzie nie za mocne to i ja wsiądę na swoją "kozą" i przetoczę się z wami w niedzielę

Może mnie ktoś zholuje na miejce spotkania z Krzyków? Dajcie znać to zabiorę się po drodze moze być np. z Armii Krajowej/Ślężna

A jutro na czarną górę... ihaha epa epa :)

Witam,

tak czytam i czytam i takiego mam smaka na tą jutrzejszą jazdę ale jestem w pracy do 13.30 więc nie dam rady:-(( ale może ktoś będzie miał czas w przyszłym tygodniu to się umówimy. Życzę wszystkim super pogody. Może ktoś zrobi fotki z wypadu i je tutaj zamieści, byłoby miło.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...