Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ostatni piątek miesiąca, 18:00

Start z pl. Bema, tu: Boles�awa Drobnera - Mapy Google

:)

Kurcze powoli tez sie wybierałem, ale oświeciło mnie że ta godzina to sie ciemno robi, a umnie światełek brak.

Dodajac do tego fakt iz moje przygody z masą ostatnie były w latach 03-04 kiedy to ich legalnosc była wątpliwa, ach te komisariaty:P obawiam sie pojawic zaciemniony.

• 3 tygodnie później...

Hej

Jakby ktoś miał chęć, to w niedzielę 11.11 o godzinie 10 spotykamy się na skrzyżowaniu Grabiszyńskiej i Hallera - cel - Park Krajobrazowy Doliny Bystrzycy, dojazd rowerami asfaltem, a dalej po lesie. W razie fatalnych warunków atmosferycznych, wyjazd odwołany. Zapraszam :)

Hej Mez, MixingHead, jak dotąd obecność potwierdziło 5 osób, dystans, około 60-70km w tym część po asfalcie, a prędkość ciężko powiedzieć, ale po asfalcie jakieś 25-28km/h, a w terenie to w zależności od umiejętności, ale też bez szaleństw :) fajnie jakby się Wam udało wpaść!

I jak liczna grupa ?

Hej Mez, MixingHead, jak dotąd obecność potwierdziło 5 osób, dystans, około 60-70km w tym część po asfalcie, a prędkość ciężko powiedzieć, ale po asfalcie jakieś 25-28km/h, a w terenie to w zależności od umiejętności, ale też bez szaleństw :) fajnie jakby się Wam udało wpaść!

Ok, dzięki :) Miałem ostatnio małą przerwę, ale z chęcią się pojawię ;) Może nawet z kolegą :)

merxin,z miejsca zbiórki uderzacie w Klecińską i nastepnie w kier. lotniska,czy inna opcja ?bo może się podczepie po drodze :002:

Voivod, szczerze mówiąc myślałem o wyjeździe prosto na Skałkę ul. Krzemieniecką, dalej przez Krzeptów, szybciej w ten sposób opuścimy miasto z miejsca zbiórki, ale jeszcze to przemyślę. Jakby co to dam znać, mam nadzieję, że dasz radę wpaść :)

pozdr

Voivod, tak sobie myślę, że w sumie byłby to dobry pomysł wjechać na szlak na Jarnołtowskiej, w sumie możemy pojechać Klecińską. Gdzie byśmy się spotkali?

Nie wiem jak tam z natężeniem ruchu na Skałkę,a Klecińska do lotniska jest ścieżka,odbijamy asfaltem w Rdestową i w lewo już do Jernałtowa.W niedziele ruch zazwyczaj mały,wiec bez stresa po asfalcie można śmigać.

Jak mi nic nie wypadnie,to chętnie się dołącze w okolicach ND/Muchobór.Wiążącą odp. dam jutro wieczorkiem. :icon_wink:

PS.Tomek jedziesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...