GhOsTwrc Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 A kiedy ona jest i o ktorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mez Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 A kiedy ona jest i o ktorej Każdy ostatni piątek miesiąca, 18:00 Start z pl. Bema, tu: Boles�awa Drobnera - Mapy Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Każdy ostatni piątek miesiąca, 18:00 Start z pl. Bema, tu: Boles�awa Drobnera - Mapy Google Kurcze powoli tez sie wybierałem, ale oświeciło mnie że ta godzina to sie ciemno robi, a umnie światełek brak. Dodajac do tego fakt iz moje przygody z masą ostatnie były w latach 03-04 kiedy to ich legalnosc była wątpliwa, ach te komisariaty:P obawiam sie pojawic zaciemniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wspominasz pamiętne spotkanie w miejscu obecnych arkad wrocławskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Wspominasz pamiętne spotkanie w miejscu obecnych arkad wrocławskich ? Tak też to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merxin Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej Jakby ktoś miał chęć, to w niedzielę 11.11 o godzinie 10 spotykamy się na skrzyżowaniu Grabiszyńskiej i Hallera - cel - Park Krajobrazowy Doliny Bystrzycy, dojazd rowerami asfaltem, a dalej po lesie. W razie fatalnych warunków atmosferycznych, wyjazd odwołany. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mez Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej Merx, kilka technicznych pytań: jaki dystans przewidujecie i jak prędkościowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 I jak liczna grupa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merxin Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej Mez, MixingHead, jak dotąd obecność potwierdziło 5 osób, dystans, około 60-70km w tym część po asfalcie, a prędkość ciężko powiedzieć, ale po asfalcie jakieś 25-28km/h, a w terenie to w zależności od umiejętności, ale też bez szaleństw fajnie jakby się Wam udało wpaść! I jak liczna grupa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mez Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej Mez, MixingHead, jak dotąd obecność potwierdziło 5 osób, dystans, około 60-70km w tym część po asfalcie, a prędkość ciężko powiedzieć, ale po asfalcie jakieś 25-28km/h, a w terenie to w zależności od umiejętności, ale też bez szaleństw fajnie jakby się Wam udało wpaść! Ok, dzięki Miałem ostatnio małą przerwę, ale z chęcią się pojawię Może nawet z kolegą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merxin Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ok, dzięki Miałem ostatnio małą przerwę, ale z chęcią się pojawię Może nawet z kolegą To bardzo fajnie, do zobaczenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 merxin,z miejsca zbiórki uderzacie w Klecińską i nastepnie w kier. lotniska,czy inna opcja ?bo może się podczepie po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merxin Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 merxin,z miejsca zbiórki uderzacie w Klecińską i nastepnie w kier. lotniska,czy inna opcja ?bo może się podczepie po drodze Voivod, szczerze mówiąc myślałem o wyjeździe prosto na Skałkę ul. Krzemieniecką, dalej przez Krzeptów, szybciej w ten sposób opuścimy miasto z miejsca zbiórki, ale jeszcze to przemyślę. Jakby co to dam znać, mam nadzieję, że dasz radę wpaść pozdr Voivod, tak sobie myślę, że w sumie byłby to dobry pomysł wjechać na szlak na Jarnołtowskiej, w sumie możemy pojechać Klecińską. Gdzie byśmy się spotkali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nie wiem jak tam z natężeniem ruchu na Skałkę,a Klecińska do lotniska jest ścieżka,odbijamy asfaltem w Rdestową i w lewo już do Jernałtowa.W niedziele ruch zazwyczaj mały,wiec bez stresa po asfalcie można śmigać. Jak mi nic nie wypadnie,to chętnie się dołącze w okolicach ND/Muchobór.Wiążącą odp. dam jutro wieczorkiem. PS.Tomek jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ja na 95% jutro nie dam rady. Znowu dostałem w palucha na meczu i pewnie jutro będę miał dwa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nagrix Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Wpadnę z... Mezem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 I jak tam panowie śmigamy? Mix,kuruj się kuruj,mam nadzieję że sportów zimowych nie uprawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Mix - coś ostatnio Cię ta piłka bardzo dewastuje:/ ja się zastanawiam czy się nie podłączyć;] zależy czy wstanę i czy damper jakoś dodymam. ps: brudne rowery mogą być w tej waszej grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Dawaj dawaj Robson...błoto musi być ,chyba że jeździsz do kościoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Rob - no niestety mam mega pecha, albo tak niskiego skill'a. Najpierw złamanie, potem nici z wypadu forumowego, teraz znowu. Ale tak jak rower, uwielbiam grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 merxin będę ok 10:15 koło salonu Merca na Klecińskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 merxin będę ok 10:15 koło salonu Merca na Klecińskiej ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 moim zdaniem w tej Skałce(mam na myśli ten las) jest mega lipa , zdecydowanie lepiej pojechac do lasu Malin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 W lesie malin to zrobili autostradę ze dwa kombajny mogą sie mijać. Może o wilczyn ci chodziło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 ja jednak odpadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.