Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

no nic się tam nie dzieje, ciecie siedzą (od strony Łanów i od strony Siechnic, trasa przez Trestno, też) i nie ma co wchodzić z nimi w dyskusję, bo jakby nie było to teren budowy, generalnie wieje tam... nudą. lepiej obierać inne kierunki wycieczek

• 2 tygodnie później...

Kiedyś jechałem z Wrocławia do Gajkowa, zamiast jechać cały czas po lewej stronie Odry, wjechałem na Wyspę Opatowicką i przejechałem do "jakiejśtam" miejscowości. W końcu dojechałem do mostu o którym to tak żywo dyskutujecie. Nie miałem już ochoty wracać na Opatowice więc wjechałem na most który z jednej strony nie był chroniony, była jedynie siatka zawiązana drutem. Po ciuchu odwiązałem drut i wjechałem na most, po dojechaniu na drugą stronę zauważyłem przyczepkę kempingową a zaraz obok niej starszego, grubego pana z wąsem. Przedstawiłem mu jasno sytuację że się śpieszyłem do znajomego, tyle że popełniłem błąd zjeżdżając na Opatowicką. Wąsaty pan stwierdził że kłamię, ale zaraz po tym otworzył kłódkę którą były zamknięte kraty.

No i tym oto sposobem udało mi się przejechać most i wjechać do Łan.

Zapraszam żaków i młodzików na treningi WKK na Kilimandżaro we wtorki i czwartki o 17:30

A co tam ogólnie chłopaki? Planujecie coś?

A ja wczoraj trafiłem na otwarty most, ale chyba tylko dlatego, że wpuszczali tam ciężarówki ;) Skorzystałem z okazji i śmignąłem przez niego od strony Blizanowic. Od strony Łanów faktycznie stała przyczepka i strażnik teksasu obok. Zero reakcji :P Tylko kierowca auta który mnie mijał na moście krzyczał "trzymaj się! (za)TRZYMAJ SIĘ!" ... no to się trzymałem :P

Postawili też znaki po obu stronach.

MixingHead, mówią, że do końca września. Ale GDDKiA nie podała dokładnego terminu. Czyli pewnie będzie jakieś opóźnienie.

Co do przejezdności się nie wypowiem. Jak jechałem tam w zeszłym tygodniu to stały zapory dla samochodów (przy końcu AOW). Rowerem się przeciśniesz, ale nie wiem jak dalej.

Witam wszystkich!

Chcielibyśmy zaprosić wszystkich na rundę pod hasłem Zakończenie Sezonu 2012.

Spotykamy się w najbliższą niedzielę 07.10 pod Aquaparkiem (gł. wejście) o 11:00.

W planach trasa na Gromnik (taka górka za Strzelinem) i powrót albo przez Oławę albo od razu do Wrocka - do ustalenia.

W marcu na inauguracji stawiło się >30os, po cichu liczymy że i tym razem frekwencja będzie równie imponująca ;)

Aktualne info na naszym profilu FB

http://www.facebook.com/HusariaSzosowa

lub w temacie na innym forum

http://www.forumszos...=asc&start=1515

Zapraszamy wszystkich serdecznie, bez znaczenia szosa, przełaj czy mtb, każdy znajdzie coś dla siebie!

pzdr

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...