Olgierd Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Otwarty na pewno nie jest, więc "legalny" przejazd jest niemożliwy. W kwestii przeciskania się albo dogadywania z jakimiś ciećmi -- nie wypowiadam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Byłem przed chwilą - zastawione siatką, która była wielokrotnie forsowana sadząc po uszkodzeniach, ale zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ja też,od strony Łanów jest stróż,czasami dwóch i nie warto się z nimi szarpać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 krótkie podsumowanie http://footage.shutterstock.com/clip-1375603-stock-footage-a-soft-desert-wind-blows-over-death-valley-sand-dunes.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 krótkie podsumowanie http://footage.shutt...sand-dunes.html Ale czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mez Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Chyba postępu prac na moście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart71 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 no nic się tam nie dzieje, ciecie siedzą (od strony Łanów i od strony Siechnic, trasa przez Trestno, też) i nie ma co wchodzić z nimi w dyskusję, bo jakby nie było to teren budowy, generalnie wieje tam... nudą. lepiej obierać inne kierunki wycieczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyla82 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Hej, ps: a po wspomnianym wyżej tripe 2l wstecz, mało kto się znów odezwał;/ może to się zmieni.... Co niektórzy to nie, że się nie odzywają, ale ujeżdżają rower w krainie kangurów Pozdrowienia dla ekipy z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Albo po prostu jeżdżą . Ja właśnie poskładałem nowy rowerek na objeżdżanie Wrocławia i okolicy, i jak by co jestem gotowy na wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Kiedyś jechałem z Wrocławia do Gajkowa, zamiast jechać cały czas po lewej stronie Odry, wjechałem na Wyspę Opatowicką i przejechałem do "jakiejśtam" miejscowości. W końcu dojechałem do mostu o którym to tak żywo dyskutujecie. Nie miałem już ochoty wracać na Opatowice więc wjechałem na most który z jednej strony nie był chroniony, była jedynie siatka zawiązana drutem. Po ciuchu odwiązałem drut i wjechałem na most, po dojechaniu na drugą stronę zauważyłem przyczepkę kempingową a zaraz obok niej starszego, grubego pana z wąsem. Przedstawiłem mu jasno sytuację że się śpieszyłem do znajomego, tyle że popełniłem błąd zjeżdżając na Opatowicką. Wąsaty pan stwierdził że kłamię, ale zaraz po tym otworzył kłódkę którą były zamknięte kraty. No i tym oto sposobem udało mi się przejechać most i wjechać do Łan. Zapraszam żaków i młodzików na treningi WKK na Kilimandżaro we wtorki i czwartki o 17:30 A co tam ogólnie chłopaki? Planujecie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mez Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A ja wczoraj trafiłem na otwarty most, ale chyba tylko dlatego, że wpuszczali tam ciężarówki Skorzystałem z okazji i śmignąłem przez niego od strony Blizanowic. Od strony Łanów faktycznie stała przyczepka i strażnik teksasu obok. Zero reakcji Tylko kierowca auta który mnie mijał na moście krzyczał "trzymaj się! (za)TRZYMAJ SIĘ!" ... no to się trzymałem Postawili też znaki po obu stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Kiedy dokładnie otwierają S8 ? Da się jeszcze tamtedy przejechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 MixingHead, mówią, że do końca września. Ale GDDKiA nie podała dokładnego terminu. Czyli pewnie będzie jakieś opóźnienie. Co do przejezdności się nie wypowiem. Jak jechałem tam w zeszłym tygodniu to stały zapory dla samochodów (przy końcu AOW). Rowerem się przeciśniesz, ale nie wiem jak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Ktoś coś dziś po południu lub jutro? Jeśli tak, to zapraszam, bo mam troszkę czasu... Tylko proszę o łagodny wymiar kary, 90 dni nie siedziałem na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Cholera wyszedłbym ale coś mi się spierdzieliło w lewym kolanie wczoraj na orliku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Powrót z Obornik w dzisiejsze popołudnie - zimno, mokro i bardzo szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Powrót z Obornik w dzisiejsze popołudnie - zimno, mokro i bardzo szybko . Masz juz jakies przecieki gdzie w tym roku MNM? wciaz okolice Mikolaja? jest nowy sprzet i trzeba sie sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 http://forum.artemis.wroclaw.pl/viewtopic.php?f=13&t=22690 http://forum.artemis.wroclaw.pl/viewtopic.php?f=13&t=22690 Mamy info że nie będzie błota... i tyle. Zwykły zjadacz chleba chyba nic nie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość suchy Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam wszystkich! Chcielibyśmy zaprosić wszystkich na rundę pod hasłem Zakończenie Sezonu 2012. Spotykamy się w najbliższą niedzielę 07.10 pod Aquaparkiem (gł. wejście) o 11:00. W planach trasa na Gromnik (taka górka za Strzelinem) i powrót albo przez Oławę albo od razu do Wrocka - do ustalenia. W marcu na inauguracji stawiło się >30os, po cichu liczymy że i tym razem frekwencja będzie równie imponująca Aktualne info na naszym profilu FB http://www.facebook.com/HusariaSzosowa lub w temacie na innym forum http://www.forumszos...=asc&start=1515 Zapraszamy wszystkich serdecznie, bez znaczenia szosa, przełaj czy mtb, każdy znajdzie coś dla siebie! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 A mniej więcej ile wyjdzie km całości i jaki przedział czasowy? Tempo w miarę dynamiczne czy typowa turystyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aby nie jechać DW395 to jakieś 60km w jedną stronę musi wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Długość pętli to ponad 144km. Koniec Sezonu v.2 | GPSies Ale chłopaki tam na szosach będą cisnąć... Ja mam tylko MTB'ka z oponami 2,2" Więc ogólnie co najwyżej 30km/h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Kto jedzie na Mase Krytyczna w następny piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mez Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja też pewnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.