magda1987 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 hej, wybiera się ktoś w jakąs ciekawą trasę ale w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 U mnie się skończyło na 88,8km - czyli to cały czas bliżej 60 niż 120 . I też była to moja życiówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mi się wczoraj podobał odzew na pytanie, czy zwiedzamy Dowiedzieliśmy się co to znaczy zostać wyprowadzonym w pole, obczailiśmy ruchomy most - trzymałem go specjalnie dla Evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 foty z wczoraj:) http://wtrns.fr/g2dygta81KJJDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 hej, wybiera się ktoś w jakąs ciekawą trasę ale w tygodniu? Ja jestem elastyczny czasowo, chętnie gdzieś w tygodniu pojadę. Tylko co to jest dla Ciebie ciekawa trasa? Asfalt/teren, ile kilometrów i jakie tempo, żebym nie był ogonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witaness Ja chętnie w środę wystartuję skoro świt,tak 10-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magda1987 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja jestem elastyczny czasowo, chętnie gdzieś w tygodniu pojadę. Tylko co to jest dla Ciebie ciekawa trasa? Asfalt/teren, ile kilometrów i jakie tempo, żebym nie był ogonem? Już tak nie czaruj, ogonem to zazwyczaj są dziewczyny Może byłby ktoś chętny na taka opcję: http://www.czasnarower.pl/trasa/337 Z Wrocławia do Sobótki i na Ślężę. Ktoś był? Mierzę siły na zamiary więc albo z częściowym powrotem pociągiem, albo z noclegiem gdzieś nad wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mnie takie coś odpowiada, w sumie już od jakiegoś czasu planuję się na Ślężę wtoczyć. Ale lżejszym podjazdem raczej, no i właśnie w tygodniu, żeby tłoków na szlaku nie było, bo slalom między piechurami jest pewnie mało przyjemny. Do środy odpadam, ale taki czwartek by mi pasował perfekcyjnie, ewentualnie piątek. Nie wiem jak Tobie czy ewentualnym innym chętnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magda1987 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A mi właśnie środa pasuje. Ewentualnie na czwartek mogłabym się umówić na powrót bo rozważam wypad z noclegiem, takie małe wakacje;D Aha, no i są jakieś chętne dziewczyny? Byłoby raźniej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No to szkoda, ja właśnie środę mam zarezerwowaną i na pewno rady nie dam. Na sam powrót raczej nie będę się umawiał, bo raz, że po wjeździe nie wiem czy będę czuł się na siłach od razu wracać te 50 kilo do domu, a dwa, że w sumie to właśnie ten wjazd to najlepsza zabawa chyba . Jakby się okazało, że kobieta zmienną jest i czwartek zacznie odpowiadać, to daj znać. Ale może Ci się jakieś inne towarzystwo jeszcze odezwie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ja bym mógł taką trasę zrobić ale na początku sierpnia dopiero. Po zaliczeniu rajdu konwalii (udało mi się zebrać paru chętnych). W tygodniu coś lajtowego bo już wysiadam powoli. Druga sprawa : Jako że z innej imprezy mi sie ekipa wykruszyła to może ktoś chętny na nocne lasu przeczesywanie ? http://www.rogaining.pl/siapula16/ Bez biegania, spokojny marsz tylko aby przejść część trasy 25-35km. Ciekawa sprawa bo trasę się ustala samemu. Mam oświetlenie które wystarczy na 2-3 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Gdyby zamiast marszu byl mozliwy przejazd dwukolowcami to mysle, ze ekipa by sie znalazla do takiej zabawy. Poniewaz zaawansowane lenistwo nie pozwala mi zaglebic sie w wyslanego przez Ciebie linka to napisz czy jest opcja rowerowa czy mozna tylko "z buta". Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wyślę im maila z zapytaniem. Ale w regulaminie nie ma nic o rowerach, bo mi to rybka w sumie jak (na rajd konwalii nie było tu chętnych rowerowo - za daleko/za duży okres czasu trzeba przeznaczyć ?). Zakładam jednak, że trasa wybitnie piesza z krzaczorami i przebijaniem się przez las Czyli to co najlepsze. Ja mogę to robić nawet poza oficjalnym końkursem, byleby zaliczyć kolejny nocny etap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wybieram się w sobotę w Góry Sowie. Póki co planów sprecyzowanych nie mam, najprawdopodobniej będę jechał pociągiem do Głuszycy. Rozważam ewentualny nocleg do niedzieli. Jeśli ktoś chętny to zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 może ktoś ma ochotę pojeździć jutro tak do 16:00? Tempo i kierunek do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 W Strzelinie trasa typowo piesza niestety. Jeżeli nikogo nie znajde na wyjazd to pytanie - ktoś chce zrobić sobótkę w niedziele ? Jak szaleć to szaleć Jednak jadę w sobotę, więc na niedziele coś lajtowego Z jakimś grillem czy innym piknikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A ja jutro Puszcza Solska,Roztocze i jak na bilboardach :pieknywschód.pl.Kolejne zdjęcia z pod ukraińskiej granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wybieram się w sobotę w Góry Sowie. Póki co planów sprecyzowanych nie mam, najprawdopodobniej będę jechał pociągiem do Głuszycy. Rozważam ewentualny nocleg do niedzieli. Jeśli ktoś chętny to zapraszam! Sprawdź sobie wcześniej przebieg trasy maratonu w Bielawie żeby nie trafić na kurs kolizyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Sprawdź sobie wcześniej przebieg trasy maratonu w Bielawie żeby nie trafić na kurs kolizyjny. Sprawdziłem i już mi się nie podoba, mogą mi przeszkadzać Dzięki arek_wro! Może pojadę tam w niedzielę. Tylko jakaś koncepcja na sobotę by się przydała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 W Strzelinie trasa typowo piesza niestety. E tam, da rade poszaleć u nas w lesie. Ciężkich podjazdów to może nie ma, ale jest gdzie się spocić. Polecam omijanie czerwonego szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 E tam, da rade poszaleć u nas w lesie. Ciężkich podjazdów to może nie ma, ale jest gdzie się spocić. Polecam omijanie czerwonego szlaku. To zależy co robisz. Jeżeli dostajesz mapę z PK do znalezienia to może być ciężko. Wrócę w niedziele to dam znać czy można było się tam na silę pchać rowerem. Tzn jak bardzo by to na silę było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Spoko, to może spotkamy się w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jeżeli będziesz między 22 a 6 w trasie to jest szansa :] Prawdopodobnie 3 osoby w tym kula u nogi w postaci kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 nocna eskapada? 8 godzin to niezle widelki można 4x zrobić strzelin-ziebice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja już po. Usytuowanie pkt bardzo by utrudniało poszukiwanie rowerowe. Wiecej by z tym było zachodu niz fun'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.