Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Grilla sobie robią jak w wielu zakładach pracy - normalka że mają tereny rekreacyjne (wyguglaj sobie volvo :).

Z tym, że Volvo nie leży w żadnej strefie ochronnej, więc niech sobie robią tam -- czy gdziekolwiek indziej -- co chcą (to prywatne przedsiębiorstwo, więc dosłownie "co chcą": striptiz, wódzia, etc.).

Natomiast MPWiK chroni te tereny ze względu na rzekome zagrożenie zabrudzenia wody. Chroni tak bardzo, że aż wynajmuje jakieś Zeco czy sam już nie wiem co -- ochroniarzy w autach -- w celu zaganiania rowerzystów.

Osobiście przestałem się już tam z nimi ganiać, nie mam potrzeby wjeżdżać w te ich zakazane rewiry, ale dekadę temu z okładem... to się działo! ;-)

Dzisiaj zwiedzałem tereny Czernica,Łęg i tamte rejony(60 km)jak tempo bedzie dla emerytów to jestem chętny kole 10.

Artur - myślę że nawet syna możesz zgarnąć z nami:) i w końcu miło będzie się spotkać na rowerze a nie na terenie portu miejskiego w drodze do sklepu :thumbsup: a godzina 11 może nawet Bartolom(ina oraz thrawn) przypasuje :whistling:.

Będę ja ze swoją Babu i...zobaczymy kto jeszcze.

spot pod milenijką od str osobowic?? jak insze miejsce spota to proponujcie:) My startujemy z Brodzinskiego, Mix jak będzie to pędzi spod podwala reszta nie wiem...

zaczajeni jak to nasmarował Mix - nie bać się...

hmm skoro będzie Syn pana Arturo więc może:

1) Czernica,Łęg i tamte rejony zahaczając o Bajkała

2) Wilczyn - przez osobowicki i rędzinski i nie obędzie się bez odrobiny asfaltu oraz mnóstwa piaskowego podłoża w lesie wilczyńskim :)

3) walimy w ciemno gdzie nam się będzie chciało:) tzw spontan

4) inne Wasze propozycje

start 11 spod milenijki widzę że pasi więc przynajmniej tu jest jasność

cosh...parę słów podsumowania:

-znów życie nas oszukało :D miało być 60km (wniosek-nie ufać kobietom;>)

-zacna ekipa

-przedobry placek w Czernicy

-czemu nikt nie chciał się ścigać po schodach na wieży widokowej?

-błoto w Kotowicach nie zawiodło:)

- średnia miejscami taka hmmm - milusia

Moje skromne Babu się nie chwali ale zrobiła wczoraj swoją życiówkę (chyba pęknę z dumy), coraz bardziej się obawiam że niedługo (może przyszły sezon) zostanie jakimś ścigantem :)

pozdro i do następnego...

pozdrower - robson

ps: Artur - szkoda że nie podjąłeś pogodowego wyzwania bo pogoda była idealna na śmiganko.

-znów życie nas oszukało :D miało być 60km (wniosek-nie ufać kobietom;>)

Co złego to nie ja :teehee:

Moje skromne Babu się nie chwali ale zrobiła wczoraj swoją życiówkę (chyba pęknę z dumy), coraz bardziej się obawiam że niedługo (może przyszły sezon) zostanie jakimś ścigantem :)

Aleś wymyślił. Setka dalej nie zrobiona (5km zabrakło). Na podjazdach jeszcze długo będę z tyłu, tam mi dobrze :) A Ty ze mną, bo inaczej foch :closedeyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...