MixingHead Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Ja dziś mam obowiązki poza rowerowe, więc jutro o 9-10 możemy wyruszyć jak będą chętni. Mam czas do ok. 18. Wilczyn przez Szymanów czy cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Grilla sobie robią jak w wielu zakładach pracy - normalka że mają tereny rekreacyjne (wyguglaj sobie volvo . Z tym, że Volvo nie leży w żadnej strefie ochronnej, więc niech sobie robią tam -- czy gdziekolwiek indziej -- co chcą (to prywatne przedsiębiorstwo, więc dosłownie "co chcą": striptiz, wódzia, etc.). Natomiast MPWiK chroni te tereny ze względu na rzekome zagrożenie zabrudzenia wody. Chroni tak bardzo, że aż wynajmuje jakieś Zeco czy sam już nie wiem co -- ochroniarzy w autach -- w celu zaganiania rowerzystów. Osobiście przestałem się już tam z nimi ganiać, nie mam potrzeby wjeżdżać w te ich zakazane rewiry, ale dekadę temu z okładem... to się działo! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Ja dziś mam obowiązki poza rowerowe, więc jutro o 9-10 możemy wyruszyć jak będą chętni. Mam czas do ok. 18. Wilczyn przez Szymanów czy cokolwiek Dzisiaj zwiedzałem tereny Czernica,Łęg i tamte rejony(60 km)jak tempo bedzie dla emerytów to jestem chętny kole 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Dzisiaj zwiedzałem tereny Czernica,Łęg i tamte rejony(60 km)jak tempo bedzie dla emerytów to jestem chętny kole 10. Artur - myślę że nawet syna możesz zgarnąć z nami:) i w końcu miło będzie się spotkać na rowerze a nie na terenie portu miejskiego w drodze do sklepu a godzina 11 może nawet Bartolom(ina oraz thrawn) przypasuje . Będę ja ze swoją Babu i...zobaczymy kto jeszcze. spot pod milenijką od str osobowic?? jak insze miejsce spota to proponujcie:) My startujemy z Brodzinskiego, Mix jak będzie to pędzi spod podwala reszta nie wiem... zaczajeni jak to nasmarował Mix - nie bać się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Jaką trasę planujecie, tak z grubsza? Raczej 60km, czy może 120km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Miło Panie Robson za taką odpowiedź,czyli czekam na ustalenia co do konkretnej godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana87 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Jaką trasę planujecie, tak z grubsza? Raczej 60km, czy może 120km? Raczej bliżej 60km niż 120km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 hmm skoro będzie Syn pana Arturo więc może: 1) Czernica,Łęg i tamte rejony zahaczając o Bajkała 2) Wilczyn - przez osobowicki i rędzinski i nie obędzie się bez odrobiny asfaltu oraz mnóstwa piaskowego podłoża w lesie wilczyńskim 3) walimy w ciemno gdzie nam się będzie chciało:) tzw spontan 4) inne Wasze propozycje start 11 spod milenijki widzę że pasi więc przynajmniej tu jest jasność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 spontan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie,nie..moje młodsze dziecko na wakacjach.Proszę w organizowaniu już dzisiejszego wyjazdu na to nie patrzeć.Może być SPONTAN ale w stronę Wilczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Evo, a na PM czasem zaglądasz? A ja na znak protestu ,że nie jadę posiedzę sobie w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Świetna prognoza pogody, pogodynka i newmeteo sie wysypały dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Pogoda w sam raz żeby się ubłocić,) ja właśnie stoję pod lidlem i czekam na burze:) voivod-czasem zaglądam na pw ale pisałeś że pracujesz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Pogoda dla zawodowców.Miłego śmigania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Pogoda dla zawodowców.Miłego śmigania ale...ale już nie pada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jeżeli ma byc tylko rodzina androidów to wnioskuje o przesunięcie o ok 20min, bom w proszku jeszcze ;/ Chyba, że wolicie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 tylko bez przytyków ok 11:20 sajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Memo z dzisiejszej trasy - nigdy więcej nie jechać bez mapy CAŁYCH okolic wro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 wielkie dzięki za impre:) Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports ps: memo2: zapmiętaj te sklepy z miłą obsługą ps2:foty później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dzięki! Do następnego! Teraz tak myślę, że zjadłbym to ciasto od Koła Gospodyń Wiejskich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Zacny dystans Milordzie jakby co to mape calych okolic Wro posiadam tak wiec kwestia uzyczenia jest do dogadania. Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana87 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dzięki Panowie za tripa i do następnego! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ja właśnie z dogrywki wróciłem :> A mapę mam tylko wziąłem inny obszar bo plany były inne teraz bedę brał obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 cosh...parę słów podsumowania: -znów życie nas oszukało miało być 60km (wniosek-nie ufać kobietom;>) -zacna ekipa -przedobry placek w Czernicy -czemu nikt nie chciał się ścigać po schodach na wieży widokowej? -błoto w Kotowicach nie zawiodło:) - średnia miejscami taka hmmm - milusia Moje skromne Babu się nie chwali ale zrobiła wczoraj swoją życiówkę (chyba pęknę z dumy), coraz bardziej się obawiam że niedługo (może przyszły sezon) zostanie jakimś ścigantem pozdro i do następnego... pozdrower - robson ps: Artur - szkoda że nie podjąłeś pogodowego wyzwania bo pogoda była idealna na śmiganko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana87 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 -znów życie nas oszukało miało być 60km (wniosek-nie ufać kobietom;>) Co złego to nie ja Moje skromne Babu się nie chwali ale zrobiła wczoraj swoją życiówkę (chyba pęknę z dumy), coraz bardziej się obawiam że niedługo (może przyszły sezon) zostanie jakimś ścigantem Aleś wymyślił. Setka dalej nie zrobiona (5km zabrakło). Na podjazdach jeszcze długo będę z tyłu, tam mi dobrze A Ty ze mną, bo inaczej foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.