Szoppers Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Bravo! Evolec-zucholec! ale fakt ze wlasciciel powienien dostac karnego ku..sa za taka linke jak w koncu przekazales rower? ktos szukal namiaru na Ciebie u ochrony? powiesiles kartke na plocie? czekales az przyjdzie po rower? a zlodziejaszek powinien tak polknac swoj scyzoryk zeby mu sie otworzyl w odbytnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 zostawiłem dane z prawka u ochrony+nr tel, zabrałem rower i pojechałem w str chaty, po dordze spotkałem polismajstrów oczywiście roweru nie chcieli odebrać więc podjechałem na posterunek na grunwaldzką, po dojechaniu na miejsce zadzwonił telefon - owner się znalazł, poczekałem 20min aż podejdzie z buta, pogadaliśmy chwilę rower wrócił do prawowitego właściciela:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Evo...postawa godna naśladowania a przy dziesiejszej znieczulicy społecznej wartość czynu wzrasta x 5.Miło że są jeszcze ludzie , co nie maja na wszystko !@#$% -ne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nawet nie chodzi o znieczulice. Nigdy nie wiesz czy jakiś koleżka złodzieja z ABS'em się gdzieś nie czai. Albo co koleś może mieć w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Obywatelska postawa! Patrząc na zdjęcie uzmysłowiłem sobie, że widziałem wczoraj właściciela jak jechał na tym rowerze popołudniową porą. Uwagę zwróciłem na kształt ramy i tego XCR'a. Czyżby wysoki szczupły chłop był właścicielem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A tak już mniej bohatersko: jest ktoś chętny zrobić jutro/w sobotę jakieś 60-70 kilometrów, rekreacyjnym tempem? Jak trochę mniej czy więcej, to też się nie obrażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jeszcze apropo jaszczura i jazdy na orientację, ktorego wrzuciłem wczesniej. Może ktoś chętny na trasę rowerową 50km ? Bez opłaty startowej. Limit 8h+1h. Tylko, że tu już potrzeba samochodu na 2 rowery i 3 osoby. Wyjazd by był w sob o 6, start o 8:30. Powrót w sobotę. W rowerowych jeszcze nie startowałem, ale w pieszych są sukcesy i miejsca na podium (się pochwalę) :] Edyta: Znalazłem kogoś na trasę pieszą więc ewentualnie na taką możemy kogoś zgarnąć jako 4 osoba. Edyta druga: Jak dostane info odnośnie Śnieżnika to może uda mi się zakombinować żeby się pojawić. Tyle, że bym potrzebował transportu w stronę powrotną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 A tak już mniej bohatersko: jest ktoś chętny zrobić jutro/w sobotę jakieś 60-70 kilometrów, rekreacyjnym tempem? Jak trochę mniej czy więcej, to też się nie obrażę. Ja jestem chętny. Jak pasuje Ci moje towarzystwo to napisz: gdzie i o której start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ja jestem chętny. Wysłałem Ci na PM kontakt do mnie, napisz to się ugadamy konkretnie jakoś. Bo ja generalnie jutro mam cały dzień wolny, także odpowiada mi którakolwiek godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 http://www.rajdkonwalii.pl/ ekhm - jacyś chętni ? (może być z buta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Orientuje się ktoś czy niebieski pieszy szlak w masywie ślęży jest przejezdny rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Orientuje się ktoś czy niebieski pieszy szlak w masywie ślęży jest przejezdny rowerem? To jest ten z przełęczy Tąpadła na wierzchołek? Jeśli tak, to nie Chyba że: (i) w dół, (ii) masz zjazdowy rower, (iii) jesteś w tym dobry ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ojjjj, nie. Absolutnie. Chyba najtrudniejszy jest. Edit: Żaden rower tam nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dzień dobry, pierwszy wpis to wypada się przywitać Mojemu kompanowi rowerowemu rośnie coraz większy brzuch i pewnie długo już nie pojeździ, więc zgłaszam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Kręci ktoś jutro, start godz.10-11 ? kierunek, dystans do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Miejmy nadzieję, że na rejestracji sie nie skończy jak ostatnio u koleżanki - chyba, ze jeszcze siły zbiera na pojawienie sie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crasti Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Z chęcią pośmigam po Wrocławiu o okolicach. Jestem z gminy Długołęka - zgłaszam się ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 jak plan na sobotę?? start 10-11 spod milenijnego od str osobowic, może exploracja wilczyna?? może coś inszego?? jakieś propozycje? ew można w niedzielę ktoś będzie?? Mix jako nawigator?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianF Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 jak plan na sobotę?? start 10-11 spod milenijnego od str osobowic, może exploracja wilczyna?? może coś inszego?? jakieś propozycje? ew można w niedzielę ktoś będzie?? Mix jako nawigator?? ja chętnie - poza asfaltami do 15:00 pokręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 a ja znów z chęcią ,ale od 14:45-15:00 mogę startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 a ja znów z chęcią ,ale od 14:45-15:00 mogę startować ale mówicie Panowie o sobocie czy niedzielce??:> ps: Voivod - hak naprostowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianF Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 ale mówicie Panowie o sobocie czy niedzielce??:> ps: Voivod - hak naprostowałeś?? ja chetnie w sobotę - ew pon-pt w godzinach wszelakich, z voivod'em zapinamy się w sztafetę - może ktorys z forumowiczów ochotę mieć bedzie na dłuższe krecenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ja kurde nie wiem jeszcze. Byc może będę w sob trawę kosił (taką prawdziwą żeby nie było ), wszystko zależy od pogody. Ale jeden dzień powinienem wygospodarować. Tydzień temu zwiedzałem tereny MPWiK Ostatnio co wyjazd to jakies nowe tereny zwiedzam we wro Super sprawa. Jeżeli pasi to dam znać jutro dopiero ;/ Może trasa maratony wrocławskiego tego co był kiedyś pod trzebnica lub któryś z ostatnich ? Sobótkę wspominałeś :> I chciałbym trochę asfaltu bo czuje moc :] Dosłownie parę km. Zapraszam przyczajonych nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Tydzień temu zwiedzałem tereny MPWiK Te skurkowańce sobie postawiły w przynajmniej jednym miejscu -- na wyjściu z Międzyrzeckiej w Świątnicką -- monitoring (sic!). Blokuje wjazdu na "zakazany", może 200-metrowy, odcinek. Kiedyś tam przy kładce co najwyżej stali jacyś ochroniarze, a teraz -- CCTV. Nb. właśnie w połowie tego "zakazanego" odcinka jest takie miłe zakole Oławki, gdzie MPWiK ma stanowiska do urządzania sobie bib (grile, takie tam). O dokładnie tu. Oczywiście kwestie ochrony ujęć wody nie pozwalają śmignąć rowerem czy pieszkom przez ten asfaltowy łącznik Międzyrzecka-Świątnicka, ale urządzać tam imprezy pracownicy MPWiK mogą -- to już nie jest ekologia. (Mnie od razu taki Elewarr do głowy przychodzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Kamery są co najmniej dwie na tej trasie (zapewne trzecia przy przeciwległym wejściu). I kilka na innych obiektach w głębi terenu. Kontrola zależy od upierdliwości ochroniarza, ale to jego praca. Ktoś niepowołany tak czy inaczej, jak będzie chciał, to się dostanie (ale i tak trochę to dziwne - woda jest potem i tak ozonowana i badana, chyba że aż tak bardzo się nie znam . Grilla sobie robią jak w wielu zakładach pracy - normalka że mają tereny rekreacyjne (wyguglaj sobie volvo . Wstęp legalny jest z kartą wędkarską taka ciekawostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.