Voivod Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 no to jestem w szoku i zarazem pozytywnie zaskoczony.planuje pokręcić w tamtym kierunku, a mam alergie na pędzące stalowe rumaki i z tąd to pytanie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Przecież ją widać nawet na Street View. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Po ostatnich przygodach z deszczem i błotem, moja zabytkowa maszyna (jeden z najstarszych aktywnych pojazdów na forum wymaga ręki specjalisty. Regulacja obu przerzutek i wymiana tylnej linki przerzutki. Jeżeli nie będzie chętnego, za odpowiednim wynagrodzeniem, to gdzie najlepiej oddać żebym nie poszedł z torbami ? pzdr Druga sprawa: http://nowagazeta.pl/2012/06/ps-6892-drugie-dni-prusic-juz-w-ten-weekend/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ps-6892-drugie-dni-prusic-juz-w-ten-weekend 40km - ktoś chętny ? Dojazd do trzebnicy szynobusem, i dalej rowerem, powrót tez rowerem, więc dystans przyzwoity powinien wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Po ostatnich przygodach z deszczem i błotem, moja zabytkowa maszyna (jeden z najstarszych aktywnych pojazdów na forum wymaga ręki specjalisty. Regulacja obu przerzutek i wymiana tylnej linki przerzutki. Jeżeli nie będzie chętnego, za odpowiednim wynagrodzeniem, to gdzie najlepiej oddać żebym nie poszedł z torbami ? pzdr qrde taki tłum się zgłosił że aż mi goopio:) ps: znalazłem tą tylną alivio jak coś moge oddać w Twoje łapy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie ważne, że las krzyży. Ważne, że job done człowieku kałuża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati54 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witam jestem z bierutowa koło wrocławia a wsumie koło olesnicy z chęcią gdzies posmigam w drugiej połowie lipca są chętni:)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Po ostatnich przygodach z deszczem i błotem, moja zabytkowa maszyna (jeden z najstarszych aktywnych pojazdów na forum wymaga ręki specjalisty. Regulacja obu przerzutek i wymiana tylnej linki przerzutki. Jeżeli nie będzie chętnego, za odpowiednim wynagrodzeniem, to gdzie najlepiej oddać żebym nie poszedł z torbami ? qrde taki tłum się zgłosił że aż mi goopio:) ps: znalazłem tą tylną alivio jak coś moge oddać w Twoje łapy;] hmmm.. to aż specjalista potrzebny? Myślę, że spokojnie dasz samemu radę, opisy masz nawet na tym forum. Zdemontuj linkę, pozbieraj wszystkie pancerze, podejdź do jakiegoś sklepu, np. tego naprzeciw Arkad, wręcz im do ręki stary pancerz i poproś o nową linkę, docięcie na wymiar nowego pancerza oraz nowe końcówki do niego. Potem tylko poskładaj to do kupy i wyreguluj wg opisu lub spakuj do Pasterki, pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Już zrobione. Wszystkie części miałem. I jak się okazało wcale tak szybko nie poszło. Jednoosobowo i bez stojaka to by mnie chyba krew zalała, z moją cierpliwością :] Nie wspominając, że najlepiej przemawia zobaczenie czegoś na żywo, niz tekst pisany. Ale chętnie się doedukuje na zlocie Edit: Jak czasem pomagam w różnych sprawach to tez się często zastanawiam - co w tym trudnego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Hej, trochę nietypowo, bo w poniedziałek mam zamiar wybrać się pociągiem do Barda. Na pewno chce przejechać szlak czerwony. Jeśli ktoś chętny to zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Panie i Panowie, wielki BRO dla Robsona Evolca. On to bowiem uratował dziś sprzed Galerii Dominikańskiej rower przed kradzieżą !!!!!!!!!!!!!! Nie wnikam w szczegóły, ale szacun! Proszę o brawa! Jeden bajk więcej uratowany i właściciel szczęśliwy! Dla Robsonu - niech mu gwiaaaaaaaazdkaaaaaaaa pomyślnościiiii nigdyyyy nie zagaśniiiieeee! Rob - kocham Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilonowa Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 brawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Bardzo pozytywna wiadomość. Można prosić o jakieś szczegóły? Jakaś lepka rączka została nieszczęśliwie przetrącona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dodam, że "cudzy" rower, nie swój... Więc tym bardziej, za pomoc nieznanemu bliźniemu - brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 niedoszła ofiara;) zapinka może słaba ale trwało to na moich oczach ze 2sek!!!! wyjął sekator z plecaka, yebudubu i... OFT nie zostawiajcie rowerów pod galeriami! ochroniarz powiedział że kamery nie zawsze wł!! po drugie takiego uratowańca nie mogą nawet przechować u siebie!! musiałem go zabrać i na moją prośbę pozostawiłem swoje dane u ochrony(delta suck!!!) pozdrower ps: właściciel ma dziś urodziny - miałby piękny prezent ale dostał lepszy:) rower nietknięty i przecięte zapięcie na pamiątke!!!! psxx: moja Baba:* też się przyczyniła bo wyguglowała mi nr na info do galerii i tam poprosiłem panią via fon żeby kogoś z ochrony podesłała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Robu, jesteś HERO! i NINJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Robu, jesteś HERO! i NINJA bez przesady:) teraz czuję się spełnionym rowerzystom:D w końcu jestem profi:D:D:D:D:D (chyba bo tym co zrobiłem przyjmą mnie do swego grona) choć z drugiej strony wolę być zwykłym ciulem robsonem:) turystą, zwiedzaczem, amatorem:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Robu mój bohaterze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Evo - jesteś WIELKI! a co z tym %$#W%#! złodziejem? złapany czy uciekł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dobry człowiek jesteś i tyle Wiedziałem od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 nie miałem jak gonić(miałem przeca swój bajk i ten oszczędzony katom) bo było dwoch qtasufff (pewnie dostane ostrzeżenie już drugie) poszli spokojnie na drugą stroną bramy oławskiej i czekali chyba aż zostawię ten bidny rower na ich pastwę - powiem tak że czasu miałem mało bo ustawione spoty w sprawie mieszkania - ale co tam - udało się jedną sztukę ocalić, co gorsza oni tam wrócą ps: a że jestem pacyfistyczną piczą to ie biłem, nie uznaje przemocy;/ sorry że być może coś zawiną jednak;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 I bardzo dobrze, nie ma co się tłuc z dwoma, jeszcze trafisz na jakichś typów na haju, ze strzykawkami itp... Mistrz trzeźwej myśli i działania i tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 BRAVO Evo !!!!! dobra robota ! Mało kto odważył by się na coś takiego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 To ja sobie wyobrażam co go w domu czeka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Evo... Bohaterze... Trzeba było im foty facjat strzelić i tu powiesić... Kręcimy się po mieście i wcześniej czy później ktoś by na nich trafił... A wtedy już wszystko jasne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.