Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Po ostatnich przygodach z deszczem i błotem, moja zabytkowa maszyna (jeden z najstarszych aktywnych pojazdów na forum :) wymaga ręki specjalisty. Regulacja obu przerzutek i wymiana tylnej linki przerzutki.

Jeżeli nie będzie chętnego, za odpowiednim wynagrodzeniem, to gdzie najlepiej oddać żebym nie poszedł z torbami ?

pzdr

Druga sprawa:

http://nowagazeta.pl/2012/06/ps-6892-drugie-dni-prusic-juz-w-ten-weekend/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ps-6892-drugie-dni-prusic-juz-w-ten-weekend

40km - ktoś chętny ? Dojazd do trzebnicy szynobusem, i dalej rowerem, powrót tez rowerem, więc dystans przyzwoity powinien wyjść.

Po ostatnich przygodach z deszczem i błotem, moja zabytkowa maszyna (jeden z najstarszych aktywnych pojazdów na forum :) wymaga ręki specjalisty. Regulacja obu przerzutek i wymiana tylnej linki przerzutki.

Jeżeli nie będzie chętnego, za odpowiednim wynagrodzeniem, to gdzie najlepiej oddać żebym nie poszedł z torbami ?

pzdr

qrde taki tłum się zgłosił że aż mi goopio:)

ps: znalazłem tą tylną alivio jak coś moge oddać w Twoje łapy;]

qrde taki tłum się zgłosił że aż mi goopio:)

ps: znalazłem tą tylną alivio jak coś moge oddać w Twoje łapy;]

hmmm.. to aż specjalista potrzebny? Myślę, że spokojnie dasz samemu radę, opisy masz nawet na tym forum. Zdemontuj linkę, pozbieraj wszystkie pancerze, podejdź do jakiegoś sklepu, np. tego naprzeciw Arkad, wręcz im do ręki stary pancerz i poproś o nową linkę, docięcie na wymiar nowego pancerza oraz nowe końcówki do niego. Potem tylko poskładaj to do kupy i wyreguluj wg opisu lub spakuj do Pasterki, pomożemy.

Już zrobione.

Wszystkie części miałem. I jak się okazało wcale tak szybko nie poszło.

Jednoosobowo i bez stojaka to by mnie chyba krew zalała, z moją cierpliwością :]

Nie wspominając, że najlepiej przemawia zobaczenie czegoś na żywo, niz tekst pisany.

Ale chętnie się doedukuje na zlocie :D

Edit:

Jak czasem pomagam w różnych sprawach to tez się często zastanawiam - co w tym trudnego :]

• 2 tygodnie później...

Panie i Panowie, wielki BRO dla Robsona Evolca. On to bowiem uratował dziś sprzed Galerii Dominikańskiej rower przed kradzieżą :) !!!!!!!!!!!!!!

Nie wnikam w szczegóły, ale szacun! Proszę o brawa! Jeden bajk więcej uratowany i właściciel szczęśliwy!

Dla Robsonu - niech mu gwiaaaaaaaazdkaaaaaaaa pomyślnościiiii nigdyyyy nie zagaśniiiieeee!

Rob - kocham Cię :wub::teehee:

niedoszła ofiara;)

20120704086.jpg

zapinka może słaba ale trwało to na moich oczach ze 2sek!!!! wyjął sekator z plecaka, yebudubu i...

20120704087.jpg

OFT

nie zostawiajcie rowerów pod galeriami!

ochroniarz powiedział że kamery nie zawsze wł!!

po drugie takiego uratowańca nie mogą nawet przechować u siebie!!

musiałem go zabrać i na moją prośbę pozostawiłem swoje dane u ochrony(delta suck!!!)

pozdrower

ps: właściciel ma dziś urodziny - miałby piękny prezent ale dostał lepszy:)

rower nietknięty i przecięte zapięcie na pamiątke!!!!

psxx: moja Baba:* też się przyczyniła bo wyguglowała mi nr na info do galerii i tam poprosiłem panią via fon żeby kogoś z ochrony podesłała

Robu, jesteś HERO! :) i NINJA :ninja::thumbsup:

bez przesady:)

teraz czuję się spełnionym rowerzystom:D w końcu jestem profi:D:D:D:D:D (chyba bo tym co zrobiłem przyjmą mnie do swego grona) choć z drugiej strony wolę być zwykłym ciulem robsonem:) turystą, zwiedzaczem, amatorem:) pozdrower

nie miałem jak gonić(miałem przeca swój bajk i ten oszczędzony katom) bo było dwoch qtasufff (pewnie dostane ostrzeżenie już drugie)

poszli spokojnie na drugą stroną bramy oławskiej i czekali chyba aż zostawię ten bidny rower na ich pastwę - powiem tak że czasu miałem mało bo ustawione spoty w sprawie mieszkania - ale co tam - udało się jedną sztukę ocalić, co gorsza oni tam wrócą

ps: a że jestem pacyfistyczną piczą to ie biłem, nie uznaje przemocy;/ sorry że być może coś zawiną jednak;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...