MixingHead Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 10:00 - ok. Tempo i trasa wyjdzie w praniu, wystarczy się nastawić na turystykę, tylko inaczej niż ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 polaenegrii po ch** pakowaliście rowery w karton? bo patrząc na wygląd przedziału to IC nie jechaliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanegri Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 polaenegrii po ch** pakowaliście rowery w karton? bo patrząc na wygląd przedziału to IC nie jechaliście... nie bylo przedzialu dla rowerow, trzeba bylo zapakowac rowery jako bagaz, a taki karton dobrze sie sprawdzil. Byl to pociag z calkowita rezerwacja miejsc gdzie obowiazuje calkowity zakaz przewozu rowerow, wiec byl problem z kupnem biletu na rower a na bagaz bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Pkt 2i reg forum! nasz PeKaP to jakaś masakra jest;/ za rower płacisz a ludzie często za nadbagaż nie płacą i do nich się nikt niedop..ala smutne to ale prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jakby ktos jechal legnicka to mozemy sie ustawic przy skrecie na milenijny przy stacji celem zakupu grilla bo nie mam jak roweru przypiac. Tak ok za 10 10. Lub na jana pawla ok 9:35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 dzięki Panowie za dzisiejszy trip:) w skrócie: było błoto ale tylko dla wybranych, tych bardziej było po wilczyńsku i dało się ominąć droge 342!!! dzięki Pietro za możliwości poznania mam nadzieję iż Żona nie będzie krzyczeć ślad: http://www.sports-tracker.com/#/workout/shelby/61k1vn1vpo2p1i8b ps: MIx sorry że ochlapałem aparat błotem:) mam nadzieję że fotopstrykacz przeżyje:} czekamy na foty zn ja i moja połowa:) pozdro i do zoba może jutro:) pietro coś o lotnisku wspominał ale nie wiem na ile to aktualne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 To ja Was widziałem kole 10:20 przed sklepikiem przy Osobowickiej na łuku? Hehe, kolejowym poszliście, będzie mandacik -- dowody samiście na siebie zebrali ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 istnieje taka ewentualność zależy ile osób widziałeś jak 1 kobitę i 4rech chłopców - to my:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Po jakich torach kolejowych ? Tracker źle czyta. Zobacz jakie babole sadzi po wyjściu z lasu wilczyńskiego Zupełnie nie wiem o co chodzi. EDYTA: Coś tenteges jutro ? Lepsze warunki będą. Może czernica z wieżą widokową ale od strony północnej pojechać nieskończoną obwodnicą wschodnia, jeżeli się da. Da się odrę przekroczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 może pętla południowo wschodnia +- 40 km ? Grunwaldzki > wyspa opatowicka ( wałem ) > opatowice , trestno, siechnice ( nieuczęszczany asfalt i jazda zamknięta obwodnicą ) > Kotowice, czernica ( lasy, krzaki, błoto ,kleszcze i mosty kolejowe )> czernica gajków or bajkał ( wał , łąki ) dalej łany, las strachociński > bartoszowice, wro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Kto komu w myślach czyta ? Akurat teraz kładka jest czynna. Ale wolałbym mój wariant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana87 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Dzięki Panowie za świetną, choć bardzo męczącą dla mnie wycieczkę Trip upłynął pod znakiem piachu, podjazdów, kałuż i czereśni Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnej ustawce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ja już jestem zregenerowany i gotowy do kibicowania Pyszne muffinki czekały w domu Miło było Was poznać. Mam nadzieję, że następnym razem małżonka dołączy a jak nie to chociaż więcej czasu będzie. Chyba za tą kostkową ścieżkę rowerową nie będziecie mnie tak bardzo przeklinać? Dzięki i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Kostka powstała w wyniku błędu w nawigacji. Ale przynajmniej dzieci się pobawiły Nie wspominając, że uwielbiam nowe trasy. A ja do tego mam zagwozdkę jak wpakować w net pond 250mb. Bo nie chce obcinać jakośći, bo moze ktoś bedzie chciał kadrować :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Z tego co pamiętam to przez picase można wysłać zdjęcie w oryginalnym rozmiarze. Ewentualnie wersję demo możesz zmniejszyć a najwyżej wybrany oryginał na skrzynkę pocztową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 To kto chętny na dziś ? Ale lajtowo bo jestem obolały po wczorajszym, chociaż trudno nie było. A na za tydzień proponuje terenowy wypad do miejsca gdzie wariował tracker :] Co potem to się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kd1987 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witam Jestem tutaj dośc nowym użytkownikiem. Aktualnie poszukuję ludzi z którymi można by się umawiać na sobotnie lub niedzielne wypady. Posiadam rower crossowy także trudne leśne tudzież polne traski nie wchodzą w gre. Do tej pory jeździłem sam ale już powoli zaczyna mi się to nudzić. Wiadomo im wiecej osob tym weselej A co do formy to w tym momencie max dla mnie to 70-80 km. Tak więc moje pytanko brzmi czy znajdą sie tu osoby które tak jak ja lubię mało uczęszczane drogi i wyprawy typowo turystyczne ? Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ja jestem, nawet się niedawno ogłaszałem... Dystans, forma i turystyczne tempo jak najbardziej mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kd1987 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ja jestem, nawet się niedawno ogłaszałem... Dystans, forma i turystyczne tempo jak najbardziej mi odpowiada. Witam No to świetnie Mozna by wybrać się spokojnie gdzieś w przyszły weekend. Dla komtaktu podaję mail : k.dabrowski87@gmail.com. W takim nawale postów może być pózniej ciężko się połapac. Daj jakąś odpowiedź na maila to będzie może łatwiej A je generlanie mieszka w dzielnicy Wrocław Gaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Mogę poprosić zdjęcie tego pojazdu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 a może jest ktoś, kto razem pokręci w pogodę i niepogodę, najlepiej codziennie ok 18 ? jakies 2-3h sredniego tempa. na celu kondycha i spalanie kalori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jakieś plany na sobotę , start godz.9-10 ? Evo ,czy na ostatnim tripie od Wiszni do Wro to E261 jechaliście, czy poboczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ścieszkoom rowerowom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Poważnie czy mnie wkręcasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 powaga:) ziom Majkela budował scieżkę i ponoć ciągnie się od marino aż do trzebnicy (ponoć bo nie wracaliśy aż z trzebnicy) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.