Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

polaenegrii po ch** pakowaliście rowery w karton? bo patrząc na wygląd przedziału to IC nie jechaliście...

nie bylo przedzialu dla rowerow, trzeba bylo zapakowac rowery jako bagaz, a taki karton dobrze sie sprawdzil. Byl to pociag z calkowita rezerwacja miejsc gdzie obowiazuje calkowity zakaz przewozu rowerow, wiec byl problem z kupnem biletu na rower a na bagaz bez problemu.

dzięki Panowie za dzisiejszy trip:)

w skrócie: było błoto ale tylko dla wybranych, tych bardziej :teehee: było po wilczyńsku i dało się ominąć droge 342!!! :)

dzięki Pietro za możliwości poznania :) mam nadzieję iż Żona nie będzie krzyczeć :)

ślad: http://www.sports-tracker.com/#/workout/shelby/61k1vn1vpo2p1i8b

ps: MIx sorry że ochlapałem aparat błotem:) mam nadzieję że fotopstrykacz przeżyje:} czekamy na foty zn ja i moja połowa:) pozdro i do zoba może jutro:)

pietro coś o lotnisku wspominał ale nie wiem na ile to aktualne:)

Po jakich torach kolejowych ? Tracker źle czyta.

Zobacz jakie babole sadzi po wyjściu z lasu wilczyńskiego :D Zupełnie nie wiem o co chodzi.

EDYTA:

Coś tenteges jutro ? Lepsze warunki będą.

Może czernica z wieżą widokową ale od strony północnej pojechać nieskończoną obwodnicą wschodnia, jeżeli się da. Da się odrę przekroczyć ?

może pętla południowo wschodnia +- 40 km ? Grunwaldzki > wyspa opatowicka ( wałem ) > opatowice , trestno, siechnice ( nieuczęszczany asfalt i jazda zamknięta obwodnicą ) > Kotowice, czernica ( lasy, krzaki, błoto ,kleszcze i mosty kolejowe )> czernica gajków or bajkał ( wał , łąki ) dalej łany, las strachociński > bartoszowice, wro

Ja już jestem zregenerowany i gotowy do kibicowania ;) Pyszne muffinki czekały w domu :D

Miło było Was poznać. Mam nadzieję, że następnym razem małżonka dołączy a jak nie to chociaż więcej czasu będzie.

Chyba za tą kostkową ścieżkę rowerową nie będziecie mnie tak bardzo przeklinać? ;)

Dzięki i do zobaczenia!

Witam

Jestem tutaj dośc nowym użytkownikiem.

Aktualnie poszukuję ludzi z którymi można by się umawiać na sobotnie lub niedzielne wypady.

Posiadam rower crossowy także trudne leśne tudzież polne traski nie wchodzą w gre.

Do tej pory jeździłem sam ale już powoli zaczyna mi się to nudzić.

Wiadomo im wiecej osob tym weselej :)

A co do formy to w tym momencie max dla mnie to 70-80 km.

Tak więc moje pytanko brzmi czy znajdą sie tu osoby które tak jak ja lubię mało uczęszczane drogi i wyprawy typowo turystyczne ?

Pozdrawiam

Krzysiek

Ja jestem, nawet się niedawno ogłaszałem... :P Dystans, forma i turystyczne tempo jak najbardziej mi odpowiada.

Witam

No to świetnie :)

Mozna by wybrać się spokojnie gdzieś w przyszły weekend.

Dla komtaktu podaję mail : k.dabrowski87@gmail.com. W takim nawale postów może być pózniej ciężko się połapac.

Daj jakąś odpowiedź na maila to będzie może łatwiej

A je generlanie mieszka w dzielnicy Wrocław Gaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...