MixingHead Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 ekhm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Tak sie dzisiaj zmachałem z kablami rtv i listwami na to, i jeszcze 7 bronków poszło, że za siebie nie ręczę, no ale postaram sie o tej 7:00 wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 No i wstalem se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Yo! pora późna ale cosh, jak ktoś chce się lajtowo powłóczyć to start o 12 pod milenijką - Mix za przewodnika będzie póki co 3 osobowy skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jak zdąże dojechać to się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 dzięki panowie za tripa:) było błoto, były podjazdy, może nie za dużo z racji turystycznego nastawienia generalnie mam nadzieję iż się zbytnio nie wynudziliście pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Postuluje o zmianę parametrów wyrażenia: ''tempo turystyczne''. Później wrzucę jakies wypracowanie, tzn. opisze sytuacje na dworze i ze 2 fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 To co jutro robymy? Wzgórki Strzelińskie? :] Czy może Bardooooo? Czy też może azaliż cuś koło Wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Postuluje o zmianę parametrów wyrażenia: ''tempo turystyczne''. Później wrzucę jakies wypracowanie, tzn. opisze sytuacje na dworze i ze 2 fotki to nie my na Was czekaliśmy tylko Wy na nas:) więc pełen lajt turistik:) błotka tylko troszkę było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Dla mnie było ok! Tempo spokojne i był czas na czereśnie i porzeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Fajnie ze znowu pojawily sie fotki ;P czyli bylo slonce dzisiaj? nie wiem jak Wy ale zaraz GER:POR.. kto tez nienawidzi niemcoow reka w goore ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Szopu!!nie pij tyle:D jutro jest impra:) będzie Pilon będzie impreza:D olej dyzura i wal do sznura z nami:) to może jutro wilczyn??? przez osobowice-rędzin?? pętelka po piaskowych lasach rędzina:) jednyny minus to:- ok 10km asfaltem po ruchliwej drodze krajowej nr 5!! las piaszczysty:) duzo podjazdów, zjazdów, interwały jak sie pa3 start imprezy: 10 dworzec nadodrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Si Senior! Ale nie wjeżdżajmy na dworzec, jeno na plac powst. wlkp. ta pętla empeku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 mniej więcej taka trasa i przewyższenia tylko bez obornik śl:) http://www.sports-tracker.com/#/workout/shelby/9d4h6pb1c5m34pfb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 mniej więcej taka trasa i przewyższenia tylko bez obornik śl:) Sports Tracker ps: oczywiście nie droga krajowa nr 5 tylko 342 jak widać w logu:) dzięki Qbuś za zwrócenie mi uwagi na babola:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja dziś odpadam - obowiązki rodzinne wzywają (kiedy indziej chętnie ta trasę zrobię). Następny trip - jak najbardziej się znowu zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja też jestem chetna na jakis wypad za miasto,martwi mnie tylko to,że nie ma chtnych dziewczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja też jestem chetna na jakis wypad za miasto,martwi mnie tylko to,że nie ma chtnych dziewczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dobrze, że się martwisz, bo wszyscy faceci z tego forum to sami zboczeńcy... W sobotę był wyjazd "mieszany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 moja Kobita jest chętna na wypady, póki co bardzo lajtowe jak sobotni trip:) prędkości nie większe niż 25km/h natomiast na podjazdy muszę jej dać więcej czasu -wjedzie chyba wszystko ale póki co swoim tempem - jak i wszyscy chętni którzy ew by się pokusili:) tak więc...do zoba ps: jeśli Mix będzie a to człek z niezłą orientacją w terenie ( bo ja takowej nie mam - mogę przejechać przez las na przestrzał) to będzie bardzo piknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn2807 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Chetnie wybiore sie z Wami na jakiegos tripa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Magda - zanim się zaczniesz martwic to się zarejestruj na początek. Wybierz się na jakąś trasę i wtedy zobaczysz czy jesteś jedyna czy nie i czy odpowiada atmosfera :] Tu było wypracowanie opisujące sobotni wyjazd ale coś się spierniczyło i je wcięło przed wysłaniem :////// grrrrrrrrr http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1623586 Więc wersja skrócona niestety do 10%. Było błoto błoto błoto, świetna pogoda, super atmosfera. Grupa mieszana w stosunku 3:1. Bardzo mało samochodów, dużo terenu. Niesamowita droga powrotna asfaltowym szlakiem. Ulewa przed trzebnicą. Popas porzeczkowo-czereśniowy, a dodatkowo ja znalazłem poziomki Jestem chętny (jak znajdę miejsce w terminarzu) na kolejne wycieczki, ale musi być evo +1 :] inaczej się nie bawię. Moge też robić za przewodnika, skoro małe pomyłki w nawigacji nikomu nie przeszkadzały, przynajmniej coś się działo. Nie licząc podjazdów to z moją formą jest lepiej niż myślałem. podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A na podjazdach zadyszka czy co?? Jezdzicie wiecej terenem czy asfaltem? ile czasu trwa cala wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ja jako jedyny miałem zgon na podjazdach, ale to już tradycja u mnie (ale ja mam specyficzny rower - nie używam niskich biegów i nie mam SPD). Wycieczka trwała jakieś 5h, łącznie z przystankami i czytaniem mapy. Założenie było żeby jak najwięcej terenu bo spokojniej i widoki ciekawe i błoto . W drodze powrotnej przez pogodę asfalt, ale tam znowu sa widoki no i zarąbiste długie zjazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ja jako jedyny miałem zgon na podjazdach, ale to już tradycja u mnie (ale ja mam specyficzny rower - nie używam niskich biegów i nie mam SPD). .... nie dramatyzuj:) nie jako jedyny;) a co do tradycji, to tradycją jest się zgubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.