pilon Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chaozz, specjalnie for You postaram się przełożyć gościa od tapet na poniedziałek Tak szczerze - na ile godzin planujesz traskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chaozz, specjalnie for You postaram się przełożyć gościa od tapet na poniedziałek Tak szczerze - na ile godzin planujesz traskę? no wiesz... do kościoła w niedziele zdążysz! (chyba) tak około 6 godzin przy naprawdę relaksacyjnym tempie żeby można było pogadać. (15 km/h średnio??) Niestety jutro ma chyba troszkę powiewać i upałów też nie ma co się spodziewać. Ale damy rade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 :( Nie da rady 6 godzin, za Chiny Ludowe... bardzo przepraszam, po prostu tydzień temu mówiliśmy o powtórce z Czernicy i kompletnie źle się poustawiałem pod 6h dymania Nie ma szans, przepraszam... To może jutro śmigaj do woli, wyżyj się, a w niedziele po południu zrobię z Tobą rozchodniaczka? No nie wiem, nie wiem, głupio mi że przeze mnie byś miał z czegoś rezygnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 :( Nie da rady 6 godzin, za Chiny Ludowe... bardzo przepraszam, po prostu tydzień temu mówiliśmy o powtórce z Czernicy i kompletnie źle się poustawiałem pod 6h dymania Nie ma szans, przepraszam... To może jutro śmigaj do woli, wyżyj się, a w niedziele po południu zrobię z Tobą rozchodniaczka? No nie wiem, nie wiem, głupio mi że przeze mnie byś miał z czegoś rezygnować to szkoda... pisz jutro co z tą niedzielą (przypominam że około 14 jestem dostępny) Trzymaj sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Niedzielę mam całą wolną, od rana do nocy... No strasznie mi szkoda jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Oto Kuba czego powinieneś żałować Cycling Workout | Endomondo Oczywiście z Tobą trasa była by krótsza od 49 km byśmy do WRO przez las Malin wracali ale że Cię nie było i noga w sumie podawała to sobie lekko pofolgowałem Kilka fotek z dzisiaj dla ciekawskich Picasa Web Albums - Gordon Chaozz - 2 czerwca 2012 pozdro i może następnym razem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Koniecznie następnym! Po prostu ja dzisiaj za nic nie mogłem przeznaczyć 5h na rower, akurat dzisiaj A skoro masz jeden dzień na bajk to by było nie fair zmuszać Cię do 2-3 godzinek tylko A Sarenka jest sweet Myśmy miesiąc temu Strusiątko podobnie napotkali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Udzielam się w temacie, ponieważ poszukuję towarzystwa do (mniej lub bardziej regularnego) jeżdżenia. Jako że bardziej intensywnie jeżdżę od niedawna i jestem raczej początkujący (zwykle robię trasy mniej więcej 40-50 km, czasem dłuższe, obecny rekord sezonu to 110 km, w turystycznym tempie) to preferowałbym kogoś o podobnych preferencjach, żeby żaden "przecinak" się ze mną nie męczył, zanim się nie wyrobię . Ja głównie asfalt, ale na nie za ciężki teren również jestem otwarty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Oto Kuba czego powinieneś żałować Cycling Workout | Endomondo Nastepnym razem jak sie spotkamy Andrzeju to po rytualnym uscisku dloni obiecuje, ze nie bede myl tej reki przez co najmniej tydzien a na Twoje nogi bede spozieral z nieukrywanym szacunkiem - wszystkich, ktorzy nie rozumieja mojego belkotu zapraszam do odnosnika wyzej z Endomondo i zerkniecie na v max - ja wracam do swojej skorupki Podrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 fiu fiu niezły ogień z d*** Majkel zawsze możesz trenować z Chaozzem i jak się postarasz to przerośniesz mistrza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 dystans pewnie też zawyżony ps: Dawid - wpadnij do wro to potrenujemy <devil> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Eeee tam to jest jeszcze słabo Ja kiedyś miałem na podjeździe (!!!) (na wał przed śluzą na Opatowickiej ale zawsze to podjazd ) 434 km/h . Poszukam tego tracka jak znajde ładowarkę do SE710i i zarzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ehhh... Powiem tyle: CIaPY jesteście i tyle. Zamiast samemu sprawdzić co się tam nie zgadza (czytać wyjechać rowerami czasem za miasto) to pokolenie neo dyskusje w necie rozpoczyna... Te drogi są dostępne dla wszystkich a i ze mną można tylko trzeba powiedzieć nie bać się... Wiadomo prędkość vmax z du_y ale dystans na liczniku wyszedł mi 6 km dłuższy, ciekawy jestem jak z przewyższeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Elo elo, ja od kwietnia 4 razy w tyg. jestem na bajku za miastem :D (4 km za miastem, Trestno, ale ciiiichooo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Trzebnica w weekend ? Tempo turystyczno-ambitne :> Jestem pod kreską z formą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Trzebnica w weekend ? Tempo turystyczno-ambitne :> Jestem pod kreską z formą. Myślisz o wzgórzach czy kolarką po asfalcie? Zastanawiałem się nad wyjazdem na wzgórza jutro jeśli pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Pogoda zawsze dopisuje , jest tylko źle ubrany rowerzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Myślisz o wzgórzach czy kolarką po asfalcie? Zastanawiałem się nad wyjazdem na wzgórza jutro jeśli pogoda dopisze. Nie mam kolarki :] Asfalt tylko z konieczności zaliczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja mogę jechać od 9 do 16 z tym, że nie znam dokładnej drogi. Mam mapę Wzgórz Trzebnickich jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam coś spokojnie na tym naszym forum rowerowym. Żadnych ciekawych propozycji wyjazdowych, żadnych ciekawych relacji z tras. A szkoda bo takie sprawozdania mobilizujują żeby coś zobaczyć i ruszyć sie z domu, a jazda z kimś jest o wiele ciekawsza. Jak widzę jedynie Chaozz konkretnie kręci, bo zdecydowana większość tylko dużo "gada" (pisze) i max czai się żeby odkurzyć rowery, i asekuracyjnie mówi, że ciągle nie ma formy. Nie ma co biadolić, kondycja sama się nie pojawi, trzeba wsiąść na rower i jeździć Fakt iż to forum staje się bardziej literackie niż rowerowe max zasmuca. Za dwa dni zaczynam urlop. Oczywiście w sporej mierze spędzę go na rowerze. Cel wyprawy już jest dystans spory, ale żeby nie zapeszać nic więcej nie napiszę, o wszystkim opowiem jak wrócimy:) Asia i jej Wspoltowarzysz jak widze sa tak "urowerowani" ze az dziwne ze znalezli czas zeby napisac na forum literackim.. dziekuje osobiscie za te pare fotek.. dzieki nim wiem jak jest na dworze bo prawie wogole nie wychodze... Polamania szprych! ps. tylko koniecznie nie pisz jaki dystans zeby nas nie zawstydzac... ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 I co zrobiłeś dziewczyna się załamała i usuneła wpis! Tewraz już się nie dowiesz jak jest na dworze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ktoś się nie wyspał czy gorzej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanegri Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 heheh Fakt, może będzie mi trudno otrząsnąć się po tej ciętej ripoście napisanej przez Tomka, ale luzik dam radę i na dwór jeszcze wyjdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 ponoć się mądrzyła:) i to nie user usuwa posta tylko admin na prośbę usera:) a na sobotę albo trzebnica albo wojnowcie ale bez pośpiechu - lajt turistik!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 a na sobotę albo trzebnica albo wojnowcie ale bez pośpiechu - lajt turistik!!! fotocykacz spakuje Jak wojnowice to z brzegiem dolnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.